Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım Bahar'ım teşekkür ederim...
İnşallah alt ve üstümdeki arkadaşlarım hamile,ben de ortalarında hamile olacağım o tabloda...
Hep öyle dua ediyorum zaten ,Allah hayırlı zamanda ,hayırlı adette ve cinsiyette sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bitanem..

Canım benim bende hayırlı zamanda ,hayırlı ve sağlıklı evlatlarım diliyorum...
Rabbim en hayırlısını ,sağllıklısını versin de...
Seneye bi daha yaparım tüp bebek tedavisi,yumurtalarım sağolsıun bitanem..
Dualarım hep hayırlısı olsun şeklinde arkadaşım..

kanat valla merak etmeye başladım...sen bi foto paylaş bizimle en iyisi bizde görelim şu 35 lik lolitayı:)

aman yavrucuğum nerdesin sen yaaaa
her gün girdim baktım yok. vaall şekerim buraların sensiz tadı yok.
insan bu kadar sever topiğini arkadaşlarını
ben buralara pek takılmazdım. uzun süreli yazıştığım grupsunuz.
inşallah yüz yüze tanışmak nasip olurda
bebişlerimizin anılarını paylaşırız hep beraber.
hepinizi çoook seviyorum
inşallah sırayla hamiş haberlerinizi alırız
kanbarım hadi bismillah

kanat valla merak etmeye başladım...sen bi foto paylaş bizimle en iyisi bizde görelim şu 35 lik lolitayı:)

Canım benim tanışırız inşallah...
Güldürdün beni sen çok yaşa kız..

Ben de seni seviyorum canım benim..
Bana dua ettin sen Allah razı olsun..
İnşallah dualarınızla hamile KALACAĞIM BİTANEM...
SONRA DA GELSİN RÜYAMDA GÖRDÜĞÜM MERT BEBEK...(TABİ Kİ ALLAH HAYIRLISINI VERİSN,KIZ/ERKEK,TEK/İKİZ NE HAYIRLISI İSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR.)

Evet kizlar benim maceramda burda son buldu degerim 11.78 den 2.88 e düşmüş doktorum ilaçlarini kes dedi yani negatif inşallah sizinkiler pozitif olur kizlar
Canim benim yukselmesini cok istemistim cok uzuldum allah sabir versin insallah en kisa zamanda evlat sahibi olursun
Canim benim gozunaydin darisi kese ve kalp atislarina insallah
Fiyonkum cok ozledik seni yaa bizi yalniz birakmayin cabuk doooon!!!!
canim gecmis olsun ikizlerin de hayirli olsun cok sevindim dikkat et kendine dinlen lutfen
Caniiiim masallah masallah embriyolarin cok iyiymis insallah transferin de guzel gecer arkadasim
senin icin ve kalan arkadaslar icin dua ediyoruz tatlim

Canım denizfenerim bitanem..
Upurlu tickerımı yapmama yardım eden can arkadaşım....
İnşallah canım benim Pazartesi olur transferim,o güne kadar 4 yavrum da güzelce kaliteli bir şekilde bölünmeye devam ederler...
Sizlerin dua,moral,mıtivasyonuyla ben de inşallah güzel haberler vereceğim sizlere canlarım...

Selam benim anneciklerim ve anne adaylarim valla sayfalar ilerlemis güzel haberlerle dolu masallah...:119::119::119:
Kambarimin yumoslarina masallah bölüne bölüne gelsinler insallah annelerine konsun meleklerin
Cicisim seninde gözün aydin canim yakinda sende baharcigimda flatzkimda fiyonkcugumda ve diyer sayamadigim tüm arkadaslr anneler kervanina katilicaksiniz insallah.. amin...:16
Pimpirkcigimde ikiz annesi oluyomus onada masallah
Jasminecourtcugum hamismis gözün aydin bitanem Allah kalp atislarini göstermeyi nasip etsin insallah

ve negativ alan Arkadaslarim sakin üzülüpte ümidinisi kayb etmeyin olurmu Allah Büyük tez zamanda sizde positif güzel haberler alicaksinis insallah...
hepiniz cok seviyorumm kocaman kucakliyorve öpüyorum

kızlar size birşey danışacağım bu gün kan testim yapıldı hamileliğimin 7.haftasındayım NEU diye bir test var acaba o neyi ölçüyor kanda anlıyamadım merak ettim..dr.sonucu ulaştırcaktım oda yokmuş bugün pazartesiye kadar beklişyeceğim bilen varsa bana anlatırmı nette aradım bulamadı...

canım tahmin etmiştim tatilde olduğunuzu ohhhhhhhhh sefanız olsun
2 hafta sonra bebişinide alacaksın zaten moral depola bol bol
görüşmek üzere canım dikkat et kendine

canımmm... inşallah 2 hafta sonra dediğin gibi bebişimle olurum (amin) tabi daha öncesinde kanbar ve sen, sonra ben sonra flzask sonra tafşanım su hangi arada idi onu bilemedim, sonrada 1 aya kadar da burdaki herkeslerin göbişi bebiş olsun inşallahhh aminnn...
bu arada ertelenmşti ya tedavimiz zaman nasıl geçer diyodum anamm geldi çattı nerdeyseee woowww...

canımmm... paylaşıcaz bebiş anılarımızıda sonracıma gün be gün gelişmelerinide sonra zaman zaman bir araya gelip onlarıda biraraya getiricez inşallah, ne de olsa topik kardeşi onlar

canım ohh bol bol dinlen az kaldı
bu arada beni sormuşun benim sonucum malesef negatif canım rabbim nasip etmedi
mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım

merhaba size bir sorum olacaktı amh testine göre yumurtalık yaşım 42-43 çıktı demişssiniz benim d erezervlerimin kötü olduğunu söyledi doktor şu an dhea kullanıyorum amh test sonucum 1.4çıktı, henüz doktora gösteremedim pzt inşallah muayene ile göstereceğim bu değerle ilgili bilginiz var mı sizin kaçtı değeriniz benim de yaşım 33şu an...

benim yaş 36 canım
bwn,m yaptırdığım teste referans değerleri
1 ile 5 arası iyi rezerv 1 altı kötü
bunun yanında adetin 3. günü ultrasonda görülen folükül sayısıda bilgi verir.
amh ile birlikte fsh değerinde önemli.
amh değeri düşük olduğunda sadece rezerv azlığı sorunu olmuyor. bununla birlikte yumurta kaliten düşüyor.
dolayısı ile hamile kalman güç oluyor.
senin rezerv durumun çok şükür fena değil.
ben kendi doktorumdan duydum amh değeri 0.1 olan yani menapoza girmiş bir hastası
tedavi olmuş ve ikizlere hamile.
yeterki mevlam vermeyi dilemiş olsun.
moral çok önemli rezervi kafana takma
çünkü ben öyle yaptım. tek yumurtam da olsa beni sonuca götürsün yeter dedim
tedavi süresince hiç moralimi bozmadım hatta opu sırasında doktoruma espri bile yaptım
anestezi doktoru gecikince dedim ki doktoruma
aman doktor bey başlayalım operasyona zaten kaç yumurtam var ki onlarda elden gitmesin die
çok şükür şuan hamileyim darısı tez zamanda senin ve isteyen diğer kaderdaşlarımın başına

Oyaaaaaa napıyon kız hiç sesin çıkmıyor, nasıl gidiyor durumlar, bir daha doktora gittinmi ?

canım su benden önce sıralama kanbar, su, ben, sen, flzask ve pembetavşanım olarak devam ediyor inş hepimiz olucaz
aynen canım yaa çok çabuk geçiyor günler 2 hafta sonra bebişlerimiz göbişimizde olacak 16:

Selam kızlar , iki gündür çok ağrım var sizde de böyle olan var mı ? ayrıca dün akşam dayanamadım başka bir hastaneye gittim avicenna diye . oradaki doktora muayene oldum ama usg cihazları kaliteli olmadığı için keseyi bile çok karışık gördük . kalp atışları için daha çok erken dedi . kafam karıştı . ona kalsa bebek 5 haftalıkmış ama ben geçen hafta doktora gittiğimde 5+6 idi . onun üzerinden bir hafta geçti ve şu anda 6+6 olması gerekiyor ama adam bana ısrarla 5 haftalık daha çok yeni dedi .
off kafam çok karıştı

Kızlar can yoldaşlarım,canım arkadaşlarım..
Hastaneden aradılar bugün saat 1,5 ta transferim olacak...
Lütfen dua edin bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…