Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ay ben en erken yarın beklerken (opudan sonra yarın bir hafta oluyor) benim kırmızı karlar başladı yağmayaaa... bu durumda bende yarın estrofemime başlıyorum heyooo yetiştim sizeee... flzaskcımında başlıyormuş sanırım ohh...

anammm nası yaniii, bizi çıkarıcak mısın tablodan

Slm KiZlar nasılsiniz:) tum annecikler burada
Yarım saat sonra doktora gitcem keseyi görmeye ins görürüm biraz rahatlarım ..
Bu arada kan pihtilasmasi icin test yaptıralım dedim doktora ama hamileyken ve kan pihtilasmasi icin igne kullandığımdan doğru sonuc vermez dedi...hamile kalmadan once yapmak lazımız ..ins kan pihtilasmasi yoktur bende...tup bebek doktoruma bayramdan sonra gitcem hala ilaçları ilk günkü gbi kulaniyorum..
İnss guzel haberle gelirim heycanliyim:)

ooo negüzel fiyonkcum bak seninkiler 1 haftadan önce geldiler ne aceleciymişler
çok sevindim canım arka arkaya transferlerimiz olacak
rabbim yüzümüzü güldürür inş

anammm nası yaniii, bizi çıkarıcak mısın tablodan

canım biz zaten temmuzda başladık tedaviye...
ama temmuz ayında başlayacakken aksilik olup ağustosa tedavisi ertelenen arkadaşlar var tabloda görmüşsündür...
onları çıkarmam gerekiyor...
temmmuz ayının sonuçlarını görebilmemiz için...
tabiki topiğimizde herkesle yine beraber olucaz ama sadece tablodan çıkarıcaz fiyonkcum

canım hadi hayırlı haberlerle dönersin inş
rabbm gönlünden geçtiği gibi nasip etsin herşeyi

Maaşallah cnm senin kırmızılarrrr ne aeceleciler gelivermişelr erkendennn...
benim opu dan sonra bugünn 12. günüm daha yeni lekelenmelerimm varrrrrrr..benimkilerde nazlanıyolarr bu ayyy
olsun yinede arka arkaya olcazzzzzz
Hayırlı olsunn cnmmmmmmmmmmmm

ohhh ne güzel hemen gelmiş inş. daha da gelmezler yeter her ay her ay
öbür aya sen bahar flazks hepinizin göbüşüne dolsun bebişler

Günaydın canım benimmmm
Bu sabah lekelenmelerin başladııııııı..bugün olabilirimmm
ilaçımı alayım bugün en iyisi

flzask, kaç gün ilaç kullanacaksın. transfer kaçıncı gün olacak şimdi.
süper artık bu son süreç, bu defa bebişler geliyor :)

canım bende artık jeli kullanırken zorlanmaya başladım . Neden acaba bilmiyorum ama çok canım acıyor artık jeli sıkarken . ( sende de var mı aynısı ya da sanırım ben tahriş oldum...

Canım ben bugün ilk defa kullandım.Henüz bir sorun yok...Olursa yazarım sana...Geçmiş olsun

aminnn...
sen estrofemini ne ara içiyosun canım? sabah akşam falan? bana hiç farketmez demişti hemşiroş bide sayısı artınca midene dokunmasın diye o zaman sabah öğlen akşam olarak içebilirsin dedi, bide canım az önce aradım ilk günüm diye 16.günü gelicem di mi dedim, 15. gün gelseniz daha iyi olur dedi, bilgin olsun canım.

bu arada biz temmuzda başladık de mi kaldık listede de mi holeyyy

saol canımm....
dizildik işte bu defa sıra biraz karıştı ama bahar yine ortada
gerçi bu adetin başlangıcı canım sonrasında transfer günlerimiz (kan tahlili rahim durumu vs. durumuna göre belli olacağından) aynı olur bakarsın hepiciğimizin

ohhh ne güzel hemen gelmiş inş. daha da gelmezler yeter her ay her ay
öbür aya sen bahar flazks hepinizin göbüşüne dolsun bebişler

ay aminnnnn canımm inşallahhhhh... (bak yine direk içimden ay s_eyan hamiloş onun dileği kabul olur diye geçti )

Aaaaa cok cabuuuukk, sen öne geçtin yine fiyonkum.. Bizim daha var...

bende bu kadar erken beklemiyodum ki iyiki böyle oldu çünküm yarından sonra pirelenmeye başlardım ay ne zaman olcam diye, stres olmadan oldu şükür... canım seninde ne kaldı şurda, adetle başlıcan işte , polplerde gitti cillop gibi rahim oraya artık nası yerleşir bebek bi düşün 9 ay sonra çıkmak bilem istemez

canım bende artık jeli kullanırken zorlanmaya başladım . Neden acaba bilmiyorum ama çok canım acıyor artık jeli sıkarken . ( sende de var mı aynısı ya da sanırım ben tahriş oldum...

kızlar bende jel kullanıyorum sankı bugunlerde jel gerı tepıyor yaparken zorlanıyorum vucudumdakı tum organlar asagıda toplanmıs gb zor yapıyorum anlıycan tabı kahverengı tortularda cabası.sankı ıcerde durmuyorlar napacam bılmıyorum faydası oluyormukı

sizin bu jel sıkıntılarınızı okurken beni şimdiden sıkıntı bastı ay o günler gelince naapcazz ayyyyy , ya bunun ağızdan sıkılanı falan yok mudur aceba, şimdiden araştırsam mı :44:

flzask, kaç gün ilaç kullanacaksın. transfer kaçıncı gün olacak şimdi.
süper artık bu son süreç, bu defa bebişler geliyor :)

Canım adetin 2. günü başlıyoruzz.15. güne kadarr kulanıyoruzz sonra kontrol varrrrr...sonrada 4-5 gün içinde de olucak inş bi sorun çıkmazsaa..
ayy inş. cnm benimmmmm ağzından bal damlıyo gelsin bebişlerrrrrrrrr inşALLAH

yaaaaaaaa baharım nereye gıdıyosunuz bız bu yola beraber gırdık sız hangı ayda hamıle kalırsanız kalın hep temmuz annesı olacaksınız.bende agustosta yaptırdım ama ben kendımı temmuz annesı olarak goruyorum.tablomuz degısmesın lutfen ha sesı cıkmayan arkadaslar duzeltılebılır ama sız cıkmayın nolurrrrrrrrrrrrrrr

Oya sen nasıl 5 haftalıksın ya. Kafam karıştı benim. Sen benden önce hamile kaldın. Sen son adet tarihini biliyormusun ? İlk gününü yani..
canim bende anlamadim benim transfer 23 temmuz ama adet baslangicim benim 29 hazirandaydi benim transfer icin baya bekledik rahim kalinlasmasi icin simdi doktor benim adeten degilde transferden iki hafta öncesinden hesapladi.
bilemiyorum bende....

hadı bakım mınnoslarını gorde gel resmını almayıda unutma sakın :))))))) sen ılaclarını kullanmaya devam et testlere kafayı takma olumsuz bırsey olsaydı dr tedavıden once soylerdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…