Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

slm kızlar nasılsınız?
ben bugün 3. iğnemi vurucam .akşam saat 8 de iğneyi vuruyorum en geç 8:30 da bir uyku bastırıyor anlatamam benim yumoşlar uyuya uyuya büyüyor anlayacagınız:)
cumartesi ğünü kntrolüm var uyku yararda büyürler:)

cnm çok doğru diyorsun yeterki bunları rabbim bana lütuf etsin bağışlasın

arunaaa hayırlı olsun canım benim, bebişini alıp anneannesine gitmişsin. Bekliyorsun. Hadi bakalım hakkında hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

Benim transferimin olacağını bilmiyordum, kontrole gitmiştik doktor herşey yolunda transfer yapıyorum hazırlan dediğinde şok olmuştum. Transfer oldu çıktım, annemi aradım. Anneannesi bebeğimle ben 13 günlüğüne sana geliyoruz misafir kabul ediyormusun dedim annem çok şaşırmıştı. Önce kızdı haber vermedik diye, anlatınca durumu sonra ağladı, duygulandı kabul etmezmiyim dedi ben 6 yıldır torunumu bekliyorum. :)) Neyse böyle bir anı kaldı bizde işte.

Ben de eylülde dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyorum. Bu arada İST dışındaki şehirler daha başarılı gibi göründü gözüme. Ben Umut'a gidiyorum. Ama bu listede hep dondurulmuşlarla denemeye devam ediyor Umuttakiler..

Hamile kalabilmiş olanlara çok sevindim. İnşallah bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar. Bizim güzel haberlerimizi de onlarla okurlar.

Bugünümüz insallah cok güzel olur öncelikle arunacigim o bebisler sana simsiki tutunucaklar 26 Agustos senin günün olucak insallah amin.:119::119:

Ya kizlar bugün doktora gidicem kese görmeye 2 hafta sonra ilk defa bebeklen ilgili bi haber alicam cok heycanliyim bana dua edin olurmu:26::26:

Oyaa yarında ben gidiyorum kısmetse. Seninle ikimiz hamile olduğumuzu öğrendiğimizden bu yana ilk defa bebişlerimizle ilgili bir haber alacağız dediğin gibi. Yavrucuk ordamı değilmi ben hala şüpheliyim :)) Ne bir belirti ne bir his. Hiç bir şey yok. Bakalım hayırlısı olsun. Bugün senden gelecek haberler banada iyi ışık olacak. Habersiz bırakma !!

Gunaydin arkadaslar,
hamislere rahat saglikli bir hamilelik,transferi ve test gununu bekleyen arkadaslara muhtesem
guzel sonuclar diliyorum,allah hepimizin yardimcisi olsun,bayrama da az kaldi,ilk kez bebegimle
giricem bayrama 3 kisi olarak insallah cok guzel bir duygu,memleket de tatile de gitmiyoruz bebegim icin tehlikeli
olur diye,evde esim ben bebegim olucaz insallah,rabbim kucagimiza aldigimiz gunleri bebeklerimizi
memlekete el opturmeye goturdugumuz gunleri de nasip etsin insallah,bu bayram icim buruk ailemle
olamadigim icin ama insallah seneye ki ramazan bayramina bebegimizle gidicez diye cok mutlu oluyorum
icim kipir kipir surekli hayal kuruyorum bu sekilde.rabbim bundan sonraki bayramlarimizi yavrularimizla gecirmeyi
nasip etsin insallah,opuyorum hepiniziii.

haklisin canim insallah hersey yolundadir bitanem ama sen gitmistin yine ben hic gidemedim canim degerleri bile yükseliyomu neoluyor bilmiyorum insallah bebeklerimiz bize siki siki tutunmustur ve biz onlari saglicakla kucagimiza aliriz Allahim sen büyüksün..bendede hic bi belirti yok canim ya 2 haftadir kendimi bitirdim

Son düzenleme:

canım çok tebrik ederim.. Allah devamına erdirsin..
bizler hep ağlıyoruz da adamlar kimseye dert anlatamıyo

eşim ağladı dedinya çok dokundu bana bende ağlıyorum şu an tutamadım kendimi
dedimya sağlıkla kavuşun inşllah.
Rabim herkese nasip etsin.. Amin

allak yardımcın olsun arkadaşım...bende şimdi kontrolden geldim..ikiz olduğunu duyduğundan beri doktor 2 haftada 1 kontrol istedi...7 hafta 1 günlük ler:)

ayy kızlar belirti yok diye kendinizide onlarıda stres yapıyorsunu ne zannediyorsunuz kuzum benimkiler tekmelitoooo muu:)

aaaa kızlar ahunisa oya olmıuyor bak. birde bana teselli verirdin ahunisa belirti yok diye. şimdi ben de de yok. oturup üçümüz bir evham yapalım.

merhabalar ben ağustos topiğindenim sizlere bişey sormak istiyorum bana 2.gün emriyosu transfer edilecekmiş şimdi bu 3. veya 5.gün embriyosuna göre daha az şanslıyımmı demek bilginiz varmı ?? sabah ağladım zaten 1 tane yumurtam var onu döllemişler 2. gün embriyo transferi olcak dediler nolur bilgisi olan varsa yada deneyim, yazabilrimi?

hiç üzülmeyin tek embriyo olduğu için işi şansa bırakmak istemeişlerdir. benim de 2 embriyom vardı. 3 gün tramsfer ettiler çok şükür hamileyim. bazı arkadaşlara 5. gün embriyosu transfer ediyorlar tutmayabilyor. inşalah Allah herkese nasip etsin

allah razı olsun cvpladıığın için kafama biraz takmıştım sizlerdn bunu duyunca en azından rahatlıyrum biraz

Hayirli olsun canim embriyolar cok olunca en iyisini secmek icin bekletiyorlar 3,4,5. gune kadar.bir yumurtan oldugu
icin riske atmak istememislerdir anne rahmi daha uygun cunku yasamalari icin.insallah sana simsiki tutunur canim

Oya ve ahunisa
insallah cok guzel haberlerle doneceksiniz muayenenizden
siz sakin olun ki bebisler rahat buyusunler

Evet canım ,herşey Allah'tan gerisi hep bahane...
Ol demişse OLUYOR....
Olma demişse , OLMUYOR...
İnşallah hepimizin olur..
Çok heyecanlıyım ben de
Şurada ne kaldı ki..
22 Ağustos kontrolüm var...
25/26/27 Ağustostan bu 3 günden birinde transferim...
Sonra Eylül'ün ilk haftası sonuç...
İçim kıpır kıpır...

allak yardımcın olsun arkadaşım...bende şimdi kontrolden geldim..ikiz olduğunu duyduğundan beri doktor 2 haftada 1 kontrol istedi...7 hafta 1 günlük ler:)

canım yerim ikisini de ben..
cinsiyetleri belli değil mi bitanem?

Arkadaşlar,beni de az önce klinikten aradılar.Benim yumoşlar iyi durumdaymış,bayramın 2.günü transfer yapacaktık ama arife günü yani cumartesi günü de yapabiliriz dediler?Hangisi daha sağlıklı olur ki,daha önde yaptıranlar veya bilenler var mı?

İnşallah Rabbim ol demiştir ve olur canım benim,tek bunu dileyelim..
gerisi hep teferruat..
hayırlı olsun çok sevindim....
arife günü mübarek gün,kesin sana hayır getirecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…