Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızım tamam çok helecan:18: yapma 4 elle sana dua ediyoruz olcak inşallah.
sen şimdi herşeyi canab-ı Allah'a bırak dualarını et gerisini düşünme

valla bana sorarsan arefe günü çok mübarek bir gün. dua ile alırsın bebişlerini. hem öyle kapta kacakta duracaklarına annelerinde olsunlar ben ce daha iyi

aaaa kızlar ahunisa oya olmıuyor bak. birde bana teselli verirdin ahunisa belirti yok diye. şimdi ben de de yok. oturup üçümüz bir evham yapalım.

ruveydaaa güldürdün kız beni. :))))) gerçekten insan teselli ederken ne kolay oluyor ama iş başa düşünce aynı kolaylık olmuyor. Oturup üçümüz bir ağlayalım :)))) ay çok güldüm. sinirlerim bozuldu galiba.

Oya ve ahunisa
insallah cok guzel haberlerle doneceksiniz muayenenizden
siz sakin olun ki bebisler rahat buyusunler

Denizfenerim sağolasın canım benim inşallah dediğin gibi olur. :)) Zannediyoruz ki hamile kalır kalmaz bütün belirtiler olacak. görmemişlik yapıyoruz işte, zor elde edince böyle oluyor galiba. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış misali. :))))))))))

Ben olsaydım bayramın 2. gününü seçerdim. Bayramda aileme falan gidebilmek için. Arefe günü yapılırsa bayramı evde yatarak geçirirsin diye düşünüyorum. Bayramın 2. günü veya arefe günü olmasının tedaviyle ilgisi varmı bir aksaklık olurmu onu ancak doktorun bilir. Bence fark etmez ama doktora sormak lazım.

şimdi yavru otur dua et. belirti arama. ( durum tersine döndü teselli veren taraf ben oldum ). valla canım hamileliğim sağlıklı sıhhatli sorusuz geçsinde belirti hiç olmasın. ne kafana takıyon. benim bu 2. hamileliğim ilkinde belirtiler hemen başlamıştı. sonuç düşük. bunda kan testini gördüm öyle inandım hamile olduğuma. Allah sonunu hayırla getirsin.
hadi yavrum dua zamanı

selam kızlar nasılsınız ya ben bosa uzulmusum 15den 10 a dusmustu folıkul sayısı sımdı 18 tane oluşmuş
3 tanesı 18 dıgerlerıde 16.5 bakalım bu gece catlatma ıgnemı vurulcam cumartesıde opum var dua edın

biösteren dhea adlı ilaçtan bahsediyorsan ben tedaviden bir ay önce günde 4 adet olmak üzere kullandım. fsh düşüryor ve yumurta kalitesini artırdığı söyleniyor

Evet yaa saol sen bi faydasini gordun mu sonuc ne oldu benim yumurtalik rezervim
Dusuk cikti iki tane negatif tup denemem var 3.ye baslicam bunu kullanmk istiyorum hormonlarim normal 1ay yeterli mi acaba istedigim zamn kullananilir miyim belli bir donemi var mi

valla ne kadar etkili oldu onu bilemeyeceğim. ben o ilacın dışında yumurta kalitesi için arı sütü polen bal, çörek otu da kullandım. sonucunda 2 tane yumurtam döllendi şuan hamileyim

Ben olsaydım bayramın 2. gününü seçerdim. Bayramda aileme falan gidebilmek için. Arefe günü yapılırsa bayramı evde yatarak geçirirsin diye düşünüyorum. Bayramın 2. günü veya arefe günü olmasının tedaviyle ilgisi varmı bir aksaklık olurmu onu ancak doktorun bilir. Bence fark etmez ama doktora sormak lazım.[/QUOTE]

Ben de doktorla konuşurken bayramın ilk veya 2.günü transfer yapabiliriz deyince,bayramın 2.günü tercihimdir dedim.Çünkü ilk gün akraba ziyaretlerini bitiriri,kimseye dert anlatmadan 2.günden itibaren evimde dinlenirim diye düşündüm ama kısmet hangi gün olacaksa bakalım!

Ben olsaydım bayramın 2. gününü seçerdim. Bayramda aileme falan gidebilmek için. Arefe günü yapılırsa bayramı evde yatarak geçirirsin diye düşünüyorum. Bayramın 2. günü veya arefe günü olmasının tedaviyle ilgisi varmı bir aksaklık olurmu onu ancak doktorun bilir. Bence fark etmez ama doktora sormak lazım.[/QUOTE]

Ben de doktorla görüştüğümde bayramın ilk veya 2.günü transfer yapabiliriz dediğinde,2.günüm tercihimdir dedim.İlk gün akraba ziyaretlerini bitirir,2.gün de transferim olup evde kimseye dert anlatmadan dinlenirim diye düşündüm.Bakalım hangi gün kısmet olursa artık,hayırlısı!

valla ne kadar etkili oldu onu bilemeyeceğim. ben o ilacın dışında yumurta kalitesi için arı sütü polen bal, çörek otu da kullandım. sonucunda 2 tane yumurtam döllendi şuan hamileyim

Allah tamamina erdirsin darisi bizlere normalde lac yumurtan oluyordu ve embrionuz kacinci gun transfer edildi

Oyaa hani sen bugün doktora gidiyordun, ne zaman gidiyorsun ?

ruveyda canım 11'İ TAMAMLAYABİLDİN Mİ mERYEMİN bitanem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…