Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kadir gecemiz mübarek tüm dualarımız kabul olsun inşallah canlarım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

oo maşallah canım hücre sayılarıda çok iyi
canım okuduklarıma göre (umutta sistem tam nasıl işliyor bilmiyorum) kaç tane transfer edeceklerse 1 fazla embriyo çözüyorlarmış...
çözülürken sorun olabiliyor ya bazen (allah korusun) onun için...
sonrada içlerinde en iyisini transfer ediyorlar...
çözülen embriyo tekrar dondurulamıyor diye bilimiyorum
neyse sen ayrıntıları öğrenir bizide bilgilendirirsin

Aradaslar biri beni su konuda aydinlatabilir mi en fazla kac transfer yapiliyor 2den fazla olmaz mi 3.denemem olucak yas30

aslında dün bunuda sorarım diyodum ama her zaman ki gibi telaştan nutkum tutuldu
cumartesi öğrenir anlatırım canım...

Aradaslar biri beni su konuda aydinlatabilir mi en fazla kac transfer yapiliyor 2den fazla olmaz mi 3.denemem olucak yas30

canım 3. denemede embriyonun kalitesine göre 2 ve daha fazla transfer edilebiliyor . ama seninkiler 1. kalite olursa 2 tane transfer olması daha doğru olur çünkü kaliteli olmayan kalitelilerinde gelişimini etkileyebilir .

şöyle bişey buldum 6 mart 2010 daki tüp bebek yönetmeliğindenmiş

Yönetmelikte transfer edilecek embriyo sayısı şu şekilde belirtilmiştir:
- 35 yaşın altındaki adaylara birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde sadece 1 tane embriyo transfer edilebilir. Üçüncü ve sonraki denemelerde "en fazla" iki embriyo transfer edilebilir. Birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır.
- 35 yaşında veya daha büyük olan adaylarda tüm tüp bebek denemelerinde en fazla 2 tane embriyo transfer edilebilir.
- 3 veya daha fazla embriyo transferine hiçbir halukarda izin verilmemektedir.

kanbarcım merhaba yazmıştım ama baya geride kaldı sanırım benim kont. 24ünde senden 2gün sonra sanırım karşılaşamıcaz tanışmak istemiştim ama denk gelmedi bir türlü

22.Ağustosta kontrolüm var...
canım benim transferim 25/26/27 sinden birinde olacak....
inşallah karşılaşır,tanışırız bitanem,çok isterim...

kadir gecemiz mübarek tüm dualarımız kabul olsun inşallah canlarım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

amin canım...
hepimizin duaları kabul olur inşallah..

22.Ağustosta kontrolüm var...
canım benim transferim 25/26/27 sinden birinde olacak....
inşallah karşılaşır,tanışırız bitanem,çok isterim...

işte benimde herşey yolunda giderse benim de transferim olacak ama ne gün olur bilemiyorum 27,28,29 dur herhalde ama kalınlığa göre tabi benim biraz zor kalınlaşıyorda

canım süpeeeeerrrr...
benim de 4 tane var iyi kalitede..
benim doktorum hepsini çözecek,en iyi 2 tanesini kullanacakmış...
diğerlerini yokedecekler,çünkü tekrar dondurulamıyor çözülenler...
ben ona güveniyorum....
böyle olması gerekiyor demekki...
benim fulya bahçeci,doktorum Erbil Bey canım..

işte benimde herşey yolunda giderse benim de transferim olacak ama ne gün olur bilemiyorum 27,28,29 dur herhalde ama kalınlığa göre tabi benim biraz zor kalınlaşıyorda

canım benim 27 si olur inşallah ta seninle aynı gün olur dilerim...
komşu odalar da yatar,komşu oluruz ne güzel.....
peki senin kontrolün ne zaman..
senin de mi dondurulmuş transferi,yoksa sıcak embriyo mu koyulacak?

ooo hadi yaa hepsi çözülecek mi benimde 7 tane var hepsi mi çözülecek acaba ben dr.la konuşmadım toplamadan sonra

inşallah canım inşallah.....
Allah dualarımızı kabul eylesin...
sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım da....

canım benim 27 si olur inşallah ta seninle aynı gün olur dilerim...
komşu odalar da yatar,komşu oluruz ne güzel.....
peki senin kontrolün ne zaman..
senin de mi dondurulmuş transferi,yoksa sıcak embriyo mu koyulacak?

inşallah canım hayırlısı hangi günse o gün olsun dilerim canım
24 ağusosta kontrolüm dondurulmuş transferi canım benimkide

ooo hadi yaa hepsi çözülecek mi benimde 7 tane var hepsi mi çözülecek acaba ben dr.la konuşmadım toplamadan sonra

canım 7'de belki çözmeyebilir iyi kalitede 2'den fazla varsa...
ama 1.kalitede yeterli sayıda yoksa,mecbur hepsini çözüyorlar....
benim başarı oranını artırmak için hepsini çözüp yine bölünmeye bırakacak ve iyininin en iyisini seçecekmiş şansım çok daha artsın diye..
bir de iyi kalitede,yani 1.kalitedekiler dışındakileri zaten saklamıyorlar canım ..

inşallah canım hayırlısı hangi günse o gün olsun dilerim canım
24 ağusosta kontrolüm dondurulmuş transferi canım benimkide

seninle nasipse aynı tarihlerde hamile kalacağız ve doğum yapacağız desene...inşallah canım inşallah ikimizin de pozitif olacak...
ben bayramın hemen ertesi gideceğim 22'sinde ..
sen 24'ünde....
2 günle kaçırdım seni tüh...
belki yine çağırır beni 24'ünde...
o zaman seni onons ettireceğim ...
sayın kk.annesi bluepink diye...illa bulacağım seni...
senin doktorun kimdi canım?

slm kızlar moralım cok bozuldu doktordan sımdı geldım cumartesı gttgmde 15 yumurta vardı sımdı 10 a dusmus nasıl oluyo bu yaa sınırım bozuldu bıde bıtane yumurta buyuklugu asmıs 22ymıs buyulugu eeeo nolcakkk allahım yaa 3 gunde nasıl kayboldu 5 yumurta

Son düzenleme:

hıımmm henüz dr.la konuşmadık aramakta istemedim açıkcası kaliteleri nasıl ne durumda bilmiyorum artık 24ünde gidince konuşucaz o zaman öğrenicem ne olacağını benim 3.gün donduruldu herhalde seninki gibi bölünmesi beklenecek

inşallah canım inşallah burada okuduklarım umut oldu bana bende inanıorum pozitif olacağına
aynı senin gibi dr.unla erbil bey o şekilde yazışmaya başlamıştık ya seninle :) aynı gün olursa buluruz birbirimizi canım biz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…