Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

nasıl kayıt olunacağını bilmediğimden yazdım bilgilerimi ama doğru oldumu bilmiyorum

nasıl kayıt olunacağını bilmediğimden yazdım bilgilerimi ama doğru oldumu bilmiyorum

canım tabloyla ben ilgileniyorum...
eğer ki eklenmek istiyorsan tablodaki istanen tüm bilgilerini yaz eklerim ben seni...

canım okadar erken idrar testinde pozitif çıkınca hissetmiştim ben ikiz olacağını...
sana bahsettiğim arkadaşımda da aynısı olmuştu kesin ikiz demiştim onada...
şükürler olsun seninde hissettiğim gibi oldu
sağlıklı sıhatli olsunlarda tek çift farketmez bizim için...
ama onca hasretten sonra mutluluğun ikiye katlanması harika bi duygu olsa gerek
rabbim bebişlerinin ikisinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım arkadaşım allah razı olsun rabbim benim için ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin
güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim
rabbim seninde bizimde dualarımızı kabul eder inş

Son düzenleme:

canım biz elimizden geleni yapıyoruz Allah nasip ederse de etmezsede bizim icin hayırlısının olduğunu düşündüğünde insan icini daha ferah tutabiliyor. Rabbim neylerse guzel eyler...
Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin.
Opuyorum cnm. İyi haberlerini bekliyorum

canım tabloyla ben ilgileniyorum...
eğer ki eklenmek istiyorsan tablodaki istanen tüm bilgilerini yaz eklerim ben seni...

burs,28-29yaşlarımız,sebep sol tüp tıkalı,ilk deneme,koza tüp bebek merkezi bursa,sonuç 12 ve 14 gün testlerim 4,6 ve 5,6 çıktı düşük aslında ama doktorum çarşambaya kadar adet olmazsan bi test daha yaparız dedi,bakalım hayırlısı artık..

Canlarim günaydin hepinizin bayramini tek tek kutlarim nice bayramlara insallah....
Giremedim bir kac gündür cok fena grip oldum ilacta almadim korktum antibiyotikler tedavimi etkilemesin diye...
Tel den giriyorum kaba taslak okuyabildim güzel haberlerr varr ikizlerr geliyomuss topingimize hayirlisi olsun tebrik ederim allah kucagina almayi masip etsin insaallah
.....
Kizlar antibiyotik degilde grip ilaclari kullansam bisey olurmu sizce ?

Canim arkadaslarim,ramazan bayraminiz mubarek olsun rabbim nice nice bayramlara evlatlarimizla
sevdiklerimizle girmeyi nasip etsin,tedavide olan sonuc bekleyen dondurulmus transferi olan tum arkadaslarimiza
ramazan bayrami vesilesiyle kat kat mutluluklar yasatsin muradiniza nail eylesin opuyorum hepiniziiiii

arkadaşlar RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN bidahaki bayrama bebişlerimizle gireriz kalabalık kabalık inşallah şeker gibi bir bayram olsun inşallah.

kızlarrrrrr hayırlı bayramlar aranıza yen, katılıyorum benimde haziran ilk tüp denemem tek embriyo negatif bu ay dondurulmuşlarla tekrar başlıyorum nasipsen sorun azospermi yaşım 25 merkez medical park listeye ekleyin beni de :) sonrada sonuş poaitif inşallah.Allahım isteyen herkese nasip etsin

Gözünaydin canim Allah tamamini erdirsin insallah iyi dileklerin icin Allah senden razi olsun insallah burda herkes bu ani tadicaktir Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

çok teşekkürler tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm . Rabbim hepimizin kucağında göstersin hayırlı ömürler versin yavrularımıza inşllllllllllllllllllll .

:)) canım Allahın izni ile daha paylaşacağımız çok şey olacak ben inanıyorummmmmmmmmmm buna .

Çok teşekkür ederim tatlım . darısı senin başına inşlllllllllllllllllll .

Allah 'ım çok güsellll.inşallah bize de nasip olur.gözünüz aydın...

canım hep dualarımdasınız Rabbim sizinde bebeklerinizi gönderecek ben inanıyorum hepimiz için dua ediyorummmmmmmmm .

Kizlarrrr ben bugun bebislerimin kesesini gördüm bebislerimin diyorum çünkü ikiiiiiiiizzzzzz
Baharım sen dmıştın bana:) haftaya kalp atisi icin gidicez daha 6haftaliklar:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah....

ay yerim ben onlarııııııı annesi yiyim mi :))) canım gözün aydın Rabbim kucağındada göstersin inşlllllllllllllllllll .

Canım tedavin hayırlı olsun Allahın izni ile senin de güzel haberlerini paylaşacağız inşlllllllllllllllllllllllllllll .

Gözün aydın arkadaşım ,öyle güzel yazmışsın ki inşallah birgün anne olurum,ama her tedaviden sonra biraz daha tükeniyor umutlarım ,ben de sağlıklı güzel bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum,güzel duaların için gönülden teşekkürler......

Canım cok tesekkur ederim . Allahım bir gün sana da verecek ve burada sevincini paylaşacağız . Umutsuzluk yok tatlım . Bence sen ilk tüp benek denemende başarılı olacaksın . Çünkü aşılamadan daha cok sansin var . Cok fazla ara vermeden tedavine başlarsın insl güzEl haberlerini vereceksin bizlere .

canım arkadaşlarım..hepinize iyi bayramlar..ben iyiyim merak etmeyin ama dün çok garip bişey oldu...sabah 9da hastaneden aradılar balıkesirde.kan tahlillerimde tsh,t3 ve t4 te sorun var acil gelin dediler.dünya başıma yıkıldı sanki hemen gittim zehirli guatır başlangıcı olabilir dediler bebekleri kaybetmemek için acil ilaç başlamanız lazım dediler.neye uğradığımızı şaşırdık.istanbulu memorialdaki doktorumu aradım hemen.çok kızdı asla ilaç almamamı değerim riskli olmadığını söyledi.başka doktora gitmemi istedi.neyapacağımı anlamadım bilemedim.sakin olmaya çalışıyorum.kendimi iyi hissediyorum ben ..mutluyumda.istanbuldaki doktoruma güvendim başlamadım ilaca çarşamba başka bi labratuarda testi yenileyip tekrar göndericem sonucumu onlara...dualarnızı eksik etmeyin...tekrar iyi bayramlar...allah dularınız kabul etsin inşallah..

Tatlım sana da iyi bayramlar dilerim . Kendi doktorun dısında diğer doktorların tavsiyelerini dikkate alma bence testini yenİleyip kendi doktoruna gönder canım direk . Stres yaPma tatlım . Gecmis olsun

canım benim burası Temmuz ayıında tedaviye başlayanların topiği...Sen ağustos bitmeden başlayacaksan ,Ağustos topiğine kayıt olmalısın.
iyi bayramlar,umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun...
her zaman sohbete bekleriz,ancak senin ağustos topiğinde olman gerekiyor bitanem..her ayın topiği ayrı burada.

Topigimiz ne kadar sessiz bugün :) herkese seker tadında bir Bayram dilerim :)
canım iyi bayramlar.

canım dilerim herşey yolundadır...
buradaki doktoruna güven,ancak birkaç doktora daha görün..
senin ve bebeklerin için dua edeceğim..

İyi bayramlar canim gecmis olsun insallah ciddi birsey degildir tatlim,tup bebek doktorlariyla normal kadin dogumcular farkli dusunebiliyorlar malesef.ben de polikistik overden dolayi glifor kullaniyordum tedavinin basindan beri buradaki dr hamileyken kullanmanizi istemiyoruz dedi ama ben de memoriali aradim dr aynur hanimi 3. ayin sonuna kadar kullan dedi.bende devam ediyorum olaca.bide bu doktorun crinone jelden bile haberi yok ne oldugunu bilmiyor.ben de dr umu degistirdim burada acibademde bir dr u sectim tup bebek uzerine ihtisas yapiyor kullandigim ilaclardan da anliyor bu beni rahatlatti.sen de tup bebek dr unu dinle canim endise etme dua edelim.

Hilburcum bende guatr hastasıyım. Doktorum gebe kalmadan önce guatrımı yani tsh, t3, t4 gebelik için uygun düzeye getirince tüp bebek tedavisine başladı ve bana dediki guatrın düzene girmeden ben tedaviye başlamam dedi. Tam 5 ay düzene girmesini bekledim. guatrım 13 çıkmıştı benim doktorum ise gebelik için uygun rakamın 2 olduğunu söylemişti. Benimkide 1,90 olunca biz tedaviye başladık. Sende yeni tahlillerini iyi bir yerde yaptır ve hemen doktoruna göster çünkü çok önemli. Tahlilleri iyi bir yerde yaptır diyorum çünkü benim ilk tahlillerimi yaptırdığım klinik yanlış sonuç vermişti, bunuda nereden anlamıştık ilacın dozunu arttırdığımız halde bir türlü değerim düşmüyordu. En sonunda doktorum başka bir yerde yaptır dedi bi yaptırdım sonuç farklı çıktı. Hatta benim birinci deneme tutmadığında, 2 denemeye başlamadan önce doktorumun istediği ilk tahlil yine guatr tahili olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…