ama bende silinmisim listedenn kustunuz mu bana
ama bende silinmisim listedenn kustunuz mu bana
iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda yarın yine gitcem..doktorum benden anastezi alabilir diye dahile doktorundan rapor almamı istedi sizdende istedimi doktorunuz..nisanda ilk tedavimde istememişlerdi neden istiyorsunuz dedim devlet yeni birşey çıkardı raporsuz anestezi veremiyoruz dediler bugün ona uğraştım ekg kan tahlili derken aldım raporumu...
iyi akşamlar canım sevindim kontrolünün iyi geçmesine...
canım ben raporluyum rapor alırken dahiliyeye göndermişlerdi tüp bebek için uygundur diye onay almıştım...
daha tedaviye başlamadım anestezi için ayrı rapor istiyorlar mı bilemiycem...
ama almışsın ya boşver...
canım kaçıncı iğneni vuruluyorsun yumoşların ne durumda ??
8. iğnem canım yumoşlarımın en büyüğü 18 ml en küçüğü 16 ml olmuş gayet güzel dedi doktor bu akşamda vur iğneni yarın gel tekrar bakıcam dedi..bir sürü folikül var inş içleri dolu çıkar
maşallah canım inş bol bol kaliteli yumoşların toplanır
az kalmış artık senin darısı benim başıma
Günaydınnnnn...
bugünün temmuzda tedavi gören yarının nisan anneleri günaydınnn........
günaydınnn inşallah nisan anneleri oluruzzz :)
iyi akşamlar..... Nisan annesiolmak kulağıma çok hoş geldi :)
ben bugün tedaviye başladım, hayırlısıyla, darısı bekleyenlerin başına, sevgilerle...
doktorun iyisini bilir canım hakkında böylesi hayırlıdır.. inşaallah tedaviye başladığında çok kaliteli yumoşların toplanırda iyi sonuçlar alırsın....bu tedavide stres çok önemli ne kadar sakin kafaya takmazsan o kadar iyi sonuç alırsın..ben ilk tedavimde sürekli düşünürdüm yaa kaliteli yumurta toplanmazsa diye ve sonuç hiç yumurta bulamadı doktorum bu defa çok takmamaya çalışıyorum bazen çok korkuyorum yine yumurta bulunmazsa diye ama biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış...Slm kızlarrrr
Beni dün 6 günümdüü umutta kontrolüm vardıı ve ulun bey tedaviyi iptal etti yumuratalrı beğenmedii yeterli görmedii
8-9 vardı ama ne bilim iptal etti..böyle yaparsak iyi sonuç alamayız dedii
üzüldüm kendimi hazırlamıştım ama yapacak bişeyy yok tabiki hayırlısı olsunnn...
şimdi bana doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullanıcamm temmuz 25 gibi inşallah tekrar başlıycammm inşallah bu sefer bol kaliteli yumoşlarımm olurr
benim daha önceki tedavilerimdee ilk te 19 sonrakinde 23 yumrtam vardııı hoca böyle bi sonuçuu beklemiyodumm dediii
canim herseyin guzel gecmesine sevindim.benden de hic istenmedi boyle bir test..yumoslarin da cok iyiymis cok sukur.mutlu sona adim adim insss...iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda yarın yine gitcem..doktorum benden anastezi alabilir diye dahile doktorundan rapor almamı istedi sizdende istedimi doktorunuz..nisanda ilk tedavimde istememişlerdi neden istiyorsunuz dedim devlet yeni birşey çıkardı raporsuz anestezi veremiyoruz dediler bugün ona uğraştım ekg kan tahlili derken aldım raporumu...
cok sagol canimmm ismimi goremeyince uzulmustummcanım hiç küser miyim ben sana
eceyle seni listeye eklediğim son tabloyu görmemişim yenileri bi öncekine eklemişim ondan karışıklık çıktı
ama sorun çözüldü artık
canim ulun bey vardir bir bildigi belkide boylesi daha hayirlidir..ins bir daha ki ay cok guzel bir baslangicin olur.Slm kızlarrrr
Beni dün 6 günümdüü umutta kontrolüm vardıı ve ulun bey tedaviyi iptal etti yumuratalrı beğenmedii yeterli görmedii
üzüldüm kendimi hazırlamıştım ama yapacak bişeyy yok tabiki hayırlısı olsunnn...
şimdi bana doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullanıcamm temmuz 25 gibi inşallah tekrar başlıycammm inşallah bu sefer bol kaliteli yumoşlarımm olurr
benim daha önceki tedavilerimdee ilk te 19 sonrakinde 23 yumrtam vardııı hoca böyle bi sonuçuu beklemiyodumm dediii
Merhaba arkadaşlar, buranın üyesiyim ancak fazla aktif bir kullanıcı değilim. Sizden yardım istiyorum. Ben 41 yaşındayım ve 16 kez tüp bebek tedavisi yaptirdım. Allah bu uğurda kimsenin elini boş bırakmasın. Öyle zahmetli ve zor bir süreç ki bunu benden daha iyi kimse bilemez diyorum. 4 Ocak 2012 hayatımızın en mutlu günüydü. En nihayetinde emeklerimizin karşılığını 16. tüp bebek tedavimde almıştım. Doktorum müjde hamilesin dediği an heyecandan öleceğimi zannetmiştim. Dünyalar bizim olmuştu. Taaki 6. ayda iken o kara gün oğlumun kalbinin durduğunu öğrenene kadar. Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ilkdefa hamile kalmıştım ancak oğlum 6 ay dayandı. Sanırım kurban olduğum allahım bizden daha çok sevdi. Öyle güzel bir bebekti ti tarifi imkansız. Bebeğimi kucağıma almayı beklerken cenazesini aldık. Şimdi ise acım çok taze olmasına rağmen doktorumuz fazla geciktirmeden tekrar tedaviye başlamamız gerektiğini söylüyor. Benim sizlerden isteğim eğer elinde ilaçları kalan varsa ve uygun fiyata verebilecek olan varsa bana verebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Mail adresime (meneksee@gmail.com) yazarsanız size kısa sürede dönüş yaparım. Allaha emanet olun. Ben yaşadım bu acıyı allah sizlere yaşatmasın.
Merhaba arkadaşlar, buranın üyesiyim ancak fazla aktif bir kullanıcı değilim. Sizden yardım istiyorum. Ben 41 yaşındayım ve 16 kez tüp bebek tedavisi yaptirdım. Allah bu uğurda kimsenin elini boş bırakmasın. Öyle zahmetli ve zor bir süreç ki bunu benden daha iyi kimse bilemez diyorum. 4 Ocak 2012 hayatımızın en mutlu günüydü. En nihayetinde emeklerimizin karşılığını 16. tüp bebek tedavimde almıştım. Doktorum müjde hamilesin dediği an heyecandan öleceğimi zannetmiştim. Dünyalar bizim olmuştu. Taaki 6. ayda iken o kara gün oğlumun kalbinin durduğunu öğrenene kadar. Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ilkdefa hamile kalmıştım ancak oğlum 6 ay dayandı. Sanırım kurban olduğum allahım bizden daha çok sevdi. Öyle güzel bir bebekti ti tarifi imkansız. Bebeğimi kucağıma almayı beklerken cenazesini aldık. Şimdi ise acım çok taze olmasına rağmen doktorumuz fazla geciktirmeden tekrar tedaviye başlamamız gerektiğini söylüyor. Benim sizlerden isteğim eğer elinde ilaçları kalan varsa ve uygun fiyata verebilecek olan varsa bana verebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Mail adresime (meneksee@gmail.com) yazarsanız size kısa sürede dönüş yaparım. Allaha emanet olun. Ben yaşadım bu acıyı allah sizlere yaşatmasın.
çok üzüldüm canım ama yinede hakkında hayırlısı olsun diyorum allah büyük elbet vardır bunda da bi hayırr...belki o zaman yapman daha iyi sonuçlar verir...inşallah en kıza zamandan hepimiz kavuşuruz meleklerimizeeeSlm kızlarrrr
günaydın güzel anne adaylarıı
Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…rabbim dularımızı kabul etsin aminn
kızlar geçen yaz ben tedavideyken haziran temmuz topiğinde tedaviye başlayan herkese sırasıyla 1000 ayetel kürsi okumuştuk isteyen isyediği kadar alıp okuyodu onun içinde bir liste düzenlemiştik isterseniz tedavisi başlayan arkadaşlardan başlayarak sırasıyla okuyabiliz temmuz topiğimizdede.
iyi akşamlar..... Nisan annesiolmak kulağıma çok hoş geldi :)
ben bugün tedaviye başladım, hayırlısıyla, darısı bekleyenlerin başına, sevgilerle...
Canım tedavin hayırlı olsun . Benimde bugün ilk görüşme randevum var sorun çıkmazsa hafta sonuna kadar bende başlayacam sanırım :)
Slm kızlarrrr
Selam Canım , gerçekten çok üzüldüm . ama en azından dürüst davranmış doktorun sana , bunu negatif sonucu alarak kahrolmak da vardı . İkincisinde her şey yolunda gider inşlllllllllllllllllll.
Selam Menekşe ,
Gerçekten çok üzüldüm Allah sana Sabır versin , azmin de ayrı bir tebrik konusu gerçekten de . birincide pes edenler var ama sen maşallah istikrarlı bir şekilde devam etmişsin . Benim annemin amcasının kızının da 14. denemesinde olmuştu . Canım inşl ilaç bulursun ve her şey yolunda gider ...
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bugün doktor kontrnden sonra tüp bebek kararı aldık. Allah nasip ederse temmuzun 20 gibi tedaviye başlıyoruz. Umarım rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatır. Ben izmir kent hast. İsrael Bey de tedaviye başlıycğm.
Hoşgeldin şeker ,
dilerim her şey yolunda gider gönlünce olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?