Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

:: KARDELENİM BU NE GÜZEL HABER ...çokkkkk sevindim.....Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...Allah bana nasip etsin,dua et canım,isteyen herkese nasip etsin... ::62

bıtanem cok tesekkur edderım insallah listemız bastan sona hamıslerle dolacak kandılın mubarek olsun canım rabbım bu gecede butun dualarınızı kabul etsın ben de gece ıbedet edıp sızlere dua edecem canım esının ve senın ısmını aldım insallah hayırlısıyla hayırlı evlatların olacak senı sevıyorum opuyorum

Canım benim Allah razı olsun,Rabbim dualarını kabul etsin..
Teşekkür ederim ayrıca bana dua edeceğin için Allah razı olsun...
İnşallah canım benim,Rabbim hayırlısıyla nasip eder de eşimle beraber kavuşuruz bebişimize/bebişlerimize,tek/ikiz veya kız/erkek Rabbim hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin...
Ben de seni seviyorum ve seni çok öpüyorum bitanem...

gözün aydin canim bu mübarek günde ne cok güzel haberler aldik devami gelir insallah..
insallah benim degerlerimde yükselmistir hic ögrenemedim canim bugüne kadar..

cok sagol bıtanem dualarım hep sızlerle olacak.su kandıl gecesının yuzu suyu hurmetıne rabbım hepınızın kucagına hayırlı evlatlar nasıp etsın insallah amın.sende goreceksın o gunlerı merak etme rabbımın hıkmetınden sual olunmazmıs hıc beklemdıgın anda o guzel duyguları yasıycaksın insallah.

aminnn Rabbim herkesin duasini kabul etsin insallah ...

canım benim topik listemizde sen benim hemen altımda yeralıyorsun....inşallah bana da nasip olur canım,komşuyuz...

bası ben cektım tatlım insallah sıra sende sana cok dua edecem .,bebıslerını nasıl umutla bekledıgını bılıyorum rabbım ınsallah hayırlısıyla hayırlı evlatlar verecek.dualarım hep sızınle olacak.gecemız hayırlı olacak ınsallah

Amin canım benim,inşallah...
Allah razı olsun,bana ve eşime edeceğin ,ettiğin tüm dualarını Allah kabul etsin...Allah razı olsun senden de tüm dua edenlerden de ..
Kadir gecemiz mübarek OLSUN,DUALARIMIZ ŞİMDİDEN KABUL OLSUN.
AMİN.

amin canım amin de

sen zaten hamiloşluğunu müjdelememişmiydin :44: ya sen zaten hamile değil miydinn :44: biz senin tey teyini bilem çekmedik mi :44:

ya noluyo yaaa ben kimim noluyo burdaa

amin canım amin de

sen zaten hamiloşluğunu müjdelememişmiydin :44: Ya sen zaten hamile değil miydinn :44: Biz senin tey teyini bilem çekmedik mi :44:

Ya noluyo yaaa ben kimim noluyo burdaa

fiyonkum değerine baksana maşallah,ikiz gibi geliyor bana...
Bu ikincisi için sevinmemiz..
Ilkin hamile diye sevinmiştik..
şimdi katladığı ve ikiz olma ihtimali çok yüksek olduğu için...
....lorke lorke lorke dela le lorke.....::64

ay ona ayrıca seviniriz tabikisi
:122::122::122:

2 ikizimiz geliyorrrr bu durumda :64

kardelenim üçünüzüde ayrı ayrı tebrik ederim bu durumda...

ya ben bi an dedim noluyo çünkü o kadar eminim ki kardelenin zaten hamile olduğundan ben hamileyim diye yazınca kendimden şüphe ettim

22.Ağustosta kontrolüm var...
canım benim transferim 25/26/27 sinden birinde olacak....
inşallah karşılaşır,tanışırız bitanem,çok isterim...

bıtanem insallah bu ayın sonunda sende bebısıne hamıle kalacaksın rabbımden dılegım hepınızın bu guzellıgı yasamanız.

bıtanem cok sevındım haberlerını beklıyordum rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.kandılın mubarek olsun.

ruveydacigim tebriklller canmm bu mübarek günde sende cok güzel bi haber almissin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah....

Allah razı olsun. hepimize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım

Tebrik ederim hayirli olsun ins. 9 ayini sorunsuz mutlu gecirip bebegini kucagina alirsin ins.

ziddacığım Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda seni bekletmeden versin muradını inşallah. dualarımdasın

canimm bu tilavet secdesini sureyi tam bitirdikten sonrami yapiliyor yoksa o ayete gelindiyindemi secde yaplmali onu bana bi aciklarmisin...
arabbim bu aksamda herkesin duasini kabul etsin insallah..

sureyi bitirdikten sonra yapıyorsun. örneğin aynı sureyi yerinden kımıldamadan kaç tane okursan oku bir defa yapıyorsun. şayet değişik yerlere otrurp okudysan her okuduğun için bir tilavet secdesi yapıyorsun.

Allah bağışlasın maşallah
Allah devamını erdirsin tekmelerinide hisset inşallah

kardelen canım bu ne güzel bir haber..

tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al kuzunu canımmm...

darısı hepimizin başına inşallah...

CANIM BENİM ADIM:KANAT ÖZTÜRK
EŞİMİN ADI:METİN ERDEM ÖZTÜRK...

Dua ederken bize okuman için isimlerimiz lazım ya canım...
bir de tilavet secdesi nasıl yapılıyor bitanem?

tamam canım ben senin adını biliyordum zaten okurken niyet ettim. şimdiden 2 tane okudum bile. Allah kabul etsin. evet birbirimizin gıyabında yaptığımız dualar günahsız ağızdan olduğu için daha çok kabul edilir.

Canim benim simdi meryem suresini bastan sonra okuyorum bitikten sonrami tilavet secdesi yapiyorum cünkü kambarcigim surenin icinde o ayet gelince tilavet secdesi yapicakmisim dedide..

Allah senden razı olsun...
Bana çok zor gelmişti bu dua ,ama işten gelir gelmez gerekirse sabaha kadar okuyacaktım,sen bana yardımcı oldun ya ;Allah ta sana inşallah yardımcı olsun...
Ben de hepimize okuyorum dualarımızı ,Allah kabul etsin..

bıtanem cok sevındım haberlerını beklıyordum rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.kandılın mubarek olsun.

Allah razı olsun hepinizden. sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirelim ağırlığı tüy gibi olsun. Allah evlatlarımızda hakkımızda hayırlı uğurlu eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…