canım ben çok sevindim buna bitanem...
ben de olumsuz diye üzülüyordum sana,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini....
darısı başıma 2-3 gün içinde transferim olacak..
İLK POZİTİF HABER SENDEN GELDİ....
30.HAMİLEMİZİ KUTLAYALIM BAKALIM..OLEY ...OLEY...OLEY....
teşekkür ederim kanbarcım. birkaç saat inanmadım zaten, sanki hiç duymamışım gibi yeniden internetten araştırdım test sonucunu
darısı başına bakalım
cnm Allah sağlıcakla tamamına erdirsin
Cnm ben tup bebek doktoruma ittim cihazı baya iyi..5+6 iken hem kese hem bebek hem kalp atışını gördü doktor ..ama ben farkedemedim kalp atışını doktor yeni başlamış ben anlıyorum dedi...7+1 de kadın dogum doktoruma gitcem Heralde Ozaman duyulur..ama kafan karışmasın makinadan makinaya duyarlılık değişiyor..Selam kızlar , iki gündür çok ağrım var sizde de böyle olan var mı ? ayrıca dün akşam dayanamadım başka bir hastaneye gittim avicenna diye . oradaki doktora muayene oldum ama usg cihazları kaliteli olmadığı için keseyi bile çok karışık gördük . kalp atışları için daha çok erken dedi . kafam karıştı . ona kalsa bebek 5 haftalıkmış ama ben geçen hafta doktora gittiğimde 5+6 idi . onun üzerinden bir hafta geçti ve şu anda 6+6 olması gerekiyor ama adam bana ısrarla 5 haftalık daha çok yeni dedi .
off kafam çok karıştı
Ay neguzel 12 gun sonra bebis haberi alcaz oleyyyy:)Kızlar can yoldaşlarım,canım arkadaşlarım..
Hastaneden aradılar bugün saat 1,5 ta transferim olacak...
Lütfen dua edin bana....
Cnm nslsin iyimisin ..canım inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsnlar sana..
dualarım seninle cnm...12 gün sonra mujdeli haberini alırız inşallah..
Kızlar can yoldaşlarım,canım arkadaşlarım..
Hastaneden aradılar bugün saat 1,5 ta transferim olacak...
Lütfen dua edin bana....
inşallah canım!!!
transferine çok az kaldı sanırım, yakında bebişlerinle olacaksın, tutunup anneleriyle kalsınlar. tombul bebişler olsunlar
canım ben çok sevindim buna bitanem...
ben de olumsuz diye üzülüyordum sana,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini....
darısı başıma 2-3 gün içinde transferim olacak..
İLK POZİTİF HABER SENDEN GELDİ....
30.HAMİLEMİZİ KUTLAYALIM BAKALIM..OLEY ...OLEY...OLEY....
teşekkür ederim kanbarcım. birkaç saat inanmadım zaten, sanki hiç duymamışım gibi yeniden internetten araştırdım test sonucunu
darısı başına bakalım
Cnm ben tup bebek doktoruma ittim cihazı baya iyi..5+6 iken hem kese hem bebek hem kalp atışını gördü doktor ..ama ben farkedemedim kalp atışını doktor yeni başlamış ben anlıyorum dedi...7+1 de kadın dogum doktoruma gitcem Heralde Ozaman duyulur..ama kafan karışmasın makinadan makinaya duyarlılık değişiyor..
Bu arada ben 3 gun cok agrim oldu kalçam bacaklarım ve adet agrisi gibi agrim hatta 3 gun leke geldi cok korktum doktor normal dedi ..iki gündür agrim yok 1-2 kere 15 dk gibi arada agri giriyor okdr..bugun lekede gelmedi normal Heralde böle seyler...kalp atışı genelde 6-9 hafta arasında duyuluyor bı arkadaşımın 9. Haftada duyulmuş ondan korkma
Ay neguzel 12 gun sonra bebis haberi alcaz oleyyyy:)
Cnm nslsin iyimisin ..
Arunaaaaaaaaaa test zamanın nezaman cnm bnmmm....
canim benim inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana
Allah yardımcın olsun...İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın inşallah...
Kanbarcimmmm hayirli olsun. Merak etme herseyin hayirlisi olacak ins. Ssonucunu bizde sabirsizlikla bekliyoruz:)))
Kanbarrrrrrr çook sevindim süpriz transfer olmuş bu. Benimkide öyle olmuştu. Kontrol diye gitmiştim transfer olmuştu. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bebişler anneciğine sımsıkı tutunsunlar. Zaten bilseler böyle gönlü geniş anneleri olacağını kesin tutunurlar. Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allahım seninde eşininde yüzünü güldürsün. Bu arada en son sabah namazından sonra sana dua etmiştim, inşallah kabul olmuştur.
Oyacım bahsettiğin mesajını görmedim. Görseydim kesin yazardım. Benim transfer 21 temmuzda oldu. Son adetim 27 hazirandı ama doktor son adetten değil, transferden 14 gün öncesini gebelik başlangıcı olarak kabul etti. Yani bugün tam 7 haftalık olduk Allahımın izniyle. Benimde aman aman bir belirtim yok. Belim ve karnım ağrıyor, dinlenince geçiyor. Göğüslerim acıyor, dokunamıyorum, üzerine yatamıyorum. Benimde kontrolüm kısmetse 10 gün sonra.
esracım sanada hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah senin bebişinde sana sımsıkı tutunur. Oyy yerim onları ben.kanbar ile beraber 12 gün sonra hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
cnm benim şimdi bebişlerinle dinleniyorsundur
Canlarim transferleriniz hayirli ugurlu olsun,bebisleriniz simsiki tutunsunlar ve saglikla buyusunler insallah,
aaa inanmıyorummm...
ay şimdi bebişler göbişte mi kanbarım... ay hadi hayırısı
anne olduu kanbarrr anne oldu kanbarrr
aaa canım senin için ani oldu bu biraz ama . olsun daha iyi olur bence . beklerken de stres olacaktın . Tatlım evdeyim bugün sana adına yasin okuyacam sen transerini olurken . Rabbim hep yanında olsun . içine ferahlık versin inşl . Bebeklerin sana sımsıkı tutunsun . Hadi hayırlıs canım çok az kaldı :) artık sende bir anne adayısın :))))
hadi al gel canım bebeklerini
dualrım seninle inşallah herşey çok güzel olacak
canımın içi demek büyük an geldi çattı hayırlısı olur inş
rabbim bebişlerini sana bağışlasın 12 gün sonra güzel haberinialmak dileğiyle
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun...
Allah yardımcın olsun canım. ne mutlu bebişlerine kavuşuyorsun
12 sonra mutlu haberler nasip etsin rabbim
canim hadi gözün aydin dualarimizi seninle bebislerini al annesi fazla beklemesinler orada....
Ayyyyyyy ne güzellll bugün kavuşuyosun bebişlerine cnmmmmm
rabbim yardımcın olsunnnnn..
inşş hamiş haberlerini vermek nasip olurrr..
canım inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsnlar sana..
dualarım seninle cnm...12 gün sonra mujdeli haberini alırız inşallah..
Ben bebeğimi aldım geldim sende bu saatte almışsındir hadi bakalım aynı zamanda güzel haberleri veririz inşallah kanbar.cim
Canlarım öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
İyi ki varsınız,sizi öyle seviyorum ki....
Bebişlerime kavuştum saat 1,5 ta kızlar...
Öyle duygulandım ki 2 tane ateş böceği göbişime yerleşti...
Canım doktorum benim o elinden gelen herşeyi yaptı...
Canlarım tam 14 gün sonra test tarihim:8 Eylül Cumartesi günü ...
Rabbim inşallah anne olmayı istediğim kadar,o da beni anne yapmayı istemiştir...
1 hafta rapor verdi evdeyim...
Yeni ilaç ve kansulandırıcı iğne verdi..
Sabah akşam jele devam...
Embriyoların 4 ü de iyi kaliteydi,ben ani bir kararla 6.gün yani pazartesini beklemeden transfer etmeye karar verdim dedi,çünkü rahim ortamı daha iyi düşündüm dedi..
Diğerleri böyle iyi giderse tekrar donduracakmış,ben atılacak sanmıştım...
Çok iyi olduğundan 6.gün pazatesine kadar izlenip dondurulabilirmiş...
,DUANIZI EKSİK ETMEYİN.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM..ALLAHA EMANET OLUN..
Cnm nslsin iyimisin ..
....
Rabbim inşallah anne olmayı istediğim kadar,o da beni anne yapmayı istemiştir...
Embriyoların 4 ü de iyi kaliteydi,ben ani bir kararla 6.gün yani pazartesini beklemeden transfer etmeye karar verdim dedi,çünkü rahim ortamı daha iyi düşündüm dedi..
,DUANIZI EKSİK ETMEYİN.
canım inş. rabbim bebişlerini sana bağışlar bir ömür boyu anneleriyle olurlar
8 eylülde güzel haberleri alırız inşallah
,DUANIZI EKSİK ETMEYİN.
Evde herkes uyudu,ben de uyuyayım artık 2 ateşböceğimle....
Uykusuz kalmasın yavrularım...
Hepinizi çok seviyorum...
İnşallah hepimiz anne olacağız hayırlısıyla.....
benim yaş 36 canım
bwn,m yaptırdığım teste referans değerleri
1 ile 5 arası iyi rezerv 1 altı kötü
bunun yanında adetin 3. günü ultrasonda görülen folükül sayısıda bilgi verir.
amh ile birlikte fsh değerinde önemli.
amh değeri düşük olduğunda sadece rezerv azlığı sorunu olmuyor. bununla birlikte yumurta kaliten düşüyor.
dolayısı ile hamile kalman güç oluyor.
senin rezerv durumun çok şükür fena değil.
ben kendi doktorumdan duydum amh değeri 0.1 olan yani menapoza girmiş bir hastası
tedavi olmuş ve ikizlere hamile.
yeterki mevlam vermeyi dilemiş olsun.
moral çok önemli rezervi kafana takma
çünkü ben öyle yaptım. tek yumurtam da olsa beni sonuca götürsün yeter dedim
tedavi süresince hiç moralimi bozmadım hatta opu sırasında doktoruma espri bile yaptım
anestezi doktoru gecikince dedim ki doktoruma
aman doktor bey başlayalım operasyona zaten kaç yumurtam var ki onlarda elden gitmesin die
çok şükür şuan hamileyim darısı tez zamanda senin ve isteyen diğer kaderdaşlarımın başına
CnM bak benim ikinci denemede tuttu inan ilk denemeden dahada umut doluydum Rabbim güç kuvet. Veriyorcanım iyiyim çok sağol..
atlattım sayılır negatifi..
yeni planlar yapmaya bile başladık eşimle inşallah doğru karar veririz bir an evvel..
ankara ve istanbul arasında gidip gidip geliyoruz bakalım...
sen nerede yaptırmıştın minikgelinim..
cnm benim bende seni merak ediyordum sende belitmişsin cihazlar kaliteli değil diye cnm kuzenim hamile olduğu dönemde özel lüks bir hastahanede dr 8.haftaya kadar hamile bile saymadı kızcağız 10.haftada hamilesin dendi yok geriden geliyor yok kalbinde nokta var daha 28 yaşında amniyosentez bile yaptıdılar sonuç 23 aylık güzel güzel cin gibi oğlumuz varhiç takılma için rahat olsun diye üniversite hastahanesine git
canlar aruna mesaj çekti sonuç olumsuz çok üzgünüm
allah arkadaşımıza sabır versin baya kötü düzelince ararım dedi çok kötü oldum bende...
allah yüzünü güldürsün arkadaşımın...
allah arkadaşımıza sabır versin baya kötü düzelince ararım dedi çok kötü oldum bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?