canım benim hayılı olsun şimdiden...
inş herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın
oda annesini öyle özlemle bekliyo ki asla bırakmıyacak seni sıkı sıkı tutunacak
telkadayiften sonra seninde hamiş haberini alıcaz inş tatlım
Allah razı olsun canım ben dondurulmuşlarımın transferi olacağım inşallah..2.tedavim bu ilkinde hamile kaldım fakat 6.haftada düşük yaptım inşallah bu sefer bırakmayacaklar annelerini kuzucuklarım..canım stres yapma ondan da gecikir adetin inşallah en yakın zaman da başlarsın canım sende kavuşursun meleğine dilerim....
sana da tünaydın canım ben vereyim madem ilk güzel haberi yarın öğlen transferim varrr.....heycan sardı iyce nereye bastığımı bilemiyorum cümle kurmakta bile zorlanıyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur..
sana da tünaydın canım ben vereyim madem ilk güzel haberi yarın öğlen transferim varrr.....heycan sardı iyce nereye bastığımı bilemiyorum cümle kurmakta bile zorlanıyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur..
bütün dualarım seninle...allah gönlüne göre versin...herşey çok güzel olucak bir tek buna inan.
Canım arkadaşım benim
çok heycanlı olmaya başladı ya
evet canım ya sorma bi heycan bi heycan tatlı heycanlar ama inşallah sonu da çok heyecanlı ve güzel olacak...canım cumartesimi toplanıyodu yumoşların inşallah iyi iyi döllenir sağlıklı hayırlı bebiş olarak sana gelirler dilerim Rabbimden
Sen yarın sabah heyecandan bayılırken beni yumoşlar için bayıltmış olacaklar
kalbim atıyoo umudumu bana sen kazandırdın yıkılma dua et dedin hatırlıyormusun
Şimdi sıra sende gülüm la ilahe illallah de canı gönülden inayorum bizim içinde ol diyecek rabbim
Günaydın arkadaşlar bugün çatlatma iğnemi olucam ilk tedavimde 1 kutu ovitrelle kullanmıştım bu tedavide doktorum 2 kutu ovitrelle yap dedi aranızda ovitrelle kullanan varmı 1 mi 2 mi kullandınız???
Ahhh ben akşam oldum o iğneleri.Banada 2 tane verdi.ikisinide aynı anda yaptım göbeğimden.biri sağa biri sola..inş. yarın sabah yumurtalarım toplanacak...Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminnn...
Evlat hasreti çektirme bize daha fazla Ya Rabbim...bunca sıkıntının ve acının sonunda hepimizin yüzü gülsün,sadece sevinç gözyaşları olsun gözümüzden akan......
Merhaba arkadaslar,
Allah tedavi surecinde olan herkesin yardimcisi olsun.ben de 30 haziranda basladim tup bebek tedavisine.bu 6.olacak.bahar beni de listeye eklerseniz sevinirim.yas 31-32.evlilikte 7.yil sorun cikolata kistleri ve sperm azligi.5.tedavim memorialde oldu.6.yi da burada denemek istedik.ignelerim devam ediyor.gonalf vuruyorum bugun 6. gunum 112,5 vurduk hep.dun cetrodite e de basladik yarin tekrar muayenem var.
merhaba canım hoşgeldin aramıza...
tedavin hayırlı olsun ini bu son denemen olur ve hayırlısıyla kavuşursun bebişine
tedaviyide yarılamışsın nerdeyse inş sounsuz tamamlarsın bol bol kaliteli yumoşların olur...
canım listeye tabi eklerim ama daha önceki denemelerini hangi merkezde yaptığınıda tek tek yazar mısın ??
Rabbim yardımcın olsun canım dilerim bu defa kucağına alırsın yavrunu..benim 2. tedavim ve çok yoruldum artık inşaallah Allahım yakarışımızı duyarda hayırlı,sağlıklı sıhhatli yavrular verirMerhaba arkadaslar,
Allah tedavi surecinde olan herkesin yardimcisi olsun.ben de 30 haziranda basladim tup bebek tedavisine.bu 6.olacak.bahar beni de listeye eklerseniz sevinirim.yas 31-32.evlilikte 7.yil sorun cikolata kistleri ve sperm azligi.5.tedavim memorialde oldu.6.yi da burada denemek istedik.ignelerim devam ediyor.gonalf vuruyorum bugun 6. gunum 112,5 vurduk hep.dun cetrodite e de basladik yarin tekrar muayenem var.
Merhaba arkadaslar,
Rabbim yardımcın olsun canım dilerim bu defa kucağına alırsın yavrunu..benim 2. tedavim ve çok yoruldum artık inşaallah Allahım yakarışımızı duyarda hayırlı,sağlıklı sıhhatli yavrular verir
Merhaba akadaşlar bende çocuk sahibi olamadım uzun süre fakat Elazığda Damla hastanesi tüp bebek merkezinde başladığım tedavi sonuç verdi mükemmel bir hekim ve harika bir hastanecilik imkanı sunuluyor hepinize tavsiye ediyorum özellikle doğuda yaşayan hanımlaraayy canım inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız Allah yardımcın olsun mutlu haberler alırsın inş..Allah isteyip dileyen herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..bende bugün akşam 10:30 da vurucam önce 2 yapalım demişti doktor bugün aradı 1 tane yap die cumartesi 8:30 da toplanacak Allahın izniyle inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?