- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
ya kızlar 4te progestan iğnemi vurdurmaya hastaneye gittim saatli ya hemşire 4te vurduracan dedi her neyse gittim dedim ben iğne vurdurcam acil doktor gayet rahat ne iğnesiymiş bu kadar acil olan diye nerdeyse dalga geçti iğneyi gösterdim pehh nolcakmış zamanı geçince tarzında bişiler söledi
her neyse ben saatinde iğneyi vurdurdum da nedense o kadar ağrıma gitti ki gerçekten bizi bizden başka anlayan yok :2::2:
ukalasına denk gelmişsin, sende köprüden geçene kadar diceennn...
tebrik ederim darısı bütün bebek isteyen kardeşlerime ve bana olsun. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah
maşallah canım 11 yumişinşallah yarın çok güzel haberler duyarsın canım.
benim bu gün transferin 9. günü dün bi panik yaptım. jelin pembe renginde döküntüleri oluca aha dedim galiba adet oluyorum. salya sümük 1 saat ağladım. sonra kısmetten ötesi yok deyip duaya devam dedim. bu jel meğersem renk değiştiriyormuş.
beklemenin en zor kısmındayım sanırım. inşallah topikteki bütün arkadaşlara Allah anne olmayı nasip etsin
aminnnn...
canım benim buraların en popüler konusudur jel kullanırken kırmızı akıntı olması, bak ben daha hiç kullanmadım o jelden ama burda okuduklarımdan ahkam kesebilecek kadar bilgim varo kadar yazıyo çiziyo halk sen dahe ne diye panik yapıyosun a anacımm
Canımm hadi gözün aydınn bu aşamayıda attlatınmaaşallah 11 yumoşşşş..
şimdi sıra döllenmedee güzelce döölenirlerrrr ve bizim buz bebişlerin yanındaki yerlerini alırlarrrrrrr
yaşayan anlar çocuğu olmayanlar anlar herşeyin değerini 1günün 1 saatin 1 rakamın 1 iğnenin 1 yumurtanın 1 spermin 1 ilacın okdar çok önemi var ki bizim gibilerin hayatında boşver sen iğneni hep aynı saatinde yaptır çok önemli bir hormon iğnesi o bebeğinin tutunması ona bağlı doktor olmuş ama adam olamamış
yavrum benim adet lekelenmelerimin başlangıç günlerine denk geldiği için korktum be anam. lekelenmelerim başladı diye panik yaptım.
önce geçmiş sayfaları okudum sonra düştüm buraya canımm...
ay hof sabah sabah yollar bi açıktı 10 yerine 9:30 da merkezdeydik, ay dedim şimdi zamanda geçmez 11 e kadar benide stres basar... ay yok nerde hem zaman geçti hem ben bi rahat bi rahat neysem, bu arada bende önce giren ve gelenlerin sesini duyuyorum ağlıyo kız cağız anam dedim niye ki bende mi böle olcam... neysem damar yolu açıldı ben beklemeye başladım ki o manzaraya hiçç dayanamam ıyyyy... kanlı kanlı neysem... saatim geldi, indim aşşaya damar yolumdan çok kan gelmiş geriye pıhtılaşmış falan derken onu söküp elimin üstünden falan taktılar iğğğkkk onlar onunla uğraşırken o arada vermişler bişi ben dedim ben leyla oluyorum, normal normal dedüler hayatta yememişimki narkoz falan nası bi kafası var ne bilim, o ara ulun hoca geldi, ona dedim "eti sizin kemiği benim size emanet yuvrular" o da etide kemiğide senin derkenn film koptu bende, sonram birileri adımla seslenip beni ordan oraya aktardılar heh işte o esnada sordum asansirdeyken falan sanırım kaç yumoşum var diyee (yani uyanınca ilk söylediğim bu oluyo bu durumda) "11 yumoşcukk" dedilerrbenim yuvrılar 8 di 9 du 10 du derken olmuş 11 taneeee... sonrası malum dinlenme falan filan, eve anca düştük, yarın yavrularımdan asıl havadisi alıcam, işte o kısımda dualarınıza ihtiyacım var....
kızlarrrrrrrrr bi güzel haber de benden olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11. gün sonuç 244.9
hayır benim zaten doktorla işim yokki hemşireyle işim 1 dklık kendisi atladı zaten hava kapalı acayip yağmur yağıyor kararınca ortalık bide böle olunca alınganlık yaptım
buluttan nem kapmak dedikleri bu olsa gerek
çok geçmişşşş olsun oh ne güzel 11 tane yumoşunn olmuş hepsi döllenir inş. yarın da güzel haberler alırsın
haklısın sanırım alınganlığım da üzerimde bugün nedense biri bişey dese ağlayacam neredeyse
Tebrikler... Hayırılısıyla kucağına alırsın inşallah...
hamiilelik belirtisimi aceba dünde bn doktor a sinirlenmiştim sigortaya tahlil için gittim sıram geldi ekranda girdim içeri başkasını çağıdı sen çık o gelsin onda sıra dedi bnde ağlıcak gibi olmuştum siinirden sonra rendavumu iptal ettirdi eşim sinirlenp çıktık bgnde özelde yaptrdık parayı bayıldık geldik
bilmem seninki belirtidir de tatlım benim daha 2.günümbenimkinin belirti olması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?