- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
herkese iyigeceler..
Baharrrrrrrrrrrr transferin yarinmisssssssssss amannnnnn ne cabuk geldi zamannnn misafirim vardı yatılı onlardan sıra gelmedi nete gireyim heycan durumların nsl:) flzaskkkkk nezaman Olcak aynı siralardaydiniz:)
Cok guzel bı duygu hamilelik
Kahve lekelenmem bitti iki gündür..
İki gun once doktor kontrolum vardı o kalp atışı nsl bsyyyyyyyyy esimle agladikkkkkkkkkk yarrebbim herkese yasatsinnnnn...
İlk hamile pantolonumu aldım bugun cok mutlu oldum onu giydiğim icin:)
1 kere kustum ne midem bulandı ne başka bsy
Deli gibi yiyorum 2 aylık olduk ve 3 kilo aldım:)
Sadece cok duygusalimmmm neden bilmiyorum hem bebeğimi hem sevdiklerimi annemi babami kardeslerimi esimi kaybetme korkusu var... Sanırım hormonlar tavan durumda....
Bugun bebek ve hamile mağazalarını gezdim nkdr keyifli bsy...
Malatya'ya annemlere gitmiştim dönüşte tup bebek merkezinin önünden geçtim icim cizzzz etti o merkezin önünden hamile olarak gecmek cok tuhafti şükrettim binlerce kez hergun şükrediyorum dua ediyorummm...hayatım sanki anlam kazandı..
Rabbim ins isteyen herkese yaşatır bu zor zamanları unutturur bebislerimizle ....
Su 3 ay bitse rahtliycammmmm hemen geçsin zaman:)
fiyonkcum salı günü bende ordayım biraz geç bir saat bakarım ben etrafıma
Canım benimde yarın kontrol var kan tahlilleri olcakk..
yarın belli olucakk günüm ama cuma olabilirrrrr.demişti doktorumm bekliyorumm bende
sen ne güzel ilk hamiş kıyafetini almışsınn rabbim bizlerede nasip inş. etsin bende istiyorummm
ayy ne güzel gerçi bizim saat belli değil henüz ama bakarsın denk gelir...
alıcan alıcan flzask'ım, boy boy desen desen hamilişişkoş kıyafetlerin olacak
Canım benimde yarın kontrol var kan tahlilleri olcakk..
yarın belli olucakk günüm ama cuma olabilirrrrr.demişti doktorumm bekliyorumm bende
sen ne güzel ilk hamiş kıyafetini almışsınn rabbim bizlerede nasip inş. etsin bende istiyorummm
Ayyyyy cnm Bnm az kalmis bak heycanlaniyorum böle haberlere :) o kan sonucunu öğrendiğin annnnnnnnn cok feci yaaaa nsl bı heycan anlatamam :) pozitif lafiiii resmen insanın beynini donduruyor:) ins sizlerde yasiycaksiniz 2 hafta sonra :)
canım hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılının ilk günü transferin olacak bu bir işaret olmalıdemekki bol çocuklu yılların olacak rabbim yardımcın olsun iki kişi gittiniz 3kişicik olarak dönersiniz inş.
Baharrrrrrrrrrrr transferin yarinmisssssssssss amannnnnn ne cabuk geldi zamannnn misafirim vardı yatılı onlardan sıra gelmedi nete gireyim heycan durumların nsl:) flzaskkkkk nezaman Olcak aynı siralardaydiniz:)
İki gun once doktor kontrolum vardı o kalp atışı nsl bsyyyyyyyyy esimle agladikkkkkkkkkk yarrebbim herkese yasatsinnnnn...
Sadece cok duygusalimmmm neden bilmiyorum hem bebeğimi hem sevdiklerimi annemi babami kardeslerimi esimi kaybetme korkusu var... Sanırım hormonlar tavan durumda....
Malatya'ya annemlere gitmiştim dönüşte tup bebek merkezinin önünden geçtim icim cizzzz etti o merkezin önünden hamile olarak gecmek cok tuhafti şükrettim binlerce kez hergun şükrediyorum dua ediyorummm...hayatım sanki anlam kazandı..
Rabbim ins isteyen herkese yaşatır bu zor zamanları unutturur bebislerimizle ....
canlar biliyorsunuz yarın benim için büyük gün kuzumla buluşacağım nihayet
dualarınızı eksik etmeyin canlarrrrrrrrrrrrr
allahın izniyle bende topiğimizin hamişlerinin arasına katılayımmmmmmmmmm
can arkadaslarim ne güzel yüreginiz var Ahunisacigim, denizfenerim, fiyonkmakarnam, baharim ve sayamadigim diyer arkadaslar beni bebeyimi düsünmüs üzülmüssünüz Insallah hersey yoluna giricek bana ne oldugunu bende pek anlamis degilim midemde bulanmiyo öyle sadece yiyemiyorum önceden severek yediyim seyler bile bana agir geliyor Yemek kokusuda öyle agir gelmiyor ama sanki tikabasa yemisimde yiyesim yok zor áma bunlarda gecicek bebislerimizi saglikla kucagimiza alalimda insallah...
baharim yarin transfer insallah bebisin melegin sana siki siki tutunur annesi
diyer kizlarda arkandan geliyor zaten insallah allahim herkesin yüzünü güldür sen AMINNNNNN...
Baharcım nihayet sayılı saatler kaldı . Allahım inşl sana da bu duyguyu yaşatır . sonunda senin de yüzün güler . bu verdiğin emeklerinin karşılığını alırsın . Senin için dua edeceğim . Hadi yarın al gel yaramazını sonra da onun içinde olduğunu bilmenin tadını çıkar .
sizin iki civarı olur cnm salı sabahı ararlar en fazla bir saat filan kalabiliyorsun ben biraz geç çıkışa doğru orda olacağım okuldan erken çıkarsam erken gelirim arkadaşıma orda da dualar ederim
canlar biliyorsunuz yarın benim için büyük gün kuzumla buluşacağım nihayet
dualarınızı eksik etmeyin canlarrrrrrrrrrrrr
allahın izniyle bende topiğimizin hamişlerinin arasına katılayımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?