Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canimm ne iyisin kalbin cok güzel sagol bana kendimi iyi hisetiriyosunuz Allah herkesin gönlüne göre versin Bitanemm canim senin tekmi ikizmi.

strese girme aysunaycım herkes bir olamaz mesela bende aralarda adet ağrısına bnzer ağrılar oluyor 13. günüm bgn
bence stres yapacağına git kan tahlili yaptır bn 1. haftasında öğrenmiştim rahatladım biraz

canım boşu boşuna şuanda kendini strese sokuyorsun belirti bünyenden bünyeye değişiyo yada hiç olmuyo takma bunu lütfen kafana
benim de göğüslerimde hiç bir değişiklik olmamıştı o yüzden ben de olmadığını düşünüyordum ama oldu çok şükür takılma lütfen bunlara
sabırla 4 günün geçmesine bekle bebeğin seninle inşallah

inşallah öyledr hulyam..

bugüne kadar iyiydim bugün içim içime sığmıyor..

Son düzenleme:

aysunayycım;

İlk tavsiyem şu anda kan testi için bile erken, hamileysen bile değerin çok düşük çıkar ve yine moralin bozulur, kafan karışır.

İkinci tavsiyem ise zamanın seni üzmeden, bebişi düşünmeden geçmesini istiyorsan, ya sürekli misafir eş dost falan çağır, yada kuran oku, tesbih çek, yemek yap, kek yap, salata yap ne bilim seni hangisi sıkmadan oyalayacaksa onu yap. Bak kuran okumak, tesbih çekmek ve namaz kılmak seni çok rahatlatır.

Son olarak söylemek istediğim ise; şu anda 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğuma dair tek bir belirti bile yok. Dün akşam eşime dedimki acaba benim test sonucu karışmış olmasın :)) bu nasıl hamilelik yaa hiç bir belirti yok dedim. Eşim ne güzel işte rahat geçiriyorsun falan dedi. Transferden sonra bende senin gibi üzülmüştüm bir belirtim yok diye. Meğer hamileymişim. Şimdi göğüslerim aynı değişiklik yok, akıntım yok, kasık ağrım, sancım, bel ağrım hiç biri yok. Canım bi şey istemiyor, midem bulanmıyor. Vs. vs. sadece tek yaşadığım şey biraz ayakta fazla durursam veya yürürsem belim ağrıyor yatmak istiyorum, birazda uykuya eğilim var hepsi bu. Ama senin belirtilerin için çok erken. Kafanı kurcalama. O belirti yaşayan arkadaşların çoğu psikolojik benim doktorum öyle demişti. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

canimm ne iyisin kalbin cok güzel sagol bana kendimi iyi hisetiriyosunuz Allah herkesin gönlüne göre versin Bitanemm canim senin tekmi ikizmi.

Amin canım .. o senin iyiliğin sağol...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...benim ikizmiş ,ayrı yumurta ikizi , ama biri gelişememiş,o yüzden tek kuzucum benimle inşallah...

ne kadar güzel ve çok şey yazmışsın ahunisacım..
çok teşekkür ederim..
demek sende de hiç belitri olmadı inşallah benimde bebeğim sessiz sedasız gelmiştir inşallah..
ilk günler kolay geçiyorda son günler geçmek bilmiyormuş.
ama az kaldı Allah büyük dua edip beklemekten başka bişey gelmez elden.

seninde hep öyle güzel ve rahat geçer gebeliğin inşallah canım..

:)))))) evet çok doğru ilk günler kolay geçer ve dersinki ne rahat geçiriyorum kafamı takmıyorum. Son günler yaklaşınca seni bişeyler dürtmeye başlar. Güzel dileklerin için teşekkür ederim, sağolasın.

inşallah öyledr hulyam..

bugüne kadar iyiydim bugün içim içime sığmıyor..

benimde aynı olmuştu canım 8.gün yaptığım evdeki estte de çıkmayınca buda olmadı demiştim ama bebeğim/bebeklerim benimleymiş meğersem kendini boşuna üzme sabırla bekle dualrımız seninle

Amin canım .. o senin iyiliğin sağol...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...benim ikizmiş ,ayrı yumurta ikizi , ama biri gelişememiş,o yüzden tek kuzucum benimle inşallah...

canim benim olsun tek olsun saglikli olsun senin olsun dimi Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah...

arkadaşlar ;

elimde tedavimden kalan 3 adet 300 lük pregon bulunmaktadır. uygun fiyata vereceğim.
pregonlar aralık 2012 tarihlidir.

isteyen özel msj atabilir

merhaba aysunayy, benimde hiç bir belirtim olmadı. 5. haftadayım, halada belirtim yok ve adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. sende belirti arayıp canını sıkma.

Son düzenleme:
Cok takip edemedim ama 29 hamis haberini gordum. Sevindim. İns topicteki herkes hamile kalirda bir ilk olur. Negatif sokunu atlatmis gibiyim. Daha cok dusuk yapmisim gibi hissediyorum. Kendimi fazla hamile hissetmisim. Neyse ki kardesimin dugun telasi imdadima yetisti de kafam dagildi. Transferi yapilmis arkadaslar, kendinizde belirti aramayin. Mumkun oldugunca son gunler evde kalmayin kafa dagitin 😃 anin tadini cikarin.

ben geldimm
yanimda 3 gun suren mutlugumu getirebildim sadece(
icime dogmustu sankii olmucagini bir seylerin ters gittigini.
uzuldum mu derseniz uzulemiyorum biel artik.oyle kotuleride olduku bu halime sukrediyorum sadece.RABBIM BILIYOR ZMANINI.

bu gunki degerim 16.20
sonuc kimyasal gebelik((

benden bu kadar kizlar hayrilsii ne ise o olsun.
beni listeden silebilirsinizz..

Hayırlısı böyleymiş.Üzme kendini olur mu?Dediğin çok doğru,rabbim zamanını biliyor bize sadece emek verip beklemekten başka çare kalmıyor.
Önümüzdeki ay tekrar denersin,daha iyi sonuçlar alıp mutlu olmak için.Pes etmek yok yola devam hep birlikte....

Bende coook yasadim kimyasali ama demekki olabiliyo. Umut et olur mu...... İnsallah en kisa zamand kavusacaz bebeklerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…