Canım benim doktor dedi ki transfer sonucu alana kadar internet,kadınlar kulübü yok...
kapat kafanı dinle dedi..
ama mümkün değil yapamıyorum,sizden ayrı kalamıyorum..
ben sizlerle motive oluyorum,aksi durumda olmuyor bitanem...
evet mmalesef ramazandan sonra yani bayram gününden beri 5 negatif sonuç aldık ve negatifler arttı...
ama takılmayalım,inşalah en kısa zamanda 30. hatta 31. ve 32. hamilelerimiz ve devamları da gelecek inşallah...
pozitifimiz çok fazla,negatifler de inşallah bir an önce tedaviye başlayıp pozitiflerini görecekler...
bu topik uğurlu..
herşey çok güzel olacak...
evde doktor yasak ettiğinden ,eşim izin vermiyor girmeme,bak doktor girme kafanı karıştırma dedi ya,ben de eşim uyuduktan sonra iphonedan giriyorum...
ne yapayım sizler olmadan içim rahat etmiyor canım benim..
kızkardeşlerim,canyoldaşlarım olmadan olmuyor...
çok seviyorum hepinizi ...
Dualarınızı eksik etmeyin...
bitanem sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran...
aslında drunun dediği çok doğru o aşamada netten biraz uzak kalmak daha iyi olabilir...
ama dediğin gibi alışkanlık oldu bizde girmeden yapamıyoruz...
o gün bi gelsinde hayırlısıyla nasıl istersen öyle yap...
biz duayla bekleriz güzel haberini
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN CANIM BENİM..
Hepimiz birer birer hamile kalalım inşallah..
Sanırım ilk sonuç benden başı çekiyorum...
İnşallah Pozitif sonucumla dondurulmuşlarla transfer olacaklara ,hepinize umut ve moral olacağım Baharım....
evet canım dondurulmuşlarla ilk test sonucu senin heyecanla bekliycez o günü
inş güzelhaberinle coşup umutla devam edicez yolumuza
Hayırlısı olsun inşallah değerinn katlanarak artar cnmmmmmm
canım hakkında hayırlısı olsun...
rabbimden ümit kesilmez bakarsın yükselir değerin...
inş yarın güze haberler alırsın...
selam canlarım
bugün test günümdü ama sonuç negatif 1.20 çıktı rabbim benim için en hayırlısını böyle görmüş demekki 'O' ol demeyince olmaz
bakalım nasibimizde varsa elbet olur yeterki sağlık sıhhat versin
öpüyorum hepinizi canlar
bu maç bitti artık önümüzdeki maçlara bakacaz demekki
Selam kizlar bugün benimde test günimdü sonuç 11.78 degerim düşük cuma tekrardan istediler hayirlisi umudum yok ama varmi böle düşük cikipta sonradan saglikli yükselen s eyan senin içinde üzüldüm hayirlisi canim
Canım benim doktor dedi ki transfer sonucu alana kadar internet,kadınlar kulübü yok...
evet mmalesef ramazandan sonra yani bayram gününden beri 5 negatif sonuç aldık ve negatifler arttı...
ama takılmayalım,inşalah en kısa zamanda 30. hatta 31. ve 32. hamilelerimiz ve devamları da gelecek inşallah...
pozitifimiz çok fazla,negatifler de inşallah bir an önce tedaviye başlayıp pozitiflerini görecekler...
bu topik uğurlu..
evde doktor yasak ettiğinden ,eşim izin vermiyor girmeme,bak doktor girme kafanı karıştırma dedi ya,ben de eşim uyuduktan sonra iphonedan giriyorum...
Benim doktorumda aynı şeyi söylemişti vede ben dinlememiştim. Gerçekten doktora hak verdim. Eşimdende çok azar işittim. İnternet elinin altında olunca kafandaki bütün sorulara cevap arıyorsun, bazen güzel bazen ise seni çok olumsuz etkileyecek, strese sokacak bir gerçek ile karşılaşıyorsun halbuki seninle ilgisi olmayan bi gerçek oluyor bu ama sen üstüne alınıp evham yapıyorsun sonra üzülüyorsun, moralin düşüyor falan filan. Başarabilirsen ne mutlu sana.
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN CANIM BENİM..
Hepimiz birer birer hamile kalalım inşallah..
Sanırım ilk sonuç benden başı çekiyorum...
İnşallah Pozitif sonucumla dondurulmuşlarla transfer olacaklara ,hepinize umut ve moral olacağım Baharım....
canım benimde değerim böyle düşük çıkmış sonra yüzümü güldürmüştü. sakın moral bozmak yok benim yaptığım gibi kendini yerden yere atma üzüntüden hamilesin ve tadını çıkar . değerinin katlanması için bebeğinin seninle olması için bol bolllllllllllllllllll dua et . senin için dua edeceğim . Rabbim yardımcın olsun canım .
merhaba canlar ...benden haberler var... istanbulda aradılar değerlerimin aşırı yüksek olmadığını ilaca başlamanın bebeklerin nörolojik gelişimini etkileyibilceğini o yüzden 12.haftya kadar ilaç başlamamı ve değerleri 12.haftada tekrar onlara yollamamı istediler.her100 hamileden 30 da olur bu değer artışı dediler...endişe edicek bişey yok en azından 4 hafta daha binlerce şükür rabbime:)bu arada kanbar ve bahar uzak durma kararınızı anlıyorum aslında ama sizsiz de düşenemiyorum buraları...habersiz kalmayalım en azından herkes uyurken girinde azcık haber verin kendinizden...teyze olmak için heyecanlanıyorum artık....son günlerr....süper annelerim benim...
gercekten mi asel k ya suan o kadar umutlandim ki dünkü üzüntümüzden sonra allahim insallah diyorum benim gibi nerde evlat istryen varsa dualarini kabul et diyorum,allah razi olsun canim ,senin degerlerin nasildi hatirlarsan yazarmisin canim,gerçekten çok büyük umut oldun bana
merhaba canlar ...benden haberler var... istanbulda aradılar değerlerimin aşırı yüksek olmadığını ilaca başlamanın bebeklerin nörolojik gelişimini etkileyibilceğini o yüzden 12.haftya kadar ilaç başlamamı ve değerleri 12.haftada tekrar onlara yollamamı istediler.her100 hamileden 30 da olur bu değer artışı dediler...endişe edicek bişey yok en azından 4 hafta daha binlerce şükür rabbime:)bu arada kanbar ve bahar uzak durma kararınızı anlıyorum aslında ama sizsiz de düşenemiyorum buraları...habersiz kalmayalım en azından herkes uyurken girinde azcık haber verin kendinizden...teyze olmak için heyecanlanıyorum artık....son günlerr....süper annelerim benim...
canim kanbarim bebislerin yarin cözülüyomus bitanem nasil sevindim insallah hepisi cözülür biran önce transferini olursun amin bizede hamis haberini verirsin:119::119::119:ama bu topik biliyor sen bu sefer hamis kalicaksin biz buna inaniyoruz icimize doguyor.benim esimde buraya girmeye kiziyodu am ama bu topigin ugruna ben inaniyorum sizler olmasaydiniz o zamani tek basima atlatamazdim tüm arkadaslarimi seviyorum ve öpüyorum..Canım benim doktor dedi ki transfer sonucu alana kadar internet,kadınlar kulübü yok...
bu topik uğurlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?