Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ya s_eyan biliyo musun senin daha taa transferinden falan önce bana hep hamiloşlardanmışsın gibi geliyodu, yani tedavinin hangi aşamasında olduğunu bilmiyodum ama hep hamileymişsin gibi geliyodu

gerçektenmi belki içine doğmuştur
bende anlamadım aslında ne ara başladı ne ara bitti sen en son kaldım diye söyleniyordun yumoşlarda gitti
başlamak bitirmenin yarısıdır dedikleri bu olsa gerek

gerçektenmi belki içine doğmuştur
bende anlamadım aslında ne ara başladı ne ara bitti sen en son kaldım diye söyleniyordun yumoşlarda gitti
başlamak bitirmenin yarısıdır dedikleri bu olsa gerek

aynen... başlayana kadardı herbişey, zaman su misali, bak sende kapat aç gözlerini 10 gün geçmiş olacak

mrb kızlar ben de bir yıldır bebek istiyorum.bir yıl olmayınca geçen ay doktora gittik.ilk tahliller yapıldı.bana hormon tahlili ve eşime sperm tahlili.benim lh da hafif bir yükselme çıktı.bu basit ilaçla hallolur dedi.eşim sperm testi yaptırırken çok gerilmiş.sadece bir iki damla sperm örneği verebilmiş(0,5 ml).normalde böyle olmaz.çıkan sonuca göre direkt tüp bebek başka hiçbişey olmaz dediler.ancak doktor sperm testi tekrarlansın dedi.size sorum eşinizin sperm testi yaptırırken bu şekilde bir durumla karşılaştı mı?ve birkaç kez sperm testi yaptıran varsa testlerin sonuçları benzer miydi?

Evet biz hala ayni sikintiyi yasiyoruz evde daha fazla geliyor sen de benim gibi steril bir kap al evde yapin o islemi ve 20dk icinde klinige ulastirin spermi, muhtemelen sorun esindedir insallah deguldir de eger oyle ise tup yaptiracagin yeri iyice arastir ben bu topikteki kizlari takip ederek bilgi topluyorum hemen tedaviye baslama tavsiyem olr

canım ben hala şoktayım bismillah gittik tüp bebek dediler.tabi doktor ikinci teste göre kesin belli olur dedi.sonuç tüp bebek çıksa bile yaptırmayı şu an için düşünmorum.psikolojik olarak kendimi hiç hazır hissetmiyorum.peki canım siz kaç kere sperm testi yaptırdınız?

Merhaba canım sizindemi sorun azospermiydi. tabloda öylee yazıyo ama merka ettimm ..

maşallah topiğin 2. futbol takımıda yolda demek..artık bahar ve senin bebeler karşılıklı maç yaparlar

dilerim hepsi hayırlısıyla döllenirde bebiş olarak sana geri döner inşallah...aminn

maşallah topiğin 2. futbol takımıda yolda demek..artık bahar ve senin bebeler karşılıklı maç yaparlar

dilerim hepsi hayırlısıyla döllenirde bebiş olarak sana geri döner inşallah...aminn

canımmmmm benimmmmm yaaa çok tatlısın
negüzel olur ama dimi

cnm biraz anlatırmısın nasıl geldiniz bu aşamalara neler yaşadınız benim eşimde azospremiydii
geçen hafta tese oldu ve sperm bulundu çok şükürr..

Çok sevindim en büyük engeli aşmışsınız

bizde 2.yılımızda tesa olduk ama tüp bebeğe hemen başlayamadık
geçen sene şubat ta başladık tedaviye ilk ikisi negatif çıktı
üçünde denemem de kimyasal gebelik oluştu

çok şükür yılmadık 4.de oldu sanırım

sana tavsiyem sabırlı ol moralini yüksek tut pes etme sakın ...

Evt cnm en büyüğünü aştık çok şükür eşimin 3. tesesiydi ama ilk te sperm çıkmıştıı.
transferimde olmştu 3 embriyo transfer edilmişti ama tutmadı sonra dondurulmuş embriyom kalmadı
eşim tekrar amliyat olmak zorunda kaldı bu sefer hiç sperm çıkmadıı.biz ara verdik artık tedavilere
5 sene kadarr ama ben hiçç bırkamadımm hiç pes etmedimm biraz zaman geçmesini bekliyodum am bi taraftanda korkuyodumm
bu senenin başında emre beye giddik ve pazartesi günü eşim 3. tesesini oldu çok şükür sperm bulunduu..şu an umutta 4 dondurulmuş
embriyom varr bi dahaki ay transferim olucakk bende inş senin gibi hamişş olurum cnmm..
sende olumsuzluklar yaşamıssın ama rabbim sonunda mucizeni göndermişş
inş sağ sağlim kucağına alırsın cnmm
ama senin eşine yapılan tesaymışş bizimki teseeeeeee

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…