canım aynı duygulardayım seninle..900. sayfayımız kutlu olsun arkadaşlar
nice sevinçlerle hüzünlerle geçen 900 sayfa
Allah hepimizin gönlünden geçenleri versin
buradaki herkes iyiki varsınız kimsenin bizim hislerimizi anlamadığı şu zor dönemlerde herkes bir kız kardeş bir abla
inş. rabbim mübarek günlerde kimsenin elini boş çevirmesin tekrardan iyiki varsınız
canim benim insallah bunu yazicagin günde gelicek senin ,baharin ,flatzkin, arunan zaten embryolari koyulmus hayirlisiyla allah devamini getirsin insallah sizin ve sizin gibi bekleyenlerinde sirasi gelicek hamis haberini vericeksiniz halayinizi cekices ondan sonra burda bebeklerimize isimler bulucas sorucas birbirimize ay su isim nasil sunumu koysam bunumu diye:26::26::26:
allah hepimizin yüzünü güldürsün hayirlisiyla saglicakla bebislerimizide kucagimza alalim insallah aminnnnnnn....
Ayyyyy inşALLAH canımm inş.Rabbim dualarımızı kabul etsinn.
.bizlerinde yüzünü güldürsünn..
Günaydın kızlar .
Dün gece buradaki herkes için çok dua ettim . Biliyorum hepimiz dualar ettik . Bin geceden daha hayırlı bu gecede ettiğimiz duaları Rabbim kabul etsin inşlllllllllllllllllllllllllllllllllll.
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun bebeği ile ...
canım aynı duygulardayım seninle..
buradaki herkes kader arkadaşı,can yoldaşım oldu...
hepinizi tek tek görmeden o kadar çok seviyorum ki anlatamam...
inşallah hepimiz anne olma mucizesini yaşar...
Rabbim inşallah bizim kadar istiyordur...
Rabbim de inşallah diliyordur...
İşte o zaman olmazlar olur,imkansızlar mümkün olur....
Mutlaka herkesin bir acıyan tarafı,bir eksiği vardır hayatımızda...
Bizlerin de anne olmak isteği,içimize düşmüş bir ateş...
O ateş yakıp kavuruyor içimizi...
İnşallah o ateş söner....
İçimizdeki yangın diner....
Sakin denizlerimiz olur,kıyımızda canımız evladımız...
Ah bir bilsen evladım,canımın parçası,aşkımın meyvesi,yüreğimin sızısı...
Gelsen öyle seveceğim ki seni...
Bilseydin gelirdin yavrum,
Bilseydin anneciğinin kollarına koşa koşa gelirdin...
Canım inşallah birtanem,hepimizin yüzü yavrularımızı kucağımıza aldığımızda gülecek....
Canım inşallah biz de güleceğiz....
günaydınnnnnnnn canlarrrrrrr
benim dün akşama doğru yavaş yavaş adetim başladı sabaha söküldü
ohhh bu defa kırmızılar beni bekletmedi 21. gün geldi
yarın estrofeme başlıyorummmmmmm 30 ağustostada istanbul yolcusuyum
3-4-5 eylünden birinde de transferim olacak inşşşşşşşş
çok mutluyum çooooooooookkkkkkkkkkk
aaaa baharım ne çabuk maşallah, Allah gönlüne göre verdi okullar hepten açılmadan tarnsferin tamam inşallahh
geçen ay çook geç gelmesini telafi etti sanırımay ben 2-3 gün erken oluruz diyodum ay bende çabucak olur muyum ki :44: ay helecan yaptım bak şimdi
flzask ne durumda sizinkiler birbirini takip ediyoduonda var mı bi durum acep
Yaşasın HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM diye müjde vermeyi nasip et Allah'ım ne olur.AMİN.
aaaa baharım ne çabuk maşallah, Allah gönlüne göre verdi okullar hepten açılmadan tarnsferin tamam inşallahh
geçen ay çook geç gelmesini telafi etti sanırımay ben 2-3 gün erken oluruz diyodum ay bende çabucak olur muyum ki :44: ay helecan yaptım bak şimdi
flzask ne durumda sizinkiler birbirini takip ediyoduonda var mı bi durum acep
fiyonkum kırmızılar geçen sefer 42. gün gelip beni fazlasıyla çıldırtıncaen son görüşmemizde (9 ay görüşmiycez ya ) kalbimi alayım dediler galiba
valla bende bukadar çabuk beklemiyordum çok güzel oldu
aslında 2-3 gündür belirtilerim vardı ama dediğim gibi beklemiyordum daha...
benim ki opudan 1 hafta sonra gelmiş oldu geçen çarşamba olmuştu opum...
inş seninde cumartesi günü gelir
canım flzaskta daha bi değişiklik yok...
opuda 2 gün öne geçmişti ya benimkiler açığı kapatmaya çalışıyorlar galiba
bikaç güne oda olur sonra üçümüzde kanbarımı takip ederiz
Canımm bende bi belirti yok henüzzz
çok isterdim baharla beraber olsun ama olsun fazla bi gün olmıycak aradaa
bi kaç gün önce sonra fark etmez buralara geldikya çokk şükürr..
bizde baharın arkasındaann geliriiz hemennnben bi akç güne olurum herhalde sonrada sennnnn
ay inşallah canımmm (amin)
normalde senin düzenin nasıldı ki? 21 günde olmuşmuydu hiç
bende bu ara bir şiştim bir şiştim patlasam rahatlıcam sanki, inşallah regl belirtileridir
kanbara yetişememem ben o epey önde
hani derler ya insanlar plan yaparmış şeytan gülermiş o hesap, geçen ay tarnsfer tarihini aşşa yukarı hesaplıyorum hooop benim yumoşlar nazlanıyo uzuyo, revize ediyorum aklım sıra hoop progesteron kıllık yapıyo iptal, bu ayda ben yine aynı tarihe göre plan program yaptım ama baksana seninki ne kadar erken oldu benimde öyle olursa yine evdeki hesap çarşıya uymayacak
ay bu aşamalar geldik ya canım, 3 gün önce 5 gün sonra artık hiç farketmez dediğin gibi
hem o uzaktan geliyo kıscağız, iyi oldu böyle
bak ya helecanladım şimdik yaaa....
Kızlar merhaba,
Duydum ki sayfa sayımız 900'e tırmanmış, yetişir miyim dedim koştum geldim ama malesef 902'e düştük.
İyi haberlerinizi görmek, okumak beni mutlu etti.. Hamilelerimiz çoğalmış tablomuz neşelenmiş, renklenmiş 41 kere maşallah
Beni soracak olursanız, kalbim sizinle ama bedenim uzaklarda geçiriyorum günlerimi.. Yarın histeroskopim var.. 10:30 itibariyle Umut Tüp bebekteyim..
Hayırlısıyla bunu da atlatırsak ve önümüze bir başka küçük engel çıkmaz ise 18-19 Eylül gibi transfer bekliyor olacağım...
O nedenle benim gibi Eylül'e sarkan arkadaşları görünce mutlu oluyorum, yalnız değilim diye.. İnşallah forumun son bebeleri olcak bizimkiler
canım benim adet döngüm 32-35 gündür ilaç kullanmadığımda...
daha önceden d. kontrol hapı kullanıyordum ozaman 28-30 günde oluyordum ama o ilaçla olan bişey tabi...
ilk defa 21. gün adet oldum
ama ulun hoca demişti zaten çatlatma iğnesini olduğumuz için opudan sonra 1 hafta 10 güne kadar adet olursun diye...
sende erken olursun heralde...
plan yapmanın sonuçlarını gördüm ben
sözde tüm işlerim eylüle kadar bitecek bebişimle başlayacaktım okula...
ama denk gelmedi bi ayım çöpe gitti neyse bunda da vardır bi hayır...
canım allahın izniyle biz eylül hamişi olucaz ya onun için kanbarı takip ederiz dedim ilk haber ondan gelicek çünkü
herşey o kadar çabuk geçiyor ki (işte tarnsfere kadar olan zamanda yanıı böyle çabuk geçecek) 901 derken bile yazana kadar 902 ye düştün
fiyonkum kırmızılar geçen sefer 42. gün gelip beni fazlasıyla çıldırtıncaen son görüşmemizde (9 ay görüşmiycez ya ) kalbimi alayım dediler galiba
valla bende bukadar çabuk beklemiyordum çok güzel oldu
aslında 2-3 gündür belirtilerim vardı ama dediğim gibi beklemiyordum daha...
benim ki opudan 1 hafta sonra gelmiş oldu geçen çarşamba olmuştu opum...
inş seninde cumartesi günü gelir
canım flzaskta daha bi değişiklik yok...
opuda 2 gün öne geçmişti ya benimkiler açığı kapatmaya çalışıyorlar galiba
bikaç güne oda olur sonra üçümüzde kanbarımı takip ederiz
aa süpermiş o zaman haftasonuna beklemeye başlayım bende ay çok sevindim bu habere...
çöpe gitti 1 ayım diye üzülme var hepsinde bi hayır canım...
bu arada hep söylicem unutuyorum, benim opuda senin yattığın yatağa yattımohh en manzaralısından
ne güzel erken gelmiş baharcm ,,bana da 10 güne olursun demişlerdi ama 14 15.günde oldum.normal adet zmanımda . bünyeye göre değişiyor herhalde.. seminerlerde rapor alıcam ben de ...kısmetse transferden sonra.. bu arada benimkilerde 3.sınıf olacaklar...biraz daha rahat olurum hamile kalırsam...
evet demekki öyle canım şükür benimki erken geldi bian evvel gelicek transferim
canım ben transferden önce raporumu alıp öyle istanbula gitmem gerekiyor...
test günüme kadar alıcam inş
ooo sen şanslısın senin kuzular büyümüşler...
benimkiler herzaman minik tabi
canım senin transferin nezaman olacak adet olduğuna göre az kalmıştır...
adetin 3.gnü daha yeni başladım.. 1 eylül dedi doktor aksilik çıkmazsa. dün gittim doktor bi muayene etti sonra ilaç programı verdi.başladım hayırlısıyla bakalım...ya bir de benim 2 tane donduruldu ya 2si birden mi çözülür acaba..sormadım hiç,,aynı tüptedirler büyük ihtimal..merak ettim şimdi,,2 hafta sonra gttğimde sorarım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?