Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kilo değincee ne oluyorr dedimmmmm sebep bebiş isee no problemm bacımm

sen nasılsın makarnacımm

iyiyim cicoşum, haplarımı yiyorum bol bol kontrol günümü bekliyorum cuma yada cumartesi herro merro belli olacak

Herkese güzel bi hafta diliyorum..
Buarada fiyonkcugumun ve baharimin gecmis Dogum gününü kutluyorum
Insallah bidaki dogum günününe bebislerinizle girersiniz....amin

aminnn aminnn aminnn... hamilişişkolarımızın duaları beni çok mutlu ediyor

aminnn denizfenerim, bir sonraki yaşa bebişimizle girelim sonrakine başka bi bebişle sonrakine başka bi bebişle.... (amin)
ey tanrım bana 3 taneee.... 3 te yetmezz 5 taneeee.... ver ver ver verr....

arunacımada en yakın zamanda inşallah 3 er 5 er vesin rabbim

hayırlı olsun canımm... o pıt pıtlar yarın öbür gün bebek ciyaklamasına dönsün inşallahhh....

canım benim çok az kaldı...herşey güzel olucak sankın belirti arama işlerine girip bebişlerimizi strese sokma..sakin ol..

canım ben Rabbime dua ediyorum sadece....
herşey onun ol demesine bağlu bunu biliyorum...
ben ilk doğal yoldan hamileliğimde hiç bir belirti hissettmemiştim zaten ,oradan tecrübeliyim...
dua eden akraba,dost ve sevenlerimin ve kendim ve eşimin ettiği dualar umarım kabul olur Allah katında ve bebişlerimize tez zamanda kavuşuruz...
Acıbademde doğumumu yapar kapıyı odayı süsler,bebek şekeri dağıtmak nasip olur inşallah bu mutlulukarı yaşarım..
En önemlisi evladımı kucağıma alır ve kokusunu doya doya içime çeker,onu çoooook severiz eşimle...
AMİN.

Arunacım Rabbim belki böylesini hayırlı görmüştür üzülme, diyorum ama tabi kolay değil...inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişlerine doğal yoldan,beklemediğin bir anda,hayırlısıyla...

Kanbarım seninde bebişlerin kavuşmuş annelerine..Rabbim hayırlı ve güzel sonuçlar almayı nasib etsin...

Doğumgünü çocukları fiyonkum ve baharım doğum gününüz/günümüz(benimde bugün) kutlu olsun...bebişlerimiz seneye doğum günümüzde kucağımızda olsun inşallah sağlıklı bir şekilde...

diğer bulantılı arkadaşlarım demek sonunda benim yolumdan gelmeye başladınız...Rabbim çok çektirmez inşallah..benim çok arttı artık,Rabbim yardım etsin hepimize...amin

tedaviye başlayanlara Rabbim kolaylıklar versin tez vakitte pozitifler göstersin...beklemede olanlara ve olumsuz sonuç alanlara da inşallahhhhhhhh tedavi gerekmeden versin Rabbim bebilerini...aminnn

Hepinizi öpüyor vede çok sewiyorum...

Arada azcık iyi hissettim mi gelebiliyorum buraya..unutmuyorum sizi aklımda ve dualarımdasınız....

herkese merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır gıremıyorum nete.
bebegımın kalp atıslarınıı duydum cok heyecan verıcı
rabbımn hepınıze tattırsın elımıze almayı nasıp etsın.

Hepinizi öpüyor vede çok sewiyorum...
canım benim teşekkür ederimmmmmm
seninde doğum günün kutlu olsun bunlar sana
seneye doğum gününü meleğinizle kutlarsınız in
nice mutlu huzurlu sevgi dolu seneler geçirmen dileğiyle iyi ki doğdun canım arkadaşım

merhaba canım gözün aydın sizde duymuşsunuz kalp atışlarını
allah kucağınıza aldığınız günleride göstersin inş
sizler süreci atlattınız şimdi kese görme kalp atışlarını duymayla meşgulsünüz
inş bizlerde (dondurulmuşlarla arkadan gelecekler) sizin geldiğiniz aşamalara gelir heyecanımızı sizinle paylaşırız

CANIM inşallah rüyanda gördüğün gibi önce hamile olurum,sonra da kucağınma alır büyütürüm bebişlerimi...AMİN.

Amin canım benim inşallah ben de görürüm...

Şuan hamile
Şuan hamile
yazar 8 eylül de kanbarın sonucunda da inşallah.AMİN.
MÜJDEMİ bekleyen o kadar çok dost ve akrabam varki..sizler varsınız...
Ve eşim var en önemlisi
8 eylül ve 9 eylülde eşimin fuarı var sonucu aldığımda yanımda olamayacak..
bense illa onunla öğrenmek istiyorum
doktorum kesinlikle başka yerde yapmayın,buraya gelin burada kan testini yapıp beraber öğrenicez,sakın yaramazlık yapma dedi..
eşimle de acaba cuma akşamı evimizin yanındaki hastanede mi yaptırsak diyoruz...
kızlar karar veremedim....
daha doğrusu veremedik eşimle...

kurban olurum canım benım sonunda bebıslere kavusmussun cok sukur.rabbım 8 eylulde soyle bagıra bagıra HAMILEYIMMMMM demeyı nasıp etsın ınsallah amın.ne guzel heyecanlar canım benım kapılar süslenmıs amanda aman,sekerler yenmıs rabbım o guzel kalbının mukafatını ikiz bebıslerle mukafatlandıracak ınsallah.bol bol dınlen canım kuzucuklarımıza ıyı bak annesı daha el opmeye gelecekler ınsallah.bendede bel agrısı, bır sınır bır depresyon sormayın gıtsın kapı pencere ındı valla doktor normal dedı hamıslıkte oluyomus boyle hormanlar yanıııı carsambaya bende ultrasona gırecem bebıslerı hayırlısıyla bır gorseydım.bıtanem unuttugumu sanma aklımdasın takıpteyım opuyorum

canlar bugün benim doğum günümdü hep yeni yaşıma bebişimle girme hayalleri kurmuştum ama transferim ertelendi nasip olmadı...
inş seneye yeni yaşıma kucağımda bebeğimle girerimmmmmmmmm

bıtanem yenı yasın kutlu olsun.insallah seneye mınık kuzucuklarla beraber mumları uflersınız ayy nede mınık agızları olur annelerı kıyamaz bebıslerıne oyy oy.en guzel dogum gunun olacak ınsallah canım rabbım yenı yasını hayırlı bebıslerle taçlandırsın ınsallah.optum

canımmm seninde doğum günün kutlu olsun, bu doğum gününde göbişinde bi dahakinde kucağında olacak minik kuzun, ay 4 aylık mı olucakmış o annesinin doğum günündee
hepiii fört dey tuuu yuuuuu

canım bence eşinin yanında olması çok önemli....o yüzden onun yaında olduğu anda yaptır bence...bebeklerini yerim senin kuzumm..

teşekkür ederim canımmmmmmm
aminnnnnnnnn inş seneye minik kuzumla girerim yeni yaşıma
kıyamam tabi tatlımmmmmmmmm yeter ki gelsin kuzularımmmmmmm
bende seni çok öpüyorum tatlım

Günaydınn

Izmirdennn kucak dolusu sıcacıkk günaydınlarrrr

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın Şekerler .
ben pek vakit ayıramıyorum foruma ama aklım hep sizlerde . okullar açılacağı için artık bizim işler yavaş yavaş artmaya başladı . yazın ne güzel rahattım herkes iyidir umarım . Kanbarcım canım seni çok iyi anlıyorum eşinle birlikte bu mutluluğu yaşamak istiyorsun . eğer eşin uzun süre orada kalacaksa yaptır canım gitmeden . şimdi onunda aklı sende kalacak . mutlu haberi alıp öyle gitsin fuarına

Canim benim gozun aydin hayirli ugurlu olsun

kanatcığım ben de 8. gün test yapacaktım ama eşim vazgeçirdi. yapmadım. insan çok heyecan oluyor ama test gününü bekle inşallah seninde betahcg değerin çok iyi gelir inşallah.

canım normal ben de ilk hamileliğimde aynı senin gibi aşırı duygusal tepkiler vermiştim...meğer hamileymişim...
canını sıkma bitanem olacak bunlar....
bağıra bağıra hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm kızlaaaaaaaaaaarrr derim inşallah kardelenim...
canım benim kardelenim,dularınla ,herşeyinle hep destek oldun bana canım arkadaşım,Allah senden razı olsun..Allah bebeği sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,kokusunu koklamayı,o minicik ellerini tutmayı,o boncuk boncuk gözlerine bakmayı....
ben ve eşim teke bile razıyız,sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki bitanem...ikiz olusa ballı kaymak ,herkes öyle diyor....
2000.salatı tefriciyeyi okuduğumda arabanın arkasında 1 yaşlarında kumral açık tenli bir kız-bir erkek çocuk belirdi gözümün önünde hayırdır inşallah,beraber tatile gidiyorduk,film gibi...öyle heyecanlandım,öyle duygulandım ki......
biliyorum aklın bende canım arkadaşım,iyi ki varsın bitanem.....

[
canım bence eşinin yanında olması çok önemli....o yüzden onun yaında olduğu anda yaptır bence...bebeklerini yerim senin kuzumm..

canım hilalim,bitanem bilemiyoruz ki...
doktorum Erbil Bey bozuşuruz bak dedi..
vardır bunda da bir hayır ,Allah böyle nasip etti,elden birşey gelmez...
bebeklerini diyen dillerini yerim senin ben....

canım mümkün değil izin alamaz...
akşamları gelecek Istanbul da zaten,ama büyük patronlar da geliyor,yılda bir kez oluyor...
eşimle öğrenmek istiyordum ,olmadı,vardır bunda da bir hayır bitanem...
bakalım,yaşayıp göreceğiz hayrını inşallah.....

kanatcığım ben de 8. gün test yapacaktım ama eşim vazgeçirdi. yapmadım. insan çok heyecan oluyor ama test gününü bekle inşallah seninde betahcg değerin çok iyi gelir inşallah.

canım benim benim 14.gün c.tesi test yapmam gerekiyor,ama eşim yanımda olmayacak....
13.yapmamın bir sakıncası olmayacaktır,ama o zaman da canım doktorum yanımda olmayacak,ki kesinlikle onunla öğrenmek istiyorum....
vardır bunda da bir hayır....
doktorumun yanında öğrenip,eşime haber vereceğim artık....
artık o vereceğim haberin ne olduğunu ancak,Rabbim bilir....
O en hayırlısını bilir....
Ondan gelen herşey baş-göz üstüne....
Kabulümdür....
Ama gönülden geçen tabii ki HAMİLE sonucu almam,inşallah Rabbim de bizi çocuk sahibi yapmayı,bizim çocuk sahibi olmayı istediğimiz kadar istemiştir.amin.

canlar ulun hoca bana kontrole adetin 16. günü gel demişti 16. gün de 30 ağustos perşembeye denk geliyor...
kaç gündür merkezi arayıp randevu almayı unuttum bugün bi aradım perşembe günü tatil dediler...
ya 30 ağustosun tatil olacağı 2 haftadır nasıl aklıma gelmez :84:
o gün merkez kapalı olacağı için yarın kontrolümün olması gerekiyor ve benim hiçbişeyim hazır değil :18:
offf kociş gitti rapor işini halletti en fazla 10 günlük rapor vermişler...
transferden sonra bidaha rapor alıcaz artık yapıcak bişey yok
biz bu gece yola çıkarız ben hazırlıklara başladım dışarıda da biraz işim var...
sonrasında belki size haber veremem diye yazayım dedim...
hepinizi çok seviyorum dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…