kızlar merhaba,
benim transferimin 7. günü bugün. 5 gün daha var test için.
onca koşturmadan sonra hiçbir şey yapamdan beklemek çok zor geliyor. allahtan işim var, yoğunum koşturuyorum ama hep aklım başka bir yerde...
tüm gün neden bir belirti yok diye dinler buluyorum kendimi. deneyimi olan var mı? illa bir belirti olur mu sonuç pozitif olduğunda?
çok az nadiren kasıklarımda basınç hissediyorum. düne kadar göğüslerimde de çok hafif hassasiyet vardı ama şu an bir belirti yok. bir tek çok uykum var, o da sıcaklardan mı yoksa kullandığım ostrojen ve progesteron ilaçlarından mı emin değilim.
ne kadar rahat olacağım diye söz versem de olmuyor. kimseyle de konuşamıyorum, iyi ki varsınız...
cok tesekkurler canim insallah hayirlisiyla bu son olur bebislerimize kavusarak.ilk 4tedavi ankara fatih univ.hastanesinde oldu.bizim tedavide imci teknigi gerektigi icin memoriale geldik.2.bir sans verdik.hayirlisi artik.1kimyasal,1sagliksiz gebelik(2 aylikken dustu),3 negatif gecirdim.cok zor en son gecen yaz yaptik dusuk olunca bir da tedavi olmam dedim ama zaman ilac oluyor umutlar yeniden yeseriyor eee yas da geciyor korkusu.esimin istegiyle bu kez o.un icin tekrar deniyoruz.tahminim paza pazartesi yumurta toplama olur.dua edin.guzel bir sayfa olmus eline saglik canim.
Bende hayırlısı ile ağustos ayında başliyicam şimdi doğum kontrol kullanıyorum hayırlısı ile isteyen herkesin muradına erdirir rabbim çok heyecanlıyım ağustos tüp bebek yapanlar için konu başlığı yok bende buraya yazım dedim çok heyecanlıyım yerimden duramıyorum ama olumsuz olursa sonuç çok üzülürüm ona kendimi bir türlü hazırlayamiyorum
canım inş hayırlısıyla kavuşursun bebişine gelecek ay
tatlım ağustos topiği yoksa sen aç ne bekliyorsun eylül topiği bile var
belki senin gibi arkadaşlarda vardır destek olursunuz birbirinize
Çok çok sağol iyi dileklerin için inşallah olumlu sonuçlar alırım bir iki gün burda takılım da sonra açarım açılmamış olursa
kızlar merhaba,
onca koşturmadan sonra hiçbir şey yapamdan beklemek çok zor geliyor. allahtan işim var, yoğunum koşturuyorum ama hep aklım başka bir yerde...
tüm gün neden bir belirti yok diye dinler buluyorum kendimi. deneyimi olan var mı? illa bir belirti olur mu sonuç pozitif olduğunda?
çok az nadiren kasıklarımda basınç hissediyorum. düne kadar göğüslerimde de çok hafif hassasiyet vardı ama şu an bir belirti yok. bir tek çok uykum var, o da sıcaklardan mı yoksa kullandığım ostrojen ve progesteron ilaçlarından mı emin değilim.
ne kadar rahat olacağım diye söz versem de olmuyor. kimseyle de konuşamıyorum, iyi ki varsınız...
takıl tabi tatlım nasıl istersen...
ama illaki birinin açmasını beklemene gerek yok diye söyledim ben
Canim benim rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hepimizin bu sefer hayirli saglikli evlatlari olsun insallah.senin de toplama yakin galiba insallah kaliteli yumoslarin olur.seni anliyorum ben de cok yoruldum.ama tum yasadiklarimizi unutarak yeniden merhaba diyoruz tedaviye.igneler hatirlatiyor ama biraz daha gayret deyip sabredelim moralimizi yuksek tutalim.
İnşALLAH arkadaşım bu denemendee kavuşursun meleğineeeeee
rabbimm yardımcınn olsunnnnn
evt canım toplama cumartesi sabah olacak az önce çatlatma iğnemi yaptım hayırlısı bakalım..evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu çektiklerimiz aklımıza bile gelmez
canım onca üzüntüden sonra inş bu defa mucizenize kavuşur yeni bi sayfa açılır önünüzde
inş opunda güzel geçer kaliteli yumoşlanır toplanırrrrr
güzel haberlerini bekliyorum canım allah yardımcın olsun...
Haydi hayirli olsun yumoslarin guzel guzel hazirlasinlar kendini bebegeben de az once cetrodite vurdum cok zorlaniyorum 3 -4 kez igneyi batiriyorum ama vuramiyorum en sonunda giriyor ama hep kanatiyorum bu igne rituelleri beni olduruyor.hele transferden sonra olacagimiz tutunma igneleri.en azindan onu biz vurmuyoruz.hadi kaliteli olgun yumoslarin icin dua edelim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim
Haydi hayirli olsun yumoslarin guzel guzel hazirlasinlar kendini bebegeben de az once cetrodite vurdum cok zorlaniyorum 3 -4 kez igneyi batiriyorum ama vuramiyorum en sonunda giriyor ama hep kanatiyorum bu igne rituelleri beni olduruyor.hele transferden sonra olacagimiz tutunma igneleri.en azindan onu biz vurmuyoruz.hadi kaliteli olgun yumoslarin icin dua edelim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim
kızlar merhaba,
Ne güzel olurdu...hepimiz inanalım,sonucu alıyoruz...pozitif....mutluluktan uçuyoruz...karnımız git gide büyüyor..içimizde canımız büyüyor....sonra o can hayatımıza giriyor...kucağımızda kokusunu içimize çekiyoruz.....ne güzel ,niye olmasın ki...:13::13:
Ne güzel olurdu...hepimiz inanalım,sonucu alıyoruz...pozitif....mutluluktan uçuyoruz...karnımız git gide büyüyor..içimizde canımız büyüyor....sonra o can hayatımıza giriyor...kucağımızda kokusunu içimize çekiyoruz.....ne güzel ,niye olmasın ki...:13::13:
Harikasin yaa dusuncelerine aklina saglik hep boyle moral verelim istebirbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?