Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Günaydın kızlar .
Dün gece buradaki herkes için çok dua ettim . Biliyorum hepimiz dualar ettik . Bin geceden daha hayırlı bu gecede ettiğimiz duaları Rabbim kabul etsin inşlllllllllllllllllllllllllllllllllll.
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun bebeği ile ...

günaydınnnnnnnn canlarrrrrrr
benim dün akşama doğru yavaş yavaş adetim başladı sabaha söküldü
ohhh bu defa kırmızılar beni bekletmedi 21. gün geldi
yarın estrofeme başlıyorummmmmmm 30 ağustostada istanbul yolcusuyum
3-4-5 eylünden birinde de transferim olacak inşşşşşşşş
çok mutluyum çooooooooookkkkkkkkkkk

Baharcım gözün aydın o zaman canım . Dilerim her şey yolunda gider ... 9 ay bir daha görme o kırmızıları :)))

Allah kabu etsin :) bende dün cok dua ettim cok şükrettim buradaki kızlarda evlat isteyen herkese dua ettim Rabbim kabileler ins:)

Anaaaaaaaaaaaa süper :) biliyormusun bende ilk tup bebekte 21. Gun adet olmuştum:)
Neguzel gecen ayki gibi bekleyip stres olmadın hadi bakalım 20 gun sonra bebisi aldan görüşüne:)))

gözün aydın canım sayılı günler kaldı bebeklerine kavuşmak için

çok sevindim baharcığım
hadi hayırlı olsun canım. bak yetişeceksin bize kaç var ki aradaa
sonra bebişlerini alıp ve mutlu son

Canim hadi gözün aydin bu yolada girip insallah bebislerle dolu haberlere cikarsin bitanem...

mersin Allah bağışlasın maşallah güzel susamcık bikaç ay sonra çok güzel bir bebek olacak
kucağında dinlersin o güzel kalp atışlarını bebşinin inşallah

Baharcım gözün aydın o zaman canım . Dilerim her şey yolunda gider ... 9 ay bir daha görme o kırmızıları :)))

saol canım benim amin inş bidaha gelmezler bu son uğurlayışım olur kırmızıları
9 ay sonra görüşmek üzere

Anaaaaaaaaaaaa süper :) biliyormusun bende ilk tup bebekte 21. Gun adet olmuştum:)
Neguzel gecen ayki gibi bekleyip stres olmadın hadi bakalım 20 gun sonra bebisi aldan görüşüne:)))

evet canım stres olmadan geldi şükür
en azından okulların açılışına yetişebilicem...
canım biliyorsun okul öncesi ve 1. sınıflar 1 hafta önce başlıyor okula hazırlık evresi için...
ben rapor alıcam zaten test günüme kadar...
hazırlık evresinde olamamıycam dğer haftaya yetişicem buda iyi oldu...
inş bebişimle gidicem kuzularımın yanına

çok sevindim baharcığım
hadi hayırlı olsun canım. bak yetişeceksin bize kaç var ki aradaa
sonra bebişlerini alıp ve mutlu son

evet tatlım yetişicem size inş
aminnnnnn o günleride görürüm inş
öyle heyecanlıyım ki inş herşey dilediğimiz gibi olur...

Canim hadi gözün aydin bu yolada girip insallah bebislerle dolu haberlere cikarsin bitanem...

aminnnnnnnnnnnn canım kuzucuklarımdan birini bari kurtarayım o buzluktan
sıcacık göbişime alayım inş yerini severde 9 ay benimle kalır

kızlar bu arada ben henüz 6 haftalık olmama rağmen pantolon beni sıkıyor ya giyemiyorum :) bel kısmı aşırı rahatsız ediyor . acaba ilaçlarında etkisi ile vucudumuz su tutmayamı başladı çok rahatsız oluyorum .

benimde göbeğim çıktı canım hemde baya bir çıktı pantolonların düğmesi açık duruyorum hatta kendime şimdiden iki tane hamiş pantolonu aldım

canlar arunanın transferi olmuş 2 embriyo yerleştirmişler
diğer 3 embriyosu 6. güne dayanamamış ve dondurulamamış...
inş 12 gün sonra hamiş haberini alırız arkadaşımızın
rabbim bebişlerini onlara bağışlasın
hepinizden dua istiyor arunam dualarımızı eksik etmeyelimmmmm

Allah yardimcisi olsun. Benim 2tup bebek denememde bile hic dondurylmusum olamadi. Tek olsun bizim olsun. Hayirlsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…