kızlar kandiniz kutlu olsun ...allah dularımız kabul etsin inşallah bize çifter çifter bebeler versinnnn
iyi geceler kızlar ben gece kuşuyum günüz pek gelemiyorum temizlik yaptığım için bebişe hazırlık ve daha dolu işim var ve beklenmedik bişe oldu kötü bişe deil iyi oldu ama bu kadar erken beklemiyodum bugün kontrolum vardı gittim rahim kalınlığım 9.1 olmuş perşembe tekrar kontrolum var ve cuma günü büyük bi ihtimalle transferim var Allahım nasip ederse inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla olsun dilerim inşallah aminnnnnnnnn....dualarınızı esirgemeyin benden ne olur hepinizi çok öptüm perşembe akşamı tekrar gelişmeleri sölerim size
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bugün doktor kontrnden sonra tüp bebek kararı aldık. Allah nasip ederse temmuzun 20 gibi tedaviye başlıyoruz. Umarım rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatır. Ben izmir kent hast. İsrael Bey de tedaviye başlıycğm.
doktorun iyisini bilir canım hakkında böylesi hayırlıdır.. inşaallah tedaviye başladığında çok kaliteli yumoşların toplanırda iyi sonuçlar alırsın....bu tedavide stres çok önemli ne kadar sakin kafaya takmazsan o kadar iyi sonuç alırsın..ben ilk tedavimde sürekli düşünürdüm yaa kaliteli yumurta toplanmazsa diye ve sonuç hiç yumurta bulamadı doktorum bu defa çok takmamaya çalışıyorum bazen çok korkuyorum yine yumurta bulunmazsa diye ama biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış...
canim herseyin guzel gecmesine sevindim.benden de hic istenmedi boyle bir test..yumoslarin da cok iyiymis cok sukur.mutlu sona adim adim insss...
cok sagol canimmm ismimi goremeyince uzulmustumm
canim ulun bey vardir bir bildigi belkide boylesi daha hayirlidir..ins bir daha ki ay cok guzel bir baslangicin olur.
canim cok ama cok uzucu bir hikayen varmis gercekten buyuk sabir..ALLAH yardimciniz olsun.ins yeterli ilacini bulursun da baslarsiniz tedaviye..dualarimdasin.
çok üzüldüm canım ama yinede hakkında hayırlısı olsun diyorum allah büyük elbet vardır bunda da bi hayırr...belki o zaman yapman daha iyi sonuçlar verir...inşallah en kıza zamandan hepimiz kavuşuruz meleklerimizeee
Belkide canımmmmmmm o zaman daha iyi olurrr ..
İnşALLAH CNMM HEPİMİZZ KAVUŞALIMM MELEKLERİMİZEEE
Canım tedavin hayırlı olsun . Benimde bugün ilk görüşme randevum var sorun çıkmazsa hafta sonuna kadar bende başlayacam sanırım :)
Selam Canım , gerçekten çok üzüldüm . ama en azından dürüst davranmış doktorun sana , bunu negatif sonucu alarak kahrolmak da vardı . İkincisinde her şey yolunda gider inşlllllllllllllllllll.
Selam Menekşe ,
Gerçekten çok üzüldüm Allah sana Sabır versin , azmin de ayrı bir tebrik konusu gerçekten de . birincide pes edenler var ama sen maşallah istikrarlı bir şekilde devam etmişsin . Benim annemin amcasının kızının da 14. denemesinde olmuştu . Canım inşl ilaç bulursun ve her şey yolunda gider ...
Hoşgeldin şeker ,
dilerim her şey yolunda gider gönlünce olur ...
hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
beraat kandiliniz mübarek olsun...
rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul etsin inş
arkadaşlar tüp bebek denemesi yaptık, lekelenme yaşamıştım bu yerleşme kanaması olur diye düşündüm ama bu sabah regl kanamam başladı yine leke şeklinde. transferin 9. günü aslında yarın baktıracaktım ama böyle olunca sabah erkenden kan verdim sonucu bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.
bir haftadır hiç bakmadım topik ne kadar ilerlemiş
ben yarın başlıyorum iğnelerime arkadaşlar benide listenize eklerseniz çok sevinirim
hayırlı kandiller arkadaşlar..size dün akşam bulduğum bi kaç duayı yazmak istiyorum bu gece bunları okuyalım ..allah dualarınızı kabul etsin inşallah.
"rabbi heb li min ledünke zürriyeten tayyibeh.inneke semi'ud dua." (ey yarabbi! Bana senin tarafından temiz ve mübarek bir evlat ver.gerçek ki, sen duayı işiten ve kabul edensin.)
"rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul'verisin." (ey yarabbi!beni yanlız başıma evladsız bırakma.sen varislerin en hayırlısısısn.)
allah yardımcımız olsun.
iyi akşamlar..... Nisan annesiolmak kulağıma çok hoş geldi :)
ben bugün tedaviye başladım, hayırlısıyla, darısı bekleyenlerin başına, sevgilerle...
tedavin hayırlı olsun, inşallah bebeğine kavuşursun.
arkadaşlar tüp bebek denemesi yaptık, lekelenme yaşamıştım bu yerleşme kanaması olur diye düşündüm ama bu sabah regl kanamam başladı yine leke şeklinde. transferin 9. günü aslında yarın baktıracaktım ama böyle olunca sabah erkenden kan verdim sonucu bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.
inşallah yerleşme kanamasıdır. ama yerleşme olduktan sonra gebelik hormonu kana salgılanıyor. bugün olduğunu düşünsende kanda çıkmaz, aradan birkaç gün daha geçmesi lazım.
bir haftadır hiç bakmadım topik ne kadar ilerlemiş
ben yarın başlıyorum iğnelerime arkadaşlar benide listenize eklerseniz çok sevinirim
alah yardımcın olsun, mübarek ayda herkez güzel haberler alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?