Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.
Canim benim simdi meryem suresini bastan sonra okuyorum bitikten sonrami tilavet secdesi yapiyorum cünkü kambarcigim surenin icinde o ayet gelince tilavet secdesi yapicakmisim dedide..
selamün aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Allah dualarınıza tez zamanda cevap versin. bu gün benim test günümdü sonuç pozitif çıktı. Allah tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu
baharım tablodaki yerimi hazırla lütfen
Tamam canim sagol..hemende yapabilirsin sure bitincede yapabilrisin. farketmiyor. ama en makbulu secde ayeti okunuca
tebrik ederim ruveyda
bu mübarek günde çok güzel bir haber almışsın Allah bağışlasın bebeğini
değerin kaç çıjtı?
bıtanem cok sevındım rabbım hayırlısıyla 9 ay sonra bebıslerını kucagına vermek nasıp etsın.kandılın kutlu olsun canım dualrım hep sızınle.
kızlar müjdeler olsun testımı yaptırdım şükürler olsun degelerım 505. 29 agustosta ultrasona gırecek kısmetse.rabbım hepınızın yuzunu guldursun ınsallah,hayırlı evlatlar nasıp etsın insallah amınnnnnnnnnnn
CANIM ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİMM....TEK ÇİFTİ ÖNEMLİ DEĞİL BİZİM OLSUN EVLATLARIMIZ...
sen ve bebeğin iyi olun da canım benim,önemli olan da bu..
Rabbim ne hayırlısı ise onu vermiştir mutlaka.
hamdolsun deyip şükretmek lazım...
inşallah biz de senin gibi hamilelik haberlerimizi aldığımız günüleri görürüz...
maşallahhhh yiğenimizin kalp atışlarını duymuş annesi
gözün aydın canım çok sevindim...
bebişini sağlıcakla kucağına aldığın günlerde gelir inş
Seninde cnm mübarek olsunnnn kadir gecen
gözün aydın maaşallah
kalp atışlarınıda duymuşsunuzzzzzzzz bebişinin
darısı başımızaaaaa rabbim bizlerede nasip eder.
sevgili arkadaslarim cok tesekkur ederim,allahim hepimize hayirli ve saglikli bir hamilelik yasatsin
yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.
kardelenim tebrik ederim degerin cok guzel katlanmis canim hayirli olsun.
Kadir gecemiz mubarek olsun arkadaslar bol bol dua edelim birbirimize.bi arkadasim dusuk tehlikesi gecirince bir hoca ona okumadi icin bir dizi dua vermis biraz uzun ama en gec bir bucuk saatte bitiyor hamileligin rahat gecmesi bebegin korunmasi saglikla dogmasi icin bu dualar.isteyen olursa yazarim en gec yarina kadar.arkadadimun bebegi kucaginda simdi.cok kanamasi olmustu okuyunca kesilmis.ben her gun okumaya calisiyorum yaninda bir de cuz okuyorum allahim kabul etsin meryem ve yusuf surelerinide okuyorum yuz ve ahlak guzelligi icin.
kızlar müjdeler olsun testımı yaptırdım şükürler olsun degelerım 505. 29 agustosta ultrasona gırecek kısmetse.rabbım hepınızın yuzunu guldursun ınsallah,hayırlı evlatlar nasıp etsın insallah amınnnnnnnnnnn
amin canım amin de
sen zaten hamiloşluğunu müjdelememişmiydin :44: ya sen zaten hamile değil miydinn :44: biz senin tey teyini bilem çekmedik mi :44:
ya noluyo yaaa ben kimim noluyo burdaa
fıyonkum bıtanecık cancagızım hamıslıgım bellı olmstu ama degerlerımın dusme ıhtımalı vardı oyuzden 2.testte tescıllendı kısmet sızlere artık.tey teylere doyamadım herhalde : )hadı eylul fıstıkları sızlerı beklıyorum tabı bu ayın sonundada kıymetlı annelerımız olacak kambarım mesela : )senı baharımı,flzask,gamzelım hepınızı hayırlısıyla hamıle kalacaksınız insallah.duaların kabul oldugu gece bugun hepınız ıcın dua edecem.
merhaba kıslarrr
kadir geceniz mübarek olsunn hepinizin ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eylesinnn
az önce doktordan geldik kıslar bebeğimin kalp atışlarını duydum.inanılmazdı.nasıl hızlı atıo daha susam kadar kıpır kıpırr.ALLAH herkese nasip etsinn
fıyonkum bıtanecık cancagızım hamıslıgım bellı olmstu ama degerlerımın dusme ıhtımalı vardı oyuzden 2.testte tescıllendı kısmet sızlere artık.tey teylere doyamadım herhalde : )hadı eylul fıstıkları sızlerı beklıyorum tabı bu ayın sonundada kıymetlı annelerımız olacak kambarım mesela : )senı baharımı,flzask,gamzelım hepınızı hayırlısıyla hamıle kalacaksınız insallah.duaların kabul oldugu gece bugun hepınız ıcın dua edecem.
Allah razı olsun hepinizden. sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirelim ağırlığı tüy gibi olsun. Allah evlatlarımızda hakkımızda hayırlı uğurlu eylesin.
bıtanem insallah bu ayın sonunda sende bebısıne hamıle kalacaksın rabbımden dılegım hepınızın bu guzellıgı yasamanız.
ruveydaaaaa canım benim yaa ne kadar çok sevindim, çok güzel. Allah ım kucağına almayıda göstersin inşallah.
Allah razı olsun ahunisacım. dün dünyalar benim oldu. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. inşallah canım kucağımıza da almayı göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?