Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

çok sağ ol canım
ikimizinkide aynı evet bende bu sorun çıkınca başka testlerde istedi onların bazıları çok iyi bazılarıda kötü gibiydi
bana sace folik asit ve coraspirin dedi ama kan pıhtılaşması topğini okudum bizim gibi olan herkes iğne kullanıyo
ben iğne istiyorum dicem dr bende delik deşik olmak istiyorummmmmmm

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Ramazan ayının son cuması mubarek olsun
seneye de artık ramazan bayramında birini ayağımızda biri sırtımızda temizlik telaşı içinde olalım

Canım bana jel versiyonunu verdiler.(crinon) Sabah-akşam vajinaya uygulayıp 30-45 dk civarında yürüyüş yapman gerekiyor dediler.Belki seninki daha etkilidir,bir doktoruna danış istersen...

Selam Tatlım . öncelikle transferin hayırlı olsun . Rabbim bebeğini sana sımsıkı tutundursun inşl .
canım ben o prgestanı 25 gündür vurduruyorum düşün artık oturmaya yerim kalmadı. :) ilk tedavimde ben bunun fitilini kullanmıştım ama Fitil tavsiyee etmiyorum çünkü fitil geri geliyor sanki lekeleniyorum sanıyorsun sürekli içinde şüphe kalıyor . Ayrıca benim sabahları jelim ve göbekten Clexane iğnem var . bak bunları uzun zamandır kullanıyorum . Bebeklerimiz için macburuz tatlım . dişini sık akşamları 18:00 de git acile hemen yapıyorlar ...

Canım bana jel versiyonunu verdiler.(crinon) Sabah-akşam vajinaya uygulayıp 30-45 dk civarında yürüyüş yapman gerekiyor dediler.Belki seninki daha etkilidir,bir doktoruna danış istersen...

canım bende artık jeli kullanırken zorlanmaya başladım . Neden acaba bilmiyorum ama çok canım acıyor artık jeli sıkarken . ( sende de var mı aynısı ya da sanırım ben tahriş oldum...

baharcım bence bizi düşünümeyip habersiz bırakan arkadaşları listeden silelim..bizde işimizi gücümüzü riske atıp hergün arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz..bence bu kadar insanı merakta bırakmak gerçekten ayıp...allah onlarında gönlüne göre vermiştir inşallah...

Katılıyorum sana ... Bence de listemizi temizleyelim . En azından daha doğru bilgiler ile ilerleriz ...

canım bende artık jeli kullanırken zorlanmaya başladım . Neden acaba bilmiyorum ama çok canım acıyor artık jeli sıkarken . ( sende de var mı aynısı ya da sanırım ben tahriş oldum...

benimde 3-4 gündür hiç geri gelmiyordu birikti sanırım iyice bugün hafif yeşilimsi gibiydi şu üç ayı sorunsuz atlatırız inşallahhh

iğne her zaman daha etkili arkadaşlar unutmayın...jel oksitelniyor yada tam dağılmıyor...ilk transferde bende 15 gün işğne oldum...malesef oturamıyordum artık...iğneden sonrada iyi bi yürüyüş şart ki iğne çok yağlı dağılsın..şuan hergün jel haftada 1 kerede iğne oluyorum ikizler 12.haftayı doldurana kadar böyle devam dediler...biraz dişinizi sıkın kolayı değil sağlamı arayalım...allah yardımcınız olsun..

Bende progesyan kapsul yerledtiriyorum alttan. Rahatsizlik verici ama olsun.
Flask ve bahar bende de mthfrc677t homozigot . İlk tup bebwkte kan sulandirici kullanmamistim daha dogisu testi sonra yaptirdik bilmiyoduk simdi graxiparin 0,6 ml lik gunde 2kez ypiyorum. Bu sefer oldu ins. Keseyi gorduk aslinda iki kese gorundu ama biei kucuk takip edecez iki hafta sonra kalp atimina gel bakariz dedi.

Gunaydin arkadaslaaar,hayirli cumalar,rabbim ramazan ayinin son cumasinda dualarimizi kabul etsin insallah.
amin denizfenerim sen kac haftada duydun..
Canim 6+3 iken ilk testten 21 gun sonra yani sen de duyacaksin insallah.
Canim o igne tutunma icin cok onemli dr ne diyorsa onu yap mutlaka dusuk tehlikesi olup hamilelikte ilk 3 ay kullananlar bile var.biraz daha sabir.
kızlar kan pıhtılaşması sorununuz varmıydı sizin

Canim bende cikmadi genetik test falan yaptik ama yok cok sukur ama coraspin kullaniyorum sen de sikma canini dr una danis stres yapma.

slm kızlar uzun süredir yoktum maaşallah sayfamız ilerlemiş,hamişlerimiz çoğalmış,yumoşları toplananlar olmuş,transfer gününü bekliyenler varmış Rabbim hepinize hayırlı güzel sonuçlar aldırır inşaallah..tablomuz çok güzel görünüyor..negatif sonuç alan arkadaşlara çok üzüldüm inşaallah en kısa sürede onlarda güzel haberler alırlar...

kızlar kan pıhtılaşması sorununuz varmıydı sizin

canım bende kan pıhtılaşması var genetik test yapmıştırmıştı tedavi başlamadan önce heterozigotumuşum transferden bu yana iğne ve aspirin kullanıyorum doktorum iğneyi gebelik boyunca aspirinide 8 aylık oluncaya kadar kullanacaksın dedi

benimde 3-4 gündür hiç geri gelmiyordu birikti sanırım iyice bugün hafif yeşilimsi gibiydi şu üç ayı sorunsuz atlatırız inşallahhh

amin canım . sabahları artık çok zor geliyor bunu sıkmak gerçektende canımı acıtıyor . ben iyice tahriş oldum sanırım . yarın ilk randevuma gideceğim o zaman soracağım doktora bakalım . hayırlısı olsun hakkımızda :)

bende yarın drdan iğne işticem canım kafamın rahat olması daha önemli
benim ki çok değilmiş ama
sonuçta çok az olanda iğne kullanıyo düşük doz iğne versin banada

çok sevindim canım çıkmamasına
yarın benim için büyük gün dua edin meleklerim iyi olsunlar pıt pıtlarını duyayım

bende yarın drdan iğne işticem canım kafamın rahat olması daha önemli
benim ki çok değilmiş ama
sonuçta çok az olanda iğne kullanıyo düşük doz iğne versin banada

doktorun gerek görseydi verirdi iğneyi canım kan pıhtılaşması az olanlar sadece aspirin kullanıyor diye biliyorum..kan sulandırıcı iğne çok kötü bir iğne canım kollarım göbeğim mosmor doğuma kadar ne yapcam bilmiyorum

canım konuş bakalım ne diyecek drun...
uygun görürse sende delik deşik olursun artık napalım

canım bayramda geçsin bi düzenleme yaparım...
bide tedavisi ertelenenler ağustosta başlayanları falanda listeden çıkarmam gerekiyor...
bu temmuz ayı tüp bebek tablosuydu...
arkadaşlarımızın bazı aksilikleri oldu tedavileri bi sonraki aya kaldı onlarda var listede...
ama nasıl olsa ağustos topiği var ordada bi tablo yapılmıştır heralde...
yine hepsi arkaaşımız aynı şekilde sohbetlerimize devam edicez tabiki...
ama temmuz ayının sonucunu görebilmek için sadece tedavi olanların olması gerekiyor tabloda...
bayramdan sonra düzenlicem tabloyu dediğim gibi sen merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…