Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bıtanem cok sukur bebısınıde gormussun rabbım saglık sıhhat versın insallah.oyy oy resmıde mı varmıs masallahh,ıstersen bır album hazırla ılk kontrolunden son kontrole kadar hepsının resmını ıste ben oyle yapacam ınsallah.hatta defter tutmak ıstıyorum yanı gunluk cımcımem buyuyunce ona okutturmak ıcın :)))))))))

oya 500 kere baktım sana geldinmi diye. Hadi hayırlı olsun hayatım. Umarım doktor iyi şeyler söylemiştir. Kalp atışları duyulmadıysa o zaman benimde duyulmaz herhalde. Tühh bende yarın duyarım diye hayal ediyordum. Bu arada ben ilk defa yarın gidicem kısmetse. Daha önce hiç gitmedim. Doktor sana ne dedi ?

inşALLAH cnmm
ya doğru beşimizde aynı merkezdeyizzz
yaparız inşş cnmm koroyuu kurarızzzzzz

kızlar meleklerr-ımızın kalplerıde cok hızlı atıyomus hepınız bırden dusunemıyorum artık hastane dıskotek gb olur dımtıstık dımtıstık pıt pıttt dımdıstık pıt

nick kontrolü mü yapıyolar ki nerden anlıyolar kıs üye olduğumuzu (bu paralı üyelik mi yoksam bizim gibi forum üyeliği mi)

Valla bilmemki. İndirimli ürünlerden satın almadığım için o kadarını öğrenemedim. Ama kadının biri konuştu ve sonra raflarda dikkatimi çekti. Bazı ürünlerin olduğu raflarda yazıyordu yani.

cok gecmıs olsun bıtanem bunuda atlattın cok sukur,kısmet artık transfer gunune insallah hayırlı haberlerını beklıyoruz.yanı sende eylul fısıtıklarından oluyosun eylulde ınsallah canım arkadaslarım hamıle kalacaksınız amın.bızım bebıslerın arasında 1 ay olacak ne guzell,insallah gelısımlerınıde burdan bıldırecez ay cok heyecanlandım.....

kızlar catlatma ıgnenızı kendınızmı vurdunuz eltım vrcak bana esım pımpırıklendı hastanede vrdalım dıe gerek varmı sızce hemsrede kendın vrabılrsın demsıtı gobege enjekte edysun hazırlama yok bısey yok sncta

kızlar catlatma ıgnenızı kendınızmı vurdunuz eltım vrcak bana esım pımpırıklendı hastanede vrdalım dıe gerek varmı sızce hemsrede kendın vrabılrsın demsıtı gobege enjekte edysun hazırlama yok bısey yok sncta

canım catlatma ıgnesınde bısey yok eger sen vuramıyosan bır baskası vurabılır yanı korkmana gerek yok.gobek delıgıne uc parmak gelecek sekılde tut ve vur ben butun ıgnelerımı kendım yaptım hıc tecrubemde yoktu hemsıre gostermıstı o sekılde yanı.cok evham yapıyorsan hastaneye gıt canım.hadı hayırlısı olsun ınsallah hamıle kalırsın.

gamzelım,zıddacım nerelerdesınız özledım sızlerı elma dersem cıkarmısınız :)))))))) bır ses bır soluk gonderın kızlar sızlerı cok sevıyorum aramıza donun.

eltım vurcak cnm zten esım evham ypyr bıde gece 1de kım gtcek hstaneye ztn hzır ignede hazırlanck bısey yok cok saol canım

youtube baktım ıgneye kız elınle gobegını sıkıp ole vrmus sen dırek vrdun dımı gbegıne

youtube baktım ıgneye kız elınle gobegını sıkıp ole vrmus sen dırek vrdun dımı gbegıne

ben hıc sıkmadım bıtanem hemsıremde sıkarak yapmadı bılemıyorum ben hıc bır sıkıntı yasamadım.ılacın prospektusunu oku oyle yap ıstersen zaten gosterıyo.cok korkma bıtanem zaten gobek kısmı bıraz kaba et oldugu ıcın bır sıkıntı olmuyo,bende hıc iz bıle kalmadı.bu son ıgnelerın olsun ınsallahhhh

flzaskim bi görsen varya nokta gibi bisey heycaanlanmamak mümkün degil insallah sizde tadicaksiniz bunu ne kaldiki sunun surasinda dimi canim güzel haberlerinizi alicas insallah.

gördüm kusumu fiyonk teyzesi allah saglikla hepimize bebislerimize almayi nasip etsin insallah....

sükür canim amin dileklerin icin.bitane resmi var bit kadar bende senin gibi düsünyorum albüm yaparis canim ya...

canim sagol allah razi olsun doktor tam olarak bisey söylemedi birazda sinir eti diye bilirim soru soruyosun cevapta vermiyolar bekletiyolar kalp atisi icin harekezt var dedi net olara 1,5 hafta sonra görürüs dedi 5 haftalik benimki canim seninki daha fazla oldugu icin görürsün insallah..rabbim sana da tatircak yarin insallah... aminnn

flzaskim bi görsen varya nokta gibi bisey heycaanlanmamak mümkün degil insallah sizde tadicaksiniz bunu ne kaldiki sunun surasinda dimi canim güzel haberlerinizi alicas insallah.

Ayy nokta kadarrrrrrrr bişeyyyyyyyy ama nasıll heycanlandırıyooooooo insanıııııı , öbür hafta kalp atışlarını duyuncaa bide hızlı atıyomuşya dahada
heeycan yaparsınnnnnn cnmm inş bundan sonrakii her kontolünü güzelcee atlatırsınnnnnn..
inşALLAH cnmm evttttttttt az kaldııııııııı günlerrrrrrr ......
bende bii görsemm şu noktacığıııııııı ne zamandırrrrrr bekliyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…