Huuu huuuu ben geldimm yavru canlarr haberlerr güzekk yumaşlarr pekk güzellerPazartesi son kont .var perşembe yada çarşamba toplarım ben bunlarıı dedi yakışıklı doktorum Kesinn bu nazlıı bebem bana dogum günü hediyesi gelicek Ayyy gelsiinn de artıkkk bekle beklee bi hall oldukk yahuu
Sizler nasılsınız bakalımm
bugün pek gezdim giremedim şimdi de işim var geri dönüp okuyamıyorum hepinizi kocamam öpüyorumm
oyacım,ahunisacım,denizfenerim,asel-k,masal ve adını yazamadığım canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz...
iyiyim ben Allah'a şükür...
Dinleniyor,doktorumun dediği gibi fazla girmemeye çalışıyorum internete....
kah yürüyorum,kah dinleniyorum,ilaçlar,iğnelere,jeller işte bitti 7 gün geride kaldı....
haftaya bugün inşallah pozitifimi alıp,düğün bayram yapıcam eşimle ,akrabalarım ,dostlarım ve canım kızkardeşlerim sizlerle...
1 eylül bugün sonbahar geldi...
o sonbahar inşallah bana ömrümün baharı evladımı getirir de ,hayatım hep bahar olur....
canlarım biraz bel ağrım,başdönmem var ,uykum düzene girdi şükür...
pazartesi işbaşı..
hayat güzel be kızlar...
yaşamak çok güzel..
bugünleri yaşayabilmek bile güzel...
sonucu ne olursa olsun , ki elbette ki inşallah pozitifi ve evladıma kavuştuğumu görürüm...
ama eşim,akrabalarım,ailem hepsi yanımdalar,hepsi dua edip ,benim kadar evladıma kavuşmamı istiyorlar...
bunların hepsi çok değerli...
çok güzel şeyler ...
ve siz,iyi ki varsınız,hepinizi ço seviyorum...
eşime ve sizlere hamileyim demeyi ,hem de bağıra bağıra ,o kadar çok istiyorum ki...
inşallah Rabbim eşimle evlat muradımıza erdirirsin bizi...
kız veya erkek,tek veya ikiz ,hangizi hayırlısı ise onu nasip et Allahım..
AMİN...
canım ya :) iyi olmana çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim .pozitif olmana çok sevindimhep sevindim :d
Bebeklerin seninle inşl Allahın izni ile canım . az kaldı yarıladın yolu . inşl güzel haberlerini alacağız .
canım arkadaşım inşallah öyledir ...
yarıladım Allah'a şükürler olsun ki..
Rabbim inşallah evlat bağışlar bize bitanecik arkadaşım....
inşallah '' hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr'' diyebilirim ....
inşallah '' hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr'' diyebilirim ....
canım..
ben negatifi aldıktan sonra pek yazmyorum ama sürekli okuyorum topiği..
vede senin güzel haberini almayı bende çok istiyorum bekliyorum..
duacınım arkadaşım..
canım..
ben negatifi aldıktan sonra pek yazmyorum ama sürekli okuyorum topiği..
vede senin güzel haberini almayı bende çok istiyorum bekliyorum..
duacınım arkadaşım..
kanbarım yolu yarıladın arkadaşım. inşallah güzel haberinle coşacak bu topik. inşallah baharın fiyonkun,suyun, fazky, pembe tavşanın güzel haberleri ile yıkılacak burası final bekliyoruz sizden inşallah.
darısı negatif alan fakat inşallah anne olma şerefini yaşayacak tüm kaderdaşlarımıza olsun
ahunisa nasılsın canım. ne yaptın yedin mi mercimek köfteni içime dert oldu valla söyledim diye
ahunisa canım dua listesinde senin de ismin var...
senin surelerin okunmamış gözüküyor...
topiği açan arkadaş ayşe 3-4 gündür girmiyor eğer ona okuduğunu falan özelden yazdıysan diğerleri bilmiyor...
ben sana hatırlatayım dedim canım eğer okuduysan o topiğe bi yaz istersen
yasasin sirasiyla yine hamis haberleri alicas demeki ironik, kambar,su, bahar, fiyonk, flatzk, pembe tavsan ve ismini sayamadigim diyer kizlar nasil seviniyorum uzun süre hic biye duymadik gelsin tontoncuklar, ohhh yakinda yine cümbüs var desenize:119::119::119:
Allah topikimizi Nazarlardan saklasinaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Buarada Ahunisa ve denizfeneri sizler ne yiyionuzda böyle kilocuklar almissinis masallah size valla ben bugün ciktim gelen her yemek kokusu beni yemek yemekten sogutu yani anlicaniz ben ve bebisim aciz acBarbaros banada memlekete yer varmi bende gelim belki yiyicek biseyler bulurum:109::109:
Canim benim kiyamam sana ve bebisine,insallah tiksinme ve bulantilarin gecer sen ve bebegin saglikla kilo alirsiniz,canim hic mi bisey cekmiyor tuzlu eksi vs.en sevdigin yemekleri hayal et belki canim ceker,ya da imkanin varsa kokudan tiksinmemen icin baskasi pisirsin sen ye.inan cocuklar gibiyim tv de ne gorsem yemek adina onlari bile canim cekiyor sadece etten baliktan tiksindim onlarda da zorluyorum kendimi.rabbim yardimcin olsun canini sikma bebek ilk uc ay besleniyor bi sekilde hatta bu aylarda alinan kilolar anneye kaliyormus diye okudum biyerde.herseyin hayirlisi allah bebeklerimizi saglikli kilsin bizlere de rahat saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah.yasasin sirasiyla yine hamis haberleri alicas demeki ironik, kambar,su, bahar, fiyonk, flatzk, pembe tavsan ve ismini sayamadigim diyer kizlar nasil seviniyorum uzun süre hic biye duymadik gelsin tontoncuklar, ohhh yakinda yine cümbüs var desenize:119::119::119:
Buarada Ahunisa ve denizfeneri sizler ne yiyionuzda böyle kilocuklar almissinis masallah size valla ben bugün ciktim gelen her yemek kokusu beni yemek yemekten sogutu yani anlicaniz ben ve bebisim aciz acBarbaros banada memlekete yer varmi bende gelim belki yiyicek biseyler bulurum:109::109:
Huuu huuuu ben geldimm yavru canlarr haberlerr güzekk yumaşlarr pekk güzellerPazartesi son kont .var perşembe yada çarşamba toplarım ben bunlarıı dedi yakışıklı doktorum Kesinn bu nazlıı bebem bana dogum günü hediyesi gelicek Ayyy gelsiinn de artıkkk bekle beklee bi hall oldukk yahuu
bugün pek gezdim giremedim şimdi de işim var geri dönüp okuyamıyorum hepinizi kocamam öpüyorumm
yasasin sirasiyla yine hamis haberleri alicas demeki ironik, kambar,su, bahar, fiyonk, flatzk, pembe tavsan ve ismini sayamadigim diyer kizlar nasil seviniyorum uzun süre hic biye duymadik gelsin tontoncuklar, ohhh yakinda yine cümbüs var desenize:119::119::119:
kanbarim sen de dualarimizdasin canim hep boyle ol guzel yureklim.
canım denizfenerim ,bitanecik arkadaşım Allah dualarınızı kabul etsin ve Allah hepinizden razı olsun....
bugün eşimle alışveriş yaptık geldik...
9 gündür ilk kez dışarı çıktım...
özetle hislerimi şöyle ifade edeceğim '' ohhh beee...''
ne zor arkadaş benim gibi kıpır kıpır hareketli insana eve hapsolup,devamlı yatmak...
kendime geldim..
yarın işbaşı...
perşembeve cuma günü camlar,duvarlar,kapılar, dolaplar oya ablacım(temizlikçi kadınım) bütün evimi temizleyecek....
halılarım yıkandı zaten..
yeni eşyalar almıştık eşimle....
cuma akşamı ev cillop gibi olacak...
hayatımda ilk kez kadın tuttum ,yani bu 2.kez...
camımı ,duvarımı bile kendim silerdim...
ama büyük rahatlıkmış,artık tutarım ,kendime vakit kalır ...
eşimin ütülerine de telefon ediyorsun ,ütüleyip,4-5 saatte kapına cillop gibi ,ambalajlı ütüleyip getiriyorlar ,o çözümü buldum...
eşim bayıldı vallahi,akıllı karım benim diyor,herşeye bir çözüm bulursun...
ev temizlendi,yeni eşyalar,ooohhhh geriye ne kaldı kızlar?
tabii ki cumartesi kan testinde pozitifi ve şöyle yüksek bir bhcg oranını görmem kaldı inşallah...
sonra bizim evde düğün bayram kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr....
canım denizfenerim ,bitanecik arkadaşım Allah dualarınızı kabul etsin ve Allah hepinizden razı olsun....
ne zor arkadaş benim gibi kıpır kıpır hareketli insana eve hapsolup,devamlı yatmak...
kendime geldim..
yarın işbaşı...
perşembeve cuma günü camlar,duvarlar,kapılar, dolaplar oya ablacım(temizlikçi kadınım) bütün evimi temizleyecek....
eşimin ütülerine de telefon ediyorsun ,ütüleyip,4-5 saatte kapına cillop gibi ,ambalajlı ütüleyip getiriyorlar ,o çözümü buldum...
tabii ki cumartesi kan testinde pozitifi ve şöyle yüksek bir bhcg oranını görmem kaldı inşallah...
kendime geldim..
yarın işbaşı...
Baharcim transfer yarindi galiba degilmi insallah hersey cok guzel olacak.
anladım canım . olsun bende takılmıyorum 1-2 tane olayına ama olsa da fena olmaz hani :)))
canım sen hiç merak etme Allahın izni ile gebe kalacaksın senDD hamiş olacaksın . yüklü gezeceksin . bak bir sürü şekilde anlattım sana 15 gün sonraki durumunu . güzel haberlerini alacağız hep birlikte inşl .
Kanbardan haber varmı göremedim buralarda . dilerim iyidir ve her şey yolundadır .
evet bitanem transferim yarınnnn allah nasip ederse kavuşuyorum miniğimle
inş bitanem inş herşey çok güzel olacak
aynen canım 2 tane transfer olsaydı süper olacaktı ama bunada şükür
canım negüzel anlatmışsın bayıldım valla inş "gebe kalırım, hamiş olurum, yüklü gezerim"
saol canım inş kapanışı güzel yapıcaz allahın izniyle sona kalanlar hamiş kalacak inş
canım inş seninde bulantıların geçer başlarsın sende yemeye...
hem üzme sen kendini doyuruyordur bebişin kendisini...
ooo gözün aydın tatlım demek yumoşlar süper ee sende süpersinnnnnnnn daha ne olsun
hadi bakalım hayırlısıyla toplansın yumoşların ve güzelce döllenip annesinin göbişinde yerini bulsunlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?