Evet canım ,herşey Allah'tan gerisi hep bahane...
Ol demişse OLUYOR....
Olma demişse , OLMUYOR...
İnşallah hepimizin olur..
Çok heyecanlıyım ben de
Şurada ne kaldı ki..
22 Ağustos kontrolüm var...
25/26/27 Ağustostan bu 3 günden birinde transferim...
Sonra Eylül'ün ilk haftası sonuç...
İçim kıpır kıpır...
Arkadaşlar,beni de az önce klinikten aradılar.Benim yumoşlar iyi durumdaymış,bayramın 2.günü transfer yapacaktık ama arife günü yani cumartesi günü de yapabiliriz dediler?Hangisi daha sağlıklı olur ki,daha önde yaptıranlar veya bilenler var mı?
aaaa kızlar ahunisa oya olmıuyor bak. birde bana teselli verirdin ahunisa belirti yok diye. şimdi ben de de yok. oturup üçümüz bir evham yapalım.
Oya ve ahunisa
insallah cok guzel haberlerle doneceksiniz muayenenizden
siz sakin olun ki bebisler rahat buyusunler
Arkadaşlar,beni de az önce klinikten aradılar.Benim yumoşlar iyi durumdaymış,bayramın 2.günü transfer yapacaktık ama arife günü yani cumartesi günü de yapabiliriz dediler?Hangisi daha sağlıklı olur ki,daha önde yaptıranlar veya bilenler var mı?
Arkadaslar kadinlaricin dha adli ilaci duyan yada kullanan oldumu
biösteren dhea adlı ilaçtan bahsediyorsan ben tedaviden bir ay önce günde 4 adet olmak üzere kullandım. fsh düşüryor ve yumurta kalitesini artırdığı söyleniyor
Evet yaa saol sen bi faydasini gordun mu sonuc ne oldu benim yumurtalik rezervim
Dusuk cikti iki tane negatif tup denemem var 3.ye baslicam bunu kullanmk istiyorum hormonlarim normal 1ay yeterli mi acaba istedigim zamn kullananilir miyim belli bir donemi var mi
ayy kızlar belirti yok diye kendinizide onlarıda stres yapıyorsunu ne zannediyorsunuz kuzum benimkiler tekmelitoooo muu:)
aaaa kızlar ahunisa oya olmıuyor bak. birde bana teselli verirdin ahunisa belirti yok diye. şimdi ben de de yok. oturup üçümüz bir evham yapalım.
canim ya cok sekersin benide güldürdün hadi oturalim neolur neolur!!!aaaa kızlar ahunisa oya olmıuyor bak. birde bana teselli verirdin ahunisa belirti yok diye. şimdi ben de de yok. oturup üçümüz bir evham yapalım.
Oya ve ahunisa
insallah cok guzel haberlerle doneceksiniz muayenenizden
siz sakin olun ki bebisler rahat buyusunler
valla ne kadar etkili oldu onu bilemeyeceğim. ben o ilacın dışında yumurta kalitesi için arı sütü polen bal, çörek otu da kullandım. sonucunda 2 tane yumurtam döllendi şuan hamileyim
şimdi yavru otur dua et. belirti arama. ( durum tersine döndü teselli veren taraf ben oldum ). valla canım hamileliğim sağlıklı sıhhatli sorusuz geçsinde belirti hiç olmasın. ne kafana takıyon. benim bu 2. hamileliğim ilkinde belirtiler hemen başlamıştı. sonuç düşük. bunda kan testini gördüm öyle inandım hamile olduğuma. Allah sonunu hayırla getirsin.
hadi yavrum dua zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?