canım benimde aynısı "MHFR A1298C"...
valla canım bizim genetik testi yaptırdığımız hastanedeki genetik bölümündeki drlar eşinin iğne kullanmasına gerek yok demişler eşime ...
sadece test sonucunun arkasına folik asit önerilir demişler...
ben ulun hocaya gösterince bu önemli dedi ben çok şaşırdım korktum ozaman...
anlattı işte zaten folik asit kullanıyorsun b12 vericem gebelik oluşursada iğne dedi...
sonra benim aklıma takıldı başka bigün tekrar sordum sen düşünme artık hiçbi risk yok biz önlemimizi aldık dedi....
ulun hoca temkinli davranıyor yani...
aslında bu durum biçok bayanda olabilirmiş illaki sorun olacak diye bişey de yok sadece bi risk var...
demekki senin drunda iğneye gerek görmedi bizim genetik drları gibi...
sen yine içine sinmiyorsa tekrar bi danış druna
hanımlar bugün transferim var, ağustos topiğindeyim, kalçamı delik deşik eden bir iğneyle alıyorum progestanı, bunun başka alternatifi yok mu? Transferden sonra hem ağır gelecek hem de her gün gidip yaptırmak zor gelecek. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
hanımlar bugün transferim var, ağustos topiğindeyim, kalçamı delik deşik eden bir iğneyle alıyorum progestanı, bunun başka alternatifi yok mu? Transferden sonra hem ağır gelecek hem de her gün gidip yaptırmak zor gelecek. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
Canım bana jel versiyonunu verdiler.(crinon) Sabah-akşam vajinaya uygulayıp 30-45 dk civarında yürüyüş yapman gerekiyor dediler.Belki seninki daha etkilidir,bir doktoruna danış istersen...
Evet Fiyonkum durum bu..
3 tane test sonucu Ağustosun başında belli olacağı halde haber vermeyen var..Merak ediyoruz...İnşallah geri dönüş yaparlar en kısa zamanda..
Tedaviye başladı yazdırıp isimlerini hiç topiğe girmeyenlerde çok falza..
Senin anlayacağın biz 7 kişi var dondurulmuş transferi olacaklar...ben başı çekiyorum ağustoson sonunda olacak transferim ilk benden haber alacaksınız..
inşallah hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye müjdemi veririm...
Bir de 3 tane test sonucu alacağımız var 20-22-24 ağustosta inşallah 3'ünden de hamile haberi alacağız.
dondurulmuş bizlerden de hamile haberi alırız..
Veeeeeeeeeeeeeee bayram yaparız burada SÜPER BİR FİNALLE........
baharcım bence bizi düşünümeyip habersiz bırakan arkadaşları listeden silelim..bizde işimizi gücümüzü riske atıp hergün arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz..bence bu kadar insanı merakta bırakmak gerçekten ayıp...allah onlarında gönlüne göre vermiştir inşallah...
canım bende artık jeli kullanırken zorlanmaya başladım . Neden acaba bilmiyorum ama çok canım acıyor artık jeli sıkarken .( sende de var mı aynısı ya da sanırım ben tahriş oldum...
Canım bana jel versiyonunu verdiler.(crinon) Sabah-akşam vajinaya uygulayıp 30-45 dk civarında yürüyüş yapman gerekiyor dediler.Belki seninki daha etkilidir,bir doktoruna danış istersen...
iğne her zaman daha etkili arkadaşlar unutmayın...jel oksitelniyor yada tam dağılmıyor...ilk transferde bende 15 gün işğne oldum...malesef oturamıyordum artık...iğneden sonrada iyi bi yürüyüş şart ki iğne çok yağlı dağılsın..şuan hergün jel haftada 1 kerede iğne oluyorum ikizler 12.haftayı doldurana kadar böyle devam dediler...biraz dişinizi sıkın kolayı değil sağlamı arayalım...allah yardımcınız olsun..
Canim 6+3 iken ilk testten 21 gun sonra yani sen de duyacaksin insallah.amin denizfenerim sen kac haftada duydun..
Canim o igne tutunma icin cok onemli dr ne diyorsa onu yap mutlaka dusuk tehlikesi olup hamilelikte ilk 3 ay kullananlar bile var.biraz daha sabir.hanımlar bugün transferim var, ağustos topiğindeyim, kalçamı delik deşik eden bir iğneyle alıyorum progestanı, bunun başka alternatifi yok mu? Transferden sonra hem ağır gelecek hem de her gün gidip yaptırmak zor gelecek. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
kızlar kan pıhtılaşması sorununuz varmıydı sizin
kızlar kan pıhtılaşması sorununuz varmıydı sizin
benimde 3-4 gündür hiç geri gelmiyordu birikti sanırım iyice bugün hafif yeşilimsi gibiydi şu üç ayı sorunsuz atlatırız inşallahhh
canım bende kan pıhtılaşması var genetik test yapmıştırmıştı tedavi başlamadan önce heterozigotumuşum transferden bu yana iğne ve aspirin kullanıyorum doktorum iğneyi gebelik boyunca aspirinide 8 aylık oluncaya kadar kullanacaksın dedi
Gunaydin arkadaslaaar,hayirli cumalar,rabbim ramazan ayinin son cumasinda dualarimizi kabul etsin insallah.
Canim 6+3 iken ilk testten 21 gun sonra yani sen de duyacaksin insallah.
Canim o igne tutunma icin cok onemli dr ne diyorsa onu yap mutlaka dusuk tehlikesi olup hamilelikte ilk 3 ay kullananlar bile var.biraz daha sabir.
Canim bende cikmadi genetik test falan yaptik ama yok cok sukur ama coraspin kullaniyorum sen de sikma canini dr una danis stres yapma.
bende yarın drdan iğne işticem canım kafamın rahat olması daha önemli
benim ki çok değilmiş ama
sonuçta çok az olanda iğne kullanıyo düşük doz iğne versin banada
çok sağ ol canım
ikimizinkide aynı evet bende bu sorun çıkınca başka testlerde istedi onların bazıları çok iyi bazılarıda kötü gibiydi
bana sace folik asit ve coraspirin dedi ama kan pıhtılaşması topğini okudum bizim gibi olan herkes iğne kullanıyo
ben iğne istiyorum dicem dr bende delik deşik olmak istiyorummmmmmm
baharcım bence bizi düşünümeyip habersiz bırakan arkadaşları listeden silelim..bizde işimizi gücümüzü riske atıp hergün arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz..bence bu kadar insanı merakta bırakmak gerçekten ayıp...allah onlarında gönlüne göre vermiştir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?