günaydın canımm...
sanırım heyecandan uyku bile tutmamış bu saatlerde uğramazdın pekne tatşı bi heyecan di mi
Allah aynı heyecanı aynı mutluluğu 15 yada 16 eylülde (sanırım o zaman olur de mi) katlayarak yaşatır inşallah amin...
hayırlı uğurlu ve bereketli olsunn....
günaydın canım
aynen fiyonkum heyecandan pek uyuyamadım
inan öyle rüyalar gördüm ki bi heyecan bi heyecan sorma
gerçekten çok tatlı bi heyecan allahın izniyle bu günlere gelebildik sonuda güzel olur inş
evet fiyonkcum benim test günümde 15 eylül olur heralde...
saoll canım inş kapanışı güzel yaıcaz hepimizzzzzz
canım senin bebişlerde dün çözülmüşlerdir neler hissettin dün aradıklarında ??
açıkçası toplandıktan sonrakinde kaç emriyo döllendi falan bilgisi verdiklerinde ki gibi heyecanla beklemedim telefonu, güzel çözüldüler dediğine sevindim ama 4 ününüde çözmüşler her ihtimale karşı ona canım sıkıldı, gerçi kalanları yine donduracaklarda madem hepiciğini çözücekler niye 2 li grup yapmışlar onuda anlamadım :44: velhasıl yarın kalan göçen belli olacak, ben şimdi transferden ziyade kalan embriyolarımı düşünüyorumdelimiyim neyim
canım senin içinde büyük gün gelmiş hayırlı olsun hadi al gel sende meleğini
sımsıkı tutunsun inşallah annesine
dualrım hep sizinle kızlar inşallah hayırlı haber alacağız sizden
allah yar ve yardımcınız olsun şansınız bol olsun
açıkçası toplandıktan sonrakinde kaç emriyo döllendi falan bilgisi verdiklerinde ki gibi heyecanla beklemedim telefonu, güzel çözüldüler dediğine sevindim ama 4 ününüde çözmüşler her ihtimale karşı ona canım sıkıldı, gerçi kalanları yine donduracaklarda madem hepiciğini çözücekler niye 2 li grup yapmışlar onuda anlamadım :44: velhasıl yarın kalan göçen belli olacak, ben şimdi transferden ziyade kalan embriyolarımı düşünüyorumdelimiyim neyim
günaydın kızlarr...baharcım transferin şimdiden hayırlı olsun,,sağlıcakla 9 ay karnında taşı inşallah...
fiyonkcm ben de transfer sırasında transfer edileceğin nasıl olduğunu değil de gelişmeyenin durumunu sordum,nasıl ne yapcaksınız dye
Kızlar selam,
Hiç düşünmeyin artık bence... Dualarımız sizinle..
Baharcım, herşey çok güzel olacak inşallah.. Tablomuzun prensesini pozitif yapıp yanına çiçekler koyacağız :)
günaydın sucummmmm
saol tatlım sen atlattın sıra bize geldi
inş hayırlısıyla ben de atlatır 15 eylülde hediyemi alırım
inşallah cnm yaa okullara keyfimiz yerinde mutlu 2 kişilik olark başlarız... bu arada su demek zor geliyorsa adım seda
bir de bugün rapor almaya çalışcam,,genel cerrahiden randevu alabildim verir inş rapor..sen ne dedin rapor için ??
seda daha iyiymiş canım sucum demek zor oluyordu
aminnnnnnn sedacım inş bu sene bebişimizle gideriz okulumuza
hadi bakalım inş alırsın raporunu canım...
tatlım ben hasrateye gitmedim bile eşim gitti drla görüştü o halletti rapor işini...
biz tüp bebekten bahsetmedik kimse bilmediği için...
eğer tanıdık biri değilse sen anlat durumunu verirler heralde...
selam canımmmmm çok teşekkür ederimmmmm dualarınızla güç alıyorum zaten
canımmmmmmmmm nasıl sevindim yazını okuyunca anlatamam
inş canım inş kendimi ve sizide hamiş olarak eklerim tabloya
iyi olmuş sizin ne güzel,,bakalım yarım saate gidicem verirler herhalde.. beni uzaktan geliyoz diye 12 de çağırdılar 2 buçuğa doğru transfer oldu...yollda bi iki yudum su içtim..oraya vardığımda sıkışıktım...iyi dediler..beklerken daha fazla oldu tabi,,,bardak verdiler,,,fazlalaığı boşaltıyorsunsonra bi iki yudum içtim su,,çağırdıklarında gayt iyiydi. tranferden 1 saat sonra gttm wc ye... yanii çoook su içmeyesin,,
Amin aminn canım..
Aynı yerde tedavi görüyor olmamızın da etkisi olduğu için en büyük dileğim seni, sonra fiyonkumu sonra da kendimi o tablo da pozitif görmek şu anda..
Sadece kendim için değil, sizler için de en hayırlısını diliyorum...
Çok duygulandım şu an gerçekten.. Bu kadar bekledik, temmuza niyetlendik, temmuz diye diye Eylül'e geldik..
Hayırlısıyla bitirelim artık.. En sonda ben varım, daha çok zamanım var..
Sizlerin iyi haberleriyle güç alacağım ve bekleyeceğim artık..
kanbar kalbim seninle inşallah müjdeli haberleri alacağız senden canımmmmm :)
inşallah canım ya müjdeli haberi vereceksin de hepimiz burada düğün bayram edecez
dualarım seninle canım rabbim yardımcın olsun bebişin hep seninle olsun inş.
canim benim ya Allah gonlune gore verir insallah!!!! hayirli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?