- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Geldimmmm canim keseyi gördüm ama daha tam net degil kalp atislarini 1,5 hafta sonra insallah görücem canim sende keseyi görmeye gityinde kalp atislari falan az da olsa gözüküyomuydu
doktor bisey dedimi cok heycanlandim ben cok tatli resimde verdiler noktacik bisey ya uy yesinler onu...
Geldimmmm canim keseyi gördüm ama daha tam net degil kalp atislarini 1,5 hafta sonra insallah görücem canim sende keseyi görmeye gityinde kalp atislari falan az da olsa gözüküyomuydu
doktor bisey dedimi cok heycanlandim ben cok tatli resimde verdiler noktacik bisey ya uy yesinler onu...
inşALLAH cnmm
ya doğru beşimizde aynı merkezdeyizzz
yaparız inşş cnmm koroyuu kurarızzzzzz
nick kontrolü mü yapıyolar ki nerden anlıyolar kıs üye olduğumuzu (bu paralı üyelik mi yoksam bizim gibi forum üyeliği mi)
Kizlar, bugun histeromu oldum, 5 polipim varmis,onlardan kurtuldum..
Eve donunce cok karin agrim oldu ama..normalde cok dayanikliyimdir ama feciydi. Adet agrisinin 5 kati filandi..
Agri kesici ictim. Simdi daha iyiyim..
Vee boylece bir macerayi daha geride biraktik..
Onumuzdeki ay transferimiz varrr..estromefimi aldim simdiden..bekliyoruz onumuzdeki ayi..
Allahim sen hepimize guc kuvvet, dayanma sabrı ver...
kızlar catlatma ıgnenızı kendınızmı vurdunuz eltım vrcak bana esım pımpırıklendı hastanede vrdalım dıe gerek varmı sızce hemsrede kendın vrabılrsın demsıtı gobege enjekte edysun hazırlama yok bısey yok sncta
youtube baktım ıgneye kız elınle gobegını sıkıp ole vrmus sen dırek vrdun dımı gbegıne
flzaskim bi görsen varya nokta gibi bisey heycaanlanmamak mümkün degil insallah sizde tadicaksiniz bunu ne kaldiki sunun surasinda dimi canim güzel haberlerinizi alicas insallah.Gözün aydın canımm keseyi görmüşsünüzzz... 1.5 hafta sonra daha nett duyarsın inş..kalp atışlarını mercimeğinin
darısı başımızaaa bende heyecanlanıyorummm sizlerle beraberrrrrr ben vee diğerr arkadşalrımdaaaa inş.. yaşarız bu mutluluğuuuuuu
ben bahar, fiyonk, kanbar,gizem,su1484 pembetavsan,zcu aklıma gelenlerrrrrrr
ayy gördün mü yavru kuşunun geçici yuvasını (kesesini)
ay o mini minicik bit kadar bit kadar oturuyomuymuş ordaaa....
ay o minik bit bit annesinin kucağına kavuşacağı günlerimi bekliyomuş ordaaa
kıyamam ben onaaa...
sükür canim amin dileklerin icin.bitane resmi var bit kadar bende senin gibi düsünyorum albüm yaparis canim ya...bıtanem cok sukur bebısınıde gormussun rabbım saglık sıhhat versın insallah.oyy oy resmıde mı varmıs masallahh,ıstersen bır album hazırla ılk kontrolunden son kontrole kadar hepsının resmını ıste ben oyle yapacam ınsallah.hatta defter tutmak ıstıyorum yanı gunluk cımcımem buyuyunce ona okutturmak ıcın :)))))))))
canim sagol allah razi olsun doktor tam olarak bisey söylemedi birazda sinir eti diye bilirim soru soruyosun cevapta vermiyolar bekletiyolar kalp atisi icin harekezt var dedi net olara 1,5 hafta sonra görürüs dedi 5 haftalik benimki canim seninki daha fazla oldugu icin görürsün insallah..rabbim sana da tatircak yarin insallah... aminnnoya 500 kere baktım sana geldinmi diye. Hadi hayırlı olsun hayatım. Umarım doktor iyi şeyler söylemiştir. Kalp atışları duyulmadıysa o zaman benimde duyulmaz herhalde. Tühh bende yarın duyarım diye hayal ediyordum. Bu arada ben ilk defa yarın gidicem kısmetse. Daha önce hiç gitmedim. Doktor sana ne dedi ?
flzaskim bi görsen varya nokta gibi bisey heycaanlanmamak mümkün degil insallah sizde tadicaksiniz bunu ne kaldiki sunun surasinda dimi canim güzel haberlerinizi alicas insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?