Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Masallah canim bu gucun pozitifligin hic bitmesin cok zor allah yardimcin olsun benden guclu ciktin dagina gore kar heralde ignelerde 6.gunum ve agliyorum her vurdugumda esim de vuramiyor o hic dayanamiyor is basa dusuyor..insallah sen ve bebegin saglikli olunda buna da katlanicaz artik

Hiiiim super.moeal verdin ya tesekkurler.ben negatife o kadar alistim ki sartlandim artik yine olmayacak diye.sirf yapmak icin esim icin yapiyorum doktorlar bile sasiyor bu kadar denemeye tutmamasina.bir on bes gun dedigini yapmaya calisacagim artik.esim tutmazsa uzulmeywcegine soz ver derken bile kendimi tutamiyor agliyorum o kadar da kotuyum yani.uzulmemek elde degil ama isyan etmeyecegime soz veriyorum diyorum ben de.duygularim cok karisik.

canım biri yazık dese oturup ağlayacak durumdayım ama pozitif düşünelim pozitif sonuç alalım..benim eşim iğne vururken bile bakamıyor bende zorlandım başta ama alıştım ne yapalım o iğneyi yiyeceğiz sonuçda başka çaresi yok

herkese merhaba, ben de temmuzda düşünüyordum ama doktora karar veremedim, rapor çıkarmayla da uğraşıcam. zaten adet olacak gibi de değilim,ağustosa sarkabilir.ramazanda denesem daha avantajlı olur mu sizce? hasta sayısı az olunca doktorlar daha çok ilgilenir belki:)))

Allah razı olsun canım inşallah seninde son tedavin olur çok zor günler geçirmişsin dilerim Rabbim den kavuşursun yavruna inşallahh 6.olacak demişsin ya vakti saati şimdidir bu sefer olacak o güzel duyguyu anneliği yaşayacaksın canım ama buna önce sen inan olur mu..senin tedavinde hayırlı olsun inşallah çifter çifter gelir bebişlerin

canım hayırlısı olsun ağustosta gelcek demek meleğin inşallah..ama sen şimdiden böle karamsar olursan olmaz ki hep olumlu pozitif düşüneceksin ki güzel şeyler olsun hayatımızda..yumoşların olumsuzluğundan etkilenir sana küser kuzucukların öle yapma annesi... şükredelim ki tedavi edilebiliyoruz ya öle imkanımız da olmasaydı ne yapardık maddiyatımız el verdikçe tekrar tekrar deneriz ki Rabbim son tedavilerimizi olmamızı nasip etsin inşallah kavuşturur yavrularımıza yeterki sağlık olsun umut olsun canım

canım öncelikle inşallah pozitif sonucu alırsın hepimiz burda bayram havası yaşarız çok az kalmış hayırlısıyla neticelenecek inşallah..canım belirti felan arama herkesin bünyesi farklı haliyle farklı reaksiyon veriyo çok okudum hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen sen pozitif ol bebişinle konuş bol bol dua et ..şimdi sana desem ki bende şu belirti oldu sende de o yoksa belkide ağlayacaksın tutmadı diye hem kendini hem bebişini üzeceksin boş yere.inşallah Rabbim ol demiştir ve meleğin senledir

Çok sağol morel için zaten benim de bu tarz desteklere beni anlayacak kişilere ihtiyacım olduğu için yazıyorum ve gerçekte bazen iyi bazen kötü derken hormonlar da çok oyun oynuyor ama daha iyi olurum doktora gıt gel derken biraz daha içim rahatlar benim yumurtam çok gelişiyor kist oluyor hatta son gitmemde bir kaç gün öncesi çok şiddetli ağrı çekmiştim öyle ki biraz daha geçmese benim gibi acile hiç gitmeyen biri acile gidecekti ve doktora gittiğimde bu ağrıyı da söyledim usg de baktığında kistin yırtılma yapmış karın boşluğuna kan birikmiş demişti şükür söktürücü ilaç ile adet oldum söktürdü ama bu doğum kontrol de beni çok etkiledi tüplerimi hissediyorum resmen sanki biraz zorlasam kendimi çatlayacak gibi duygu yönünden de adet zamanları bir kaç gün deprasyon takılırdim şimdi birde sinir asabiyet eklendi patlamaya hazır bomba gibiyim bu ilaç böyle yapıyorsa beni tüp için olan ilaçlar maffeder herhalde

canım ben ilk tedavimde çok karamsardım tutmayacağından o kadar emindimki her gece ağladım olmadı diye hatta test için hastaneye gideceğimizde eşime sen gelme olmadı boşuna işinden geri kalma dedim gittim hastaneye kan verdim dönüşte 1 paket sigara aldım kardeşime gittim beni söledikleri saatten 2 saat önce aradılar ve pozitif dediğinde hemşire şok oldum inanamadım rüya heralde dedim nasıl olur ben olmayacak tutmayacak diye düşünüyodum ya illa karamsar olacağım ya değerlerimin çok yüksek olduğunu öğrendim 2 gün sonra 2 katta artmıştı değerim hatta fazlası bile ama benim içimde hep karamsarlık ya bişe olursa ya düşerse diye diye düşürdüm bebişlerimi 6.haftam da bıraktılar beni suç bebişlerimdemiydi hayır bana sıkı sıkı tutunmuşlardı bütün karamsarlığıma rağmen ama daha fazla üzülmeye dayanamadılar pes ettiler (demem o ki negatif düşünce negatifliği getiriyo başka ne beklenir ki zaten ama şimdi öle deilim bütün pozitifliğimle yarın buz bebişlerimi doktor amcası göbişime yerleştirecek bu sefer hiç üzmeyeceğim kuzucuklarımı onlarda beni bırakmayacaklar bidaha...sen de ne olur pozitif ol yi düşün iyi olsun Rabbim bu uğurda daha fazla acı çektirmesin inşallah tez zamanda kavuşalım meleklerimize inşallahhhh aminnnn

her zaman birbirimizin destekçisiyiz ve dualarındayız bizi bizden daha iyi anlayan olamaz canım sen ne olur içini ferah tut ve karamsar olma herşey çok güzel olacak kavuşacaksın yavruna inşallah Allahın izni ile

Aynen böyle devam et hep hayat dolu ol özendim sana sorununuz neydi ki sizin maşallah ilki tuttuysa buda tutar allah'ın izni ile ama sigaradan kesinlikle uzak dur

Aslinda hep pozitiftim son bir kaç gün öncesine kadar ama bu da bir gerçek hep olucak gibi bakarsam olmazsa çok yıkılırim o yüzden buna da hazırlamalıyim ki kendimi daha dik durabilim ayrıca bunu yaparsak 2.biraz zor maddi açıdan ama dondurulmuş olursa 3.4ay aradan sonra bir kere daha deneyebiliriz ama sıfırdan baslayamayiz onun için 1.5-2 zor bizim için ışte bu yüzden de benim için çok önemli bu denemem

Aynen böyle devam et hep hayat dolu ol özendim sana sorununuz neydi ki sizin maşallah ilki tuttuysa buda tutar allah'ın izni ile ama sigaradan kesinlikle uzak dur

canım benim rahmim kalp şeklindeydi buda düşük yapar diye demişlerdi doktorlar tüp doktorum hiç hamile kalmamışsın eğer düşük olursa ameliyet yaparız dedi geçen ay histeroskopi oldum bebişimin yuvasını düzeltti doktor amcası beni bırakmazlar daha Allahın izni ile inşallahhhh...canım tedaviden önce bırakmıştım sigarayı sonrada hamilelikte iğrendim kokusundan düşük yapınca başladım bidaha ama şimdi yine bıraktım canım yine nefret ederim inşallahhhhh ama içmem de zaten

canım hiç kendini kötü hissetme...
bizim diğer topikten bi arkadaşımız 40 yaşında 6. denemesinde ikizlerine hamile kaldı
şuanda 7. ayı bitti ve bebişleri kız
rabbim nasip ettikten sonra 1 e 5 e takılma...
olumsuz sonuç kimseyi yıldırmamalı gücümüzün yettiği yere kadar gitmeliyiz...
inş sonunda bebişlerimizle gülen biz oluruz

günaydınnnnnnnnnnnn
100 sayfamız hayırlı olsunnnnnben bu sabah adet oldum sanırım yarın başlıyorum tedaviyeeeeinşallah herşey çok iyi olacak buna inanarak başlıyorummmm

mrb peesune, rapor çıkartma işin varsa 2 ay sonraya ancak tedaviye başlarsın derim tecrübe ile sabit, bide tabi hangi hastaneden çıkartacağında önemli sanırım benimki zeynep kamil (1.5 ay önce ilk müracat ettim hala elime raporumu alamadım ordan biliyorum, bugün arayıp komisyondan geçmiş mi onu öğrenicem geçmişse gidip heyete vericem o da bir haftalık falan bir serüven yani 2 ayı bulacak) kolay gelsin...

yaa kızlar... ben bu ayın 27-28 i gibi adet olucam (inşallah hiç olmam da ) dolayısı ile artık 29-30 u gibi iğneye başlarım e doğal olarak aslında transfer işlemi falan ağustosta, eeee o zaman ben temmuzda tedavi görenlerden olamıyorum mu ki atıcak mısınız o zaman beni burdan

bir de günaydın nisan anneleriii... (sloganımız olsun he he... )

Son düzenleme:

yokkkk canım atarmıyız seni topiğimiz herkeze açıkkkkkkkk
bencede de adet olma hemde 9 ay inşallah kendiliğinden gelir bebişinnn
biz bu ay hamiş kalırsak nisan da mı doğurucazzzz bi koç burcu daha olacak yani bizim evdeee
iki inatçıyla nasıl baş edicemmmmmama olsun bebeğim gelince kocayı göndericem zatennnnbebek olana kadar ona ihtiyacım var sonra seni boşucam deyip duruyorum adamaa

günaydınnnnnnnnnnnn
100 sayfamız hayırlı olsunnnnnben bu sabah adet oldum sanırım yarın başlıyorum tedaviyeeeeinşallah herşey çok iyi olacak buna inanarak başlıyorummmm

Günaydın cnm
Hadii hayırlısı cnmm inşALLAH herşeyy çokk güzell giderr sonundaa bebişinnnnnn
göbüşündee olurrrrrr
evt cnm çokk iyi yapıyosunnnn pozitiffffff ol bölyleee inşALLAH herşeyy iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…