Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bugün doktora gittim tam 7.1 günlükmüs bebeyim kalp atslarini gördüm teyzeleri nasilda güzel atiyodu Allahima sükürler olsun...
bebisimin boyu 1 cm tam uyyyy...Rabbim tamamini erdirsin insallah.Burda herkese görmeyi nasip et sen güzel Allahim...
kan sulandirici igneyi birakicam su an kulanmicakmisim birakmak cok zor gelicek bitane kirs var ama hep vardi zaten insallah biran önce yok olur...

hadi insallah baharim hersey yoluna girer sen merak etme dualarimiz seninle bitanem sana iyi yolculuklar.....

allaha emanet ol bharım..bebişleri al gel bize:) dualarımız sizinle...

YİRİM BENN ONUUU

TÜM KALBİMİZLE YANINDAYIZ ALLAH KOLAYLIK VERSİNN NASILL ATLADIN CANIM YAA HADİ BAKALIM HAYIRLISI AL GEL ŞU VELETLERİİ

Merhaba kızlar
BUgün kontrolum vardı. progestan değeri iyi dedi doktor... perşembeye 2 tane bebişimi çözecekler 5.güne götürmeyi hedefliyorlar giderseler transfer olacakmış,gitmesse üzülmeyin dedi.haberiniz olsun. biri iyi biri orta kalitede,,orta için şansı zor dedi. baharın dediği gibi perşembe tatil,,çözdürme işlemini yapabilirler mi ki???

canım Bahar'ım ben de seni seviyorum..
hadi bakalım var bunda da bir hayır,göreceksin...
hayırlı haberlerle gel,heyecanla bekliyorum...
sen de kavuş yavularını al göbişine gel,bak ne kadar güzel bir duygu göreceksin...
dualarım seninle canım arkadaşım....

oyacım harika bir haber bu bitanem..nasıl da heyecanlandım bi bilsen..
darısı başıma bitanemm....
dua et bana ne olur....

yaparlar canım içine ferah tut hep dua et,benimki dularımla,dularla iyi kalite oldu,seninki de olacak...
alıp bebişlerini göbişine geleceksin,sonra da hayırlı haberlerini alıcaz...
dularım seninle canım arkadaşım...

hadi hayırlısı canım, 5.gün olursa cumartesi transferin sanırsam, inşallah 5.gün olur. Bugün 16. günündü di mi su, seninde ulun hoca mı? yaparlar perşembe, çünkü toplanmış yumurtalar vardır takip edilmesi gereken embriyologlar çalışıyordur mutlaka, bence transfer yada yumurta toplama falan varsa hocalarda çalışır ama çok şart olmayan kontrolleri erteleyebilirler

hayırlı olsun canımm... bugün kalbinin pıt pıtları yarın koştururken ayaklarından çıkan pat patlara dönüşsün...
ay 1 cm cikmiş mi ooo kız çekirdek kadar bişey desene, yerim ben onu bi çırpıda kuzuu...
darısı başıma, hepimizin başına inşallah (Amin)

canımmm... aslında bir gün daha erken olmuş iyi olmuş bekleyiş az olacak ama ben sen ilk söylediğin gün 30 ağustos tatil değil demekki diye düşündüm o gün kontrolüm dediğinde de aklına gelmeyeceğini düşünsem söylerdim ya tühhh...
ama olsun vardır bi hayır, hadi bi çabuk düş yollara al kuzunu dön yuvana

hayırlısı cnm öyle..inşallah 5.güne dayanırlar,,evet cnm adetin 16.günü.ulun hoca benm de.aradım perşembe günü o tarz işlemler yapılıyormuş,, cumartesi kısmetse transfer,,,ama dayanamazlarsa üzülmeyin dedi. 5.güne gitmeyenlerin rahimde de tutunma şansı az dedi,,Allah bilir artık,,gerçi kendi dedi transfer yapmış birine ,,yapıyorum ama ümitsizim demiş,bugün hamile haberini almış,,,inşallah bizimde bebişlere kavuşma vaktimiz gelmiştir.

kaç tane dondurulmuşun var ki? hem dayanamazlarsa üüzlmeyin derken dayanamazlarsa transfer olmayacak mı demek bu ben o kısmı anlamadım o birine transfer yaptığı kaçıncı günmüş ki yani 5. güne dayanamaışlarda yinede tarnsfer mi yapmış o kısmı anlayamadım canım ya :44:

2 tane dondurulmuşum var. 5.güne dayanamazlarsa transfer olmaz gibilerinden söyledi..ben de gidişata göre 4.gün filan da olmuyomu dedim,,,orasını sen düşünme cuma cumartesi ararlar bilgilendirirler sizi dedi. olabilir herhalde. diğer kişiyle ilgili gününü söylemedi ama kalitesiyle ilgili herhalde,,tutacağından ümitli değildi herhalde. anlatabildim umarım,,,karışık bu işler ya,,yaşayıp görücez. 2.gün embriyosuyla bile hamile kalan var,,, zaten dediği 3.güne kadar döllenmelerinde yumurtalar iş yapıyomuş,,,3.günden sonra spermlere iş düşüyomuş,,,spermler kaliteliyse devam ediyormuş..

ne güzel dilekler onlar canim benim Allah sanada göstericek bebisinin kalp atislarini insallah cok yakinda....

selam kızlar bugun 5.gunum ve agrım sıızm yok endıselenmeye basladım walla.dun kasık agrım vardı bugun yok bıseyım..
5.gun embrıyosu transfer edıldı allah yuzumuze gulsun

kızlar dualarım hep sizinle inşallah bebeşleriniz güzel güzel çözülüp sonrada göbüşlerinize alıp gelirsiniz
allah yar ve yardımcınız olsun
şansınız bol olsun

kızlar dualarım hep sizinle inşallah bebeşleriniz güzel güzel çözülüp sonrada göbüşlerinize alıp gelirsiniz
allah yar ve yardımcınız olsun
şansınız bol olsun

Teşekkür ederim kızlar Amin... Şİmdi negatif alanlarla Tedavisi devam ednlerin hepsi pozitifi görür inş.. Hamile olanlarada sağlıklı doğumlar inş..

her aşaması farklı bir bekleyiş anacım ya, hangi aşamada ne olacak bilinmiyor. peki dondurulduklarında kaliteleri nasıldı biliyor musun? çok sordum ama kaç tane tarnfer edilecek? 1 taneyse o iki embriyondan sonra kalan 1 embriyonu yeniden donduracaklar ne güzelll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…