Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bitanem sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran...
aslında drunun dediği çok doğru o aşamada netten biraz uzak kalmak daha iyi olabilir...
ama dediğin gibi alışkanlık oldu bizde girmeden yapamıyoruz...
o gün bi gelsinde hayırlısıyla nasıl istersen öyle yap...
biz duayla bekleriz güzel haberini

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN CANIM BENİM..
Hepimiz birer birer hamile kalalım inşallah..
Sanırım ilk sonuç benden başı çekiyorum...
İnşallah Pozitif sonucumla dondurulmuşlarla transfer olacaklara ,hepinize umut ve moral olacağım Baharım....

evet canım dondurulmuşlarla ilk test sonucu senin heyecanla bekliycez o günü
inş güzel haberinle coşup umutla devam edicez yolumuza

evet canım dondurulmuşlarla ilk test sonucu senin heyecanla bekliycez o günü
inş güzel haberinle coşup umutla devam edicez yolumuza

İNŞALLAHİNŞALLAH....İNŞALLAH CANIM BAHARIM....

nasıllsınızz kızlar bakalım

evet bikaç gündür hep negatif sonuçlar aldık üzücüü çok hemde

bende sabırsızlıkla adet olmamı bekliyorum d.kontrol hapını 19 bıraktım ama hala tık yok anlamadım yahuu bi gelsee şu kırmıızlarr uzun protokol harbidenn uzunmuşş ...

kanbahar canım evet banada doktor yasaklamıştı ama olmuyor gerçekten tek tek hepinizi merak ediyorum

baharcım sen nasılsın canım arada bi gerekiyo kafa dinlemekk iyi yapmışsın canım

s_eyan çok üzüldüm canım . Rabbim en kısa sürede bebeğini doğal yoldan göndersin inşl . Allahım sana sabır versin kuvvet versin en kısa zamanda kendini toparlayıp tekrar denemen dileğiyle ((

canım benimde değerim böyle düşük çıkmış sonra yüzümü güldürmüştü. sakın moral bozmak yok benim yaptığım gibi kendini yerden yere atma üzüntüden hamilesin ve tadını çıkar . değerinin katlanması için bebeğinin seninle olması için bol bolllllllllllllllllll dua et . senin için dua edeceğim . Rabbim yardımcın olsun canım .

canım benimde değerim böyle düşük çıkmış sonra yüzümü güldürmüştü. sakın moral bozmak yok benim yaptığım gibi kendini yerden yere atma üzüntüden hamilesin ve tadını çıkar . değerinin katlanması için bebeğinin seninle olması için bol bolllllllllllllllllll dua et . senin için dua edeceğim . Rabbim yardımcın olsun canım .[/QUOTE]

gercekten mi asel k ya suan o kadar umutlandim ki dünkü üzüntümüzden sonra allahim insallah diyorum benim gibi nerde evlat istryen varsa dualarini kabul et diyorum,allah razi olsun canim ,senin degerlerin nasildi hatirlarsan yazarmisin canim,gerçekten çok büyük umut oldun bana

gercekten mi asel k ya suan o kadar umutlandim ki dünkü üzüntümüzden sonra allahim insallah diyorum benim gibi nerde evlat istryen varsa dualarini kabul et diyorum,allah razi olsun canim ,senin degerlerin nasildi hatirlarsan yazarmisin canim,gerçekten çok büyük umut oldun bana[/QUOTE]

canım benim üzülme tabiki artabilir neden olmasın sen kendine dikkat etmeye devam et umudunu yitirme rabbim çok büyük hadii güzel haberlerinle inşallahh

Benim doktorumda aynı şeyi söylemişti vede ben dinlememiştim. Gerçekten doktora hak verdim. Eşimdende çok azar işittim. İnternet elinin altında olunca kafandaki bütün sorulara cevap arıyorsun, bazen güzel bazen ise seni çok olumsuz etkileyecek, strese sokacak bir gerçek ile karşılaşıyorsun halbuki seninle ilgisi olmayan bi gerçek oluyor bu ama sen üstüne alınıp evham yapıyorsun sonra üzülüyorsun, moralin düşüyor falan filan. Başarabilirsen ne mutlu sana.

Bana hep olumlu etki etti...
Tabi transferden sonra giremem belki canım benim..

Canlarım dualarınıza ihtiyacım var...
Benim için büyük gün YARIN HAYIRLI CUMA GÜNÜ...
4 dondurulmuş embriyom da çözülecek..
Ne olur dua edin 4'ü de kaliteli bir biçimde çözülsün ve bölünsünler...ve bölünmeye devam etsinler...
çözünce de bölünme durumuna göre 3.dün yani 26 ağs.c.tesi,ya da 4.gün pazar,ya da 5.güne giderse ki duam bu yönde inşallah gider canlarım 27.ağs.p.tesi olcak transferim..
bu günden itibaren dua edin neolur bana,çok ihitiyacım var canlarım benim...

merhaba canlar ...benden haberler var... istanbulda aradılar değerlerimin aşırı yüksek olmadığını ilaca başlamanın bebeklerin nörolojik gelişimini etkileyibilceğini o yüzden 12.haftya kadar ilaç başlamamı ve değerleri 12.haftada tekrar onlara yollamamı istediler.her100 hamileden 30 da olur bu değer artışı dediler...endişe edicek bişey yok en azından 4 hafta daha binlerce şükür rabbime:)bu arada kanbar ve bahar uzak durma kararınızı anlıyorum aslında ama sizsiz de düşenemiyorum buraları...habersiz kalmayalım en azından herkes uyurken girinde azcık haber verin kendinizden...teyze olmak için heyecanlanıyorum artık....son günlerr....süper annelerim benim...

gercekten mi asel k ya suan o kadar umutlandim ki dünkü üzüntümüzden sonra allahim insallah diyorum benim gibi nerde evlat istryen varsa dualarini kabul et diyorum,allah razi olsun canim ,senin degerlerin nasildi hatirlarsan yazarmisin canim,gerçekten çok büyük umut oldun bana[/QUOTE]

bak canım ben dayanamayıp 8. gün yaptırmıştım ve değerim 6,58 çıkmıştı 10 gün 14,58 çıktı 12 gün ise 27 ( ben katlanarak artmadı diye buralarda takla attım kendimi yerden yere vurdum nasıl üzüldüm anlatamam . doktorum iki gün sonra bir daha istedi test 14 gün değerim 36 bunu görünce iyie şoka girmiştim zaten doktorum büyük ihtimalle kimyasal dedi test takibine alacağız değerinin sıfırlanması gerekir dedi . düşünsene 12 senedir hamilesin diye demelerini bekliyordum ama içimdeki bu şüphe ile sevinememiştim bile . ve 16.gün istemesemde gittim kan verdim . sonucu beklemedim bile aklıma geldi gün içinde internetten bakayım dedim baktım çıkmış değer 105 gözlerime inanamadım . Rabbimin mucizesi bu işte dedim ağlamaktan eşime bile söyleyemedim . ve doktorum artık hamilesin test yaptırma demesine rağmen dayanamadım 18.gün tekrar yaptırdım sonuç 288 :)) geçen cumartesi keseyi gördüm . hala inanamıyorum canım ama inan bana o ol derse olacak . sende şimdi bol bol dua et lütfen kendini yorma ve üzme . bebeğinde bundan etkilenecek çünkü . bol bol dinlen . bebeğin sana geç tutundu demekki değerin yeni artmaya başladı . Allahım yanında ve yardımcın olsun .

cANIM ZATEN DURAMIYORUZ Kİ..
dua et benim için canım ikiz annem ....
ihtiyacım var buna...
senin adına öyle sevindim ki,hep dua ettim sana dün yasinimi,namazımı kılarken,okurken,şükür iyisiniz,dualarımı Rabbim kabul etti...
inşallah ben de senin gibi böyle hamile kalıp eşimle sevinçten havalara uçar,Rabbime şükrederiz...

bak canım ben dayanamayıp 8. gün yaptırmıştım ve değerim 6,58 çıkmıştı 10 gün 14,58 çıktı 12 gün ise 27 ( ben katlanarak artmadı diye buralarda takla attım kendimi yerden yere vurdum nasıl üzüldüm anlatamam . doktorum iki gün sonra bir daha istedi test 14 gün değerim 36 bunu görünce iyie şoka girmiştim zaten doktorum büyük ihtimalle kimyasal dedi test takibine alacağız değerinin sıfırlanması gerekir dedi . düşünsene 12 senedir hamilesin diye demelerini bekliyordum ama içimdeki bu şüphe ile sevinememiştim bile . ve 16.gün istemesemde gittim kan verdim . sonucu beklemedim bile aklıma geldi gün içinde internetten bakayım dedim baktım çıkmış değer 105 gözlerime inanamadım . Rabbimin mucizesi bu işte dedim ağlamaktan eşime bile söyleyemedim . ve doktorum artık hamilesin test yaptırma demesine rağmen dayanamadım 18.gün tekrar yaptırdım sonuç 288 :)) geçen cumartesi keseyi gördüm . hala inanamıyorum canım ama inan bana o ol derse olacak . sende şimdi bol bol dua et lütfen kendini yorma ve üzme . bebeğinde bundan etkilenecek çünkü . bol bol dinlen . bebeğin sana geç tutundu demekki değerin yeni artmaya başladı . Allahım yanında ve yardımcın olsun .[/QUOTE]
inşallah canim dua ediyorum zaten elimden birşey gelmiyor..benimde inşallah senin gibidir sagol açiklaman icin

arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var İzmirdeki doktorla başladıgımız tedavim iptal oldu yeni tüp bebek tedavim istanbulda başka doktorla ve gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda olsun özelden ulaşabilirsiniz.
puregon 300 1kt
menagon 1kt
purogestan tablet 2 kt

S-eyan canim cok uzuldum metanetli olmana da cok sevindim
allahim guzel yuzunu soldurmasin en kisa zamanda evlatlarini kucagina versin canim.

ay-3582 canim insallah degerin yukselir moralini yuksek tutmaya calis lutfen
senin gibi olup da hamile olan cok arkadas var.insallah sen de hamissindir canim.

merhaba canım çok sevindim son duruma allah bebişlerinizi size bağışlasın...
inş herşey dilediğin gibi olur
canım kafam dağınıktı biraz bayram nedeniylede uzak kalmak iyi geldi...
yine buradayım canım sizden uzakta kalamam daha fazla...
inş güzel haberlerimizi vermek nasip olur...
öpüyorum seni hakiki süper anne

Son düzenleme:
canim kanbarim bebislerin yarin cözülüyomus bitanem nasil sevindim insallah hepisi cözülür biran önce transferini olursun amin bizede hamis haberini verirsin:119::119::119:ama bu topik biliyor sen bu sefer hamis kalicaksin biz buna inaniyoruz icimize doguyor.benim esimde buraya girmeye kiziyodu am ama bu topigin ugruna ben inaniyorum sizler olmasaydiniz o zamani tek basima atlatamazdim tüm arkadaslarimi seviyorum ve öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…