Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

üzücü yavrularımızın o şekilde yok olması o 4 embriyo nasıl kıymetli halbu ki bizim için
baharın dediği gibi transfer edilecek olandan 1 fazla çözdürüyorlarsa (benim 1 konacak) o zaman 2 tane kalır geriye inşallah
bahçecilerde prosedür aynıdır sanırsam

15 yumurta toplanmıştır ama 5 tanesi iyi olgunlaşmamıştır veya aşırı olgunlaşmıştır, dolayısıyla 5 tane fire verilmiştir. Hepimizde oldu bu olay. Üzülecek bi şey yok geriye 10 yumurtan kalmış. Benim yumurta toplama işlemim bittikten sonra odaya geçtiğimde hemşire yanımdaki hastaya sadece 1 yumurtası çıktığını söylemişti. Kadın çok sevinmişti. Çünkü hiç yumurtası olmuyormuş. Neyse doktor da o 1 yumurtayla şansını deneyecekti. Zaten iş görecek olanda 1 yumurta...

yanlış saymış olabilir mi? nereye gider 5 yumoş :44: bir açıklama yapmadı mı doktor

Herkese iyi kandiller. İns. Esim gorevde gelirse yarin gelemezse persembe kese icin gidicem. Arkadaslar bisey soracaktim bayramda kalp atimini gormeden girecem ama herkes soruyo ya kimse bizim tup bebek yaptirdigimizi bilmio gebemisin diye soruyolar acaba ins keseyi gorursek sagsalim soylesem mi?ilk asilamamda b hcg yi pozitif gorunce soyledik ertsi gun kanama basladi kimyasal oldu bi de gecmis olsun tlf ile ugrastim. Sizce ne yapsam??????

Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.

Bende söylemek ve söylememek arası kalmıştım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün annemin akrabalara verdiği iftar daveti vardı herkes ordaydı. Sevincimi içimde saklayamadım. Daha ilk günümdü. Bende herkese söyledim. Rabbim utandırmasın. Daim etsin inşalah. Bende bayramdan 2 gün önce doktordayım kısmetse kalp atışlarını duyup bebeğimi gördükten sorna bayrama girmek istiyorum. İnşallah Rabbim nasip eder.

boşver kimseleri... içinden nasıl geliyor? eminim bayramda bebişinin varlığını paylaşmak hoşuna gidecek, söyle mutlu ol bence...

Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.

Ayy maşallahhhh
Allah kucağına almayı nasip etsin, artık bekleyeceğin tek şey kaldı o da doğması, inşallah 7-8 aya kadar o da olacak

ay 6mm miymiş o da ha ay onun elcikleri ayakcıkları ne kadardır kimbilirrr....

canimm bizde kimseye söylemdik bundan öncekilerde söylemedik benimde senin gibi ertesi gün kanamam olmustu o yüzden kendime söz verdim 12 haftayi görmeden kimseye bisey söylemicem diye allah hakimizda hayirlisini versin saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah burdaki herkese insallah...amin..

İns. Allah nasip edecek bize bebeklerimizi

ben umutta tedavı gryrm ulun hoca dktrum muayne sırasında gayet guzel dedı buyukluklerı odasına gectım sordum kac tane var dedım 10 dıyınce sok oldum cumrtesı 15 vardı dedım ıyı olgunlasmamıs dedı canım sıkıldı..10 yumurtanın ıcınden bıtanesı 22ıymıss oda ıptal sanırm..persembe kontrol var o zmna kadr onlarda gtmese yaaa sok oldum resmn=(

Son düzenleme:

canimm seninkide mübarek olsun Allah sana ne güzel bi hediye vermis bugün masallah...

Rabbim bebeğini ve seni korusun canım gözün aydın . şimdi tam olarak inanmışsındır kalp atışlarını duymak ne büyük bir mutluluk :)
Allah tamamına erdirsin inşl ...

kaçıncı günün bugün? bide büyüklükleri iyi demişse neden sıkıyosun ki canını, hepsi aynı hızla gelişmeyebilir, önemli olan en az 3 tane çatlama kıvamında olması benim bildiğim, zaten kullandığın orgalutranmı neydi o iğne çatlamayı önlüyo bildiğim kadarı ile diğerleri ona yetişsin diye olması lazım, biraz karışık oldu ama hoca iyi durum dediyse canını sıkma, çünkü doktorlar her zaman en kötüyü söyler

seninde mübarek olsun canım
demek tekmiş bebişin sağlıklı olsun önemli olan bu
senin transferin hangi gün olmuştu canım ve kaçıncı gün embriyosuydu
eğer senin ki daha 6+3 duyulduysa benim ki acaba cumartesi duyulurmu ki:44:

kesinlik le buluruz bitanemm...
doktorumuz bile aynı,ne güzel.

canım bnim hepsini çözecekler...
iyinin en iyisini çözmek için..
doktoruma dediğim gibi güveniyorum..
demek ki böyle uygun gördü...
Vardır bunda da bir hayır elbet...

aynen öyle canım...
inşallah tutar ve hiç düşünmemize gerek kalmaz artık bunları bitanem....

ne bılım cnm ya 15den 10a dusunce uzuldum.. ıste cetrodıte vermıstı 3 gndr onu kullnydum sımdı onun yanında menapur verdı persembe kontrol cumartesı opu var mubarek gecede allah emeklerımızı bosa cıkrmasınn ısteyen bu yolda mucadele veren herkezın yanında olsun

ne bılım cnm ya 15den 10a dusunce uzuldum.. .. ıste cetrodıte vermıstı 3 gndr onu kullnydum sımdı onun yanında menapur verdı persembe kontrol cumartesı opu var mubarek gecede allah emeklerımızı bosa cıkrmasınn ısteyen bu yolda mucadele veren herkezın yanında olsun bu arada 9.gunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…