Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Ya benimdeeeeeeeeeeeeeee:) esim dombili olmuşun diyor:) bitane beli cok geniş gelen pantolonum vardı o tam geliyor şimdi:)))
benimde göbeğim çıktı canım hemde baya bir çıktı pantolonların düğmesi açık duruyorum hatta kendime şimdiden iki tane hamiş pantolonu aldım
Yaaa şimdi nsl alcam hamile pantolonunu tam bedenime goremi yoksa Büyükmu alayım.:)

Oyyy süper olmuş üzülüyordun bak Rabbim kalbine göre verdi ilk hafta gitme bsy olmaz okul açılınca başlasan yeter ama dikat er kücük cocuklar üstüne atlar öper çeker seni falan Amannnn dikat:) çarşıya çıktım iki gun once herzaman elimi kolumu sallaya sallaya gezdiğim caddede sanki insanlar üstüme üstüme geliyor bana çarpacak sanıyorum köşeden köşeden korka korka yürüdüm:)

Hadi hayırlı olsun :) ikizi olur ins gerek kalmaz dondurulmusa zaten:))))

benimde göbeğim çıktı canım hemde baya bir çıktı pantolonların düğmesi açık duruyorum hatta kendime şimdiden iki tane hamiş pantolonu aldım

canım ya daha çok erken diye düşünüyorum . normalde kızlar 3 ayından sonra hamiş pantolunu alıyorlar . çalışırken de zor oluyor napcam bilmiyorum (

çok sevindim tatlım . inşl onun güzel haberlerini de alırız :))

kızlar ben lcw dan aldım çok da rahat beli lastikli birini 40 beden aldım o şuanda çok iyi oldu 3-4 aylık olana kadar rahat giyerim diğerinide 42 beden aldım onuda 4 aydan sonra giymeye başlarım
bebeklerimi sıkıştırmak istemiyorum içerde şimdide aklıma birşey geldi likralı tşörtler varya onların üstünü kesip pantolonlları belimizden düşmeyecek şekilde ayarlayıp onu üstüne geçiricem belimde korse gibi duracak yani üstünede tşört giyerim yazı idare ederim böylelikle

hayırlısı baharım ne kadar az kaldı bebiklerine kavuşmana maşallahh..

Maşallah Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı başıma
Allah razi olsun canin insallah en kisa zamanda sen de duyar ve gorursun.
Allah yardimcisi olsun simsiki tutunsunlar annelerine.
Hayirli olsun canim bekletmedi bu sefer sevindim senin icin.
Canim cok sevindim cok guzel bir duygu masallah susam tanene.
kalp sesi duyan arkadaşlar inşallah tekmelerini hissetmek de nasip olur inşallah
Aminnnnn allah hepimize nasip etsin insallah

Canin hayirli olsun tedavin mubarek bir gunde baslamissin sonu da hayirli olur insallah.

tatlım çok mu erken davranıyoruz ya da çok mu hızlı şişiyoruz ya :) ben internetten araştırdım ama herkes 3 ayına kadar normal kıyafetlerini giymiş nasıl oluyor anlamıyorum ama ya biz çok erken şişiyoruz ya da onlar kürdan kadar hamile kalıp hiç bir şey yemiyorlar :)

canım çok dikkat edicem zaten dediğin gibi kuzularım küçük geçen senekilerde benimle olacak bu sene yeni miniklerde gelecek baya kalabalık olucaz
sonucumu alır almaz başlamış olucam dikkat edersem bişeycik olmaz allahın izniyle...
yeter ki bebişim bana sıkı sıkı tutunsun hamiş olduğumu öğreneyim
sen böyle diyince bende kendimi düşündüm bian miniklerimle neler yaparım artık diye
neyseki bu sene 3 stajerim olacak onların çok yardımı olur bu seneyide hamiş olarak geçiririm inş

baharım az kaldı bebıslerıne kavusmaya bende senın adına cok mutluyum bıtanem.dun gece hepınıze dua ettım rabbım hayırlısıyla o gunlerı gormeyı nasıp etsın.ya bu heyecanlar ne guzel sızlerı cok sevıyorum.

aruna transferın hayırlı olsun canım ınsallah 12 gun sonra hamılesın.stres yapma, bol bol dınlen bıtanem. ALLAH senı ve bebısını korusun amın.

cımcımeler hemen kılo moduna gırmıssınız bıtanem ilcların etkısıyle vucudumuz su tutuyor ödem falan takıntılı olmayın ve kılolara dıkkat edın.benımde cok fazla sıskınlıgım ve odemım var bacaklarım sıs sankı ayak bılegım dıye bısey kalmıycak,sabahları uyuyamıyorum hemen mıdem agrıyor bıseyler ye dıye benı uyarıyo erken degılmı yaa

cımcımeler hemen kılo moduna gırmıssınız bıtanem ilcların etkısıyle vucudumuz su tutuyor ödem falan takıntılı olmayın ve kılolara dıkkat edın.benımde cok fazla sıskınlıgım ve odemım var bacaklarım sıs sankı ayak bılegım dıye bısey kalmıycak,sabahları uyuyamıyorum hemen mıdem agrıyor bıseyler ye dıye benı uyarıyo erken degılmı yaa

Baharcım çok sevindim...
Neyseki bu kez canını sıkmadan geldiler...
Desene transferimiz 10-12 gün arayla olacak...
Mayıs anneleri olacağız inşallah hayırlısıyla...
Allah yüzünü güldürsün.

Canım benim Allah razı olsun , dualarını Rabbim kabul etsin...
İnşallah transferime göre bebeğimin/bebeklerimin doğum tarihi 14.Mayıs.2013..yani Anneler Günü...
Umarım 8 buruk anneler gününden sonra , 2013 yılı hayatımın en güzel anneler günü hediyesini bebişlerime kavuşarak alırım.AMİN.

Arkadaslar hepinize dua ettim Allah kabul etsin. Hepinizi opuyorummmmm
cANIM aLLAH RAZI OLSUN,aLLAH DUALARINI KABUL ETSİN.

hepinizin tekrardan kadir gecesi mübarek olsun.
Bu güzel gecede hepimizin dualarini rabbim kabul buyursun insallah
Allah herkese dilediyini versin hayirlisiylHayirli geceler
aMİN CANIM,İNŞALLAH...

kalp sesi duyan arkadaşlar inşallah tekmelerini hissetmek de nasip olur inşallah
Amiiiiinnnn canım,inşallah..

Amin canım inşallah..

İnşallah biz de görürüz böyle güzel kilo almaları...

İnşalllah hayırlısı ile hamile haberlerini alıp,bayram edeceğiz...
Dualarım onunla...

canım biz ilaç kullandık ya belkide ondandır sonuçta o
ilaçlar hormon ilacı şişiriyor bizi tabiyki
benimkide zaten kilo değil ben 61,5 la hamile kaldım şimdide 62,3 falanım yani

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım . sizlerden de güzel haberler bekliyıruz . şimdi hastaneyi aradım bayramdan sonra gidemeyeceğim için ilk randevumu cumartesi gününe çektiler .ok heyecanlıyım ben şimdi ilk kez gideceğim keseyi görmek için

ooo ben görürüm sizi kızlar ..ay hamiş pantolonları almaya başlamışınız da demek daha bulantılarınız başlamadı:) benim gibi olmayın keşke de,eğer başlarsa bırakın kilo almayı veriyorsunuz da..benim tüm eşyalarım oluyor bana göbeğim hafiften çıksa bile ..çünkü 3 kiloya yakın vermişim 2 haftada....yemek yemeyi özledim yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…