Ayy maşallahhhh
Allah kucağına almayı nasip etsin, artık bekleyeceğin tek şey kaldı o da doğması, inşallah 7-8 aya kadar o da olacak
ay 6mm miymiş o da ha ay onun elcikleri ayakcıkları ne kadardır kimbilirrr....
ne bılım cnm ya 15den 10a dusunce uzuldum.. ıste cetrodıte vermıstı 3 gndr onu kullnydum sımdı onun yanında menapur verdı persembe kontrol cumartesı opu var mubarek gecede allah emeklerımızı bosa cıkrmasınn ısteyen bu yolda mucadele veren herkezın yanında olsun
Ay canim benim rabbim en guzelinden sanada nasip etsin insallah,inan kafasi kollari seciliyor resimden ,insallah hep dua ediyorum saglikla kucagima almak icin artik inaniyorum bebek tasidigima.
sizden de cok guzel haberler bekliyorum fiyonkum bahar kanbar flzask aruna ve sonuc bekleyen tum arkadaslarim,
rabbim bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin bol bol dua edelim kizlar
selamün aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah dualarınıza tez zamanda cevap versin. bu gün benim test günümdü sonuç pozitif çıktı. Allah tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu
baharım tablodaki yerimi hazırla lütfen
selamün aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah dualarınıza tez zamanda cevap versin. bu gün benim test günümdü sonuç pozitif çıktı. Allah tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu
amannnınnnne çabuk geçti zamannnn....
en son 2 gün vardı yaa...
ay Allahımm bu güzel günde ne güzel bi haberr...
canımm
Allah tamamına erdirsinn inşallahh (amin)
ay çok sevindirik oldum yaaa....
ay ilk ben gördüm inşallah
ay hemen tey teyee geçelimmm
darısı başımıza inşallahhhh....
canım çok sevindim..::62
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
mutluluğun daim olsun,tebrik ederim..
bu mübarek kadir gecesinde de ancak bu kadar güzel bir haber alabilirdim..
darısı bana inşallah,az kaldı..
darısı tüm isteyenlere..amin.
29.hamilemiz hayırlı olsun......
30.yu bekliyoruz...
en yakın kimin sonucu var,kim olacak bakalım topiğimizde 30.hamile ....
ben yasinlerimi, meryem surelerini Allah'ın isimlerini çekerken hep sizede dua ettim. sizlerden çok destek gördüm Allah razı olsun.
fiyonkcuğum sen bana 10 gün hapşırık testi yapmış ve sonucunda hiş ilan etmiştin canım
kambarım sizede çok dua ediyorum. Allahım hepimize tüy gibi hafif sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin. doktorum ikiz olabilir dedi. zaten 2 yumurtam vardı
Evet canim insallah sen de en kisa zamanda duyacaksin.canimm seninkide mübarek olsun Allah sana ne güzel bi hediye vermis bugün masallah...
Allah razi olsun canim icim icimi yiyordu bu gune kadar.bebegimizi gorduk ya kalp atislarini duyduk ya simdi inandim gercekten.sen ve bebisin de iyisiniz insallahRabbim bebeğini ve seni korusun canım gözün aydın . şimdi tam olarak inanmışsındır kalp atışlarını duymak ne büyük bir mutluluk :)
Allah tamamına erdirsin inşl ...
Transferim 14 temmuzda oldu 4. gun embriyosu.ikiz olabilir demisti dr degerler yuksekti 287-873 ama temis hayirlisi buymus demekki yavrumu gordum ya 6 yil 6 denemeden sonra tek olsun ozel olsun.degerlerimin yuksek cikmasini yumurtalarin cok buyumesine bagladi bugun dr.yani simdi bile kocaman yumoslarim var.meger ohss gecirmisim.istanbuldakiler ohss olmaz 8 yumos toplandigi icin demisti 3 hafta onca.ama buradaki dr ohss diyor.ilk test gunumde karnim cok sismis nefes slamiyordum simdi iyiyim cok sukur yumoslar kuculuyordur dedi dr.canim ilk testinden 3 hafta gectiyse gorursun insallah bebegini.seninde mübarek olsun canım
demek tekmiş bebişin sağlıklı olsun önemli olan bu
senin transferin hangi gün olmuştu canım ve kaçıncı gün embriyosuydu
eğer senin ki daha 6+3 duyulduysa benim ki acaba cumartesi duyulurmu ki:44:
Tebrikler canim cok sevindim birlikte yasamisiz bu mutlulugu kucaguna da al insallah.kızlarrr dün bebişimin kalp atışınıda duydum rabbim tüm isteyenler bu duyguyu yaşatsın çooookkkkk güzeldi sağsağlim bu mübarek günde kucağımıza almayı nasip etsin...
kızlar hayırlı kandiller bu mübarek gecede rabbim açtığımız ellerimizi geri çevirmesin rabbim tüm bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın..AMİN
denizfenerim Allah kucağına almayı nasip etsin...
ne güzel mutluluklar....
Allah bize de nasip etsin...
Amin canim en guzelinden size de versin insallah.
Ruveydam hayirli olsun ben inaniyordum hamile olduguna ama soylemeye cekiniyordum cok sevindim canim gozunaydinselamün aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah dualarınıza tez zamanda cevap versin. bu gün benim test günümdü sonuç pozitif çıktı. Allah tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu
aminnn....
bol bol dua ediyorum bende kendime ve isteyen bu yolda çabalayan herkese biran önce çabalarının sonucunu yüz küsürlü bir bhcg testi ile alıp sonrada o değerden daha değerli bebişlerimizi kucağımıza almayı, sizin gibi bebişini göbüşünde taşımaya başlayanlar içinde hem 9 ayın sorunsuz ve rahat geçmesi hemde sonunda bebişlerini sağlıkla kucağına almaları içinn...
Amin canim masalla 4 embriyin dondurulmus gozunaydin insallah hepsini de kucagina alirsin canim.
Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.
Evet canim insallah sen de en kisa zamanda duyacaksin.
Transferim 14 temmuzda oldu 4. gun embriyosu.ikiz olabilir demisti dr degerler yuksekti 287-873 ama temis hayirlisi buymus demekki yavrumu gordum ya 6 yil 6 denemeden sonra tek olsun ozel olsun.degerlerimin yuksek cikmasini yumurtalarin cok buyumesine bagladi bugun dr.yani simdi bile kocaman yumoslarim var.meger ohss gecirmisim.istanbuldakiler ohss olmaz 8 yumos toplandigi icin demisti 3 hafta onca.ama buradaki dr ohss diyor.ilk test gunumde karnim cok sismis nefes slamiyordum simdi iyiyim cok sukur yumoslar kuculuyordur dedi dr.canim ilk testinden 3 hafta gectiyse gorursun insallah bebegini.
aramızda 5 gün var demekki canım.ben testten sonraki 20.günde gidicem görebilirim o zaman
bencede önemli olan sağlıklı olup senin olması
inşallah 8 ay sonra kucağmızda olurlar
kambarım sizede çok dua ediyorum. Allahım hepimize tüy gibi hafif sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin. doktorum ikiz olabilir dedi. zaten 2 yumurtam vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?