canım senin için en hayırlı olan ne ise o gün olsun transferin inş
evet ilk dondurulmuş transferi senin olacak sonra arkandan bizde geliriz inş
canım diyorum ya 33 bile demezler sana çok genç gösteriyorsun ruhuna ayak uyduruyor vücudunda bitanemmmmmmm
kuzum blasist aşaması bu yapılıyor bende çok kötü olmuştum 3 ünüde verselerdi çok sevinirdim kalanı 6.güne bekletip donduruyorlar benimkinin ömrü yokmuş daynamadı 5inden 3 dayanabilmişti üçüz transferi yapılmıyormuş benim ilk denemem diye senin belki yapılır ama o da ayrı bir sorun bir arkadaşın bu yüzden hamileliğinin 12.haftasında ikisi alında o yüzden sayıyı boşver rabbim hiçbirimiz evlatla imtihan etmesin
canım senin için en hayırlı olan ne ise o gün olsun transferin inş
evet ilk dondurulmuş transferi senin olacak sonra arkandan bizde geliriz inş
canım diyorum ya 33 bile demezler sana çok genç gösteriyorsun ruhuna ayak uyduruyor vücudunda bitanemmmmmmm
canlarımmm, ciğerlerimmm, poğaçalarım, böreklerim, şekerlerim...
bayram itibari ile evde olmadığımdan (hala değilim) buralara neredeyse hiç uğrayamadım (2 defa falan sadece bir kaç dakikalık) neler oldu neler bitti hiiiçç haberim yokk.
çok özledm hepinizi yaabüyük eksiklik buralara yazamamak okuyamamak, yeni pıt pıt sevinçleriyle çoşamamak, üzülen arkadaşlarımla üzülememek...
son 6 kişi kalmıştık en son di mi, ilk kanbarcımın transferi olacaktı inşallah kaçırmamışımdır, arunacımın günü az kalmıştır, s_eyan sonuç bekliyordu nooldu acep? hamilişişkoş arkadaşlarımın bebişlerinden haber var mı? ikizlerimiz, pıt pıtlarımız falan?? ayyy çok özledim hepinizi ya... ruveyda, hil-bur, pimpirik, denizfenerim, cicoş, kardelen, autumun, oyacıkım, asel, albilda, minşgelin, pempetafşanım ay aklıma adı gelmeyen herbikesler özledim hepinizi yaaaa... iyi olun pazartesi itibari ile kesintisi görüşmek üzere .
kanat valla merak etmeye başladım...sen bi foto paylaş bizimle en iyisi bizde görelim şu 35 lik lolitayı:)
aman yavrucuğum nerdesin sen yaaaa
her gün girdim baktım yok. vaall şekerim buraların sensiz tadı yok.
insan bu kadar sever topiğini arkadaşlarını
ben buralara pek takılmazdım. uzun süreli yazıştığım grupsunuz.
inşallah yüz yüze tanışmak nasip olurda
bebişlerimizin anılarını paylaşırız hep beraber.
hepinizi çoook seviyorum
inşallah sırayla hamiş haberlerinizi alırız
kanbarım hadi bismillah
Canim benim yukselmesini cok istemistim cok uzuldum allah sabir versin insallah en kisa zamanda evlat sahibi olursunEvet kizlar benim maceramda burda son buldu degerim 11.78 den 2.88 e düşmüş doktorum ilaçlarini kes dedi yani negatif inşallah sizinkiler pozitif olur kizlar
Canim benim gozunaydin darisi kese ve kalp atislarina insallahselamlar herkese
herhalde 1 haftadan çok zaman oldu gelip topiği okuyamıyorum, tabii bir 100-150 sayfa geçmiş bu arada maşallah
benim test tarihim 18 ağustos du ama sabahin köründe memlekete yola çıkacağımız için bir önceki gece yaptırdık, sonuç pozitif !!!
inşallha devamını da görürürüz, hala inanamıyorum ve şu kalp atışı/kese muayenesi olup bitene dek de korkuyla bakıyorum.
ama allahıma çok şükür bir aşamayı geçtik.
sadece anneme ve kayınvalideme söyledik, hep birlikte heyecanla mutlu haberlerin devamı için dua ediyoruz.
listede olumlu haber alan herkesi kutluyorum, inşallah hep birlikte kapl atışı/kese sınavını da geçeriz, daha umutla devam ederiz yolculuğumuza. Burada olumsuz haber alan arkadşlara allah sabır versin diyorum. ama sizlerde gördüğüm azim ve inanç bana çok ümit verdi çok destek oldu, inşallah bir sonraki denemenizde olumlu sonuçla karşılaşırsınız.
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun & bir sonraki bayrama minik bebişlerimizle girmek nasip olsun
Fiyonkum cok ozledik seni yaa bizi yalniz birakmayin cabuk doooon!!!!canlarımmm, ciğerlerimmm, poğaçalarım, böreklerim, şekerlerim...
bayram itibari ile evde olmadığımdan (hala değilim) buralara neredeyse hiç uğrayamadım (2 defa falan sadece bir kaç dakikalık) neler oldu neler bitti hiiiçç haberim yokk.
çok özledm hepinizi yaabüyük eksiklik buralara yazamamak okuyamamak, yeni pıt pıt sevinçleriyle çoşamamak, üzülen arkadaşlarımla üzülememek...
son 6 kişi kalmıştık en son di mi, ilk kanbarcımın transferi olacaktı inşallah kaçırmamışımdır, arunacımın günü az kalmıştır, s_eyan sonuç bekliyordu nooldu acep? hamilişişkoş arkadaşlarımın bebişlerinden haber var mı? ikizlerimiz, pıt pıtlarımız falan?? ayyy çok özledim hepinizi ya... ruveyda, hil-bur, pimpirik, denizfenerim, cicoş, kardelen, autumun, oyacıkım, asel, albilda, minşgelin, pempetafşanım ay aklıma adı gelmeyen herbikesler özledim hepinizi yaaaa... iyi olun pazartesi itibari ile kesintisi görüşmek üzere .
canim gecmis olsun ikizlerin de hayirli olsun cok sevindim dikkat et kendine dinlen lutfenHerkese merhabalar .... Dun benden kahverengi akinti gelince ben kostura kostura dr ye gittim.. Yerlesme kanmasi dedi ikiz dedi... Bi tanesinde ip gobi bi sey gordum. Digeri daha gorunmuyodu..belki bos kesedirr dedi. Benim dr hic ikiz istemiyo. Dikkat edecen diyo kilo falan az alacan diyo ayda 1-2kilo diyo...o istemeyince bizde korktuk
Caniiiim masallah masallah embriyolarin cok iyiymis insallah transferin de guzel gecer arkadasimHilalim aradılar şimdi.
Embiyoların güzelce çözüldüler ve bölünüyorlar dedi,yani yarın transfere çağırmadı...
İnşallah Pazartesi gününe kadar 4 embriyom da güzelce bölünmeye devam eder ve blastosist transferim olur...
AMİN..
Dualarınızı esirgemeyin bende ne olur...
43 yaşında Kanat ve Metin Erdem Öztürk 8 yıl hasretten sonra bebişlerine kavuşur inşallah hayırlısıyla...
AMİN..
canım allah sabır versin inş rabbim en kısa zamanda gönderir mucizenizi...
Canim benim yukselmesini cok istemistim cok uzuldum allah sabir versin insallah en kisa zamanda evlat sahibi olursun
Caniiiim masallah masallah embriyolarin cok iyiymis insallah transferin de guzel gecer arkadasim
senin icin ve kalan arkadaslar icin dua ediyoruz tatlim
canım tahmin etmiştim tatilde olduğunuzu ohhhhhhhhh sefanız olsun
2 hafta sonra bebişinide alacaksın zaten moral depola bol bol
görüşmek üzere canım dikkat et kendine
aman yavrucuğum nerdesin sen yaaaa
her gün girdim baktım yok. vaall şekerim buraların sensiz tadı yok.
insan bu kadar sever topiğini arkadaşlarını
ben buralara pek takılmazdım. uzun süreli yazıştığım grupsunuz.
inşallah yüz yüze tanışmak nasip olurda
bebişlerimizin anılarını paylaşırız hep beraber.
hepinizi çoook seviyorum
inşallah sırayla hamiş haberlerinizi alırız
kanbarım hadi bismillah
aruna sakın stres yapma. keşke idrar testi yapmasaydın canım. ben de transferin 8. günü kan testi yapacaktım eşim engelledi. sonra beklemek o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum. 12. günü bekle ve bu sürede hep dua et. Allah'ım inşallah sonu hayırlı olsun pozitif olsun diye.
canım yaşa takılma önemli olan yumurtalık yaşın.
ben de 36 yaşındayım diye dert ediyordum. amh testinde yumurtalık yaşım
meğerse 42- 43 müş.
moral çok önemli. Allah'a güven dayan gerisini düşünme
inşallah buradan hamileyim diye yazacaksın.
sevgilerimle
merhaba size bir sorum olacaktı amh testine göre yumurtalık yaşım 42-43 çıktı demişssiniz benim d erezervlerimin kötü olduğunu söyledi doktor şu an dhea kullanıyorum amh test sonucum 1.4çıktı, henüz doktora gösteremedim pzt inşallah muayene ile göstereceğim bu değerle ilgili bilginiz var mı sizin kaçtı değeriniz benim de yaşım 33şu an...
Selam benim anneciklerim ve anne adaylarim valla sayfalar ilerlemis güzel haberlerle dolu masallah...:119::119::119:
Kambarimin yumoslarina masallah bölüne bölüne gelsinler insallah annelerine konsun meleklerin
Cicisim seninde gözün aydin canim yakinda sende baharcigimda flatzkimda fiyonkcugumda ve diyer sayamadigim tüm arkadaslr anneler kervanina katilicaksiniz insallah.. amin...:16
Pimpirkcigimde ikiz annesi oluyomus onada masallah
Jasminecourtcugum hamismis gözün aydin bitanem Allah kalp atislarini göstermeyi nasip etsin insallah
ve negativ alan Arkadaslarim sakin üzülüpte ümidinisi kayb etmeyin olurmu Allah Büyük tez zamanda sizde positif güzel haberler alicaksinis insallah...
hepiniz cok seviyorumm kocaman kucakliyorve öpüyorum
canımmm... inşallah 2 hafta sonra dediğin gibi bebişimle olurum (amin) tabi daha öncesinde kanbar ve sen, sonra ben sonra flzask sonra tafşanım su hangi arada idi onu bilemedim, sonrada 1 aya kadar da burdaki herkeslerin göbişi bebiş olsun inşallahhh aminnn...
bu arada ertelenmşti ya tedavimiz zaman nasıl geçer diyodum anamm geldi çattı nerdeyseee woowww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?