cumartesi ilk kont başladık kist miist yokkkherşey yolunda iğneye başladım lucrinni 5 e düşürdük p. de 200 le başladım çarşamba 2 kont ilk öncekan testi sonrada kont. umarım herşey böyle güzel gider
oh bak başladın ya sonra herşey göz açıp kapayana kadar olup bitecek bi bakmışsın hızla kilo alıyorsun bebişden sebep
günaydın kızlar hepinize
ben çok sık giremiyorum çalıştığım için ama takip etmeye çalışıyorum hepinizi
aruna için çok üzüldüm inşallah mucizesi süpriz yapar bu ay kendiliğin gelir
kanbar canım almışsın ateşböceklerini sımsıkı tutunsunlar annelerine 8 eylülde bayram yeri gibi olsun burası
bahar canım doğum günün kutlu olsun seneye bebeğin kucağında kutlarsınız inşallah
bana gelince iyiyiz çok şükür miğde bulantılarıyla boğuşuyorum ama şikayet etmiyorum dün miğdem bulanmadı diye panik yapıp dr bile gittimbahaneyle bebeğimi görmüş oldum 1,55 cm boyundaymış meleğim dr kalpi atıyo dedi ama biz dinleyemedik alttan bakıp dinleteyim istersen dedi ben gerek yok siz görüyorsanız dedim cuma günü tekrar göreceğim meleğimi inşallahhhh
listemizin 21. ya da 22.si oldum sadece ağlayabiliyorum umarım benden sonraki arkadaşlarm bu acıyı yaşamaz hepsi pozitif olur
cumartesi ilk kont başladık kist miist yokkkherşey yolunda iğneye başladım lucrinni 5 e düşürdük p. de 200 le başladım çarşamba 2 kont ilk öncekan testi sonrada kont. umarım herşey böyle güzel gider
nice güzell uzun mutlu boll bebişlii senelere bitanem
uzun zamandır giremiyordum kızlar köydeydim.herkesi çok merak ettim.ben iyiyim.iki kese olmuş bende ama biri gelişmemiş.diğeri şu an 8 haftalık.kalbini de duydum bebişimin allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu.kanbar transferin olmuş rabbim inşallah bebeğini sana nasip eder.güzel haberlerini alırız inşallah.
günaydın kızlar hepinize
kanbar canım almışsın ateşböceklerini sımsıkı tutunsunlar annelerine 8 eylülde bayram yeri gibi olsun burası
bahar canım doğum günün kutlu olsun seneye bebeğin kucağında kutlarsınız inşallah
bana gelince iyiyiz çok şükür miğde bulantılarıyla boğuşuyorum ama şikayet etmiyorum dün miğdem bulanmadı diye panik yapıp dr bile gittimbahaneyle bebeğimi görmüş oldum 1,55 cm boyundaymış meleğim dr kalpi atıyo dedi ama biz dinleyemedik alttan bakıp dinleteyim istersen dedi ben gerek yok siz görüyorsanız dedim cuma günü tekrar göreceğim meleğimi inşallahhhh
baharcığım umutmyayaım gününde doğum gününü kutlayayım dedim ama dün mide bulantılarım olduğu için herşeyi unuttum canım.
tekrar doğum günün kutlu olsun canım
bir daha ki doğum günlerini bebişlerinle kutlarsın inşallah
sanki içimden 2 tane çocuk sahibi olcakmışsın gibi geldi.
Herkese güzel bi hafta diliyorum..
Buarada fiyonkcugumun ve baharimin gecmis Dogum gününü kutluyorum
Insallah bidaki dogum günününe bebislerinizle girersiniz....amin
Yeni haftamiz hayirli olsun arkadaslar,
baharcim ve fiyonkum yeni yasiniz hayirli olsun rabbim bebeklerinizi
kucaginiza almayi nasip etsin
cici tatlim tedavin hep boyle guzel devam etsin
tedavideki arkadaslarimiza kolayliklar hamislerimize saglikli bir hamilelik diliyorum
Arunacim insallah tez zamanda bebegine kavusursun
aSel_kbaharı85 denizfenerim canlarım yaa iyi dilekkeriniz için çokk teşekkürler
kanat cım haftasonu olmuş transeferin..çok sevindim güzel anne ...bebeklerini ve seni allahım korusun...seviyorum seni..
uzun zamandır giremiyordum kızlar köydeydim.herkesi çok merak ettim.ben iyiyim.iki kese olmuş bende ama biri gelişmemiş.diğeri şu an 8 haftalık.kalbini de duydum bebişimin allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu.kanbar transferin olmuş rabbim inşallah bebeğini sana nasip eder.güzel haberlerini alırız inşallah.
günaydın kızlar hepinize
bana gelince iyiyiz çok şükür miğde bulantılarıyla boğuşuyorum ama şikayet etmiyorum dün miğdem bulanmadı diye panik yapıp dr bile gittim :
1:bahaneyle bebeğimi görmüş oldum 1,55 cm boyundaymış meleğim dr kalpi atıyo dedi ama biz dinleyemedik alttan bakıp dinleteyim istersen dedi ben gerek yok siz görüyorsanız dedim cuma günü tekrar göreceğim meleğimi inşallahhhh
knat arkadaşım nasılsın??? nasıl hissediyorun kendini...içini sakın sıkma ferah tut mert bebek seninle...
canım iyi hissediyorum kendimi hilalim...
Gayet içim rahat...
çünkü pozitifim...
Ama her sonuca da hazırlıklıyım tabii ki...
Inşallah hayırlı olur...mert bebek veya eşim kız olursa ismi eylül olsun istiyor,8 eylülde kavuşuruz bitanem...
Henüz 3.günümdeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?