Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Denizfenerim sagol iyi dileklerin icin canim

kıs panik olma durr sen zaten tedaviye temmuzda başlamadın mı? ilk iğnen vs. baharımın dediği temmuzda hiç tedavi olayına giremden ağustosa ertelenmiş olanlar bide hiiiiiçç sesi soluğu çıkmayanlar

masallah heyecandan hemen getırdınız karları hayırlısı olur ınsallah.yanı 3 luyceksınız baharım sen flzaskım hadı bakalım.bebıslerınızı buzlukta bırakmaya gonlunuz razı olmadı dımı :)))))))) ınsallah 3 kafadar bırlıkte hayırlı haberlerı vereceksınız opuyorum

maşallah canım demek gördün miniciğini
allahın izniyle daha pıt pıtlarınıda duyacaksın yiğenimizin
rabbim bizlerede nasip etsin inş
tesekür ederim bitanem insallah sende bende hepimize burda pit pitlari duymayi nasip etsin allahim..amin...

ya kizlar benim size bi sorum var ahunisacigim birazcik kafami karistirdi simd benim transfer 23. temmuzda da oldu adet baslangicim 29 hazirandaydi simdi ben kac haftalik hamileyim benim doktor yanlismi hesapladi anlamadim eger ben simdi 6 haftadan fazlaysam ki doktor ban 5.3 haftaliksin dedi ben niye kalp atislarini göremedim ay ne zormus bu isler ya düsün düsün bi yere varilmiyor.

sizin bu jel sıkıntılarınızı okurken beni şimdiden sıkıntı bastı ay o günler gelince naapcazz ayyyyy , ya bunun ağızdan sıkılanı falan yok mudur aceba, şimdiden araştırsam mı :44:

cok yakında sızde yasıycaksınız ınsallah bıtanemm,jelın yan etkılerınden bırı kahverengı tortular ve gerı tepmesı anlıycan zor ısler ama bebısımızı orada sag salım tutsunda ben her cefaya katlanırım.eylulun 1 veya 2 sı gb ınsallah transferın olacak hayırlısıyla bebıslerını alıp gelırsın göbüsüne fıstıgım.

tatlım embriyo transfer edildiğinde 2 hafta civarında oluyo...embriyo gününe göre 10-14 günlük kabul ediliyor...14 gün dersek 23 temmuzdan bu yana 40 gün yapar yani 5 hafta 6 gün olur...doktorun haklı..5 hafta 3 günlüksün dememkki..kalp atışları 7.haftada net duyulu ben 5.haftada aynı snein gibi attıığını gördüm ama sesi ancak dün 7 hafta 2 günlükken duyabildim...sakin ol herşey yolunda...

kıs panik olma durr sen zaten tedaviye temmuzda başlamadın mı? ilk iğnen vs. baharımın dediği temmuzda hiç tedavi olayına giremden ağustosa ertelenmiş olanlar bide hiiiiiçç sesi soluğu çıkmayanlar

mamam mamam anladım bıranda korktum ben sızlerden haber alamayınca uzuluyorum baska topıklere gecersınızde benı unutursunuz dıye gercı bende arkanızdan gelırdım amma : 49:

Hilal'cim test sonuçlarını bildirmeyen,tedaviye başlandı yazılıp siteye hiç girmeyen ve sondurumlarını bildirmeyen,tedavisi ertelenmeyenlerin hepsini bence de listemizden çıkaralım canım.
Bharcım onu ayarlar,biz de daha net görebiliriz herşeyi...

allah dualarını kabul etsin canım arkadaşım
evet ilk senin sonucun belli olacak sonra suyun ve benim
inş rabbim tek tek kurtarır bizi bu evlat hasretinden

İnşallah Baharım ,İNŞALLAH...
Seneye bugünler düşünsene kucağımızda bebişimizle Bayram gezmelerine çıkıcaz,ilk bayramlıklarını alacak bebişlerimiz...

Günaydın canım benimmmm
Bu sabah lekelenmelerin başladııııııı..bugün olabilirimmm
ilaçımı alayım bugün en iyisi

Ay çok sevindim hadi bakalım önce ben,su,sonra sen ve fiyonkum ard arda transferlerimiz olacak...inşallah hepimiz hamile kalıcaz..
Parklara götürücez minişlerimizi,sarılıp öpücez,sevicez canımızdan çok....
Hadi bebişler nazlanmadan gelin annenizin ve babanızın dünyasını cennet yapın kuzularımız...

sagol canim ya allah senden razi olsun nasil rahatlatin beni bi bilsen:119::119::119: kafayi takmaktan bi hal oldum:18::18
benim adeten hesaplanmiyo yani iyi..kalp atisini doktor hani biseylerin oynadigini söyledi atislari dediyin gibi 1,5 hafta sonra görücem insallah...

İnşALLAh cnm seneye bebişlerimzlee gireriz bayrama
kuzularımızdaa bizi daha çok bekletmeden gelirler inş.

Hu huuuuuuuuuu ben geldimmmm....kuzumun o minicik kalbinin pıt pıt atışlarını duydum çok şükür..amanın ne hızlı öle çok acelesi var benin bebeğimin sanırım:) Rabbim isteyen herkese tez vakitte tattırsın bu duyguyu inşallahhh....bu arada 7 hafta 6 günlükmüş kuzucum...Rabbim sana şükürler olsun...

Gözün aydın tatlımmmmmmmm.. maaşallah pıt ptılarını duymuşsunn meleğinin
inşş bizlerde yaşarızzzzzzzzzz..:26:

İnşALLAh cnm seneye bebişlerimzlee gireriz bayrama
kuzularımızdaa bizi daha çok bekletmeden gelirler inş.

Geleceği Rabbim bilir ancak...
Neyin hayırlı olduğuna o karar verir...
Ol derse olur,olma derse olmaz...
Kız derse kız,erkek derse erkek olur..
İkiz ol derse ikiz olur ...
Boynumuz kıldan ince...
Ama hepimizin yüreği anne olmak istiyor...
Ben haftada 2 gün Istanbul'un 40 derece sıcağında düştüm yollara kan ter içinde 5 dakkalık muayene ilaçlar,iğneler için....
hadiiii düştüm yine yollara geldim işe çalıştım...akşam oldu mu iğneler ilaçlar....
hepimiz aynıyız,hepimiz maddi,manevi,psikolojik yıpranıyoruz ve nelere katlanıyoruz....
tek bir minicik yürek yüreğimizde atsın diye,değer onlar için herşeye değer...
yeter ki Rabbim görsün ne kadar istediğimizi, o da istesin bizim kadar bize vermeyi...
Nasip etsin inşallah,hayırlısıyla...
Kavuşalım yavrularımıza...

canım gözün aydın maşallah küçük meleğine
rabbim bebişinizi size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleride görürsnüz inş

canım gözün aydın maşallah küçük meleğine
rabbim bebişinizi size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleride görürsnüz inş

sağol canım inşallah....dilerim sizde en kısa zamanda kavuşursunuz minik yaramazlarınıza hayırlısıyla

canım benim ne güzel...
Ne mutlu sana..
Yüreğinin sevincini ve heyecanını sanki kendi yüreğimde hissettim...
Rabbim inşallah beni de böyle sevindirir senin gibi..
Kesin ağlarım ben sevinçten,zaten eşim Erdem sulugözlü der bana hep..
Hamile olduğumda bir ağlarım,keseyi gördüğümde bir ağlarım,kalp etışında bir ağlarım,cinsiyetini öğrenince/tek ya da ikiz her ne olursa olsun bir ağlarım...
en çok ta doğum kucağıma verdiklerinde kokusunu duyduğumda ağlarım....
Sevinç gözyaşlarımız olsun inşallah bundan sonra hep...

masallah bıtanem cok sevındım cok sukur bebısın ıyıymıs.artık evhamları bır kenara bırakıp bebısını besle buyut rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.

kızlar muayeneden geldim keseyi gördük çok şükür:)ben ikiz istiyordum bukdr eziyete bikrede dogurup kurtulayım diyordum kısmet olmadı çok şükür tek kese gördük..15 gün sonra kalp atısını duydukmu tam anlamıyla hamile olcam inş..
buda teyzeleri için ilk resmi bebişimin:)darısı hepnize inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…