canım süpeeeeerrrr...
benim de 4 tane var iyi kalitede..
benim doktorum hepsini çözecek,en iyi 2 tanesini kullanacakmış...
diğerlerini yokedecekler,çünkü tekrar dondurulamıyor çözülenler...
ben ona güveniyorum....
böyle olması gerekiyor demekki...
benim fulya bahçeci,doktorum Erbil Bey canım..
slm kızlar moralım cok bozuldu doktordan sımdı geldım cumartesı gttgmde 15 yumurta vardı sımdı 10 a dusmus nasıl oluyo bu yaa sınırım bozuldu bıde bıtane yumurta buyuklugu asmıs 22ymıs buyulugu eeeo nolcakkk allahım yaa 3 gunde nasıl kayboldu 5 yumurta
slm kızlar moralım cok bozuldu doktordan sımdı geldım cumartesı gttgmde 15 yumurta vardı sımdı 10 a dusmus nasıl oluyo bu yaa sınırım bozuldu bıde bıtane yumurta buyuklugu asmıs 22ymıs buyulugu eeeo nolcakkk allahım yaa 3 gunde nasıl kayboldu 5 yumurta
Herkese iyi kandiller. İns. Esim gorevde gelirse yarin gelemezse persembe kese icin gidicem. Arkadaslar bisey soracaktim bayramda kalp atimini gormeden girecem ama herkes soruyo ya kimse bizim tup bebek yaptirdigimizi bilmio gebemisin diye soruyolar acaba ins keseyi gorursek sagsalim soylesem mi?ilk asilamamda b hcg yi pozitif gorunce soyledik ertsi gun kanama basladi kimyasal oldu bi de gecmis olsun tlf ile ugrastim. Sizce ne yapsam??????
Herkese iyi kandiller. İns. Esim gorevde gelirse yarin gelemezse persembe kese icin gidicem. Arkadaslar bisey soracaktim bayramda kalp atimini gormeden girecem ama herkes soruyo ya kimse bizim tup bebek yaptirdigimizi bilmio gebemisin diye soruyolar acaba ins keseyi gorursek sagsalim soylesem mi?ilk asilamamda b hcg yi pozitif gorunce soyledik ertsi gun kanama basladi kimyasal oldu bi de gecmis olsun tlf ile ugrastim. Sizce ne yapsam??????
Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.
canimm bizde kimseye söylemdik bundan öncekilerde söylemedik benimde senin gibi ertesi gün kanamam olmustu o yüzden kendime söz verdim 12 haftayi görmeden kimseye bisey söylemicem diye allah hakimizda hayirlisini versin saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah burdaki herkese insallah...amin..Herkese iyi kandiller. İns. Esim gorevde gelirse yarin gelemezse persembe kese icin gidicem. Arkadaslar bisey soracaktim bayramda kalp atimini gormeden girecem ama herkes soruyo ya kimse bizim tup bebek yaptirdigimizi bilmio gebemisin diye soruyolar acaba ins keseyi gorursek sagsalim soylesem mi?ilk asilamamda b hcg yi pozitif gorunce soyledik ertsi gun kanama basladi kimyasal oldu bi de gecmis olsun tlf ile ugrastim. Sizce ne yapsam??????
Bende söylemek ve söylememek arası kalmıştım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün annemin akrabalara verdiği iftar daveti vardı herkes ordaydı. Sevincimi içimde saklayamadım. Daha ilk günümdü. Bende herkese söyledim. Rabbim utandırmasın. Daim etsin inşalah. Bende bayramdan 2 gün önce doktordayım kısmetse kalp atışlarını duyup bebeğimi gördükten sorna bayrama girmek istiyorum. İnşallah Rabbim nasip eder.
Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.
ben umutta tedavı gryrm ulun hoca dktrum muayne sırasında gayet guzel dedı buyukluklerı odasına gectım sordum kac tane var dedım 10 dıyınce sok oldum cumrtesı 15 vardı dedım ıyı olgunlasmamıs dedı canım sıkıldı..10 yumurtanın ıcınden bıtanesı 22ıymıss oda ıptal sanırm..persembe kontrol var o zmna kadr onlarda gtmese yaaa sok oldum resmn=(
inşallah canım inşallah burada okuduklarım umut oldu bana bende inanıorum pozitif olacağına
aynı senin gibi dr.unla erbil bey o şekilde yazışmaya başlamıştık ya seninle :) aynı gün olursa buluruz birbirimizi canım biz
üzücüyavrularımızın o şekilde yok olması o 4 embriyo nasıl kıymetli halbu ki bizim için
baharın dediği gibi transfer edilecek olandan 1 fazla çözdürüyorlarsa (benim 1 konacak) o zaman 2 tane kalır geriye inşallah
bahçecilerde prosedür aynıdır sanırsam
hıımmm henüz dr.la konuşmadık aramakta istemedim açıkcası kaliteleri nasıl ne durumda bilmiyorum artık 24ünde gidince konuşucaz o zaman öğrenicem ne olacağını benim 3.gün donduruldu herhalde seninki gibi bölünmesi beklenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?