Merhaba kızlar,
ben de ilk tüp denememe bu ay başladım. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok, sebepsiz infertilite bizimki.
Daha önce 4 aşılama yaptırdım. ilki tuttu ama düşük ile sonuçlandı. sonrası hep başarısızdı.
Ben de ilk tüp bebek deneyimimi yaşıyorum bu ay.
Bir hafta önce yumurta toplama işlemi yapıldı, 14 yumurta toplandı, 10'u olgun çıktı, 8'i döllendi.
8 embriyonun tamamı da iyi kaliteymiş, 6 tanesi donduruldu, 2 embriyo transfer edildi. bugün transferin 4. günü bitti, pek bir şey hissetmiyorum, umarım hala benimledir bebeklerim. Çok takmamaya çalışsam da sürekli bir şeyler okuyorum, arıyorum. tahlil günü hem gelsin istiyorum hem de çok ürküyorum nasıl alacağım sonucu diye
İçimde sebepsiz bir mutluluk var, ama mutlu olmaktan bile ürküyorum acaba kendimi fazla mı hazırlıyorum diye.
Bir de benim gibi hisseden var mı bilmiyorum ama, bir laboratuarda, her birinin bir genetik kodu, cinsiyeti, saç rengi, göz rengi, karakter kodu olan dondurulmuş embriyolar olması düşüncesi çok garip geliyor. bana ait bir şeyleri uzakta terk etmişim gibi, enteresan...
Günaydınnnnn...
bugünün temmuzda tedavi gören yarının nisan anneleri günaydınnn........
günaydınnn inşallah nisan anneleri oluruzzz :)
Merhaba kızlar,
ben de ilk tüp denememe bu ay başladım. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok, sebepsiz infertilite bizimki.
Daha önce 4 aşılama yaptırdım. ilki tuttu ama düşük ile sonuçlandı. sonrası hep başarısızdı.
Ben de ilk tüp bebek deneyimimi yaşıyorum bu ay.
Bir hafta önce yumurta toplama işlemi yapıldı, 14 yumurta toplandı, 10'u olgun çıktı, 8'i döllendi.
8 embriyonun tamamı da iyi kaliteymiş, 6 tanesi donduruldu, 2 embriyo transfer edildi. bugün transferin 4. günü bitti, pek bir şey hissetmiyorum, umarım hala benimledir bebeklerim. Çok takmamaya çalışsam da sürekli bir şeyler okuyorum, arıyorum. tahlil günü hem gelsin istiyorum hem de çok ürküyorum nasıl alacağım sonucu diye
İçimde sebepsiz bir mutluluk var, ama mutlu olmaktan bile ürküyorum acaba kendimi fazla mı hazırlıyorum diye.
Bir de benim gibi hisseden var mı bilmiyorum ama, bir laboratuarda, her birinin bir genetik kodu, cinsiyeti, saç rengi, göz rengi, karakter kodu olan dondurulmuş embriyolar olması düşüncesi çok garip geliyor. bana ait bir şeyleri uzakta terk etmişim gibi, enteresan...
Baharcım teşekkür ederim :)
yarın ilk görüşmem var yeditepe de cem bey ile . sizlerle paylaşırım detayları :)
Günaydınnnnn...
bugünün temmuzda tedavi gören yarının nisan anneleri günaydınnn........
merhabalar elimde 8 adet puregon 300 var. 2 tüp bebek denememde raporla oldu 10 adet olan ilac hakkımın hepsini ne olur ne olmaz diye aldım 12 kutusunu kullandım 8 adet kaldı elimde. ilgilenenlere çok çok uygun fiyatla verebilirim son kul tarih:2013 12. ay sibeldcan@hotmail.com-544 563 91 27 den ulaşabilirsiniz
baharcım benim bilğilerim silinmiş cnm listeden bi bakabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?