Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

papatyaydım nilüfer olmuşum:) neye göre değişiyor bu çiçek böcekler böle...rütbemi almış oldum gevezeliğimden

gamzelim mrb.dna sorunu vardı derken?kaçtı hasarlı dna oranı.bunun için klomen kullanıyoruz biz.siz neler yaptınız ve faydasını gördünüz mü

Sperm dnasinda hasar var bizim oran %41 cikti bunun icin bi suru sey yaptim ama esim mide kanamasi gecirdi baska seylerden dolayi suan bisey kullanmio sadece kecinoy. Kuru yapiorum zamanla duzeltilebilir dna hasari sigara alkol yosa, bakalim yarn ist a gidiyoruz yine hasar oranina baktircam gitmisken

kızlar nasılsınız? benim kırmızılar dün gece gelmeye başladı bugünde şakır şakır geliyor allaha şükür.yarın sabah saat 11 de randevum var allah izin verirse yarın bende başlıcam inşalllah tedavime.

tatlım herşryde vardır bir hayır zamanı değilmiş demekki sıkma canını önemli olan sensin
bu arada neden olan problemlerini çözer atlatırsın bidahakine daha sağlam adımlarla başlarsın
Allahım sabrını deniyordur sabret dinlen biraz vücudun kendine gelsin hiç kolay şeyler yaşamadın umudunu yitirme arkadaşım
olacak herşey gönlünce olacak çokmutlu olacaksınız güzel bir aile olacaaksınız canım her kışın bir baharı olacak eşinle birbirinize daha çok sarılın hazır olunca tekrar denersiniz geçmiş olsun aralarda mesaj at bana

Degerin cok guzel canim masallah,insallah pit pit lari da duyarsin.[/QUOTE]

maşallah canım
inşallah duyarız şu 2 hafta nasıl geçicek şimdi:))

çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun....hakkımızda hep hayırlısı

masallah kuzucuklarımız katlanmıslar oy oy yerım ben onları,ikiz olacak insallah degerlerın yuksek cıkmıs hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın insallah.

aminnnnnn kardelencim Allah nasip etsin inşallah
ikiz değerimi dersin olursa çok güzel olur Allah bağışlarsa inşallah
ikiz deyip heyecanlandırıyorsunuz beni bak :))
kalp atışını sabırsızlanıyoruz çok
zaten pek duygusallaştım buna bile içim pırpır etti

arkadaşlar merhaba bende temmuz ayında aşılama için iğnelere başladım 4 gün önce yanı 09.08 de aşılamam oldu hayırlısyla.bizim sorunumuz sperm sayısı ve hareketsizliği.ilk olarak 1 sene dolmadan hamile kalamayınca doktora gittik.sperm. 12mılyon cıktı ve bekleyın dedı.neyse 1seneyı doldurduk tekrar test yapıldı ve bu sefer 5 mıl. altında cıktı.dırek tup bebek teshısı kondu.aşılamayla falan ugrasmayın dendı.böylelıkle tüp bebek için merkez aramaya koyulduk (tabı sımdı cok kolay gelıyo yazmak ama çok zor bi süreç Allahım kımseye yasatmasın)istanbul and. yakasında oturdugumuz ıcın baglarbası eurofertıle gıttık.fiyat aldık.heyet raporu cıkarırsanız fıyat duser dendı.bizde solugu zeynep kamılde aldık.orda ogrendıkkı erkek faktorlu ıse 3 sene doldurmamıza gerek yokmus. hemen rapor hazırlıklarına basladık.bi sürü testten gectik.tabı son olarak eşim sperm tahlılı werdı.he bu arada dogal yollardan arastırdgımız kadarıyla eşim keçiboynuzu kürü uyguladı(5mılyon altında cıktıgı andan ıtıbaren)bu sonuca gore bir baktıkki spermlerımız 65 mılyon olmus:) sasırdıkk tabı.e bu sonuca gore asılama yapılabılır dendı.ama bız yınede tup bebek dosyamızı her ıhtımale karsı hazırlamıs olduk.ve nıhayetınde asılamam yapıldı.Allahım bu mübarek günlerde hepmizn yardımcısı olsun dualarını kabul etsin.ben inaanıyorumkı Allahım biz cok sewdıgı kullarını sukretmesı ıcın sınıyo.bu bizim sınavımız ve umarım hepimiz üstesinden gelicez.sonucum nasıpse bayramdan sonrakı cuma belli olucak.inşallah hayırlı haberlerle gelip sizinkılerıde görürüm.iyi gecelerr.Allaha emanet olun:)

kızlar merhabaa

uzun suredır nete pek gıremıyorum
bugun cok kotu bısey oldu
dızımın uzerıne dustum esıme soyleyemıyorum
dsarı cıkmama ızın vermıyordu habersız cıktım
duyarsa cok kızar
zten bugun keseyı gormeye gıttık ıkız degılmıs 1 kese gorunuyor
ona uzuldu bunuda dersem kızar
basına boyle bısey gelen oldumu.?

Cok gecmis olsun.. Ama bisey olmaz bence ...insallah

Transferimin 2. gününden itibaren sokağa çıktım. Çok şükür düşmedim ama ışıklarda durmuştuk arkadan gelen araba taaak diye çarptı ve ben iki kere öne hızlı bir şekilde gittim geldim. Ödüm koptu. Eşimde vicdan yaptı. Çünkü ben emniyet kemeri takıyordum, takma canım 5 dakika sonra inicez dedi. Ve biz inmeden olan oldu.. O zaman transferimin 10. günü falandı. Günlerce düşündüm bi şey oldumu diye. Olmadı çok şükür. Yani veren Allah veriyor, koruyan Allah koruyor. El-Hafız c.c. Allah ın korucu ismi demektir. Bol bol bu ismi çekmeni tavsiye ederim. Birde bazı koruyucu ayetler var, onları okumanı tavsiye ederim.

hadi hayırlı olsunnn.... tedavi sonucun sana bebiş olarak geri dönsün inşallahhh (Amin)

keşke o kürleri uygulamadan raporunu çıkarttırsaydın dicem ama bi yandan da aşılama ilede sonuç alabilme ihtimalin varken tüp bebek için onca stres ve maddi manevi zorluğa girmekte ayrı bişey, senin için hangisi iyi ise o olsun diyelim, ama misal bu aşılama tutmaz ise erkek faktörü ortadan kalkıyor mu? yani sayı 65 mil. çıktı artık erkek sorunu yok diye sizi 3 yılı doldurun gibi şeylerle oyalamasınlar.. aman neyse böyle kötü şeyler konuşmayalım... aşılama sonucunda bebeğine kavuşursun inşallah ve bunları düşünmeye hiiiç gerek kalmaz... hadi bakalım bayrama bebişli gir inşallah (amin)

günaydın kızlarrr..... günaydın güzel annelerrr (hepimiz anneyiz bikerem, doğarken anne olarak doğuyoruz, he 3 sene geç 5 sene erken alıyoruz kucağımıza belki bebişlerimizi ama olsunn hepimiz anneyizzz.....)

şöyle hafif sabah serinliği ile uyanmayı özlemişim, neydi öyle yapış yapış sabahlara uyanmalar, biz dayanamıyoruz güzel hamilişişkolarımız napıyodu kimbilir, canalrım ya kıyamamda onnara
bugünün (kadir gecesi) güzelliği ile inanıyorum ki hepp güzel haberler alacağız... benimde içim içime sığmıyor, bugün bebişlerimin son durumunu bildirecekler kaçı dondurulmuş ve ne kalitede diye, 10 gibi ararlar sanırım... Allahımm güzel şeyler duyayım, sayı şu olsun kalite bu demiyorum hayırlı haberler alayım inşallahh.... amin.

bugün artık listede günler öncesinden test tarihi olanlar çıksın ortayada müjde versin... günümüz güzelleşsin, şenlensin, bereketlensin...

güzel geçsin gününüz... aman akşamlar olmasııınnnn :111::111:

canım bişe olmaz endişelinme.öyle düşmekle hoplamakla bişe olmassss. daha az dolaş yorma kendini :)) ayrıca tek keseye neden üzüldü eşin anlamadım önemli olan orda bi canın olmasıı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…