Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım aynı duygulardayım seninle..
buradaki herkes kader arkadaşı,can yoldaşım oldu...
hepinizi tek tek görmeden o kadar çok seviyorum ki anlatamam...
inşallah hepimiz anne olma mucizesini yaşar...
Rabbim inşallah bizim kadar istiyordur...
Rabbim de inşallah diliyordur...
İşte o zaman olmazlar olur,imkansızlar mümkün olur....
Mutlaka herkesin bir acıyan tarafı,bir eksiği vardır hayatımızda...
Bizlerin de anne olmak isteği,içimize düşmüş bir ateş...
O ateş yakıp kavuruyor içimizi...
İnşallah o ateş söner....
İçimizdeki yangın diner....
Sakin denizlerimiz olur,kıyımızda canımız evladımız...
Ah bir bilsen evladım,canımın parçası,aşkımın meyvesi,yüreğimin sızısı...
Gelsen öyle seveceğim ki seni...
Bilseydin gelirdin yavrum,
Bilseydin anneciğinin kollarına koşa koşa gelirdin...

Canım inşallah birtanem,hepimizin yüzü yavrularımızı kucağımıza aldığımızda gülecek....

Ayyyyy inşALLAH canımm inş.Rabbim dualarımızı kabul etsinn.
.bizlerinde yüzünü güldürsünn..

Canım inşallah biz de güleceğiz....

aminnnn canımm aminnn.....

ben bu kadar duygusala bağlamayım demiştim ama senin her zamanki gibi kelimeler öyle güzel dökülüyor ki kalbinden direk hepimizin kalbine geliyor
Allah gönlünün muradını versin canım verecek de az kaldı

aaaa baharım ne çabuk maşallah, Allah gönlüne göre verdi okullar hepten açılmadan tarnsferin tamam inşallahh
geçen ay çook geç gelmesini telafi etti sanırım ay ben 2-3 gün erken oluruz diyodum ay bende çabucak olur muyum ki :44: ay helecan yaptım bak şimdi
flzask ne durumda sizinkiler birbirini takip ediyodu onda var mı bi durum acep

fiyonkum kırmızılar geçen sefer 42. gün gelip beni fazlasıyla çıldırtınca en son görüşmemizde (9 ay görüşmiycez ya ) kalbimi alayım dediler galiba
valla bende bukadar çabuk beklemiyordum çok güzel oldu
aslında 2-3 gündür belirtilerim vardı ama dediğim gibi beklemiyordum daha...
benim ki opudan 1 hafta sonra gelmiş oldu geçen çarşamba olmuştu opum...
inş seninde cumartesi günü gelir
canım flzaskta daha bi değişiklik yok...
opuda 2 gün öne geçmişti ya benimkiler açığı kapatmaya çalışıyorlar galiba
bikaç güne oda olur sonra üçümüzde kanbarımı takip ederiz

Son düzenleme:
Yaşasın HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM diye müjde vermeyi nasip et Allah'ım ne olur.AMİN.

Allah iyiliğini versin kanbar bi an direk ve sadeve yaşasın hamileyim kısmını gördüm ve şok oldum 3 defa nick e baktım doğrumu diye sonra cümlenin devamını okudum...

Aminnn canım aminnn... daha daha uzunlarını yaz hatta ikiz ikiz diye müjdele inşallahh...

Canımm bende bi belirti yok henüzzz
çok isterdim baharla beraber olsun ama olsun fazla bi gün olmıycak aradaa
bi kaç gün önce sonra fark etmez buralara geldikya çokk şükürr..
bizde baharın arkasındaann geliriiz hemennn ben bi akç güne olurum herhalde sonrada sennnnn

ay inşallah canımmm (amin)
normalde senin düzenin nasıldı ki? 21 günde olmuşmuydu hiç
bende bu ara bir şiştim bir şiştim patlasam rahatlıcam sanki, inşallah regl belirtileridir

kanbara yetişememem ben o epey önde
hani derler ya insanlar plan yaparmış şeytan gülermiş o hesap, geçen ay tarnsfer tarihini aşşa yukarı hesaplıyorum hooop benim yumoşlar nazlanıyo uzuyo, revize ediyorum aklım sıra hoop progesteron kıllık yapıyo iptal, bu ayda ben yine aynı tarihe göre plan program yaptım ama baksana seninki ne kadar erken oldu benimde öyle olursa yine evdeki hesap çarşıya uymayacak

ay bu aşamalar geldik ya canım, 3 gün önce 5 gün sonra artık hiç farketmez dediğin gibi

hem o uzaktan geliyo kıscağız, iyi oldu böyle

bak ya helecanladım şimdik yaaa....

canım benim adet döngüm 32-35 gündür ilaç kullanmadığımda...
daha önceden d. kontrol hapı kullanıyordum ozaman 28-30 günde oluyordum ama o ilaçla olan bişey tabi...
ilk defa 21. gün adet oldum
ama ulun hoca demişti zaten çatlatma iğnesini olduğumuz için opudan sonra 1 hafta 10 güne kadar adet olursun diye...
sende erken olursun heralde...
plan yapmanın sonuçlarını gördüm ben
sözde tüm işlerim eylüle kadar bitecek bebişimle başlayacaktım okula...
ama denk gelmedi bi ayım çöpe gitti neyse bunda da vardır bi hayır...
canım allahın izniyle biz eylül hamişi olucaz ya onun için kanbarı takip ederiz dedim ilk haber ondan gelicek çünkü

Kızlar merhaba,

Duydum ki sayfa sayımız 900'e tırmanmış, yetişir miyim dedim koştum geldim ama malesef 902'e düştük.
İyi haberlerinizi görmek, okumak beni mutlu etti.. Hamilelerimiz çoğalmış tablomuz neşelenmiş, renklenmiş 41 kere maşallah

Beni soracak olursanız, kalbim sizinle ama bedenim uzaklarda geçiriyorum günlerimi.. Yarın histeroskopim var.. 10:30 itibariyle Umut Tüp bebekteyim..
Hayırlısıyla bunu da atlatırsak ve önümüze bir başka küçük engel çıkmaz ise 18-19 Eylül gibi transfer bekliyor olacağım...
O nedenle benim gibi Eylül'e sarkan arkadaşları görünce mutlu oluyorum, yalnız değilim diye.. İnşallah forumun son bebeleri olcak bizimkiler

Son düzenleme:
ay bu aşamalar geldik ya canım, 3 gün önce 5 gün sonra artık hiç farketmez dediğin gibi

hem o uzaktan geliyo kıscağız, iyi oldu böyle

bak ya helecanladım şimdik yaaa....

Evt cnm baharım için iyiolduu
ben onu her şekildee görürüm zatenn yakalarımmmmm

herşey o kadar çabuk geçiyor ki (işte tarnsfere kadar olan zamanda yanıı böyle çabuk geçecek) 901 derken bile yazana kadar 902 ye düştün

aa süpermiş o zaman haftasonuna beklemeye başlayım bende ay çok sevindim bu habere...
çöpe gitti 1 ayım diye üzülme var hepsinde bi hayır canım...
bu arada hep söylicem unutuyorum, benim opuda senin yattığın yatağa yattım ohh en manzaralısından

ne güzel erken gelmiş baharcm ,,bana da 10 güne olursun demişlerdi ama 14 15.günde oldum.normal adet zmanımda . bünyeye göre değişiyor herhalde.. seminerlerde rapor alıcam ben de ...kısmetse transferden sonra.. bu arada benimkilerde 3.sınıf olacaklar...biraz daha rahat olurum hamile kalırsam...

seninde gelir yakında canım
canım yazdım zaten hayırlısı böyleymiş demekki sağlık olsun...
rabbim nasip ettikten sonra bebişim küçücük olsada annesi kuzucuklarıyla ilgilenirken o sıkıca tutunmaya devam eder
demek sen de aynı yataktaydın biz torpilliymişiz fiyonkcum en manzaralı yatağı bize tahsis ettiler

evet demekki öyle canım şükür benimki erken geldi bian evvel gelicek transferim
canım ben transferden önce raporumu alıp öyle istanbula gitmem gerekiyor...
test günüme kadar alıcam inş
ooo sen şanslısın senin kuzular büyümüşler...
benimkiler herzaman minik tabi
canım senin transferin nezaman olacak adet olduğuna göre az kalmıştır...

adetin 3.gnü daha yeni başladım.. 1 eylül dedi doktor aksilik çıkmazsa. dün gittim doktor bi muayene etti sonra ilaç programı verdi.başladım hayırlısıyla bakalım...ya bir de benim 2 tane donduruldu ya 2si birden mi çözülür acaba..sormadım hiç,,aynı tüptedirler büyük ihtimal..merak ettim şimdi,,2 hafta sonra gttğimde sorarım artık..

bende yarın başlıycam estrofeme aramızda 2 gün var arka arkaya olacak transferlerimiz
canım bazen çözülürken bozulma olabiliyormuş ya onun için transfer edeceklerinden 1 fazla embriyo çözüyorlarmış...
bana 2 side çözülür gibi geliyor ama muayene gidince sorarsın umutta tam sistem nasıl işliyor bizde öğreniriz böylece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…