Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canim yazdiklarin okadar icimi acitiyorki insallah hepimiz anne olucaz bitanem insallah emeklerimiz bosa gitmeyecek

ahunisa

Denizfenerim sağolasın canım benim inşallah dediğin gibi olur. :)) Zannediyoruz ki hamile kalır kalmaz bütün belirtiler olacak. görmemişlik yapıyoruz işte, zor elde edince böyle oluyor galiba. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış misali. :))))))))))

İnsallah canim insallah,estagfurullah ben de kalp atisini duyana kadar kurdum durdum.elimizde degil diger topiklere bakiyorum normal yolla hamile kalanlar da ayni endiseleri yasiyor 18 inde kalan da.ben anladim ki bu annelik icgudusu canim.endiseler hic bitmeyecek.en guzeli allaha tevekkul edip korkularimizdan ona siginmak bol vol dua etmek.bana o kadar iyi geliyorki butun kotu dusunceler ucup gidiyor.

Gozunaydin canim insallah cok kaliteli embriyolariniz olusur.

Pembe tavsanim yazdiklarim cikmamis
gecmis olsun insallah transferin de cok guzel gecer bebegine kavusursun canim

flask gelmiş...
hoşgelmiş ..
nasılsın canım?

Canımm benim yazını yeni gördümmm
kusura bakma cnmm..
iyiyimm cnmm napim sıkılıyorumm bakıp çıkıyorumm topiktenn kimseciklerde olmuyoo ..
sağol sen nasılsınn..

Çokk geçmiş olsun cnmm ..

bebem ben buradayım hep yanınızda olacam 1 sayfa dolusu tey teylerınızı ben cekecem merak etme bızım dostlarımız vefalıdır.sen dınlenmene bak malum önunde hamılılelık var tatlım öpuyorum

Yaşasın HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM diye müjde vermeyi nasip et Allah'ım ne olur.AMİN.

oy oy kanbarım bıtanem heyecanını ıcımde hıssettım tuylerım dıken dıken...( rabbım duaların kabul oldugu su gunlerde ellerımı sana actım arkadaslarıma hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasıp et insallah AMINN.)

aminn...
ayyy çok sevindim tafşanımm geçmiş olsun... bu da bitti gitti... bende opudan çıkar çıkmaz almıştım estrofemimi acelem neyse
hadi biran önce kırmızılıloşlarımız gelsin sonra ver elini transfer :18: ay düşünmesi bile helecan yapıyo bende, bide dil altı mı alsaydım :44:

Kızlar bugün dia ya girdim. Baktım bazı ürünlerde kadınlar kulübü üyelerine indirim var. İndirim olan ürünler ihtiyacım olan ürünler değildi ama kadınlar kulübü üyelerine indirim olması hoşuma gitti. Belki siz biliyorsunuzdur ama ben ilk defa karşılaştım.

şöyle en afillisinden bi final yaparız kanbarım... ayyy....

bebem ben buradayım hep yanınızda olacam 1 sayfa dolusu tey teylerınızı ben cekecem merak etme bızım dostlarımız vefalıdır.sen dınlenmene bak malum önunde hamılılelık var tatlım öpuyorum

di mi, hem dinleneyim hemde üzülmeyim yalnız kalıcaz diye di mi, ben şimdi transfer zamanına konsatre olayım di mi (kırk kere onaylatıcam illa )

ay bak aklıma geldi erkek bebelere toplu sünnet düğünü bilem yaparız di mii

nick kontrolü mü yapıyolar ki nerden anlıyolar kıs üye olduğumuzu (bu paralı üyelik mi yoksam bizim gibi forum üyeliği mi)

Oyaaaaaaaa nerelerdesiiiiiiiiiin seni bekliyorummmmmm :)))))))
Geldimmmm canim keseyi gördüm ama daha tam net degil kalp atislarini 1,5 hafta sonra insallah görücem canim sende keseyi görmeye gityinde kalp atislari falan az da olsa gözüküyomuydu
doktor bisey dedimi cok heycanlandim ben cok tatli resimde verdiler noktacik bisey ya uy yesinler onu...

canim biz sizi hic yanliz birakirmiyiz sen hele bi hamile kal daha buralrda olucas vefali olmak baska biseydir...

Gözün aydın canımm keseyi görmüşsünüzzz... 1.5 hafta sonra daha nett duyarsın inş..kalp atışlarını mercimeğinin
darısı başımızaaa bende heyecanlanıyorummm sizlerle beraberrrrrr ben vee diğerr arkadşalrımdaaaa inş.. yaşarız bu mutluluğuuuuuu
ben bahar, fiyonk, kanbar,gizem,su1484 pembetavsan,zcu aklıma gelenlerrrrrrr

Son düzenleme:

ayy gördün mü yavru kuşunun geçici yuvasını (kesesini)
ay o mini minicik bit kadar bit kadar oturuyomuymuş ordaaa....
ay o minik bit bit annesinin kucağına kavuşacağı günlerimi bekliyomuş ordaaa
kıyamam ben onaaa...

Son düzenleme:

canım benım ya cok tesekur ederım inşallah sızlerde mutluluk gozyasları dokeceksınız .bıtanem ben cok dua edıyorum rabbım hayırlısıyla sızlerede bu guzel duyguyu yasatacak.

ay inşallah inşallahhh flzaskım (amin)
hatta diziliriz sen, ben, bahar, su, pempe tafşanım (aynı merkezdeyiz diye onları saydım) (aruna erken duyar) hepimiz pıt pıtı aynı anda dinleriz koro yaparız

ay inşallah inşallahhh flzaskım (amin)
hatta diziliriz sen, ben, bahar, su, pempe tafşanım (aynı merkezdeyiz diye onları saydım) (aruna erken duyar) hepimiz pıt pıtı aynı anda dinleriz koro yaparız

inşALLAH cnmm
ya doğru beşimizde aynı merkezdeyizzz
yaparız inşş cnmm koroyuu kurarızzzzzz

yerım ben senı kız topıgımızın nese kaynagısın bıtanem ALLAH ıyılıgını versın kahkaha attırdın bana.kız cımcıme daha hamıle kalmadan alınmalara küsmelere basladık hayırdır ınsallahhh bak ben senın sonunu hamılelık dıye goruyorum ınanmıyosan arkıdıslere sor : ))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…