Kızlar can yoldaşlarım,canım arkadaşlarım..
Hastaneden aradılar bugün saat 1,5 ta transferim olacak...
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
canim hadi gözün aydin dualarimizi seninle bebislerini al annesi fazla beklemesinler orada....Kızlar can yoldaşlarım,canım arkadaşlarım..
Lütfen dua edin bana....
ben buralardayim canim sana ben gecenlerde senin transfer nezaman olmustu diye sormustum bide senin adet kacinda olmustu görmedin herhalde biz ayni haftadamiyiz diye merak etmistim doktora daha henüz gitmedim sali günü insallah bende durumlar hemen´hemen ayni belrti falan yok gibi hala bakalim hayirlisi sen ne alemdesin bi deyisiklikler varmi sende.Oyaaaaaa napıyon kızhiç sesin çıkmıyor, nasıl gidiyor durumlar, bir daha doktora gittinmi ?
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
Lütfen dua edin bana....
ben buralardayim canim sana ben gecenlerde senin transfer nezaman olmustu diye sormustum bide senin adet kacinda olmustu görmedin herhalde biz ayni haftadamiyiz diye merak etmistim doktora daha henüz gitmedim sali günü insallah bende durumlar hemen´hemen ayni belrti falan yok gibi hala bakalim hayirlisi sen ne alemdesin bi deyisiklikler varmi sende.
Ben bebeğimi aldım geldim sende bu saatte almışsındir hadi bakalım aynı zamanda güzel haberleri veririz inşallah kanbar.cim
Kanbarrrrrrr çook sevindim süpriz transfer olmuş bu. Benimkide öyle olmuştu. Kontrol diye gitmiştim transfer olmuştu. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bebişler anneciğine sımsıkı tutunsunlar. Zaten bilseler böyle gönlü geniş anneleri olacağını kesin tutunurlar. Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allahım seninde eşininde yüzünü güldürsün. Bu arada en son sabah namazından sonra sana dua etmiştim, inşallah kabul olmuştur.
Oyacım bahsettiğin mesajını görmedim. Görseydim kesin yazardım. Benim transfer 21 temmuzda oldu. Son adetim 27 hazirandı ama doktor son adetten değil, transferden 14 gün öncesini gebelik başlangıcı olarak kabul etti. Yani bugün tam 7 haftalık olduk Allahımın izniyle. Benimde aman aman bir belirtim yok. Belim ve karnım ağrıyor, dinlenince geçiyor. Göğüslerim acıyor, dokunamıyorum, üzerine yatamıyorum. Benimde kontrolüm kısmetse 10 gün sonra.
esracım sanada hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah senin bebişinde sana sımsıkı tutunur. Oyy yerim onları ben.kanbar ile beraber 12 gün sonra hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Lütfen dua edin bana....
Selam kızlar , iki gündür çok ağrım var sizde de böyle olan var mı ? ayrıca dün akşam dayanamadım başka bir hastaneye gittim avicenna diye . oradaki doktora muayene oldum ama usg cihazları kaliteli olmadığı için keseyi bile çok karışık gördük . kalp atışları için daha çok erken dedi . kafam karıştı . ona kalsa bebek 5 haftalıkmış ama ben geçen hafta doktora gittiğimde 5+6 idi . onun üzerinden bir hafta geçti ve şu anda 6+6 olması gerekiyor ama adam bana ısrarla 5 haftalık daha çok yeni dedi .
off kafam çok karıştı
Lütfen dua edin bana....
Ben bebeğimi aldım geldim sende bu saatte almışsındir hadi bakalım aynı zamanda güzel haberleri veririz inşallah kanbar.cim
canım ohh bol bol dinlen az kaldı
bu arada beni sormuşun benim sonucum malesef negatif canım rabbim nasip etmedi
mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım
Lütfen dua edin bana....
Altımda hamile,üstümde hamile kardelen31- jasminecourt , bana da bulaşsın hamilelik sizden kızlarrrrrrr...........:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?