Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kızlar can yoldaşlarım,canım arkadaşlarım..
Hastaneden aradılar bugün saat 1,5 ta transferim olacak...
Lütfen dua edin bana....

aaa canım senin için ani oldu bu biraz ama . olsun daha iyi olur bence . beklerken de stres olacaktın . Tatlım evdeyim bugün sana adına yasin okuyacam sen transerini olurken . Rabbim hep yanında olsun . içine ferahlık versin inşl . Bebeklerin sana sımsıkı tutunsun . Hadi hayırlıs canım çok az kaldı :) artık sende bir anne adayısın :))))

Lütfen dua edin bana....

canımın içi demek büyük an geldi çattı hayırlısı olur inş
rabbim bebişlerini sana bağışlasın 12 gün sonra güzel haberini almak dileğiyle
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun...

Lütfen dua edin bana....

Allah yardımcın olsun canım. ne mutlu bebişlerine kavuşuyorsun
12 sonra mutlu haberler nasip etsin rabbim

Oyaaaaaa napıyon kız hiç sesin çıkmıyor, nasıl gidiyor durumlar, bir daha doktora gittinmi ?
ben buralardayim canim sana ben gecenlerde senin transfer nezaman olmustu diye sormustum bide senin adet kacinda olmustu görmedin herhalde biz ayni haftadamiyiz diye merak etmistim doktora daha henüz gitmedim sali günü insallah bende durumlar hemen´hemen ayni belrti falan yok gibi hala bakalim hayirlisi sen ne alemdesin bi deyisiklikler varmi sende.

Lütfen dua edin bana....

Ayyyyyyy ne güzellll bugün kavuşuyosun bebişlerine cnmmmmm
rabbim yardımcın olsunnnnn..
inşş hamiş haberlerini vermek nasip olurrr..

Lütfen dua edin bana....

canım inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsnlar sana..
dualarım seninle cnm...12 gün sonra mujdeli haberini alırız inşallah..

Lütfen dua edin bana....

Kanbarrrrrrr çook sevindim süpriz transfer olmuş bu. Benimkide öyle olmuştu. Kontrol diye gitmiştim transfer olmuştu. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bebişler anneciğine sımsıkı tutunsunlar. Zaten bilseler böyle gönlü geniş anneleri olacağını kesin tutunurlar. Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allahım seninde eşininde yüzünü güldürsün. Bu arada en son sabah namazından sonra sana dua etmiştim, inşallah kabul olmuştur.

Oyacım bahsettiğin mesajını görmedim. Görseydim kesin yazardım. Benim transfer 21 temmuzda oldu. Son adetim 27 hazirandı ama doktor son adetten değil, transferden 14 gün öncesini gebelik başlangıcı olarak kabul etti. Yani bugün tam 7 haftalık olduk Allahımın izniyle. Benimde aman aman bir belirtim yok. Belim ve karnım ağrıyor, dinlenince geçiyor. Göğüslerim acıyor, dokunamıyorum, üzerine yatamıyorum. Benimde kontrolüm kısmetse 10 gün sonra.

Ben bebeğimi aldım geldim sende bu saatte almışsındir hadi bakalım aynı zamanda güzel haberleri veririz inşallah kanbar.cim

esracım sanada hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah senin bebişinde sana sımsıkı tutunur. Oyy yerim onları ben. kanbar ile beraber 12 gün sonra hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Çok sağol inşallah güzel haberimi de paylaşırim burda

cnm benim bende seni merak ediyordum sende belitmişsin cihazlar kaliteli değil diye cnm kuzenim hamile olduğu dönemde özel lüks bir hastahanede dr 8.haftaya kadar hamile bile saymadı kızcağız 10.haftada hamilesin dendi yok geriden geliyor yok kalbinde nokta var daha 28 yaşında amniyosentez bile yaptıdılar sonuç 23 aylık güzel güzel cin gibi oğlumuz varhiç takılma için rahat olsun diye üniversite hastahanesine git

Lütfen dua edin bana....

Ben bebeğimi aldım geldim sende bu saatte almışsındir hadi bakalım aynı zamanda güzel haberleri veririz inşallah kanbar.cim

Canlarim transferleriniz hayirli ugurlu olsun,bebisleriniz simsiki tutunsunlar ve saglikla buyusunler insallah,

canım ohh bol bol dinlen az kaldı
bu arada beni sormuşun benim sonucum malesef negatif canım rabbim nasip etmedi
mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım

dediğin gibi canım şimdilik nasip değilmiş ama günü zamanı gelecek, yalnız nickin hala bana aynı şeyi çağrıştırıyor dilerim bir daha tedaviye bile gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…