Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım ne güzel çok az kalmış bebişinle buluşmana
inş hayırlısıyla günleri tamamla ve hamiş oluğunuda duyurursun bize
allah yardımcınız olsun tatlım...

hoşgeldin canımmmmm inş tedaviniz sonunda yüzünüz güler...
okuduğum kadarıyla çoğu kişi hem kent hastanesinden hem de israel beyden çok memnun...
inş sizde merkezden hem memnun hem bebişli ayrılırsınız

hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
beraat kandiliniz mübarek olsun...
rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul etsin inş

Son düzenleme:

Evt cnm belkidee böylesi hayırlıdırr..doktorumuda güveniyorumm..inşallah cnmm kaliteli yumoşlarım olurr.aslında bu defa o kadar stres yapmadım rahattım ama içten içee düşünüyomuşum demmekkii o yüzden de üzüldümm ,ama olsun bidahaki aya güzel spnuçlarr bekliyorum artıkkk ..
Seninde herşeyy güzelmişş cnm sevindimmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Evt cnm vardır bi bildiğiiii
İnşALLAH CANIM İnşALLAH herşeyy daha iyi olurrr
çok sağollllll

Son düzenleme:

İnşALLAH CNMM HERŞEYY YOLUNDA GİDERR
sağoll cnmmm
Allah razı olsun hepinizdennnnnnnnnnnn
İnşALLAH HEPİMİZİN TEDAVİLERİİ YOLUNDAA SORUNSUZZ DEVAM EDERRRR..VE SONUNDAA

Son düzenleme:
.Sevgi söze dolarsa dua olur,

Dua Allah'a ulaşırsa nur olur,

aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile

BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARR

arkadaşlar tüp bebek denemesi yaptık, lekelenme yaşamıştım bu yerleşme kanaması olur diye düşündüm ama bu sabah regl kanamam başladı yine leke şeklinde. transferin 9. günü aslında yarın baktıracaktım ama böyle olunca sabah erkenden kan verdim sonucu bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.

hayırlı kandiller arkadaşlar..size dün akşam bulduğum bi kaç duayı yazmak istiyorum bu gece bunları okuyalım ..allah dualarınızı kabul etsin inşallah.

"rabbi heb li min ledünke zürriyeten tayyibeh.inneke semi'ud dua." (ey yarabbi! bana senin tarafından temiz ve mübarek bir evlat ver.gerçek ki, sen duayı işiten ve kabul edensin.)

"rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul'verisin." (ey yarabbi!beni yanlız başıma evladsız bırakma.sen varislerin en hayırlısısısn.)

allah yardımcımız olsun.

Canım inşALLAH bebeğinn seninledirrr yinede kötüsünü düşünmeee
rabbimm yardımm etsinn gönlüne göre versinn bu mübarek gündee

bir haftadır hiç bakmadım topik ne kadar ilerlemiş
ben yarın başlıyorum iğnelerime arkadaşlar benide listenize eklerseniz çok sevinirim

bir haftadır hiç bakmadım topik ne kadar ilerlemiş
ben yarın başlıyorum iğnelerime arkadaşlar benide listenize eklerseniz çok sevinirim

Hayırlı olsun cnm tedavinn
sorunsuz bi şekildee gidsin sonuna kadar inşALLAH

amin canım paylaşımın için sağol bu akşam bol bol edelim dularımızı allah kabul etsin aminnn

Slm KiZlar tedavide olan herkese Rabbim yardım etsin...
Benim adetim bat tarihime göre 4 gun gecikti..
Kiii normalde bat tarihimden 5 gun once olurdum Mayıs'ta tup bebek yaptırdım ilaçlardan dolayımı gecikti acaba
Hayirlisi ile adet olsam tedaviye başlasam diye bekliyorum
Rabbim su mübarek gunlerde yardımcımız olsun

kızlar 10. gün aslında doktor yarın baktır demişti ama 48.67 çıktı yani hamileyim:) erkek olursa adını berat mı koysam sizce? böyle mübarek bir günde geldi Allahım cok sukur hepinize nasip etsin su hamile halimle gönülden diliyorum...! nolur duanızı eksik etmeyinde degerlerim ikiye katlansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…