Esracım transferimiz aynı gün olmuş...25 ağustos c.tesi..test tarihimiz de aynı o zaman:8 eylül...
Esracım transferden sonra doktorum yanıma geldi ve 40 dakika kadar bilgi verdi bana...
bel ağrın olabilir,göğüslerin şişebilir,lekelenmen olabilir,hatta kanaman olabilir ve hamileliğin devam ediyordur korkma bunlara dedi...
benim dün çok şiddetli bel ağrım oldu,kasık ağrım yok,bel ağrım var sadece,bu günde bel ağrım devam ediyor..
5.ve 6.gün tutunma ve yerleşme olduğunda normailmiş bu canım...
yani sinyaller iyi ikimiz için de...
Evet canım aynı gün transfer oldu ama benim 5.gün ebriyosu ve galiba senin de dondurulmuştu o yüzenm test günü aynı değil bana 5'inde dediler ama 4'ünde yaptırıcam
Ooooo ne güzel,sen daha çabuk alacaksın müjdeni desene...
Esracım canım benim ,benimki 4.gün transfer edildi...
Hücre sayıları olarak 1.kalite dedi doktorum...
6.günü bekleyecekti,son anda karar değiştirdim dedi , rahim ortamı dış ortamdan daha iyi olduğundan 6.günü beklemedi..
Sonuçta yaşım 42 ve embriyo sayım da sadece 4'tü çünkü,şansımı artırmak istedi bitanem....
Evet donduruldu 4 embriyom da ,2 si transfer edildi.
Doktor Allah bilir ama,o kadar yüksek bir şansın var ki ,rahat ol,keyfine bak dedi.
Ben de öyle yapıyorum....
Senin pozitifini heyecanla bekliyorum....
Arkandan da ben gelicem bitanem...
Hayırlısıyla kalan hepimiz inşallah hamileolacağız...
AMİN.
Esracım transferimiz aynı gün olmuş...25 ağustos c.tesi..test tarihimiz de aynı o zaman:8 eylül...
Esracım transferden sonra doktorum yanıma geldi ve 40 dakika kadar bilgi verdi bana...
bel ağrın olabilir,göğüslerin şişebilir,lekelenmen olabilir,hatta kanaman olabilir ve hamileliğin devam ediyordur korkma bunlara dedi...
benim dün çok şiddetli bel ağrım oldu,kasık ağrım yok,bel ağrım var sadece,bu günde bel ağrım devam ediyor..
canım benim ne güzel...
Rabbim bir bir hepsini sana sağlıklı,hayırlı evlatlar olarak bağışlasın...
Benim dondurulmuşum kalmadı...
Olsun bunda da vardır bir hayır,Rabbim böyle istedi demekki.
Güzel haberler,me 9 gün kaldı...
Pazartesi iş başı,cumartesi POZİTİF,HAMİLE haberim gelecek inşallah...
Hepinize umut olacağım...
İlk dondurulmuş transferiyle Baharım.....,
Sona sen ,Flask,Fiyonk,pembetavşan ve su hepiniz peşimden geleceksiniz bir bir...
canım arkadaşım sürekli Prova yapıyorum,hayal kur olsun di mi?
Neyin hayalini kurar,olmuş gibi yaparsan o olurmuş...
Tabii ki herşeyi bilen Allah...
İnşallah hamile olmamı nasip etmiştir bu kez.,
Amin.
Çok şükür sen de ucuz atlatmışsın tatlım,bol dinlen,kendine iyi bak..Bizim bebeklerimiz çok değerli...
Evet canım aynı gün transfer oldu ama benim 5.gün ebriyosu ve galiba senin de dondurulmuştu o yüzenm test günü aynı değil bana 5'inde dediler ama 4'ünde yaptırıcam
canım benim ne güzel...
Sona sen ,Flask,Fiyonk,pembetavşan ve su hepiniz peşimden geleceksiniz bir bir...
canım arkadaşım sürekli Prova yapıyorum,hayal kur olsun di mi?
Neyin hayalini kurar,olmuş gibi yaparsan o olurmuş...
Tabii ki herşeyi bilen Allah...
İnşallah hamile olmamı nasip etmiştir bu kez.,
Amin.
Çok şükür sen de ucuz atlatmışsın tatlım,bol dinlen,kendine iyi bak..Bizim bebeklerimiz çok değerli...
sen ne güzelsin be kanat.....
Öyleyim di mi?
Kanbarr aşağıda seni gördüm, senden bende başka kimse yok..
Naber napıyorsun ?
Ahucum ne yapayım bitanem...
Sizin yapamadığınızı yapmaya çalışıyorum...
Yani 1000 sayfayı devirmeye çalışıyorum tatlım....
Şaka bir yana,geçen Perşembe akşamı başladığım 4444 salat-ı tefriciyem bitti ve son murat duamı ettim Rabbime ,kabul etsin inşallah...
Buralar amma ıssızlaşmış Ahum yaaaa...
Herkesler nerede güzellik uykusuna mı yatıyorlar nedir?
Ağustos topiği neredeyse bize yetişecek...:18:
Sohbet etmeye girmiyor kimse ...
Tabi sona gelsik sayılır...
30 pozitif,21 negatif,3 test sonucu bekleyen,5 dondurulmuş transferi olan....
az kaldı o yüzden normaldir....
ama ıssız ada gibi de olmasın burası,girin arkadaşlar..
neler yapıyorsunuz haberimiz olsun ...
Fiyonk senden ne haber?
Gelişmelerin ne durumda canım?
canım onların transferi hemen olduğu için opudan sonra ve test günlerine kadar iğneye devam ettiler...
bizim sadece 5 günlük bi iğnemiz var transfer öncesi...
sonrasında jel kullanıcaz biz...
hatırlat tatlım bu aralar aklım başımda değil yadımcı olun bana
yok canım kontrolüm 1 gün erken oldu diye transfer günüm değişmedi...
bana drumun ilk dediğide kontrol günümden 4 gün sonrasıydı...
bi sıkıntı olursa 5-6 gün sonrada olabilir demişti...
perşembe günü kontrolüm olsaydıda transferim 3 eylül pazartesiye geliyordu şimdide öyle 1 gün öne geçemedim
olsunda bu transfer 4 gün sonra olsun 5 gün sonra olsun farketmez, sonucu güzel olsunda 12 gün değilde 14 gün bekleriz noolcak ki ( ya bu arada dondurulmuşlarda test tarihi 12 gün değil di mi?) bide senin 3 taneyi çözücekler ya baharım, sonra kalanlar noolcak sordun mu?
bahar, hayırlı olsun canım geri sayım başlamış. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.
Kanbar güzel haberin provasını yapmışsın inşallah cumartesi günü gerçekten yazarsın bize müjdeyi...
benim dün kanamam oldu, akılm çıktı kötü birşey oluyor diye. hastaneye zor attım kendimi. çok şükür herşey yolundaymış. bebişimn kalp atışınıda duydum
ama hala kendime gelemedim. ömrümden ömür gitti resmen.
Allahım hepinize önce hamile olmayı, sonrada sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
canım benim ne güzel...
tüp bebeğe temmuz ayında başladım tabloya benide ekleyin 33-31 /6 yıl/endometriozis/1 kere / Bursa Jinemed / pozitif
Sende, diğer bekleyen arkadaşlarda hepiniz hamile kalın. Ondan sonra yeni hamişler topiği açarız, oradan sohbete katılan çok kişi olur, hem gelişmeleri paylaşırız birbirimizle.
alışverişe gidecekken bi okuyup çıkayım dedim baktım kanbarım yazmış ona iki satır cevap verip gideyim dedim, kociş kapıda bekliyor bu arda
canım benim bugün 13.günüm adetimin, merkezi aradım hangi gün gelicem diye onlarda 15 yada 16 hangisini istersen dediler bende aceleci olaraktan 15 günü yani cumayı seçtim, o gün kan verip muayenemi olucam herşey yolundaysa tarnsfer günümü söyleyecekler ki benim tahminim çarşamba falan olur inşallah (amin)
artık kontrollerimiz falanda olmadığı için verecek havadis olmuyor haliyle, o yüzden etraf ıssız, bebişini alan şimdi hamileliğin rehavetinde, biz taransfer bekleyenler tarnsfer öncesi son hazırlıkların peşindeyiz, ondan böyle oldu...
5.gün ne çabuk oldu ya kanbarım, adet oldum olucam derken tarnsfer bilem bitti gitti, haftaya işte olacağından vakit daha çabuk geçer sana, bi bakmışsın test tarihi gelmişş ayyyy
o gün ilk iş buraya girip yaz hamileyiiimmmdiye yoksa affetmeyiz haberin olsun...
bu esnada da kendini sıkıntılı stresli şeylerden uzak tut canım, bebişlere tam konsantre ol, malum ikiz annesisin hamileliğin daha farklı geçecek dinlen şimdiden keyfini çıkart
senide bebişlerinide seviyoruz...
saol kanbarım aminnnnnnn
canım sen dondurulmuşlara hiç takılma...
en kaliteli 2 embriyo transferin oldu hayırlısıyla bebişlerin seninle kalacak
sen onları düşün annesi
evet canım son dondurulmuş transferlerinde açılışı yaptık inş senin pozitif sonucunla beraber hepimiz güzel haberler vermeye devam edicez
Kızlar bugün transverimin 5.günü ve adet ağrılarım var hamile kalanlar özellikle siz adet ağrısı çektiniz mi kasiklardan aşağıya ağrım oluyor tabi bel ağrısıni hiç saymıyorum
canlar ben geldimmmmmmmmm
sabah merkeze gider gitmez kan testini verdim daha sonra ulun hoca muayene etti...
rahim temiz endometrium kalınlığı iyi dedi
kan testinin sonucunu aldıktan sonra tekrar görüşelim dedi...
sonuçlar de iyi çıktı şükür 5. gün transferi olacak
embriyolarım 3 lü paketler halinde dondurulmuş...
cumartesi günü 3 embiyom çözülecek pazarteside transferim olacak
canlarrrrrrrrrr şafak 5
dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla çözülsün embriyolarım ve annesinin göbişine yerleşsin kuzum
benden şimdilik haberler bunlar kızlar geri sayım başladı
canım hadi canım hayırlısyla al artık şu dötü bokluyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?