canimm ne iyisin kalbin cok güzel sagol bana kendimi iyi hisetiriyosunuz Allah herkesin gönlüne göre versin Bitanemm canim senin tekmi ikizmi.canım bak bebek Allah korusun seninle olmasaydı mutlaka kanaman olurdu yoğun bi şekilde buna o jelde engel olamazdı emin ol...bence kuzuğun yada kuzucukların seninle annesi lütfen üzme onları..bak bi kaç ay sonra cinsiyeti belli oldumu alışverişlerede başlarsın ufak ufak..bunları düşün...herşey çok güzel olacak,aileniz kalabalıklaşacak yakında ne güzel...güzel şeyler düşün,sonucu güzel olsun inşallah...öpüyorum..
merhaba kızlar..
Allah aşkına hamile arkadaşlarım soruma cvp verin...
bugün transferden sonra 8.günüm ve tek belirtim dahi yok..
ne göğüs acısı ne akıntı ne bel ne kasık ağrısı..
çok korkuyorum..
hepinizde belirti oldumu olması mı gerekir..
nasıl geçecek bu 4 gün bu stresle
arkadaşlar 13. gün değerimi öğrendim 487.7 maşallah :)))
28. de ult.ilk gebelil muayenesi[/
merhaba kızlar..
çok korkuyorum..
merhaba kızlar..
çok korkuyorum..
canimm ne iyisin kalbin cok güzel sagol bana kendimi iyi hisetiriyosunuz Allah herkesin gönlüne göre versin Bitanemm canim senin tekmi ikizmi.
aysunayycım;
İlk tavsiyem şu anda kan testi için bile erken, hamileysen bile değerin çok düşük çıkar ve yine moralin bozulur, kafan karışır.
İkinci tavsiyem ise zamanın seni üzmeden, bebişi düşünmeden geçmesini istiyorsan, ya sürekli misafir eş dost falan çağır, yada kuran oku, tesbih çek, yemek yap, kek yap, salata yap ne bilim seni hangisi sıkmadan oyalayacaksa onu yap. Bak kuran okumak, tesbih çekmek ve namaz kılmak seni çok rahatlatır.
Son olarak söylemek istediğim ise; şu anda 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğuma dair tek bir belirti bile yok. Dün akşam eşime dedimki acaba benim test sonucu karışmış olmasın :)) bu nasıl hamilelik yaa hiç bir belirti yok dedim. Eşim ne güzel işte rahat geçiriyorsun falan dedi. Transferden sonra bende senin gibi üzülmüştüm bir belirtim yok diye. Meğer hamileymişim. Şimdi göğüslerim aynı değişiklik yok, akıntım yok, kasık ağrım, sancım, bel ağrım hiç biri yok. Canım bi şey istemiyor, midem bulanmıyor. Vs. vs. sadece tek yaşadığım şey biraz ayakta fazla durursam veya yürürsem belim ağrıyor yatmak istiyorum, birazda uykuya eğilim var hepsi bu. Ama senin belirtilerin için çok erken. Kafanı kurcalama. O belirti yaşayan arkadaşların çoğu psikolojik benim doktorum öyle demişti. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
ne kadar güzel ve çok şey yazmışsın ahunisacım..
çok teşekkür ederim..
demek sende de hiç belitri olmadı inşallah benimde bebeğim sessiz sedasız gelmiştir inşallah..
ilk günler kolay geçiyorda son günler geçmek bilmiyormuş.
ama az kaldı Allah büyük dua edip beklemekten başka bişey gelmez elden.
seninde hep öyle güzel ve rahat geçer gebeliğin inşallah canım..
inşallah öyledr hulyam..
bugüne kadar iyiydim bugün içim içime sığmıyor..
Amin canım .. o senin iyiliğin sağol...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...benim ikizmiş ,ayrı yumurta ikizi , ama biri gelişememiş,o yüzden tek kuzucum benimle inşallah...
saol teyzeleriBak senin az gecikirse adet bizimde az erkene gelirse iğnelerden sebep, aynı zamana gelecek transferimiz
ya cicoşum senin nick niye böle afilli? Kırmızı falan ki?
ne kadar güzel ve çok şey yazmışsın ahunisacım..
çok teşekkür ederim..
demek sende de hiç belitri olmadı inşallah benimde bebeğim sessiz sedasız gelmiştir inşallah..
ilk günler kolay geçiyorda son günler geçmek bilmiyormuş.
ama az kaldı Allah büyük dua edip beklemekten başka bişey gelmez elden.
seninde hep öyle güzel ve rahat geçer gebeliğin inşallah canım..
ben geldimm
yanimda 3 gun suren mutlugumu getirebildim sadece(
icime dogmustu sankii olmucagini bir seylerin ters gittigini.
uzuldum mu derseniz uzulemiyorum biel artik.oyle kotuleride olduku bu halime sukrediyorum sadece.RABBIM BILIYOR ZMANINI.
bu gunki degerim 16.20
sonuc kimyasal gebelik((
benden bu kadar kizlar hayrilsii ne ise o olsun.
beni listeden silebilirsinizz..
ben geldimm
yanimda 3 gun suren mutlugumu getirebildim sadece(
icime dogmustu sankii olmucagini bir seylerin ters gittigini.
uzuldum mu derseniz uzulemiyorum biel artik.oyle kotuleride olduku bu halime sukrediyorum sadece.RABBIM BILIYOR ZMANINI.
bu gunki degerim 16.20
sonuc kimyasal gebelik((
benden bu kadar kizlar hayrilsii ne ise o olsun.
beni listeden silebilirsinizz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?