cnm çok doğru diyorsun yeterki bunları rabbim bana lütuf etsin bağışlasın
Bugünümüz insallah cok güzel olur öncelikle arunacigim o bebisler sana simsiki tutunucaklar 26 Agustos senin günün olucak insallah amin.:119::119:
Ya kizlar bugün doktora gidicem kese görmeye 2 hafta sonra ilk defa bebeklen ilgili bi haber alicam cok heycanliyim bana dua edin olurmu:26::26:
haklisin canim insallah hersey yolundadir bitanem ama sen gitmistin yine ben hic gidemedim canim degerleri bile yükseliyomu neoluyor bilmiyorum insallah bebeklerimiz bize siki siki tutunmustur ve biz onlari saglicakla kucagimiza aliriz Allahim sen büyüksün..bendede hic bi belirti yok canim ya 2 haftadir kendimi bitirdimOyaa yarında ben gidiyorum kısmetse. Seninle ikimiz hamile olduğumuzu öğrendiğimizden bu yana ilk defa bebişlerimizle ilgili bir haber alacağız dediğin gibi. Yavrucuk ordamı değilmi ben hala şüpheliyim :)) Ne bir belirti ne bir his. Hiç bir şey yok. Bakalım hayırlısı olsun. Bugün senden gelecek haberler banada iyi ışık olacak. Habersiz bırakma !!
bıtanem baharım oyle mutluyumkı anlatamam ALLAH razı olsun hepınızden.kan tahlılını verıp eve geldık doktorum aradı hamılesın dedı duyamadım hocam dedım hamılesın...aglamaktan konusamıyorum degerım kac hocam dedım 105 gayet ıyı bır deger dedı nasıl dua edıyorum doktora.esım hala bana bakıyor tepkımı olcuyor herhalde ,sarıldım hıckıra hıckıra aglıyorum kendımı durduramıyorum gozlerıne baktım veeeee hamıleyım dedım 2 damla yas suzuldu gözlerınden esımı aglarken hıc gormemıstım anlatılmaz bır duygu.salı gunu kadır gecesı ınsallah o gun hepınız ıcın dualar edecem. dualarınızla ayaktayım buna ilk gunden berı cok ınanıyorum sızın samımıyetınız guzel kalbınız ben ınanıyorum bızım tablomuz hamısten dolup tasacak hepımız catır catır doguracaz insallah .eylul ayını ıple cekıyorum fıyonk makarnam ,kanbarım flzask dıger ısmını sayamadıgım tum arkadaslarım rabbım bu guzel duyguyu sızede yasatacak insallah.baharım ne yerdeyım ne gokte hala ınanamıyorum bırazcık degerım dusuk cıktı kafam takıldı doktorum ıyı dedi.sızlerı cok sevıyorum
Kızlar merhaba,
Duydum ki sayfa sayımız 900'e tırmanmış, yetişir miyim dedim koştum geldim ama malesef 902'e düştük.
İyi haberlerinizi görmek, okumak beni mutlu etti.. Hamilelerimiz çoğalmış tablomuz neşelenmiş, renklenmiş 41 kere maşallah
Beni soracak olursanız, kalbim sizinle ama bedenim uzaklarda geçiriyorum günlerimi.. Yarın histeroskopim var.. 10:30 itibariyle Umut Tüp bebekteyim..
Hayırlısıyla bunu da atlatırsak ve önümüze bir başka küçük engel çıkmaz ise 18-19 Eylül gibi transfer bekliyor olacağım...
O nedenle benim gibi Eylül'e sarkan arkadaşları görünce mutlu oluyorum, yalnız değilim diye.. İnşallah forumun son bebeleri olcak bizimkiler
haklisin canim insallah hersey yolundadir bitanem ama sen gitmistin yine ben hic gidemedim canim degerleri bile yükseliyomu neoluyor bilmiyorum insallah bebeklerimiz bize siki siki tutunmustur ve biz onlari saglicakla kucagimiza aliriz allahim sen büyüksün..bendede hic bi belirti yok canim ya 2 haftadir kendimi bitirdim
haklisin canim insallah hersey yolundadir bitanem ama sen gitmistin yine ben hic gidemedim canim degerleri bile yükseliyomu neoluyor bilmiyorum insallah bebeklerimiz bize siki siki tutunmustur ve biz onlari saglicakla kucagimiza aliriz Allahim sen büyüksün..bendede hic bi belirti yok canim ya 2 haftadir kendimi bitirdim
merhabalar ben ağustos topiğindenim sizlere bişey sormak istiyorum bana 2.gün emriyosu transfer edilecekmiş şimdi bu 3. veya 5.gün embriyosuna göre daha az şanslıyımmı demek bilginiz varmı ?? sabah ağladım zaten 1 tane yumurtam var onu döllemişler 2. gün embriyo transferi olcak dediler nolur bilgisi olan varsa yada deneyim, yazabilrimi?
hiç üzülmeyin tek embriyo olduğu için işi şansa bırakmak istemeişlerdir. benim de 2 embriyom vardı. 3 gün tramsfer ettiler çok şükür hamileyim. bazı arkadaşlara 5. gün embriyosu transfer ediyorlar tutmayabilyor. inşalah Allah herkese nasip etsin
merhabalar ben ağustos topiğindenim sizlere bişey sormak istiyorum bana 2.gün emriyosu transfer edilecekmiş şimdi bu 3. veya 5.gün embriyosuna göre daha az şanslıyımmı demek bilginiz varmı ?? sabah ağladım zaten 1 tane yumurtam var onu döllemişler 2. gün embriyo transferi olcak dediler nolur bilgisi olan varsa yada deneyim, yazabilrimi?
hiç üzülmeyin tek embriyo olduğu için işi şansa bırakmak istemeişlerdir. benim de 2 embriyom vardı. 3 gün tramsfer ettiler çok şükür hamileyim. bazı arkadaşlara 5. gün embriyosu transfer ediyorlar tutmayabilyor. inşalah Allah herkese nasip etsin
allak yardımcın olsun arkadaşım...bende şimdi kontrolden geldim..ikiz olduğunu duyduğundan beri doktor 2 haftada 1 kontrol istedi...7 hafta 1 günlük ler:)
Arkadaşlar,beni de az önce klinikten aradılar.Benim yumoşlar iyi durumdaymış,bayramın 2.günü transfer yapacaktık ama arife günü yani cumartesi günü de yapabiliriz dediler?Hangisi daha sağlıklı olur ki,daha önde yaptıranlar veya bilenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?