- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Ya benimdeeeeeeeeeeeeeee:) esim dombili olmuşun diyor:) bitane beli cok geniş gelen pantolonum vardı o tam geliyor şimdi:)))kızlar bu arada ben henüz 6 haftalık olmama rağmen pantolon beni sıkıyor ya giyemiyorum :) bel kısmı aşırı rahatsız ediyor . acaba ilaçlarında etkisi ile vucudumuz su tutmayamı başladıçok rahatsız oluyorum .
Yaaa şimdi nsl alcam hamile pantolonunu tam bedenime goremi yoksa Büyükmu alayım.:)benimde göbeğim çıktı canım hemde baya bir çıktı pantolonların düğmesi açık duruyorum hatta kendime şimdiden iki tane hamiş pantolonu aldım
evet canım stres olmadan geldi şükür
en azından okulların açılışına yetişebilicem...
canım biliyorsun okul öncesi ve 1. sınıflar 1 hafta önce başlıyor okula hazırlık evresi için...
ben rapor alıcam zaten test günüme kadar...
hazırlık evresinde olamamıycam dğer haftaya yetişicem buda iyi oldu...
inş bebişimlegidicem kuzularımın yanına
canlar arunanın transferi olmuş 2 embriyo yerleştirmişler
diğer 3 embriyosu 6. güne dayanamamış ve dondurulamamış...
inş 12 gün sonra hamiş haberini alırız arkadaşımızın
rabbim bebişlerini onlara bağışlasın
hepinizden dua istiyor arunam dualarımızı eksik etmeyelimmmmm
benimde göbeğim çıktı canım hemde baya bir çıktı pantolonların düğmesi açık duruyorum hatta kendime şimdiden iki tane hamiş pantolonu aldım
Ya benimdeeeeeeeeeeeeeee:) esim dombili olmuşun diyor:) bitane beli cok geniş gelen pantolonum vardı o tam geliyor şimdi:)))
Yaaa şimdi nsl alcam hamile pantolonunu tam bedenime goremi yoksa Büyükmu alayım.:)
Oyyy süper olmuş üzülüyordun bak Rabbim kalbine göre verdi ilk hafta gitme bsy olmaz okul açılınca başlasan yeter ama dikat er kücük cocuklar üstüne atlar öper çeker seni falan Amannnn dikat:) çarşıya çıktım iki gun once herzaman elimi kolumu sallaya sallaya gezdiğim caddede sanki insanlar üstüme üstüme geliyor bana çarpacak sanıyorum köşeden köşeden korka korka yürüdüm:)
canım ya daha çok erken diye düşünüyorum . normalde kızlar 3 ayından sonra hamiş pantolunu alıyorlar . çalışırken de zor oluyor napcam bilmiyorum(
çok sevindim tatlım . inşl onun güzel haberlerini de alırız :))
günaydınnnnnnnn canlarrrrrrr
Benim dün akşama doğru yavaş yavaş adetim başladı sabaha söküldü
Ohhh bu defa kırmızılar beni bekletmedi 21. Gün geldi
Yarın estrofeme başlıyorummmmmmm 30 ağustostada istanbul yolcusuyum
3-4-5 eylünden birinde de transferim olacak inşşşşşşşş
çok mutluyum çooooooooookkkkkkkkkkk
Allah razi olsun canin insallah en kisa zamanda sen de duyar ve gorursun.Maşallah Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı başıma
Allah yardimcisi olsun simsiki tutunsunlar annelerine.canlar arunanın transferi olmuş 2 embriyo yerleştirmişler
Hayirli olsun canim bekletmedi bu sefer sevindim senin icin.günaydınnnnnnnn canlarrrrrrr
benim dün akşama doğru yavaş yavaş adetim başladı sabaha söküldü
ohhh bu defa kırmızılar beni bekletmedi 21. gün geldi
yarın estrofeme başlıyorummmmmmm 30 ağustostada istanbul yolcusuyum
Canim cok sevindim cok guzel bir duygu masallah susam tanene.merhaba kıslarrr
kadir geceniz mübarek olsunn hepinizin ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eylesinnn
az önce doktordan geldik kıslar bebeğimin kalp atışlarını duydum.inanılmazdı.nasıl hızlı atıo daha susam kadar kıpır kıpırr.ALLAH herkese nasip etsinn
Aminnnnn allah hepimize nasip etsin insallahkalp sesi duyan arkadaşlar inşallah tekmelerini hissetmek de nasip olur inşallah
merhaba kızlar nasılsınız? hepinizin kadir gecesimübarek olsun.
kızlar benim bugün kntrolüm vardı ve nihayet tedaviye başladım.300 ünite gonal f verdi dr.rahim kalınlıgım iyimiş ve kistlerim yok olmuş allaha şükür akşam saat 8 :30 da ilk iğnemi vurucam alalh nasip ederse.allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah.
kızlar ben lcw dan aldım çok da rahat beli lastikli birini 40 beden aldım o şuanda çok iyi oldu 3-4 aylık olana kadar rahat giyerim diğerinide 42 beden aldım onuda 4 aydan sonra giymeye başlarım
bebeklerimi sıkıştırmak istemiyorum içerde şimdide aklıma birşey geldi likralı tşörtler varya onların üstünü kesip pantolonlları belimizden düşmeyecek şekilde ayarlayıp onu üstüne geçiricem belimde korse gibi duracak yani üstünede tşört giyerim yazı idare ederim böylelikle
Oyyy süper olmuş üzülüyordun bak Rabbim kalbine göre verdi ilk hafta gitme bsy olmaz okul açılınca başlasan yeter ama dikat er kücük cocuklar üstüne atlar öper çeker seni falan Amannnn dikat:) çarşıya çıktım iki gun once herzaman elimi kolumu sallaya sallaya gezdiğim caddede sanki insanlar üstüme üstüme geliyor bana çarpacak sanıyorum köşeden köşeden korka korka yürüdüm:)
hayırlısı baharım ne kadar az kaldı bebiklerine kavuşmana maşallahh..
Hayirli olsun canim bekletmedi bu sefer sevindim senin icin.
Ya benimdeeeeeeeeeeeeeee:) esim dombili olmuşun diyor:) bitane beli cok geniş gelen pantolonum vardı o tam geliyor şimdi:)))
Yaaa şimdi nsl alcam hamile pantolonunu tam bedenime goremi yoksa Büyükmu alayım.:)
fıyonkum bıtanecık cancagızım hamıslıgım bellı olmstu ama degerlerımın dusme ıhtımalı vardı oyuzden 2.testte tescıllendı kısmet sızlere artık.tey teylere doyamadım herhalde : )hadı eylul fıstıkları sızlerı beklıyorum tabı bu ayın sonundada kıymetlı annelerımız olacak kambarım mesela : )senı baharımı,flzask,gamzelım hepınızı hayırlısıyla hamıle kalacaksınız insallah.duaların kabul oldugu gece bugun hepınız ıcın dua edecem.
cANIM aLLAH RAZI OLSUN,aLLAH DUALARINI KABUL ETSİN.Arkadaslar hepinize dua ettim Allah kabul etsin. Hepinizi opuyorummmmm
aMİN CANIM,İNŞALLAH...hepinizin tekrardan kadir gecesi mübarek olsun.
Bu güzel gecede hepimizin dualarini rabbim kabul buyursun insallah
Allah herkese dilediyini versin hayirlisiylHayirli geceler
Amiiiiinnnn canım,inşallah..kalp sesi duyan arkadaşlar inşallah tekmelerini hissetmek de nasip olur inşallah
Amin canım inşallah..Günaydın kızlar .
Dün gece buradaki herkes için çok dua ettim . Biliyorum hepimiz dualar ettik . Bin geceden daha hayırlı bu gecede ettiğimiz duaları Rabbim kabul etsin inşlllllllllllllllllllllllllllllllllll.
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun bebeği ile ...
İnşallah biz de görürüz böyle güzel kilo almaları...kızlar bu arada ben henüz 6 haftalık olmama rağmen pantolon beni sıkıyor ya giyemiyorum :) bel kısmı aşırı rahatsız ediyor . acaba ilaçlarında etkisi ile vucudumuz su tutmayamı başladıçok rahatsız oluyorum .
İnşalllah hayırlısı ile hamile haberlerini alıp,bayram edeceğiz...canlar arunanın transferi olmuş 2 embriyo yerleştirmişler
Canım benim Allah razı olsun , dualarını Rabbim kabul etsin...
İnşallah transferime göre bebeğimin/bebeklerimin doğum tarihi 14.Mayıs.2013..yani Anneler Günü...
Umarım 8 buruk anneler gününden sonra , 2013 yılı hayatımın en güzel anneler günü hediyesini bebişlerime kavuşarak alırım.AMİN.[/QUOTE
Kambarım selam canım meryem suresinin 8 tanesini okudum. geriye kalan 3 taneyide inaşallah akşama bitiririm. sana tefriciye duasında da yardım ederim inşallah başladığında söylersin
tatlım çok mu erken davranıyoruz ya da çok mu hızlı şişiyoruz ya :) ben internetten araştırdım ama herkes 3 ayına kadar normal kıyafetlerini giymiş nasıl oluyor anlamıyorum ama ya biz çok erken şişiyoruz ya da onlar kürdan kadar hamile kalıp hiç bir şey yemiyorlar :)
cANIM aLLAH RAZI OLSUN,aLLAH DUALARINI KABUL ETSİN.
aMİN CANIM,İNŞALLAH...
Amiiiiinnnn canım,inşallah..
Amin canım inşallah..
İnşallah biz de görürüz böyle güzel kilo almaları...
İnşalllah hayırlısı ile hamile haberlerini alıp,bayram edeceğiz...
Dualarım onunla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?