Umut ege albilda asel-k kizlar hepinizi cani yurekten tebrik ediyorum. hayirli ugurlu olsun rabbim guzel bir hamilelik gecirmenizi bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin.
kanbarim allah babana rahmet etsin mekani cennet olsun
Ececim annecigine gecmis olsun allah sifa versin.
Taze anne adayları , yeni annelerimiz , ve anne olma yolundaki sevgili arkadaşlarım ...
çok zor günler geçirdim , sağlık sorunlarım , parasızlıklar, çevre baskıları daha niceleri . bazen kendimi o kadar çaresiz hissettim ki . umutsuzluk beni sanki öldürecekti . ama bazen de içime öyle azim gel,iyordu ki bir gün diyordum bir gün bende anne olacağım ... Hele ki eşime bu mutluluğu yaşatmak benim için büyük bir mutluluk olurdu diyordum .
inanın bana kızlar çektiğim onca şeyler 2 sn içinde benim için bitti . onları düşününce canım hiç acımıyor .
bugün kese görmeye gittik ve kesemizi gördük :)) Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana 12 yıl sonra bu mutluluğu yaşattı . bu zorlu süreçte bana destek olan siz sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve kendim için ettiğim her duanın içinde buradaki arkadaşlarıma yani sizlerede dualarımı ediyorum . Allahım bu duyguyu hepimize yaşatsın . Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağıma alarak , büyüdüklerini okula gittiklerini , evlendiklerini bizlere göstersin . Onlara hayırlı ömürler nasip etsin inşl .
Kızlar o kadar çok istiyorum ki herkes ama herkes bu duyguyu yaşasın inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . Allah hepinizden razı olsun . Ve hepinizin meleklerini en kısa zamanda göndersin inşlllllllllllllllllllll . Sizler bana dostlarım kadar yakınsınız . burada dua eden herkese çok teşekkürler . buda benim bebişimin ilk fotoğrafı teyzeleri ... :emir_bebek
Eki Görüntüle 492041
kızlar ben bugün meleğimini gördüm kalp atışını dinledimçok güzel birduygu allah hepinize nasip etsin inşallah
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
7 ml büyüklüğündeymiş kalbi 150 atıyormuş
15 gün sonra tekrar çağırdı
Kizlarrrr ben bugun bebislerimin kesesini gördüm bebislerimin diyorum çünkü ikiiiiiiiizzzzzz
Baharım sen dmıştın bana:) haftaya kalp atisi icin gidicez daha 6haftaliklar:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah....
Kizlarrrr ben bugun bebislerimin kesesini gördüm bebislerimin diyorum çünkü ikiiiiiiiizzzzzz
Taze anne adayları , yeni annelerimiz , ve anne olma yolundaki sevgili arkadaşlarım ...
çok zor günler geçirdim , sağlık sorunlarım , parasızlıklar, çevre baskıları daha niceleri . bazen kendimi o kadar çaresiz hissettim ki . umutsuzluk beni sanki öldürecekti . ama bazen de içime öyle azim gel,iyordu ki bir gün diyordum bir gün bende anne olacağım ... Hele ki eşime bu mutluluğu yaşatmak benim için büyük bir mutluluk olurdu diyordum .
inanın bana kızlar çektiğim onca şeyler 2 sn içinde benim için bitti . onları düşününce canım hiç acımıyor .
bugün kese görmeye gittik ve kesemizi gördük :)) Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana 12 yıl sonra bu mutluluğu yaşattı . bu zorlu süreçte bana destek olan siz sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve kendim için ettiğim her duanın içinde buradaki arkadaşlarıma yani sizlerede dualarımı ediyorum . Allahım bu duyguyu hepimize yaşatsın . Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağıma alarak , büyüdüklerini okula gittiklerini , evlendiklerini bizlere göstersin . Onlara hayırlı ömürler nasip etsin inşl .
Kızlar o kadar çok istiyorum ki herkes ama herkes bu duyguyu yaşasın inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . Allah hepinizden razı olsun . Ve hepinizin meleklerini en kısa zamanda göndersin inşlllllllllllllllllllll . Sizler bana dostlarım kadar yakınsınız . burada dua eden herkese çok teşekkürler . buda benim bebişimin ilk fotoğrafı teyzeleri ...
Eki Görüntüle 492041
kızlar ben bugün meleğimini gördüm kalp atışını dinledimçok güzel birduygu allah hepinize nasip etsin inşallah
artacak bitanem..
zaten senin bir düzine kaliteli embriyon var...
artık bunu kucağına alınca,seneye bi tane daha,ondan sonra bi tane daha...
oooohhhhhh.... çözdür çözdür transfer et....ne güzel..
Allah o güzel kalbine göre verecek zaten....
Ben senin de oğlun olacak hissediyorum bunu...
gözleri senin gibi öyle sürmeli sürmeli zeytin gözlü olacak ...
slm kızlar nasılsınız? ben bu aralar pek giremiyorum ama listeden hamişleri takip ediyorum.tam tedaviye başladım herşey üst üste geldi birde dün annem anjio oldu bugünde drda kntrolüm var kntrolden çıkıp yine annemin yanında olcam .çok fazla yumoşların üzerine pimpiriklenemiyorum bu tedavimde rahat bıraktım onları inşalalh rahat rahat büyür serpilirler.
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allah sag saglim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ,tedavide olan arkadaşlar allah tez zamanda bizlerede nasip etsin diyorum yımuşlar bol bol kalieli kaliteli olup bizlere tutunsunlar.
rabbim bu listedeki herkesin yüzünü bebişleriyle güldürür inş
kızlar 20 ağustos test tarihim.benden başka kimler var acaba konuşsak azcık da heyecanımız endişemiz gitse :)) dün gittim yazmıştım zaten ama kan değerime bakmadı hemşirecimm üzülme düşük çıkar diye .gün içinde kasığımız sağ tarafında batma şeklinde ani ve küçük ağrılar giriyor ondan başka da bişe yok şuanda.biliyorum çokkkkk istiyorum tabi burdaki herkes gibi :))) Allah ım şu mübarek gnlerde yüzümüzü daimi güldürür inşallah.
kızlar 20 ağustos test tarihim.benden başka kimler var acaba konuşsak azcık da heyecanımız endişemiz gitse :)) dün gittim yazmıştım zaten ama kan değerime bakmadı hemşirecimm üzülme düşük çıkar diye .gün içinde kasığımız sağ tarafında batma şeklinde ani ve küçük ağrılar giriyor ondan başka da bişe yok şuanda.biliyorum çokkkkk istiyorum tabi burdaki herkes gibi :))) Allah ım şu mübarek gnlerde yüzümüzü daimi güldürür inşallah.
Canim yine dolu dolu yazmissin eline diine gönlüne saglik bitanemCanım arkadaşlarım , can yoldaşlarım , kız kardeşlerim hepinizin Şeker Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor,hepinizi tek tek kucaklıyor ve güzel yanaklarınızdan öpüyorum...
Dilerim bayramdan sonra da hergün alacağımız hamilelik haberleriyle topiğimizde Bayramımız sürer,hergün bayram olur bizim için....
Dilerim şeker tadında bayramımız olur,sevdiklerimizle beraber ,özellikle eşimizle beraber yalnız geçireceğimiz son bayramımız olur...
Bir sonraki bayramda göbişlerimiz,seneyeki Şeker bayramında ise kucaklarımız bebişlerimizle dolar...
Hasretimiz biter,mutluluğumuz birken bin olur....
hepinizi ayrı ayrı çok ama çok seviyorum...
Hepinizin hamilelik haberlerinize inanın sizin kadar seviniyor,negatif sonuçlarınızı da sizin kadar üzülüyorum...
Dilerim artık hep güleriz,hepimiz anne olma mutluluğunu yaşarız....
hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız,iyi ki sizleri tanıdım,hep olun hayatımda...
Sevgiyle kalın,Allah'a emanet olun...
Kızlar o kadar çok istiyorum ki herkes ama herkes bu duyguyu yaşasın inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . Allah hepinizden razı olsun . Ve hepinizin meleklerini en kısa zamanda göndersin inşlllllllllllllllllllll . Sizler bana dostlarım kadar yakınsınız . burada dua eden herkese çok teşekkürler . buda benim bebişimin ilk fotoğrafı teyzeleri ...
Eki Görüntüle 492041
İnşallah cnmm benimm .ALLAH RAZI OLSUNNNNNN.....sende uzun zaman beklemişsinnnnnn bebişiniiiiiiii .....rabbim nasip etttiiiiiii inşş tamamınada erdirdirr..
kucağına aldığın günleride görürsünnn cnmmmmmm...
ayy ne çok istiyorum hamileliklerimizden bahsetmeyiiiiiiiiii.inşş rabbim nasip ederr.......bakalım az bi zaman kaldııııı..bugün adet oldummmmm...şunun şurasında sayılı günler var artık
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ikizler bu ne süprız bıtanem masallah cok sevındım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah amınnnn.bayramınız kutlu olsun bıtanem rabbım bebıslerını ve senı korusun .kendıne ıyı bak sekerlerı fazla kacırma
gözün aydın bitanemmmmmmmmmmmmm
nasıl mutlu oldum anlatamam
rabbim nazarlardan saklasın bebişlerini
evet ben sana söylemiştim idrar testinden sonra ikizlerinin olacağını
rabbim gönlünüze göre vermiş negüzel darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?