Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.

Maşallah Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı başıma

Canim benim simdi meryem suresini bastan sonra okuyorum bitikten sonrami tilavet secdesi yapiyorum cünkü kambarcigim surenin icinde o ayet gelince tilavet secdesi yapicakmisim dedide..

hemende yapabilirsin sure bitincede yapabilrisin. farketmiyor. ama en makbulu secde ayeti okunuca

tebrik ederim ruveyda
bu mübarek günde çok güzel bir haber almışsın Allah bağışlasın bebeğini
değerin kaç çıjtı?

slm kızlar ben meryem suresini 41 gün okumaya karar verdim.
bayramın 2.gün biticek inşaallah..
Allah hepinizin,hepimizin dualarını mübarek gün hürmetine kabul eylesin..
okuduğunuz sureleride kabul eylesin
bebiş bekleyenler inş.sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu..

tebrik ederim ruveyda
bu mübarek günde çok güzel bir haber almışsın Allah bağışlasın bebeğini
değerin kaç çıjtı?

Allah razı olsun evet mübarek bir günde çok güzel bir haber aldım. ailecek sevindik. Allah tamamına erdirsin diğer hamile arkadaşlarla birlikte.

bıtanem cok sevındım rabbım hayırlısıyla 9 ay sonra bebıslerını kucagına vermek nasıp etsın.kandılın kutlu olsun canım dualrım hep sızınle.

kardelen tebrik ederim
Allah devamını erdirsin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız? hepinizin kadir gecesimübarek olsun.
kızlar benim bugün kntrolüm vardı ve nihayet tedaviye başladım.300 ünite gonal f verdi dr.rahim kalınlıgım iyimiş ve kistlerim yok olmuş allaha şükür akşam saat 8 :30 da ilk iğnemi vurucam alalh nasip ederse.allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah.

merhaba kıslarrr
kadir geceniz mübarek olsunn hepinizin ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eylesinnn

az önce doktordan geldik kıslar bebeğimin kalp atışlarını duydum.inanılmazdı.nasıl hızlı atıo daha susam kadar kıpır kıpırr.ALLAH herkese nasip etsinn

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”
Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorumKadir geceniz mubarek olsun
Yeni Kadir Gecesi Mesajları – Kadir Gecesinle İlgili Mesajlar 2010
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Son düzenleme:
amin canım amin de

sen zaten hamiloşluğunu müjdelememişmiydin :44: ya sen zaten hamile değil miydinn :44: biz senin tey teyini bilem çekmedik mi :44:

ya noluyo yaaa ben kimim noluyo burdaa

fıyonkum bıtanecık cancagızım hamıslıgım bellı olmstu ama degerlerımın dusme ıhtımalı vardı oyuzden 2.testte tescıllendı kısmet sızlere artık.tey teylere doyamadım herhalde : )hadı eylul fıstıkları sızlerı beklıyorum tabı bu ayın sonundada kıymetlı annelerımız olacak kambarım mesela : ) senı baharımı,flzask,gamzelım hepınızı hayırlısıyla hamıle kalacaksınız insallah.duaların kabul oldugu gece bugun hepınız ıcın dua edecem.

hepinizin tekrardan kadir gecesi mübarek olsun.
Bu güzel gecede hepimizin dualarini rabbim kabul buyursun insallah
Allah herkese dilediyini versin hayirlisiylHayirli geceler

aminn canımmm...
bi an dejavu dedim

ay inşallah tey tey sırası bizede gelecek ama ortalıkta kimseler kalmadı ki kardelenim nası kalablıkta eskiden bura, şimdi sayfanınn taaa sonlarından tuttum çıkardım topiğimizi
ay eylülde deli gibi kendimiz çalıp kendi tey teyimizi kendimiz mi çekicezzz ayyyy ay ben yavrularım o soğukta naparlar diye dertleniyodum bi de bu mu gelicekti başımaaa ay anammmmmmm

kıyamam ben o susama, ya cidden o kadarcık çeyin bi kalbi var ve atıyor insanın inanası gelmiyo
nasıl güzel bi mutluluk yaşamışsın, Allah tamamına erdirsin canım... o pıt pıtlar bir ömür kulağını çınlatsın

İnşALLAH canımm benimm

Allah razı olsun hepinizden. sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirelim ağırlığı tüy gibi olsun. Allah evlatlarımızda hakkımızda hayırlı uğurlu eylesin.

ruveydaaaaa canım benim yaa ne kadar çok sevindim, çok güzel. Allah ım kucağına almayıda göstersin inşallah.
bıtanem insallah bu ayın sonunda sende bebısıne hamıle kalacaksın rabbımden dılegım hepınızın bu guzellıgı yasamanız.

Kardelennnnnnn sanada çoook sevindim. Allahım sanada kucağına almayı göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…