Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

aminn canımm... sıra değişti şimdi, önce biz sonra siz... bu tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalmayla ilgili öyle çok yaşanmışlıklar var ki, o hikayelerden biri neden sen olmayasın, başkalarına moral vermek için seni örnek gösteririz ne güzel
ben bu ilaç mevzuuna neden bu kadar takıldım bilmiyorum gece rüyama bilem girdi gidip eczaneden alıyomuşum zamanı gelmeden eczacı vermek istemiyo falan Allahım ben iyice tellemeden hayırlı sonuçlar göster yarabbiim amin.

ben akrep burcumuyum ah herşey satürn yüzündendipten çıkışım çok şaşalı oluyor hugo çok tatlısın senin transferinde aynı zamanda değil

(mi li cevabımdır) aynı zamanda derken aramızda 2 şer gün olacak sanırsam hepimizin (tafşanımdan hala ses yok o adet olmayı bekliyordu en son)

cnm ben jeli sabah kullanamıyordum sabah daha iyimiş ilaç düzenim kahvalyı sonra elevit omega3 coraspirin bemiks saat üçbuçukta iğne 5 te hap ve gece jel ev içi yürüyüş her sabah ya erik ya da vişne suyu bol kayısı hergün bir şeftali armut kabızlık hiç yaşamadım transferim teknik birkaç sorundan dolayı üçgün ağrım oldu yoksa rahattı çok kolay olacak evet çok isterim o kişilerden biri olmayım ay size yetişeceğim daha neler kaynatacağız bebişlerimizle ilgili yok cinsiyeti yok ismi organik çamaşıları doğum yöntemi hastahane partisi ay bu uzar

uzar tabi uzar sonunda da psikopata bağlarız

bu erik ve vişne suyu ne için canım? doktor önerisimi lokman hekim tavsiyesi mi
bide transferde teknik sorun ne ola ki? elektrik mi kesildi, nooldu anlayamadım :44:
hem sen tansferden sonra 10 gün evden çıkmadın mı neden ki? süleyman bey farkı mı yoksam kendi tercihin mi?

günaydın merttt günaydın kanat ...nasılsınız bakalım bugün?

Günaydııııııııııınnnn teyzesi....
Ne güzel bir günaydın bu böyle,bayıldım....
Ne yapalım 5.günümüz transferimizin.
Dün çok belim ağrıdı...
Şişkinlik,gaz.....
Dualara devam....
8 Eylülü bekliyoruz Mert'le veya Eylül'le ,veya ikisiyle.....
Kayınvalidemin 3 oğlu olduğundan kız istiyor..
Doğrudan söylemiyor ama,sen rüyanda erkek doğurduğuna göre tersi olacak kız olacak diyor canım benim,gözleri parlıyor...
Pazartesi işbaşı,
Cumartesi test tarihi....
Bu arada eşim izin alıp,benimle merkeze gelecek,sonucu öğrenip Fuara gidecek...
İnşallah izin verirler...
Her ne olursa olsun eşimin yanımda olmasını istiyorum..
İnşallah POZİTİF olacak,benimkisi de laf işte...
Rabbim inşallah hayırlısından evlat nasip etmiştir eşim,canım Erdemimle bana...

canım çok normal çünkü hormonların işgali altındayız. ben de canım sinirlenecek çok şey buluyorum. eşim şuan işsiz evde benim dağınıklığını görünce sinirlerim tavan yapıyor. birde ben daha önce kısa da olsa bir hamilelik yaşadım o zaman da çok içime kapanmıştım. şuan daha yeniyim sen nerdeyse benden 2 hafta öndesin. 1 günde bile çok değişiyor herşey. sıkıldığında dışarı çık dolaş sana iyi gelecektir. Allah yardımcımız olsun. sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirelim inşallah. bunlar geçici

Bendede durum aynı cnm birden sınır geliyor yok yere terör estiriyorum evde cok sinirliyim ve mutlu deilim ..garip dediğin gibi cok mutlu olmam gerekir ama elimdeki bsy deil mutsuzum hiç bsy yapmayın sürekli yatayım istiyorum demek herkeste oluyor...
Bide kahve rengi akıntım var crinone elde kahve geliyor 1 haftadır korkuyorum adet Olcam diye ..hamile kalmak bir dert sonrasi ayrı bı dertmis ins psikolojimiz düzelir...esim internetten bebege bı kac bsy al dedi sırf moralim düzelsin diye ama benim hiç bsy alaşımda yok:)

Bendede durum aynı cnm birden sınır geliyor yok yere terör estiriyorum evde cok sinirliyim ve mutlu deilim ..garip dediğin gibi cok mutlu olmam gerekir ama elimdeki bsy deil mutsuzum hiç bsy yapmayın sürekli yatayım istiyorum demek herkeste oluyor...
Bide kahve rengi akıntım var crinone elde kahve geliyor 1 haftadır korkuyorum adet Olcam diye ..hamile kalmak bir dert sonrasi ayrı bı dertmis ins psikolojimiz düzelir...esim internetten bebege bı kac bsy al dedi sırf moralim düzelsin diye ama benim hiç bsy alaşımda yok:)

burdayim canim dün yazmistim doktordaydim hersey yolundaymis cok sükür benimde ruh halim pek iyi sayilmaz sende olan hersey bendede var biz zaten ayniyis gibi sanirim ikimizde bi tek mide bulantisi yok:44: bunada sükür Allah kötüsünden korusun

bende öyleyim minikgelinim icimden hicbisey yapmak gelmiyor esimle disari cikiyoruz aradan fazla gecmeden hadi eve gidelim yatalim diyorum yakinda benden bikicak herhalde haklisin her sürecin kendine göre bi derdi var...

canlar ben geldimmmmmmmmm
sabah merkeze gider gitmez kan testini verdim daha sonra ulun hoca muayene etti...
rahim temiz endometrium kalınlığı iyi dedi
kan testinin sonucunu aldıktan sonra tekrar görüşelim dedi...
sonuçlar de iyi çıktı şükür 5. gün transferi olacak
embriyolarım 3 lü paketler halinde dondurulmuş...
cumartesi günü 3 embiyom çözülecek pazarteside transferim olacak
canlarrrrrrrrrr şafak 5
dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla çözülsün embriyolarım ve annesinin göbişine yerleşsin kuzum
benden şimdilik haberler bunlar kızlar geri sayım başladı

ben bu ay rahım fılmı cektırdım bıraz ıltıhap cıktı fıtıl verdı dr.kullandım bu ayı unutacam cunku antıbıyotık fln da kullandm..bakalm 3 ay daha deneyın dıyo dr..

cANIM COK SEVINDIM ınsallah tutunur annesıne,,

Hu hu

Kıslar ben geldimm kont güzel geçtii herşey yolunda çok şükür diğer kont cumartesi hafta içide yumoşlar toplancakkk Nekadar hızlı ilerliyo herşeyy allahhım yüzümüze gülsünn

baharcımm hemen hemen aynı olucak tarihimiz beraber bekliycez sanırımm

canım hadi canım hayırlısyla al artık şu dötü bokluyu

Ahunisam eksik olma canım...
Doktor aslında tamamen yasakladı,ama ben girip okuyup,bişeyler yazmadan duramıyorum bitanem..
Sonuçta insan kızkardeşlerinden nasıl uzak durur?
Doktorun bir bu dediğini yapamıyorum,diğerlerinin hepsine harfiyen uyuyorum...
Valla asker gibi oldum
Saat en geç sabah 10 da uyan...
Göbekten iğneni yap...
Bir evuç ilaçlarını al.
Vajinal jelini uygula..
20 dakika yürü,jelin aktif hale gelmesi için..
Yemek meyveleri ye...
Bol su tüket..
Kola ,kahve vs.uzak dur.
Acı yasak.
Akşam ilaçlarını ve kabızlık önleyici şurubunu al.
Vajinal jel ve yine 20 dakika yürü(uykusuzluk yapıyor)
Tabi gün boyu dua ediyorum...
Bugün Allah'ın izniyle 7 gün ve 4444 salatı tefriciyem bitiyor..
Sadece 444 tane kaldı.
100 tanesi yarım saatte bitiyor...artık zaten ezberledim,ezzbere okuyorum...
Kayınvalidemler,akrabalarım,annemler,arkadaşlarım okuyorlar bana dua...
Annem yanımda her işime koşuyor,Allah razı olsun....
İşte böyle canım arkadaşım..
Benden haberler bu..
Pazartesi işbaşı..
Cumartesi test sonucu ....,
Veeeeeeee müjdeeeeeeeeeee kızlaaaaaarrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm.....

Masallah Baharim hep böyle güzel haberler al insallah pazartesini dört gözle bekliyoruz artik meleklerine biran önce al ve aramiza katil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…