Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

amin canımm..

günaydınn

kese görenler kalp atışlarını duyanlar dondurulanlar hepsi hepsi sağlıkla dünyaya gelirler inşallah Rabbim bana da bayramdan sonra kalp seslerini duymayı nasip eder inşallah

Amin canimm Allah insallah hepimizin duasini kabul etsin insallah..

Arkadaşlar ben de bugün Kadir Gecesi olduğundan 3,5'ta sabah namazına kalktım Allah kabul etsin,saat 6,35'e kadar da dua ettim.
Kendime ettim size ettim,anne olmak isteyenlere bol bol dua ettim,Allah Kabul etsin inşallah dualarımı,dualarımızı....
Sabah Meryem suresine başladım,1 tane okudum..7 günde 41 tane okuyacağım ,inşallah Allah nasip eder..
Çok zor okunan bir dua gerçekten,ama pes etmek yok..
41 yasini 3 günde bitirip,duamı etmiştim,ne de olsa Yasin sürekli okuduğum bir dua..
Ancak Meryem herhalde ilk kez okuduğumdan olacak zorlandım...
Hepinizin Kadir geceniz mübarek olsun,hepinizin Allah dularını kabul etsin...
Hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız canlarım...
Hepinizi tek tek kucaklıyor ve öpüyorum...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,bebişlerimizle buluştursun tez zamanda inşallah..
AMİN..

canım sen yanlış anladın galiba autumn rüyasına girdin ya onun için "istanbuldan sakaryaya geldi kanbar yorulmuştur" dedi
hani sen istanbulda o sakaryada ya o bakımdan
buarada ben balıkesirde oturuyorum

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah’a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah’ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun insallah.

canım yoğunluktan bazen biraz geç arayabiliyorlar biraz sonra alırsın güzel haberlerini

derken telefon çaldııı... saat 10 dan beri telefonu önüme koydum pür dikkat bekliyorum, aramayan ne kadar insan varsa o saatte arayacağı tuttı bende her defasında hopladım hofff
neyse sadete geleyim, 4 yavrumda dondurulmaya uygunmuşşşşş :118::122::122::122

çok şükür Allahımaa....

maşallah küçük fiyonklara çok sevindim canım gözün aydın
rabbim 4 bebişinide sana bağışlasın hayırlısıyla çözülüp önce göbişine sonra kucağına (tabi kaç bebiş istiyorsan okadar ) alırsın inş...
senin bebişlerinde bizimkiler gibi buz bebiş olarak yerlerini aldılar artık

Allah kabul etsin canım...
şu mübarek günde ona açılan elleri geri çevirmez...
ben hiç kuran okumadığımdan dilim dönmüyor ve yanlış söylemekten okumaktan korkuyorum o yüzden netten yasin okuyan bir hocayı dinleyerek takip ediyorum fakat onlarda makamlı falan okuduklarından 1 yasin 30 dk sürüyor, acaba diyorum türkçesini okusak hemde anlasak olmaz mı ki?

oohhh maşallah fiyonkummm geliyor 4 bebe dahaa..Rabbim hayırlısaıyla kucağına almayı nasib etsinn inşallah sağlıklı sıhhatli akıllı evlatlar nasib etsinn..amiinn ...hepimize inşallah...

bende hiç bi dua fırsatını kaçırmıyorum he hemen araya kendimide ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…