- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
:: KARDELENİM BU NE GÜZEL HABER ...çokkkkk sevindim.....Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...Allah bana nasip etsin,dua et canım,isteyen herkese nasip etsin... : :62
bıtanem cok tesekkur edderım insallah listemız bastan sona hamıslerle dolacak kandılın mubarek olsun canım rabbım bu gecede butun dualarınızı kabul etsın ben de gece ıbedet edıp sızlere dua edecem canım esının ve senın ısmını aldım insallah hayırlısıyla hayırlı evlatların olacak senı sevıyorum opuyorum
gözün aydin canim bu mübarek günde ne cok güzel haberler aldik devami gelir insallah..
insallah benim degerlerimde yükselmistir hic ögrenemedim canim bugüne kadar..
cok sagol bıtanem dualarım hep sızlerle olacak.su kandıl gecesının yuzu suyu hurmetıne rabbım hepınızın kucagına hayırlı evlatlar nasıp etsın insallah amın.sende goreceksın o gunlerı merak etme rabbımın hıkmetınden sual olunmazmıs hıc beklemdıgın anda o guzel duyguları yasıycaksın insallah.
canım benim topik listemizde sen benim hemen altımda yeralıyorsun....inşallah bana da nasip olur canım,komşuyuz...
bası ben cektım tatlım insallah sıra sende sana cok dua edecem .,bebıslerını nasıl umutla bekledıgını bılıyorum rabbım ınsallah hayırlısıyla hayırlı evlatlar verecek.dualarım hep sızınle olacak.gecemız hayırlı olacak ınsallah
kızlar müjdeler olsun testımı yaptırdım şükürler olsun degelerım 505. 29 agustosta ultrasona gırecek kısmetse.rabbım hepınızın yuzunu guldursun ınsallah,hayırlı evlatlar nasıp etsın insallah amınnnnnnnnnnn
amin canım amin de
sen zaten hamiloşluğunu müjdelememişmiydin :44: Ya sen zaten hamile değil miydinn :44: Biz senin tey teyini bilem çekmedik mi :44:
Ya noluyo yaaa ben kimim noluyo burdaa
fiyonkum değerine baksana maşallah,ikiz gibi geliyor bana...
Bu ikincisi için sevinmemiz..
Ilkin hamile diye sevinmiştik..
şimdi katladığı ve ikiz olma ihtimali çok yüksek olduğu için...
....lorke lorke lorke dela le lorke.....::64
22.Ağustosta kontrolüm var...
canım benim transferim 25/26/27 sinden birinde olacak....
inşallah karşılaşır,tanışırız bitanem,çok isterim...
bıtanem insallah bu ayın sonunda sende bebısıne hamıle kalacaksın rabbımden dılegım hepınızın bu guzellıgı yasamanız.
selamün aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah dualarınıza tez zamanda cevap versin. bu gün benim test günümdü sonuç pozitif çıktı. Allah tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu
baharım tablodaki yerimi hazırla lütfen
Evet canim insallah sen de en kisa zamanda duyacaksin.
Transferim 14 temmuzda oldu 4. gun embriyosu.ikiz olabilir demisti dr degerler yuksekti 287-873 ama temis hayirlisi buymus demekki yavrumu gordum ya 6 yil 6 denemeden sonra tek olsun ozel olsun.degerlerimin yuksek cikmasini yumurtalarin cok buyumesine bagladi bugun dr.yani simdi bile kocaman yumoslarim var.meger ohss gecirmisim.istanbuldakiler ohss olmaz 8 yumos toplandigi icin demisti 3 hafta onca.ama buradaki dr ohss diyor.ilk test gunumde karnim cok sismis nefes slamiyordum simdi iyiyim cok sukur yumoslar kuculuyordur dedi dr.canim ilk testinden 3 hafta gectiyse gorursun insallah bebegini.
aramızda 5 gün var demekki canım.ben testten sonraki 20.günde gidicem görebilirim o zaman
bencede önemli olan sağlıklı olup senin olması
inşallah 8 ay sonra kucağmızda olurlar
bıtanem cok sevındım rabbım hayırlısıyla 9 ay sonra bebıslerını kucagına vermek nasıp etsın.kandılın kutlu olsun canım dualrım hep sızınle.
ruveydacigim tebriklller canmm bu mübarek günde sende cok güzel bi haber almissin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah....
Tebrik ederim hayirli olsun ins. 9 ayini sorunsuz mutlu gecirip bebegini kucagina alirsin ins.
canimm bu tilavet secdesini sureyi tam bitirdikten sonrami yapiliyor yoksa o ayete gelindiyindemi secde yaplmali onu bana bi aciklarmisin...
arabbim bu aksamda herkesin duasini kabul etsin insallah..
kızlarrr dün bebişimin kalp atışınıda duydum rabbim tüm isteyenler bu duyguyu yaşatsın çooookkkkk güzeldi sağsağlim bu mübarek günde kucağımıza almayı nasip etsin...
kızlar hayırlı kandiller bu mübarek gecede rabbim açtığımız ellerimizi geri çevirmesin rabbim tüm bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın..AMİN
kızlar müjdeler olsun testımı yaptırdım şükürler olsun degelerım 505. 29 agustosta ultrasona gırecek kısmetse.rabbım hepınızın yuzunu guldursun ınsallah,hayırlı evlatlar nasıp etsın insallah amınnnnnnnnnnn
CANIM BENİM ADIM:KANAT ÖZTÜRK
EŞİMİN ADI:METİN ERDEM ÖZTÜRK...
Dua ederken bize okuman için isimlerimiz lazım ya canım...
bir de tilavet secdesi nasıl yapılıyor bitanem?
Allah razı olsun. hepimize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım
ziddacığım Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda seni bekletmeden versin muradını inşallah. dualarımdasın
sureyi bitirdikten sonra yapıyorsun. örneğin aynı sureyi yerinden kımıldamadan kaç tane okursan oku bir defa yapıyorsun. şayet değişik yerlere otrurp okudysan her okuduğun için bir tilavet secdesi yapıyorsun.
tamam canım ben senin adını biliyordum zaten okurken niyet ettim. şimdiden 2 tane okudum bile. Allah kabul etsin. evet birbirimizin gıyabında yaptığımız dualar günahsız ağızdan olduğu için daha çok kabul edilir.
bıtanem cok sevındım haberlerını beklıyordum rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.kandılın mubarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?