Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cnm beni kimse aramadı meraktan çatlayacağım neden 5.günü bekliyoruz onuda bilmiyorum beni aradıklarında 8 yumurtanızın hepsi işlem gördü 5 i döllendi iyi durumdalar dr karar verecek pazar mı salı mı diye bende cmtsi aradım biz transferden birgün önce ararız dediler bebişlerimi büyütüp mü verecekler

ay canım benim artık 4.güne girdik ve haber yok ya zaten iğnelerden de sıyırdım merkezi basıp alacağım bebelerimişimdi senin kuzularla benimkiler uzaktan arkadaş bile olmuştur heyecandan uyku tutmuyor zaten yumurta beklediğimizin çok altında geldi yumurtalarım içimde mi yoksa

ohh çekerizz şöylee en afillisinden tey tey hatta büyük harfli TEY TEYY çekeriz , hadi bugün sonucunu al da gel meraktayım...

Tedaviye yeni başlayanlara 1.kalite yumoslar,sonuc alacaklara pozitif sonuclar,ultrasonda görmeye gidenlere pit pit kalp atisi ve hepimize bol sabır nasip eyle Allahım......

gece 2 gibi haber bekliyosan çook beklersin kıs o saatte kim arar halla halla... kaç yumoş vardı ki ultrasonda az geldi çıkan, benim misal 10-11 gibi gözüküyodu hepiciğini toplamış ulun hoca tabi 6 tanesi olgundu diğerleri ufaktı daha... 3.günü geçirdiğine göre demekki seninkiler 5.gün bebesi, daha iyi değilmi işte mis gibi, benimkilerden büyük şimdi seninkiler benimkilere göz kulak olsunlar nede olsa abi abla seninkiler, sonra dondurik olunca orda da baharla flzaskın bebeler var onlar yol yordam gösterir nede olsa tecrübeliler... anamm benimkiler daha küçük diye ezmezler demi yavrularımıı anamm bak dert oldu şimdik içimee ayyy

vayyyy 4 tanee süperrr olmuşş maşallahh maşallahh tütütütütütü

saol bitanem şuan da lucrin başladım 22 agus adet görücem inşallahh ozman başlıycam iğnelerehayırlısı

kızlar kan testımı verdım degerım 105 cıktı salı gunu tekrar gıdecem insallah degerlerım artar,hamıleyımm aglamaktan ıcım sıstı cok sukur rabbıme.rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın.
:119::119::119::119::119::119::119::119:

tebriklerrrrrrrr çokk sevindimmmm

Arkadaşlar merhaba yoktum bikaç gündür..nasılsınız güzel haberler varmı..baharım fiyoknum kanbarım iyimisiniz...

gü nay dınnn

iyi haftalar diliyorumm hepinizee k.k güzell annelerii ve anne adaylarıı

Arkadaşlar merhaba yoktum bikaç gündür..nasılsınız güzel haberler varmı..baharım fiyoknum kanbarım iyimisiniz...

herşey güllük gülistanlık canımm... ben yarına haber bekliyorum yumoşlarımdan dondurulacaklar yavrularım... 2 hamişi haberi var mucizem ve kardelen sanırım yetişemediğin bir kaç gün içinde, başkada havadis gelmedi şimdi aklıma :44: bebişlerle ve sen nasılsınız asıl?

günaydınnn kızlarr
iyi haftalar diliyorum ..
2 güzel haberimiz varmış mucizem kardelen tebrik ediyorum kızlarrr.
bol yumişli bebişlii hafta olsunnn

iyiyiz teyzeleri yaa dün anneleri 28.yaşını bedeninde onlarla karşıladı...muhteşem bu duyguyu bir an önce hepinizin yaşaması için bütün dualarım....

günaydinlar bugün unsallah cok güzel bi gün olur hayirli haberler aliriz yine insallah...

iyiyiz teyzeleri yaa dün anneleri 28.yaşını bedeninde onlarla karşıladı...muhteşem bu duyguyu bir an önce hepinizin yaşaması için bütün dualarım....

ayy ne güzel bi duygu 3 kişi girdiniz yani 28 e

Allah sana yavrularınla uzuuuunnnn ve sağlıklı bir ömür versin, böyle daha büssürü 28 yıllar gör, hatta 128

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…