canım bayramda geçsin bi düzenleme yaparım...
bide tedavisi ertelenenler ağustosta başlayanları falanda listeden çıkarmam gerekiyor...
bu temmuz ayı tüp bebek tablosuydu...
arkadaşlarımızın bazı aksilikleri oldu tedavileri bi sonraki aya kaldı onlarda var listede...
ama nasıl olsa ağustos topiği var ordada bi tablo yapılmıştır heralde...
yine hepsi arkaaşımız aynı şekilde sohbetlerimize devam edicez tabiki...
ama temmuz ayının sonucunu görebilmek için sadece tedavi olanların olması gerekiyor tabloda...
bayramdan sonra düzenlicem tabloyu dediğim gibi sen merak etme canım
ay ben en erken yarın beklerken (opudan sonra yarın bir hafta oluyor) benim kırmızı karlar başladı yağmayaaa... bu durumda bende yarın estrofemime başlıyorum heyooo yetiştim sizeee... flzaskcımında başlıyormuş sanırım ohh...
anammm nası yaniii, bizi çıkarıcak mısın tablodan
Slm KiZlar nasılsiniz:) tum annecikler burada
Yarım saat sonra doktora gitcem keseyi görmeye ins görürüm biraz rahatlarım ..
Bu arada kan pihtilasmasi icin test yaptıralım dedim doktora ama hamileyken ve kan pihtilasmasi icin igne kullandığımdan doğru sonuc vermez dedi...hamile kalmadan once yapmak lazımız ..ins kan pihtilasmasi yoktur bende...tup bebek doktoruma bayramdan sonra gitcem hala ilaçları ilk günkü gbi kulaniyorum..
İnss guzel haberle gelirim heycanliyim:)
ay ben en erken yarın beklerken (opudan sonra yarın bir hafta oluyor) benim kırmızı karlar başladı yağmayaaa... bu durumda bende yarın estrofemime başlıyorum heyooo yetiştim sizeee... flzaskcımında başlıyormuş sanırım ohh...
Günaydın canım benimmmm
Bu sabah lekelenmelerin başladııııııı..bugün olabilirimmm
ilaçımı alayım bugün en iyisi
canım bende artık jeli kullanırken zorlanmaya başladım . Neden acaba bilmiyorum ama çok canım acıyor artık jeli sıkarken .( sende de var mı aynısı ya da sanırım ben tahriş oldum...
ooo negüzel fiyonkcum bak seninkiler 1 haftadan önce geldiler ne aceleciymişler
çok sevindim canım arka arkaya transferlerimiz olacak
rabbim yüzümüzü güldürür inş
canım biz zaten temmuzda başladık tedaviye...
ama temmuz ayında başlayacakken aksilik olup ağustosa tedavisi ertelenen arkadaşlar var tabloda görmüşsündür...
onları çıkarmam gerekiyor...
temmmuz ayının sonuçlarını görebilmemiz için...
tabiki topiğimizde herkesle yine beraber olucaz ama sadece tablodan çıkarıcaz fiyonkcum
Maaşallah cnm senin kırmızılarrrr ne aeceleciler gelivermişelr erkendennn...
benim opu dan sonra bugünn 12. günüm daha yeni lekelenmelerimm varrrrrrr..benimkilerde nazlanıyolarr bu ayyy
olsun yinede arka arkaya olcazzzzzz
Hayırlı olsunn cnmmmmmmmmmmmm
Canım ben bugün ilk defa kullandım.Henüz bir sorun yok...Olursa yazarım sana...Geçmiş olsun
ohhh ne güzel hemen gelmiş inş. daha da gelmezleryeter her ay her ay
öbür aya sen bahar flazks hepinizin göbüşüne dolsun bebişler
Aaaaa cok cabuuuukk, sen öne geçtin yine fiyonkum.. Bizim daha var...
canım bende artık jeli kullanırken zorlanmaya başladım . Neden acaba bilmiyorum ama çok canım acıyor artık jeli sıkarken .( sende de var mı aynısı ya da sanırım ben tahriş oldum...
kızlar bende jel kullanıyorum sankı bugunlerde jel gerı tepıyor yaparken zorlanıyorum vucudumdakı tum organlar asagıda toplanmıs gb zor yapıyorum anlıycan tabı kahverengı tortularda cabası.sankı ıcerde durmuyorlar napacam bılmıyorum faydası oluyormukı
flzask, kaç gün ilaç kullanacaksın. transfer kaçıncı gün olacak şimdi.
süper artık bu son süreç, bu defa bebişler geliyor :)
canım bayramda geçsin bi düzenleme yaparım...
bide tedavisi ertelenenler ağustosta başlayanları falanda listeden çıkarmam gerekiyor...
bu temmuz ayı tüp bebek tablosuydu...
arkadaşlarımızın bazı aksilikleri oldu tedavileri bi sonraki aya kaldı onlarda var listede...
ama nasıl olsa ağustos topiği var ordada bi tablo yapılmıştır heralde...
yine hepsi arkaaşımız aynı şekilde sohbetlerimize devam edicez tabiki...
ama temmuz ayının sonucunu görebilmek için sadece tedavi olanların olması gerekiyor tabloda...
bayramdan sonra düzenlicem tabloyu dediğim gibi sen merak etme canım
canim bende anlamadim benim transfer 23 temmuz ama adet baslangicim benim 29 hazirandaydi benim transfer icin baya bekledik rahim kalinlasmasi icin simdi doktor benim adeten degilde transferden iki hafta öncesinden hesapladi.Oya sen nasıl 5 haftalıksın ya. Kafam karıştı benim. Sen benden önce hamile kaldın. Sen son adet tarihini biliyormusun ? İlk gününü yani..
Slm KiZlar nasılsiniz:) tum annecikler burada
Yarım saat sonra doktora gitcem keseyi görmeye ins görürüm biraz rahatlarım ..
Bu arada kan pihtilasmasi icin test yaptıralım dedim doktora ama hamileyken ve kan pihtilasmasi icin igne kullandığımdan doğru sonuc vermez dedi...hamile kalmadan once yapmak lazımız ..ins kan pihtilasmasi yoktur bende...tup bebek doktoruma bayramdan sonra gitcem hala ilaçları ilk günkü gbi kulaniyorum..
İnss guzel haberle gelirim heycanliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?