Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Ay canim benim rabbim en guzelinden sanada nasip etsin insallah,inan kafasi kollari seciliyor resimden ,insallah hep dua ediyorum saglikla kucagima almak icin artik inaniyorum bebek tasidigima.
sizden de cok guzel haberler bekliyorum fiyonkum bahar kanbar flzask aruna ve sonuc bekleyen tum arkadaslarim,
rabbim bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin bol bol dua edelim kizlar

amin canım
perşembe belli olur asıl sayı falan ama 10 gayet makul bi rakam hepside bi döllense ohoo daha ne istersin, sen yumoşlarını sev sev ki büyüsün ben öyle yaptım

denizfenerim Allah kucağına almayı nasip etsin...
ne güzel mutluluklar....
Allah bize de nasip etsin...

pimpirik içinden ne geçiyorsa öyle yap bence...
söylemek istiyorsan söyle,
içinden söylemek gelmiyorsa söyleme...
önemli olan seninle olması canım...
gerisini boşver ...

selamün aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah dualarınıza tez zamanda cevap versin. bu gün benim test günümdü sonuç pozitif çıktı. Allah tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu

baharım tablodaki yerimi hazırla lütfen

aminnn....
bol bol dua ediyorum bende kendime ve isteyen bu yolda çabalayan herkese biran önce çabalarının sonucunu yüz küsürlü bir bhcg testi ile alıp sonrada o değerden daha değerli bebişlerimizi kucağımıza almayı, sizin gibi bebişini göbüşünde taşımaya başlayanlar içinde hem 9 ayın sorunsuz ve rahat geçmesi hemde sonunda bebişlerini sağlıkla kucağına almaları içinn...

amannnınnn ne çabuk geçti zamannnn....
en son 2 gün vardı yaa...

ay Allahımm bu güzel günde ne güzel bi haberr...
canımm
Allah tamamına erdirsinn inşallahh (amin)
ay çok sevindirik oldum yaaa....
ay ilk ben gördüm inşallah

ay hemen tey teyee geçelimmm

darısı başımıza inşallahhhh....

canım çok sevindim..::62
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
mutluluğun daim olsun,tebrik ederim..
bu mübarek kadir gecesinde de ancak bu kadar güzel bir haber alabilirdim..
darısı bana inşallah,az kaldı..
darısı tüm isteyenlere..amin.
29.hamilemiz hayırlı olsun......
30.yu bekliyoruz...
en yakın kimin sonucu var,kim olacak bakalım topiğimizde 30.hamile ....

ben yasinlerimi, meryem surelerini Allah'ın isimlerini çekerken hep sizede dua ettim. sizlerden çok destek gördüm Allah razı olsun.
fiyonkcuğum sen bana 10 gün hapşırık testi yapmış ve sonucunda hiş ilan etmiştin canım

kambarım sizede çok dua ediyorum. Allahım hepimize tüy gibi hafif sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin. doktorum ikiz olabilir dedi. zaten 2 yumurtam vardı

tebrik ederim yaşasın bir hamişimiz daha oldu
sağlıkla gelsin inşallahhhhh

kambarım sizede çok dua ediyorum. Allahım hepimize tüy gibi hafif sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin. doktorum ikiz olabilir dedi. zaten 2 yumurtam vardı

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin kalp atışlarınıda en kısa zamanda duyarsın kucağına da almak nasip olur inşl...

Hayırlı olsun cnm bnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin:)

Hayırlı olsun cnm bnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin:)

canimm seninkide mübarek olsun Allah sana ne güzel bi hediye vermis bugün masallah...
Evet canim insallah sen de en kisa zamanda duyacaksin.
Rabbim bebeğini ve seni korusun canım gözün aydın . şimdi tam olarak inanmışsındır kalp atışlarını duymak ne büyük bir mutluluk :)
Allah tamamına erdirsin inşl ...
Allah razi olsun canim icim icimi yiyordu bu gune kadar.bebegimizi gorduk ya kalp atislarini duyduk ya simdi inandim gercekten.sen ve bebisin de iyisiniz insallah
Transferim 14 temmuzda oldu 4. gun embriyosu.ikiz olabilir demisti dr degerler yuksekti 287-873 ama temis hayirlisi buymus demekki yavrumu gordum ya 6 yil 6 denemeden sonra tek olsun ozel olsun.degerlerimin yuksek cikmasini yumurtalarin cok buyumesine bagladi bugun dr.yani simdi bile kocaman yumoslarim var.meger ohss gecirmisim.istanbuldakiler ohss olmaz 8 yumos toplandigi icin demisti 3 hafta onca.ama buradaki dr ohss diyor.ilk test gunumde karnim cok sismis nefes slamiyordum simdi iyiyim cok sukur yumoslar kuculuyordur dedi dr.canim ilk testinden 3 hafta gectiyse gorursun insallah bebegini.
Tebrikler canim cok sevindim birlikte yasamisiz bu mutlulugu kucaguna da al insallah.

Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.

Seninde cnm mübarek olsunnnn kadir gecen
gözün aydın maaşallah
kalp atışlarınıda duymuşsunuzzzzzzzz bebişinin
darısı başımızaaaaa rabbim bizlerede nasipe eder inş.

gözünaydınnnnnnnnnnnn cnm
ne güzel bi günde öğrenmişsin hamiş olduğunuu
rabbim tamamına erdirsinnn

tebrikler cnm.... darısı başımıza...

Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar..Tüm dualarınız kabul olsun...

Allah deme,bir de ikiz mi ::
Allah hakınızda ne hayırlısı ise onu versin canım benim...
harika bir haber bu....
dualarına devam et bitanem,hamilelerin duası tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…