Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hayırlı olsun bahar.inşallah sorunsuz yerleşirler, tutunurlar annelerine. benimde cuma transfer. dualarını bekliyorum.

bu haberi vermene az kaldi canim benim ne cabuk gecti zaman bugün 5.günün kanbarim masallah masallah masallah...

Allah yar ve yardımcın olsun canım
güzel haberlerle gelesin.
maşallah bebeciklerine hepside çok güzel çözülür ve bölünürler canım

hayırlısııı inşallahhh

canım nekadar rapor aldın ?

hayırlısııı inşallahhh

canım nekadar rapor aldın ?

1 hafta rapor verdi canım.

bu haberi vermene az kaldi canim benim ne cabuk gecti zaman bugün 5.günün kanbarim masallah masallah masallah...

İnşallah oyacım.kaldı 9 gün..
Baştan beri cevabı bilen tek Rabbim,inşallah evlat sahibi yapmıştır bizi canım ..
Buradan müjdemi yüreğimin taaa derinliklerinden haykırarak veririm...

canım çok sevindim hadi hayırlısı 2 Eylül sanırım transferin..
kaç embriyo transfer edilecek sana baharım,1 mi,2 mi?
Rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah eşinle..
evlatlar dedim,çünkü geride birsürü dondurulmuşun var,,,oooohhh çözdür çözdür transfer et,doğur gittin,sefan olsun....
canım benim dualarım seninle...

Crinone jeli kafana takma bendede son bir haftadır kahverengi ve bol miktarda geri geliyor. Hemşireye söyledim olur öyle kanama değil dedi. Diğer topiklerede baktım oradada doğum yapanlar bile aynı şeyi söylüyorlar jel geriye kahverengi yada pembe olarak geri gelmiş herkeste.

Ayrıca bende sürekli uyumak istiyorum. Yatmak istiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Hamile kalınca şunu yapıcam, bunu yapıcam diye konuşup duruyordum. Söylediğim hiçbir şeyi yapmak içimden gelmiyor. Bakalım umarım kimseyi kırmadan atlatırız bu zamanları.

Tabi birazda kaybetme korkusu var bizde sanırım, bu korku bütün duyguların önüne geçiyor ve sinir yapıyor insana. Biraz ıslaklık hissediyorum acaba kanamamı oldu diye nerde olursam olayım tuvalete koşturuyorum. Bu jelin kahverengi olarak geri geldiği ilk gün dünya başıma yıkılmıştı. Ödüm kopmuştu.

Oya dediğin gibi seninle haftalarımızda aynı sayılır, belirtilerimizde. Bendede hala mide bulantısı aş erme gibi bi şey yok. Belimin ağrısıda bitti. Sanki hamile değilmişim gibi.

ben bu ay rahım fılmı cektırdım bıraz ıltıhap cıktı fıtıl verdı dr.kullandım bu ayı unutacam cunku antıbıyotık fln da kullandm..bakalm 3 ay daha deneyın dıyo dr..

canım inş sende en kısa zamanda kavuşursunız mucizene

cANIM COK SEVINDIM ınsallah tutunur annesıne,,

saol tatlım inş tutunur bebişimmmm

canım maşallah herşey yolundaymış sonuna kadar böyle devam eder inş
evet tatlım arka arkaya güzel haberler vericez inş

Ailenin, özellikle annenin yanında olması bulunmaz nimet, bugün transferin 5. günüymüş şaka gibi geldi bana. Ne çabuk geçti yaa zaman. Bi bakmışız sonucunu yazıyorsun. Allahım hayırlı sonuçlar yazdırsın. Senin haberinle topik sallanacak valla.

Ya sen doktoru boşver gir ara sıra buraya. Ben sensiz çok sessiz ve sakin buluyorum burayı, hiç hoşuma gitmiyor. Pazartesi işe başlayınca zaman daha çabuk geçer sana. Ay inan sabah akşam aklımdasın sonucu beklerken senden daha meraklı ve sabırsızım.

8 eylüldee kanbarrrr hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hobaaaaa

Kızlar bugün transverimin 5.günü ve adet ağrılarım var hamile kalanlar özellikle siz adet ağrısı çektiniz mi kasiklardan aşağıya ağrım oluyor tabi bel ağrısıni hiç saymıyorum

alışmıştık kendi işimizi görmeye ama neyse...
arunacım neden 10 gün oldun ki iğne? bizim kağıtta 5 gün iğne var sadece o da transferden önce, yine süleyman bey farkı mı

canım onların transferi hemen olduğu için opudan sonra ve test günlerine kadar iğneye devam ettiler...
bizim sadece 5 günlük bi iğnemiz var transfer öncesi...
sonrasında jel kullanıcaz biz...

hatırlat tatlım bu aralar aklım başımda değil yadımcı olun bana
yok canım kontrolüm 1 gün erken oldu diye transfer günüm değişmedi...
bana drumun ilk dediğide kontrol günümden 4 gün sonrasıydı...
bi sıkıntı olursa 5-6 gün sonrada olabilir demişti...
perşembe günü kontrolüm olsaydıda transferim 3 eylül pazartesiye geliyordu şimdide öyle 1 gün öne geçemedim

canım hadi canım hayırlısyla al artık şu dötü bokluyu

alıcam inş teyzesi sen dua et bize

Masallah Baharim hep böyle güzel haberler al insallah pazartesini dört gözle bekliyoruz artik meleklerine biran önce al ve aramiza katil...

saol canım şükür şimdiye kadar sorunsuz atlattık devamıda gelir inş

hayırlı olsun bahar.inşallah sorunsuz yerleşirler, tutunurlar annelerine. benimde cuma transfer. dualarını bekliyorum.

teşekkürler canım aminnnnnnnnn
tatlım demek seninde cuma günü inş hayırlısıyla kavuşursun bebişine dualarım seninle canım benim

Allah yar ve yardımcın olsun canım
güzel haberlerle gelesin.
maşallah bebeciklerine hepside çok güzel çözülür ve bölünürler canım

bitanem çok teşekkür ederimmmmm allah razı olsun

canım sağlıkla gidin.

teşekkürler canım

saol canım arkadaşım in güzel olur sonuda
tatlım gel tabi hasret giderelim :118:

yok canım 3 eylülde olacak transferim pazartesi günü...
tek embriyo transferi olacak canım hem yaşım küçük hem ilk denemem...
inş hayırlısıyla ilk denememde kavuşurum mis kokuluma
allah razı olsun canım benim
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş
13 embriyomdan 3 çözülecek geriye 10 kalacak dediğin gibi bebişime kardeş getiririz inş daha sorada
sende benim dualarımdasın bitanem güzel haberinle umut dolacak içim biliyorum

Son düzenleme:
Kızlar bugün transverimin 5.günü ve adet ağrılarım var hamile kalanlar özellikle siz adet ağrısı çektiniz mi kasiklardan aşağıya ağrım oluyor tabi bel ağrısıni hiç saymıyorum

Ben hiç bir belirti adet ağrısı sancı falan hiç bir şey yaşamamıştım. Tek hissettiğim transferimin 10. günü başlayan bel ağrımdı. Çok şükür 2 aylık hamileyim ama hala bir belirti yaşamıyorum. Sende bu kasık ağrısına falan takılma. Eğer 3 gün önce falan yumurta toplama işlemin olduysa belki ondan kalan bir sancıdır.

Vede en önemlisi gerçekten belirtiler kişiden kişiye değişiyor.

bahar, hayırlı olsun canım geri sayım başlamış. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.
Kanbar güzel haberin provasını yapmışsın inşallah cumartesi günü gerçekten yazarsın bize müjdeyi...

benim dün kanamam oldu, akılm çıktı kötü birşey oluyor diye. hastaneye zor attım kendimi. çok şükür herşey yolundaymış. bebişimn kalp atışınıda duydum
ama hala kendime gelemedim. ömrümden ömür gitti resmen.

Allahım hepinize önce hamile olmayı, sonrada sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Yumurta toplama işlemim ayın 20sinde oldu 5gün transveri oldu ve bugünde transverden sonra 5.gün şimdi dayanamayıp hemşireyi aradım ve tutunurken adet ağrısı olması normel dinlen ve minoset iç dedi yani kanama olmadığı sürece sorun olmazmış birde dün ayağımı üşüttum biraz ondan da olabilirmiş

Doğrudur üşütmüş olduğun içinde olabilir, her sebepten olabilir ama bilemeyiz işte neden olduğunu. En iyisi sen sakin ol. Hayırlısı olsun.

Esracım transferimiz aynı gün olmuş...25 ağustos c.tesi..test tarihimiz de aynı o zaman:8 eylül...
Esracım transferden sonra doktorum yanıma geldi ve 40 dakika kadar bilgi verdi bana...
bel ağrın olabilir,göğüslerin şişebilir,lekelenmen olabilir,hatta kanaman olabilir ve hamileliğin devam ediyordur korkma bunlara dedi...
benim dün çok şiddetli bel ağrım oldu,kasık ağrım yok,bel ağrım var sadece,bu günde bel ağrım devam ediyor..
5.ve 6.gün tutunma ve yerleşme olduğunda normailmiş bu canım...
yani sinyaller iyi ikimiz için de...

canım benim ne güzel...
Rabbim bir bir hepsini sana sağlıklı,hayırlı evlatlar olarak bağışlasın...
Benim dondurulmuşum kalmadı...
Olsun bunda da vardır bir hayır,Rabbim böyle istedi demekki.
Güzel haberler,me 9 gün kaldı...
Pazartesi iş başı,cumartesi POZİTİF,HAMİLE haberim gelecek inşallah...
Hepinize umut olacağım...
İlk dondurulmuş transferiyle Baharım.....,
Sona sen ,Flask,Fiyonk,pembetavşan ve su hepiniz peşimden geleceksiniz bir bir...

canım arkadaşım sürekli Prova yapıyorum,hayal kur olsun di mi?
Neyin hayalini kurar,olmuş gibi yaparsan o olurmuş...
Tabii ki herşeyi bilen Allah...
İnşallah hamile olmamı nasip etmiştir bu kez.,
Amin.
Çok şükür sen de ucuz atlatmışsın tatlım,bol dinlen,kendine iyi bak..Bizim bebeklerimiz çok değerli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…