Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Taze anne adayları , yeni annelerimiz , ve anne olma yolundaki sevgili arkadaşlarım ...
çok zor günler geçirdim , sağlık sorunlarım , parasızlıklar, çevre baskıları daha niceleri . bazen kendimi o kadar çaresiz hissettim ki . umutsuzluk beni sanki öldürecekti . ama bazen de içime öyle azim gel,iyordu ki bir gün diyordum bir gün bende anne olacağım ... Hele ki eşime bu mutluluğu yaşatmak benim için büyük bir mutluluk olurdu diyordum .
inanın bana kızlar çektiğim onca şeyler 2 sn içinde benim için bitti . onları düşününce canım hiç acımıyor .
bugün kese görmeye gittik ve kesemizi gördük :)) Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana 12 yıl sonra bu mutluluğu yaşattı . bu zorlu süreçte bana destek olan siz sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve kendim için ettiğim her duanın içinde buradaki arkadaşlarıma yani sizlerede dualarımı ediyorum . Allahım bu duyguyu hepimize yaşatsın . Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağıma alarak , büyüdüklerini okula gittiklerini , evlendiklerini bizlere göstersin . Onlara hayırlı ömürler nasip etsin inşl .
Kızlar o kadar çok istiyorum ki herkes ama herkes bu duyguyu yaşasın inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . Allah hepinizden razı olsun . Ve hepinizin meleklerini en kısa zamanda göndersin inşlllllllllllllllllllll . Sizler bana dostlarım kadar yakınsınız . burada dua eden herkese çok teşekkürler . buda benim bebişimin ilk fotoğrafı teyzeleri ...

Gözün aydın tatlım hayırlı uğurlu olsun ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Gözün aydın canımmmmmm
Güzelllllll dualarınn içinde canııı ıgönüldennnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNN

Rabbimm bizlerede yaşatsınnnnnnn inşş..

Gözün aydın canımmmmmm
Güzelllllll dualarınn içinde canııı ıgönüldennnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNN

Rabbimm bizlerede yaşatsınnnnnnn inşş..

kızlar inanıyorum ki sizlerde böyle fotoğraflar koyacaksınız bizde sizi tebrik edeceğiz . fazla aramız yok zaten artık ondan sonra yok çok kilo aldım yok yatamıyorum diye güzel güzel nazlanamalarımızı konuşacağız Allahın izni ile :))

Gözünaydin canim Allah tamamini erdirsin insallah iyi dileklerin icin Allah senden razi olsun insallah burda herkes bu ani tadicaktir Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

İnşallah cnmm benimm .ALLAH RAZI OLSUNNNNNN.....sende uzun zaman beklemişsinnnnnn bebişiniiiiiiii .....rabbim nasip etttiiiiiii inşş tamamınada erdirdirr..
kucağına aldığın günleride görürsünnn cnmmmmmm...
ayy ne çok istiyorum hamileliklerimizden bahsetmeyiiiiiiiiii.inşş rabbim nasip ederr.......bakalım az bi zaman kaldııııı..bugün adet oldummmmm...şunun şurasında sayılı günler var artık
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ahunisacigim nerelerdesin dünden beri göremedim canim sana bi sorum olucakti transferin senin nezaman yapilimist ve ilk adet baslangicin nezamandi...

merhaba şimdiden hayırlı olsunRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.ben yeni katıldım aranıza,4 ağustosta transfer oldu bnm,bu gün 14.gümünm ama test değerleri düşük çıktı şu anda ne olacağı belli değil çarşambaya kadar beklicez adet olursam herşey bitti,olmazsam devam inşaallah...bende 5,5 yıllık evliyim bu ilk denememizdi ama çok iyi gitmiyo bilmiyorum geç bağlananlar oluyomuş ama bizimde inşaallah öyledir...

Allah 'ım çok güsellll.inşallah bize de nasip olur.gözünüz aydın...

kızlar 20 ağustos test tarihim.benden başka kimler var acaba konuşsak azcık da heyecanımız endişemiz gitse :)) dün gittim yazmıştım zaten ama kan değerime bakmadı hemşirecimm üzülme düşük çıkar diye .gün içinde kasığımız sağ tarafında batma şeklinde ani ve küçük ağrılar giriyor ondan başka da bişe yok şuanda.biliyorum çokkkkk istiyorum tabi burdaki herkes gibi :))) Allah ım şu mübarek gnlerde yüzümüzü daimi güldürür inşallah.

kızlar ben bugün meleğimini gördüm kalp atışını dinledimçok güzel birduygu allah hepinize nasip etsin inşallah
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
7 ml büyüklüğündeymiş kalbi 150 atıyormuş
15 gün sonra tekrar çağırdı

Kizlarrrr ben bugun bebislerimin kesesini gördüm bebislerimin diyorum çünkü ikiiiiiiiizzzzzz
Baharım sen dmıştın bana:) haftaya kalp atisi icin gidicez daha 6haftaliklar:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah....

Kizlarrrr ben bugun bebislerimin kesesini gördüm bebislerimin diyorum çünkü ikiiiiiiiizzzzzz

Gözün aydın canımmmmmmmm....
keseyi görmüşsün darıısı kalp atışlarını duymaya inşALLAH...

Maaşallah canımmmmmmm
Hemde ikizlerrrrrrr ne güzellllllllll
Rabbim inşALLAh sağlıkçakla kucağına almayı nasip etsin.

benimki tek canım,albida nın ikizmiş
darısı başınıza inşallahhhhh

canim gözün aydin sende ne güzell kalp atislarini görmüssün darisi benim ve diyer arkadaslara.

Son düzenleme:

seninde gözün aydin canim ne mutlu sana ikiz annesi olucan...

İnşallah 20 Ağustosta hamile haberini alıp,hepbirlikte sevineceğiz canım benim...
Dualarımm seninle...

Canım benim çok sevindim..ne güzel..
ne mutlu sana...
senin adına öyle sevindim ki birtanem...
Allah nazarlardan korusun seni de güzel bebişinice bitanem...

Canım ikinci ikizimiz...
Topiğimizin bereketini daim eyle ...
Allah senide bebişlerini de nazarlardan korusun canım benim...
Darısı başıma....
Ne kadar sevindim senin adına,ne kadar mutlu oldum anlatamam canım benim...

canım benim ne kadar güzel bir konuya değindin...
ağzına sağlık..
bundan sonra onları da sizler gibi dualarıma dahil edeceğim...
Allah tez zamanda anne olmak isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın..
AMİN..

Rabbim seni de sevindirsin,senin de yüzünü güldürsün,anne olmayı snana da tatırsın inşallah.AMİN.

Fiyonkum keşke ben de sevsem yemek yemeyi....
Ama ananas yiyeceğim canım...

Ececim Rabbim senin de tez zamanda kollarını bebişlerinle doldursun inşallah AMİN....

Canlar bugün erkenden anneciğimle yollara düştük Heybeliada'ya yani doğduğum,doyduğum memleketime gittik...
Güzel bir vapur yolcuğu geçirdik...
Hava püfür püfür esiyordu....
Anneciğim oruç tutuyor ben tabii iaç kullanıyorum tutamıyorum..
Ayıptır söylemesi sigara böreği ile birlikte vapurda demli bir çay içtim ooohhhh,sefam olsun...
Ada manzarası önümde,deniz martılar yine beste yapasım geldi(bestelerim vardır,söz ve müziği bana ait olan,adada doğup ta büyüyüp bestekar olmamak inanın mümkün değil)
Sonra geldik canım adamıza hemen bir Fayton sefası anneciğimle ...
Derken canım babacığıma kavuştum...
Kızlar o kadar çok özlemişim ki...
O da çok özlemişti...
Neyse ki erken gittiğimizden kalabalık değildi...
Hemen hortumu aldım başladım babacığımın toprağını ve gül ağacını sulamaya...
Mezartaşını kenarlarını mis gibi yaptım...
Otları ,taşları hepsini temizledim elcağızımla....
Suladım temizledim..
Sonra da 2 tane Yasin okudum,annem de okudu...
Adadan arkadaşlarla selamlaştık gelmeye başladılar...
Sonra aşağıda Madoda limon,çilek,karadut dondurması yemeden olur mu.....
Derken eve geldim...
Öyle rahatladım ki ,babamın toprağını suladım,mezarını temizledim,suladım ,yasinimi okudum...
Allah'a şükürler olsun ...
Babama dedim ki , inşallah bir sonraki bayram torununla geleceğim....
İnşallah..AMİN...

Umut ege albilda asel-k kizlar hepinizi cani yurekten tebrik ediyorum. hayirli ugurlu olsun rabbim guzel bir hamilelik gecirmenizi bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin.

kanbarim allah babana rahmet etsin mekani cennet olsun
Ececim annecigine gecmis olsun allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…