Geldimmmm canim keseyi gördüm ama daha tam net degil kalp atislarini 1,5 hafta sonra insallah görücem canim sende keseyi görmeye gityinde kalp atislari falan az da olsa gözüküyomuydu
doktor bisey dedimi cok heycanlandim ben cok tatli resimde verdiler noktacik bisey ya uy yesinler onu...
Ayy nokta kadarrrrrrrr bişeyyyyyyyy ama nasıll heycanlandırıyooooooo insanıııııı , öbür hafta kalp atışlarını duyuncaa bide hızlı atıyomuşya dahada
heeycan yaparsınnnnnn cnmminş bundan sonrakii her kontolünü güzelcee atlatırsınnnnnn..
inşALLAH cnmm evttttttttt az kaldııııııııı günlerrrrrrr ......
bende bii görsemm şu noktacığıııııııı ne zamandırrrrrr bekliyorummmmmm
Oyacim gozunaydin darisi kalp atislarina insallah
ay insallah canim korkuyla heyecan ayni anda cok kötü oluyor her anini merak ediyosun ya cok zor sende görücen o noktayi hayirlisiyla bitanem azicik bi zaman
amin denizfenerim sen kac haftada duydun..
yerım ben senı kız topıgımızın nese kaynagısın bıtanem ALLAH ıyılıgını versın kahkaha attırdın bana.kız cımcıme daha hamıle kalmadan alınmalara küsmelere basladık hayırdır ınsallahhh bak ben senın sonunu hamılelık dıye goruyorum ınanmıyosan arkıdıslere sor : ))))))))
kızlar meleklerr-ımızın kalplerıde cok hızlı atıyomus hepınız bırden dusunemıyorum artık hastane dıskotek gb olur dımtıstık dımtıstık pıt pıttt dımdıstık pıt
kızlar catlatma ıgnenızı kendınızmı vurdunuz eltım vrcak bana esım pımpırıklendı hastanede vrdalım dıe gerek varmı sızce hemsrede kendın vrabılrsın demsıtı gobege enjekte edysun hazırlama yok bısey yok sncta
Bu güzel cuma gününde,
RAHMETİN
Gök yüzünden sağanak sağanak yağarken..
Sana açılan elleri dualarımızı boş çevirme
ALLAHIM....AMİN.....
diğer iğnelerini sen yapmadın mı canım? aynısı hatta daha kolayı bunun ucu daha bi ince gibi geliyo bana sankim :44:
arkadaslar gunaydın benım bır sorum var ben hayıt suyun basladım ıkı gundur yanında folık asıt csem zararı ourmu
şöyle en afillisinden bi final yaparız kanbarım... ayyy....
Canımm benim yazını yeni gördümmm
kusura bakma cnmm..
iyiyimm cnmm napim sıkılıyorumm bakıp çıkıyorumm topiktenn kimseciklerde olmuyoo ..
sağol sen nasılsınn..
evet sanırım herkes dua okuyor,bir de 10 kişi filan kaldı 7si zaten ben ,bahar dondurulmuşlarla transferi olanlar,3-4 kişi de test sonucunu bekleyenler...
sona doğru geldik flaskım...
artık önümüzde en fazla 1 ay içinde tüm sonuçları alıcaz hayırlısıyla...
inşallah üstteki yazımda da yazdım süper bir final yapar ve son kalan bizler hepimiz hamileleiğimiz müjdeleriz....
Çokk geçmiş olsun cnmm ..
Canım benim innnnşallahhhhhh...oy oy kanbarım bıtanem heyecanını ıcımde hıssettım tuylerım dıken dıken...( rabbım duaların kabul oldugu su gunlerde ellerımı sana actım arkadaslarıma hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasıp et insallah AMINN.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?