benimkilerin fazlalığı kenarda bekler canım yaparlar maçlarını
arunanın en son 5 yumoşu döllenmişti bugün tekrar haber alacak 3. gün olduğu için...
bugün veya salıda transferi olacak inş 5 güne kalır bebişleri
inşallah canım aminn...
seninkilerle benimkileri toplasak baharınkilerle maç yapamaz bi destek kuvvet daha lazımaaa arunadan ne haber? kaçı döllenmiş transfer ne gün falan belli mi?
bugün yada salı olcaktı di mi? ay merak ettim şimdik
senin de benimle aynı canım 4 bebişin var,Allah bebiş bebiş kucaına almayı nasip etsin bitanem.
kurban olurum canım benım senın kalbın cok temız bılıyorum sen ne dersen cıkıyo insallah katlanacak.artık sızlerı bekliyoruz bıtanem hayırlısıyla yumusları dondurucudan alıp gobuslere koyun eylul fıstıkları : )rabbım sızlerıde sevındırsın tey teylerı ben cekecem artıkk hemde uzata uzata tey tey teyyyy
ay canım benim artık 4.güne girdik ve haber yok ya zaten iğnelerden de sıyırdım merkezi basıp alacağım bebelerimişimdi senin kuzularla benimkiler uzaktan arkadaş bile olmuştur heyecandan uyku tutmuyor zaten yumurta beklediğimizin çok altında geldi yumurtalarım içimde mi yoksa
Tedaviye yeni başlayanlara 1.kalite yumoslar,sonuc alacaklara pozitif sonuclar,ultrasonda görmeye gidenlere pit pit kalp atisi ve hepimize bol sabır nasip eyle Allahım......
aminnn... de ben hangi kategoriye giriyorum bilemedim :44:
İstediğin kategori yoksa cnm ekleyelim hemen
ayy canımm... bunu dün görsem aminn derdim ama bu sabah son durum haberi geldiği için sondurumu bildiriyorum;
baharın bebeler 6+6 çift kale maç yaparlar benimkilerde okey oynarr11 yavrumun 6 tanesi olgunmuş, işleme konmuş ve 4 tanesi döllenmişş... onlarda çok iyi gözüküyolar dedi, ay böle herşey daha gerçekçi bi hal almaya başladı helecanlandım, bunada şükür diyorum ve salı gününe bölüne bölüne kocamannn olmalarını diliyorumm (amin)
iyiyim tatlım bugün erkenciydim biraz pcde takıldım sonra kahvaltımı yapıpgeri döndüm...
canım bugün için sadece kardelenin test günü inş güzel haberler arlırız arkadaşımızdan
ilknuray, perla ve yabın test günü geçti ama hala haber yok
inş dediğin gibi bugün tey teyy günü olur
sen nasılsın canım ilk iğnene başlamışsın galiba hayırlı olsun...
kızlar kan testımı verdım degerım 105 cıktı salı gunu tekrar gıdecem insallah degerlerım artar,hamıleyımm aglamaktan ıcım sıstı cok sukur rabbıme.rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın.
"dondurulacak yumurta sayısını ve kalitesini yarın (salı) öğreneceklere, en süper 1. kalite ve firesiz (4 tane) dondurulmuş nasip et" kategorisini eklersen sevinirim
vayyyy 4 tanee süperrr olmuşşmaşallahh maşallahh tütütütütütü
Arkadaşlar merhaba yoktum bikaç gündür..nasılsınız güzel haberler varmı..baharım fiyoknum kanbarım iyimisiniz...
gü nay dınnn
iyi haftalar diliyorumm hepinizee k.k güzell annelerii ve anne adaylarıı
herşey güllük gülistanlık canımm... ben yarına haber bekliyorum yumoşlarımdan dondurulacaklar yavrularım... 2 hamişi haberi var mucizem ve kardelen sanırım yetişemediğin bir kaç gün içinde, başkada havadis gelmedi şimdi aklıma :44: bebişlerle ve sen nasılsınız asıl?
iyiyiz teyzeleri yaa dün anneleri 28.yaşını bedeninde onlarla karşıladı...muhteşem bu duyguyu bir an önce hepinizin yaşaması için bütün dualarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?