Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Oyacim gozunaydin darisi kalp atislarina insallah

ay insallah canim korkuyla heyecan ayni anda cok kötü oluyor her anini merak ediyosun ya cok zor sende görücen o noktayi hayirlisiyla bitanem azicik bi zaman

ay insallah canim korkuyla heyecan ayni anda cok kötü oluyor her anini merak ediyosun ya cok zor sende görücen o noktayi hayirlisiyla bitanem azicik bi zaman

Napimm beklemişim bu kadar zaman biraz daha beklerimmmmmmm...
sonunda böyle güzel heyecanlar yaşamak varsaaaaaaaaa
ayyyy ben nasıl olcamm acaba kalbimm durmazsa iyiiiiiii

Bu güzel cuma gününde,

RAHMETİN

Gök yüzünden sağanak sağanak yağarken..

Sana açılan elleri dualarımızı boş çevirme

ALLAHIM....AMİN.....

ETTİĞİNİZ HER DUA DERDİMİZE DEVA..
HASTALARIMIZA ŞİFA..GÖNÜLÜMÜZE HUZUR ..
EVLERİMİZE BEREKET..
GEÇMİŞLEMİZE RAHMET OLSUN..
DUALARIMIZ KABUL...
İBADETLERİMİZ MAKBUL OLSUN...
RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNN ....
hayırlı cumalar

serde aslan burçluluk var ya (dedim ama bunu neye nasıl bağlıcam bilemedim :44: yazdım kaldı )

ay inşallah sabrın sonu selamettir, önümüzdeki ayın bu zamanlarında hamileyimm diye sesim kısılana (aslında parmaklarım uyuşana kadar yazarım) kadar bağırım bağırım bağırırım...

diğer iğnelerini sen yapmadın mı canım? aynısı hatta daha kolayı bunun ucu daha bi ince gibi geliyo bana sankim :44:

günaydınn canlarım ciğerlerim şekerparelerim, annelerim, anne adaylarım, anne aday adaylarım...

bu güzel cuma gününde kaç gündür biriken hamilişişkoş haberlerini alalım artık ya... uzun zamandır tey teyleyememekten oramız buramız paslandı. Allahtan ilk hamiloşlarımızın kese görme yada pıt pıt atma töreni var da günlerimiz boş geçmiyor... kanbarcımın çıkardığı durum tablosuna bakarsak 8 tane haber vermeyen 8 tanede tedaviye başlamış ama ne durumda olduğunu bildirmemiş var sanırsam, hepsinden ses çıksa ay ne şenlik olur buralarrrr.... şimdiden bilem helecanlandım...

güzel geçsin gününüz... :122::122::122::122::122:

arkadaslar gunaydın benım bır sorum var ben hayıt suyun basladım ıkı gundur yanında folık asıt csem zararı ourmu

arkadaslar gunaydın benım bır sorum var ben hayıt suyun basladım ıkı gundur yanında folık asıt csem zararı ourmu

Canım günaydın.Folik asit içmenin hiçbir zararı yok.Bazı doktorlar hamilelikten 3 ay önce veriyorlar.Ben 3 yıldır içiyorum..

şöyle en afillisinden bi final yaparız kanbarım... ayyy....

İnşallah burada havai fişek patlatıcaz fiyonkum,fener alayı düzenliycez,bayram yapıcaz hepberaber finali firesiz vericez inşallah.AMİN..

Günaydın Kızlar . Herkese Güzel bir gün dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayram öncesi güzel bir dilerimmmmmmmmmmmmmmmmm ...

Canım benim innnnşallahhhhhh...
bebeğim gelsin artık..eşimle bayram yapalım...
biz de 2 kişilik aileden 3-4 kişilik aile olmaya terfi edelim..
anneler-babalar günümüzde bu özel günümüzü kutlayan evlatlarımız olsun..
bayramda ellerimizi öpen hayır duamızı alan evlatlarımız olsun..
sevgimizle sarıp-sarmaladığımız yavrularımız olsun...
bu ıssızlık bitsin artık evlerimizde,çocuklarımız kahkahaları çınlasın,evimiz cennet olsun onların varlığıyla...
AMİN....

hanımlar bugün transferim var, ağustos topiğindeyim, kalçamı delik deşik eden bir iğneyle alıyorum progestanı, bunun başka alternatifi yok mu? Transferden sonra hem ağır gelecek hem de her gün gidip yaptırmak zor gelecek. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…