Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Allah dayanma gücü versin ve tez zamana karnını kucağını bebişlerle doldursun inşallah.

selam bahar, nasılsın canım.
bir kaç gündür giremedim. kaç tane embriyon donduruldu.
arunanın durumu nasıl?

canım benimmmmm çok çok üzüldüm hiç ummuyordum böyle sonuçlanacağını...
söyleyecek şey bulamıyorum...
rabbim sabır versin sana ve eşine...
ama rabbimden başka dayanağımız yok...
demekki olmaması daha hayırlıymış böyle düşünmeliyiz...
inş rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder mucizenizi...
allah yardımcınız olsun canım arkadaşım dualarım seninle...

geçmiş olsun canım. üzülme demek anlamsız olur. ama kendini çabuk toparlamaya bak. inşallah bundan sonraki tedavinde kavuşursun bebeğine

arunanın durumu nasıl?

selam canım iyiyim şükür evime döndüm...
benim şükürler olsun 13 embriyom donduruldu canım
arunanında ilk gün 8 yumoşundan 5 tanesinin döllendiğini söylemişlerdi...
pazar yada salı olacakyı transferi dün haber vermemişler demekki embriyoların durumu iyi...
embriyoları 5. güne kalacak şükür yarın olur artık transferi
sen nasılsın canım

arunanın durumu nasıl?

selam canım iyiyim şükür evime döndüm...
benim şükürler olsun 13 embriyom donduruldu canım
arunanında ilk gün 8 yumoşundan 5 tanesinin döllendiğini söylemişlerdi...
pazar yada salı olacakyı transferi dün haber vermemişler demekki embriyoların durumu iyi...
embriyoları 5. güne kalacak şükür yarın olur artık transferi
sen nasılsın canım

ikinizin adınada çok sevindim.
bende gün sayıyorum. hala belirtim yok, hamile olduğuma inanamıyorum. çarşamba günü doktora gideceğim. bakalım bebiş görünecek mi?
görsem rahatlayacağım.

ikinizin adınada çok sevindim.
bende gün sayıyorum. hala belirtim yok, hamile olduğuma inanamıyorum. çarşamba günü doktora gideceğim. bakalım bebiş görünecek mi?
görsem rahatlayacağım.

saol canım sende dert etme allahın izniyle alacaksın güzel haberler yiğenimizden
annesi ne yapsın yani bebişin seni ikna etmek için yaramazlık mı yapsın göbişinde
"burdayım burdayım" diye tekmelesin seni en iyisi

ağlattın beni:) ama böyle ağlamak mutlu ediyor.
tekmelesin vallahi, geldim anne uyuma desin

Ya KiZlar bsy sorcam ..doktora gittim 14. Gunum test verdim yine icimiz rahat etsin diye
10. Gun degerim 130
12. Gun degerim 365
14. Gun degerim 833
Cuma gunu keseyi görcez ikiz olsun cok istiyorum ama doktor tek gibi beldi bu degerine göre dedi üzüldüm ..tabi cok sukur bugünüme ama pek bı heveslenmistim... Şimdi sizce bu sonuclara göre ikiz olmazmi

benimde 10.gün değerim 118 12.gün değerim 305 di..ikizlerdi o zaman tabii.ama şimdi teki benimle..belli olmaz nasip:)

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun rabbim insallah hayirli ve saglikli evlatlar versin sana insallah.
arkadaşlar 13. gün değerimi öğrendim 487.7 maşallah :)))
28. de ult.ilk gebelil muayenesi

Degerin cok guzel canim masallah,insallah pit pit lari da duyarsin.

Canım çokk üzüldümm
hep hamile gözüyle bakıyodum sana böyle bişey olacacağını düşünmemiştim
sabır versin Rabbimmm..

Geçmiş olsun güzelim benim, çok üzüldüm. Seninde ne kadar üzgün olduğunu, bütün kelimelerin senin için boş olduğunu tahmin edebiliyorum. Keşke yan yana olsaydık sıkı sıkı sarılsaydım sana. Böyle olmasının mutlaka senin iyiliğin için olduğuna inanıyorum. Rabbim tez zamanda sana en güzel hamileliği, sağlıklı ve hayırlı evladını ikram eder inşallah.

benimde 10.gün değerim 118 12.gün değerim 305 di..ikizlerdi o zaman tabii.ama şimdi teki benimle..belli olmaz nasip:)

Yaaa ikiz cok istiyorum tabi öncelikle hayirlisi eğer ikiz hamile olup gebelikte sorun yasiyckasam tek olsun..öncelikle hayirlisi ama bukdr zorluk çekince insan bikerede iki tane doğurmak istiyor:)

Gamzelim66 canım hayırlısı böyleymiş.Rabbim nasib eder inşallah en kısa zamanda bebeğini hemde hiç beklemediğin bir anda inşallah...

Gamzelimmmmmmmmmmmm cok üzüldüm inan Allahım sabır versin demek zamani deilmis ins diger denemede sımsıkı tutunacaklar yazını görünce icim çiz etti

Son düzenleme:
Canim cok uzuldum ama elimizden gelen bir sey yok. Rabbim sana ve esine sabir versin. İns tez zamanda gamzeli bebislerin olur.

kizlar ALLAH hepinizden razi olsun.

insallah sizler saglicakla kucaklariniza alirsiniz canim arkadaslarim.
bir sure gelemicem biraz kendimi dinlemek istiyorum.ama bir kac guen burdayim insallahh..

menikgelinim canim insallah saglikli ikizlerin olsun canimm

yinede umudunu kaybetmeyeceğine eminim... ne denir ki, inan çok üzüldüm...
dediğin gibi zamanı var herşeyin ne elimizi kolumuzu bağlayıp beklememiz gerek ne de isyan etmek...

listeden silmek yok, listedeki herkes bebişini kucağına alana kadar o liste kalacak sonrada kendi kendini imha eder zaten...

daha öncede kimyasal gebelik yaşamıştın di mi yanlıl hatırlamıyosam, bunun nedeni ne olabilir? doktor hiç bişey söylemiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…