Denizfenerim sagol iyi dileklerin icin canimGunaydin arkadaslaaar,hayirli cumalar,rabbim ramazan ayinin son cumasinda dualarimizi kabul etsin insallah.
Canim 6+3 iken ilk testten 21 gun sonra yani sen de duyacaksin insallah.
Canim o igne tutunma icin cok onemli dr ne diyorsa onu yap mutlaka dusuk tehlikesi olup hamilelikte ilk 3 ay kullananlar bile var.biraz daha sabir.
Canim bende cikmadi genetik test falan yaptik ama yok cok sukur ama coraspin kullaniyorum sen de sikma canini dr una danis stres yapma.
yaaaaaaaa baharım nereye gıdıyosunuz bız bu yola beraber gırdık sız hangı ayda hamıle kalırsanız kalın hep temmuz annesı olacaksınız.bende agustosta yaptırdım ama ben kendımı temmuz annesı olarak goruyorum.tablomuz degısmesın lutfen ha sesı cıkmayan arkadaslar duzeltılebılır ama sız cıkmayın nolurrrrrrrrrrrrrrr
ay ben en erken yarın beklerken (opudan sonra yarın bir hafta oluyor) benim kırmızı karlar başladı yağmayaaa... bu durumda bende yarın estrofemime başlıyorum heyooo yetiştim sizeee... flzaskcımında başlıyormuş sanırım ohh...
tesekür ederim bitanem insallah sende bende hepimize burda pit pitlari duymayi nasip etsin allahim..amin...maşallah canım demek gördün miniciğini
allahın izniyle daha pıt pıtlarınıda duyacaksın yiğenimizin
rabbim bizlerede nasip etsin inş
sizin bu jel sıkıntılarınızı okurken beni şimdiden sıkıntı bastı ay o günler gelince naapcazz ayyyyy, ya bunun ağızdan sıkılanı falan yok mudur aceba, şimdiden araştırsam mı :44:
ya kizlar benim size bi sorum var ahunisacigim birazcik kafami karistirdi simd benim transfer 23. temmuzda da oldu adet baslangicim 29 hazirandaydi simdi ben kac haftalik hamileyim benim doktor yanlismi hesapladi anlamadim eger ben simdi 6 haftadan fazlaysam ki doktor ban 5.3 haftaliksin dedi ben niye kalp atislarini göremedim ay ne zormus bu isler ya düsün düsün bi yere varilmiyor.
kıs panik olma durrsen zaten tedaviye temmuzda başlamadın mı? ilk iğnen vs. baharımın dediği temmuzda hiç tedavi olayına giremden ağustosa ertelenmiş olanlar bide hiiiiiçç sesi soluğu çıkmayanlar
baharcım bence bizi düşünümeyip habersiz bırakan arkadaşları listeden silelim..bizde işimizi gücümüzü riske atıp hergün arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz..bence bu kadar insanı merakta bırakmak gerçekten ayıp...allah onlarında gönlüne göre vermiştir inşallah...
allah dualarını kabul etsin canım arkadaşım
evet ilk senin sonucun belli olacak sonra suyun ve benim
inş rabbim tek tek kurtarır bizi bu evlat hasretinden
Günaydın canım benimmmm
Bu sabah lekelenmelerin başladııııııı..bugün olabilirimmm
ilaçımı alayım bugün en iyisi
sagol canim ya allah senden razi olsun nasil rahatlatin beni bi bilsen:119::119::119: kafayi takmaktan bi hal oldum:18::18tatlım embriyo transfer edildiğinde 2 hafta civarında oluyo...embriyo gününe göre 10-14 günlük kabul ediliyor...14 gün dersek 23 temmuzdan bu yana 40 gün yapar yani 5 hafta 6 gün olur...doktorun haklı..5 hafta 3 günlüksün dememkki..kalp atışları 7.haftada net duyulu ben 5.haftada aynı snein gibi attıığını gördüm ama sesi ancak dün 7 hafta 2 günlükken duyabildim...sakin ol herşey yolunda...
Hilal'cim test sonuçlarını bildirmeyen,tedaviye başlandı yazılıp siteye hiç girmeyen ve sondurumlarını bildirmeyen,tedavisi ertelenmeyenlerin hepsini bence de listemizden çıkaralım canım.
Bharcım onu ayarlar,biz de daha net görebiliriz herşeyi...
İnşallah Baharım ,İNŞALLAH...
Seneye bugünler düşünsene kucağımızda bebişimizle Bayram gezmelerine çıkıcaz,ilk bayramlıklarını alacak bebişlerimiz...
Ay çok sevindim hadi bakalım önce ben,su,sonra sen ve fiyonkum ard arda transferlerimiz olacak...inşallah hepimiz hamile kalıcaz..
Parklara götürücez minişlerimizi,sarılıp öpücez,sevicez canımızdan çok....
Hadi bebişler nazlanmadan gelin annenizin ve babanızın dünyasını cennet yapın kuzularımız...
Hu huuuuuuuuuu ben geldimmmm....kuzumun o minicik kalbinin pıt pıt atışlarını duydum çok şükür..amanın ne hızlı öle çok acelesi var benin bebeğimin sanırım:) Rabbim isteyen herkese tez vakitte tattırsın bu duyguyu inşallahhh....bu arada 7 hafta 6 günlükmüş kuzucum...Rabbim sana şükürler olsun...
Gözün aydın tatlımmmmmmmm..maaşallah pıt ptılarını duymuşsunn meleğinin
inşş bizlerde yaşarızzzzzzzzzz..:26:
İnşALLAh cnm seneye bebişlerimzlee gireriz bayrama
kuzularımızdaa bizi daha çok bekletmeden gelirler inş.
Hu huuuuuuuuuu ben geldimmmm....kuzumun o minicik kalbinin pıt pıt atışlarını duydum çok şükür..amanın ne hızlı öle çok acelesi var benin bebeğimin sanırım:) Rabbim isteyen herkese tez vakitte tattırsın bu duyguyu inşallahhh....bu arada 7 hafta 6 günlükmüş kuzucum...Rabbim sana şükürler olsun...
canım gözün aydın maşallah küçük meleğine
rabbim bebişinizi size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleride görürsnüz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?