Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

çok saol bitanem inşallah kavuşacağım ve beni hiç bırakmayacaklar cümlemize nasip etsin Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah

allah razı olsun, inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alabiliriz.
çifter çifter gelirler bebeklerimiz inşallah.

bütün dualarım seninle...allah gönlüne göre versin...herşey çok güzel olucak bir tek buna inan.

Selam Kızlar ;
Dün görüşmem vardı doktorla ilk görüşme . Gittim ilk deneme de yapılanları ek beğenmedi . ikincisi daha farklı olacak dedi .
uzun zamandır devam eden kasık ağrılarımdan bahsettim önemli bir şey değildir dedi geçiştirdi . Bir sürü tahlil istedi o sonuçlara göre hareket edecekmişiz .
Sabah yine hastanedeydim şeker yüklemesi yaptırdım TSH için kan verdim bu akşam sonuçlarımı alacam bakalım . Ama sanırım bu ay başlayamayacağım ben (

Canım arkadaşım benim
çok heycanlı olmaya başladı ya

evet canım ya sorma bi heycan bi heycan tatlı heycanlar ama inşallah sonu da çok heyecanlı ve güzel olacak...canım cumartesimi toplanıyodu yumoşların inşallah iyi iyi döllenir sağlıklı hayırlı bebiş olarak sana gelirler dilerim Rabbimden

Sen yarın sabah heyecandan bayılırken beni yumoşlar için bayıltmış olacaklar
kalbim atıyoo umudumu bana sen kazandırdın yıkılma dua et dedin hatırlıyormusun
Şimdi sıra sende gülüm la ilahe illallah de canı gönülden inayorum bizim içinde ol diyecek rabbim

canımmmm inşallah güzel yumoşların toplanacak sağlıklı bebişlerin olacak sonrasında da inşallah umut hep içimizde canım inan kendime olmuş gibi sevineceğim aramızda bi kaç gün olacak beraber yaşayacağız heycanını çokkk güzel inşallah güzel sonuçlanacak kavuşacağız cennet kokulu yavrularımıza..canım sende sürekli yazacağım duayı oku RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR (ey Rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı sonuca ulaştır)bol bol oku canım bi de YA EVVEL 37 defa..RABBİM cümlemizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallahh

Günaydın arkadaşlar bugün çatlatma iğnemi olucam ilk tedavimde 1 kutu ovitrelle kullanmıştım bu tedavide doktorum 2 kutu ovitrelle yap dedi aranızda ovitrelle kullanan varmı 1 mi 2 mi kullandınız???

Ahhh ben akşam oldum o iğneleri.Banada 2 tane verdi.ikisinide aynı anda yaptım göbeğimden.biri sağa biri sola..inş. yarın sabah yumurtalarım toplanacak...Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminnn...
Evlat hasreti çektirme bize daha fazla Ya Rabbim...bunca sıkıntının ve acının sonunda hepimizin yüzü gülsün,sadece sevinç gözyaşları olsun gözümüzden akan......

ayy canım inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız Allah yardımcın olsun mutlu haberler alırsın inş..Allah isteyip dileyen herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..bende bugün akşam 10:30 da vurucam önce 2 yapalım demişti doktor bugün aradı 1 tane yap die cumartesi 8:30 da toplanacak Allahın izniyle inş..

Merhaba arkadaslar,
Allah tedavi surecinde olan herkesin yardimcisi olsun.ben de 30 haziranda basladim tup bebek tedavisine.bu 6.olacak.bahar beni de listeye eklerseniz sevinirim.yas 31-32.evlilikte 7.yil sorun cikolata kistleri ve sperm azligi.5.tedavim memorialde oldu.6.yi da burada denemek istedik.ignelerim devam ediyor.gonalf vuruyorum bugun 6. gunum 112,5 vurduk hep.dun cetrodite e de basladik yarin tekrar muayenem var.

merhaba canım hoşgeldin aramıza...
tedavin hayırlı olsun ini bu son denemen olur ve hayırlısıyla kavuşursun bebişine
tedaviyide yarılamışsın nerdeyse inş sounsuz tamamlarsın bol bol kaliteli yumoşların olur...
canım listeye tabi eklerim ama daha önceki denemelerini hangi merkezde yaptığınıda tek tek yazar mısın ??

cok tesekkurler canim insallah hayirlisiyla bu son olur bebislerimize kavusarak.ilk 4tedavi ankara fatih univ.hastanesinde oldu.bizim tedavide imci teknigi gerektigi icin memoriale geldik.2.bir sans verdik.hayirlisi artik.1kimyasal,1sagliksiz gebelik(2 aylikken dustu),3 negatif gecirdim.cok zor en son gecen yaz yaptik dusuk olunca bir da tedavi olmam dedim ama zaman ilac oluyor umutlar yeniden yeseriyor eee yas da geciyor korkusu.esimin istegiyle bu kez o.un icin tekrar deniyoruz.tahminim paza pazartesi yumurta toplama olur.dua edin.guzel bir sayfa olmus eline saglik canim.

Rabbim yardımcın olsun canım dilerim bu defa kucağına alırsın yavrunu..benim 2. tedavim ve çok yoruldum artık inşaallah Allahım yakarışımızı duyarda hayırlı,sağlıklı sıhhatli yavrular verir

İnşALLAH arkadaşım bu denemendee kavuşursun meleğineeeeee
rabbimm yardımcınn olsunnnnn

Canim benim rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hepimizin bu sefer hayirli saglikli evlatlari olsun insallah.senin de toplama yakin galiba insallah kaliteli yumoslarin olur.seni anliyorum ben de cok yoruldum.ama tum yasadiklarimizi unutarak yeniden merhaba diyoruz tedaviye.igneler hatirlatiyor ama biraz daha gayret deyip sabredelim moralimizi yuksek tutalim.

Merhaba akadaşlar bende çocuk sahibi olamadım uzun süre fakat Elazığda Damla hastanesi tüp bebek merkezinde başladığım tedavi sonuç verdi mükemmel bir hekim ve harika bir hastanecilik imkanı sunuluyor hepinize tavsiye ediyorum özellikle doğuda yaşayan hanımlara

Merhaba akadaşlar bende çocuk sahibi olamadım uzun süre fakat Elazığda Damla hastanesi tüp bebek merkezinde başladığım tedavi sonuç verdi mükemmel bir hekim ve harika bir hastanecilik imkanı sunuluyor hepinize tavsiye ediyorum özellikle doğuda yaşayan hanımlara

Bende hayırlısı ile ağustos ayında başliyicam şimdi doğum kontrol kullanıyorum hayırlısı ile isteyen herkesin muradına erdirir rabbim çok heyecanlıyım ağustos tüp bebek yapanlar için konu başlığı yok bende buraya yazım dedim çok heyecanlıyım yerimden duramıyorum ama olumsuz olursa sonuç çok üzülürüm ona kendimi bir türlü hazırlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…