günaydın canlar...
bu gece bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesi...
kulun rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi...
kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, herşeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin inş
Canim benim bugün bu mübarek günde insallah senin o kücük fiyonklarin hepisini en iyi kaliteyle dondurulmustur..amin
amin canımm..
günaydınn
kese görenler kalp atışlarını duyanlar dondurulanlar hepsi hepsi sağlıkla dünyaya gelirler inşallah Rabbim bana da bayramdan sonra kalp seslerini duymayı nasip eder inşallah
Amin canimm Allah insallah hepimizin duasini kabul etsin insallah..günaydın canlar...
bu gece bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesi...
kulun rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi...
kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, herşeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin inş
canım küçük fiyonklardan haber gelmedi mi daha
ay yokkk :18: bu saate kadar gelmesi gerekmezmiydi ki:44:
bak çıkacağım seni bekliyorummmmmmmmm
Canım sen beni rüyanda hamile görmüştün...
,inşallah yine hayırlı haberlerim vardır rüyalarında canım...
bitanem ben zaten istanbul'da oturuyorum...(sakarya'da oturan Bahar'dı)
benim işler çok yoğun,giremiyorum..
akşamda hep dua ediyorum,pek giremiyorum canım benim...
nasıl gördün beni rüyanda?
canım yoğunluktan bazen biraz geç arayabiliyorlar biraz sonra alırsın güzel haberlerini
Selam canım.Lucrin kasıklarımda şişkinlik yaptı ama ağrı olacak kadar değil.Bünyeye göre değişir endişelenme...
ben ondan hiç kullanmadım bilmiyorum ki
derken telefon çaldııı... saat 10 dan beri telefonu önüme koydum pür dikkat bekliyorum, aramayan ne kadar insan varsa o saatte arayacağı tuttı bende her defasında hopladım hofff
neyse sadete geleyim, 4 yavrumda dondurulmaya uygunmuşşşşş:118::122::122::122
çok şükür Allahımaa....
Arkadaşlar ben de bugün Kadir Gecesi olduğundan 3,5'ta sabah namazına kalktım Allah kabul etsin,saat 6,35'e kadar da dua ettim.
Kendime ettim size ettim,anne olmak isteyenlere bol bol dua ettim,Allah Kabul etsin inşallah dualarımı,dualarımızı....
Sabah Meryem suresine başladım,1 tane okudum..7 günde 41 tane okuyacağım ,inşallah Allah nasip eder..
Çok zor okunan bir dua gerçekten,ama pes etmek yok..
41 yasini 3 günde bitirip,duamı etmiştim,ne de olsa Yasin sürekli okuduğum bir dua..
Ancak Meryem herhalde ilk kez okuduğumdan olacak zorlandım...
Hepinizin Kadir geceniz mübarek olsun,hepinizin Allah dularını kabul etsin...
Hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız canlarım...
Hepinizi tek tek kucaklıyor ve öpüyorum...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,bebişlerimizle buluştursun tez zamanda inşallah..
AMİN..
bak canım baharcım,kanbar seni benim yanıma yolladı yanlız kalmiim die işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?