Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canımm hadi gözün aydınn bu aşamayıda attlatın maaşallah 11 yumoşşşş..
şimdi sıra döllenmedee güzelce döölenirlerrrr ve bizim buz bebişlerin yanındaki yerlerini alırlarrrrrrr

tebrik ederim darısı bütün bebek isteyen kardeşlerime ve bana olsun. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah

yaşayan anlar çocuğu olmayanlar anlar herşeyin değerini 1günün 1 saatin 1 rakamın 1 iğnenin 1 yumurtanın 1 spermin 1 ilacın okdar çok önemi var ki bizim gibilerin hayatında boşver sen iğneni hep aynı saatinde yaptır çok önemli bir hormon iğnesi o bebeğinin tutunması ona bağlı doktor olmuş ama adam olamamış

tebrik ederim darısı bütün bebek isteyen kardeşlerime ve bana olsun. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah

teşekkür ederim ruveyda cım darısı başına amin evlat istyen herkese rabbim nasip etsin dularımdasınız hernekadar tanımasakta birbirimizi aynı şeyleri paylaşıyoruz

aminnnn...

canım benim buraların en popüler konusudur jel kullanırken kırmızı akıntı olması, bak ben daha hiç kullanmadım o jelden ama burda okuduklarımdan ahkam kesebilecek kadar bilgim var o kadar yazıyo çiziyo halk sen dahe ne diye panik yapıyosun a anacımm

yavrum benim adet lekelenmelerimin başlangıç günlerine denk geldiği için korktum be anam. lekelenmelerim başladı diye panik yaptım.

haklısın sanırım alınganlığım da üzerimde bugün nedense biri bişey dese ağlayacam neredeyse

çok geçmişşşş olsun oh ne güzel 11 tane yumoşunn olmuş hepsi döllenir inş. yarın da güzel haberler alırsın

haklısın sanırım alınganlığım da üzerimde bugün nedense biri bişey dese ağlayacam neredeyse

hamiilelik belirtisimi aceba dünde bn doktor a sinirlenmiştim sigortaya tahlil için gittim sıram geldi ekranda girdim içeri başkasını çağıdı sen çık o gelsin onda sıra dedi bnde ağlıcak gibi olmuştum siinirden sonra rendavumu iptal ettirdi eşim sinirlenp çıktık bgnde özelde yaptrdık parayı bayıldık geldik

bilmem seninki belirtidir de tatlım benim daha 2.günüm benimkinin belirti olması imkansız

bilmem seninki belirtidir de tatlım benim daha 2.günüm benimkinin belirti olması imkansız

ya s_eyan biliyo musun senin daha taa transferinden falan önce bana hep hamiloşlardanmışsın gibi geliyodu, yani tedavinin hangi aşamasında olduğunu bilmiyodum ama hep hamileymişsin gibi geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…