Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Bu arada su transferin olmuş,hayırlı olsun,pozitif sonuçlar alırsın inşallah...
64 kişilik topikte,31 pozitif,24 negatif var...
umarım negatifler de tez zamanda evlatlarına kavuşurlar...
bebeğime kavuşana kadar,gücüm yettiğince,yumurtam ve yaşım,maddiyatım ve sağlığım elverdikçe yola devam,benim kararım bu....

hadi sende yolu yarıladın artık yakında günlerini sayarız sonuç için :))

canım ya :) iyi olmana çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim .pozitif olmana çok sevindim hep sevindim :d
Bebeklerin seninle inşl Allahın izni ile canım . az kaldı yarıladın yolu . inşl güzel haberlerini alacağız .

canım arkadaşım inşallah öyledir ...
yarıladım Allah'a şükürler olsun ki..
Rabbim inşallah evlat bağışlar bize bitanecik arkadaşım....
inşallah '' hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr'' diyebilirim ....

canım..
ben negatifi aldıktan sonra pek yazmyorum ama sürekli okuyorum topiği..
vede senin güzel haberini almayı bende çok istiyorum bekliyorum..
duacınım arkadaşım..

kanbarım yolu yarıladın arkadaşım. inşallah güzel haberinle coşacak bu topik. inşallah baharın fiyonkun,suyun, fazky, pembe tavşanın güzel haberleri ile yıkılacak burası final bekliyoruz sizden inşallah.
darısı negatif alan fakat inşallah anne olma şerefini yaşayacak tüm kaderdaşlarımıza olsun

yazacaksın inşlllllllllllllllllllllllllllll . bu yolda harcadığın emeğinin karşılığını 1 hafta sonra alacaksın canım . ben inanıyorum ki Rabbim senin gönlüne göre verecek gönderecek yaramazını . ben bugün kalp atışlarını duydum hala içimde benden bir canlı olduğuna inanamıyorum Allahım sana da yaşatsın bu sevinci , sevinçten ağlamanın ne demek olduğunu sende yaşa inşl canım benim ...

canım..
duacınım arkadaşım..

aysunay seni çok iyi anlıyorum canım . Negatif haberini almak çok zor Rabbim sana sabırlar versin . belki de Rabbim sana hiç beklemediğin bir zamanda gönderecek meleğini . inşl öyle olur canım allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşl

canım..
duacınım arkadaşım..

canım aysunayım çok teşekkür ederim bitanem,hepimiz anne olmayı hakediyoruz...
inşallah sen ,ben ve isteyen herkes en yakın zamanda bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız bitanem...
dua ettiğin için ve güzel dileklerin için Allah binlerce kez razı olsun senden bitanecik arkadaşım..
inşallah sen de en yakın zamanda güzel bebeğini alacaksın kucağına ,sen çok güzel kalpli birisin,ben bunu hissediyorsam da Rabbim görecek ve meleğinle tez zamanda kavuşturacaktır seni bitanem...

Ruveydam canım çok teşekkür ederim...
inşallah yıkılacak sevinçten,güzel haberimle,haberlerimizle,ve tüm negatif alan arkadaşlarımız da tez zamanda bebişlerine kavuşurlar bitaneciğim...

ahunisa nasılsın canım. ne yaptın yedin mi mercimek köfteni içime dert oldu valla söyledim diye

Çok şükür iyiyim canım sağolasın ama mercimek köftesi yiyemedim eltimi bekliyorum. Aslında biraz isteğimde gitti galiba. Yinede yaparsa yerim. Herhalde bugünlerde yapar... İçine dert olmasın çok deli gibi istesem gider restoranda yerim yinede yerim rahat ol sen boşver.

Baharcım ben perşembe günü dolmadan bana düşen yasinleri okudum, perşembeye kadar ayşe bana bildirin demişti perşembe günü girdim baktım ayşe yok ama asel ilgilendiğini söylemiş. Bende asel e mesaj attım okuduğumu haber verdim. Yinede şimdi girer bakarım orayada yazarım.

Valla canım ben normalde zaten iştahlı biriyim çok şükür yiyip yiyip kilo alamayanlardandım. Bana şu anda neyin kilo yaptığını bilmiyorum. Salı günü doktora soracam bakalım ne diyecek. Banada enteresan geldi. Vardır bir açıklaması. Ama şu bir gerçekki çok iştahlıyım ve sürekli yiyorum, özellikle hamur işi çok yiyorum... Sende demişsin ya hem ben hem bebeğim açız diye çok güldüm kız. Bari bebiş için zorla kendini...

Canim benim kiyamam sana ve bebisine,insallah tiksinme ve bulantilarin gecer sen ve bebegin saglikla kilo alirsiniz,canim hic mi bisey cekmiyor tuzlu eksi vs.en sevdigin yemekleri hayal et belki canim ceker,ya da imkanin varsa kokudan tiksinmemen icin baskasi pisirsin sen ye.inan cocuklar gibiyim tv de ne gorsem yemek adina onlari bile canim cekiyor sadece etten baliktan tiksindim onlarda da zorluyorum kendimi.rabbim yardimcin olsun canini sikma bebek ilk uc ay besleniyor bi sekilde hatta bu aylarda alinan kilolar anneye kaliyormus diye okudum biyerde.herseyin hayirlisi allah bebeklerimizi saglikli kilsin bizlere de rahat saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah.

Canim senin de az kalmis opu ya.insallah kaliteli yumos ve embriyolarin olur.

Baharcim transfer yarindi galiba degilmi insallah hersey cok guzel olacak.

kanbarim sen de dualarimizdasin canim hep boyle ol guzel yureklim.

canım maşallah ne güzel yiyebiliyorsun. benimde geçen haftanın ortasına kadar iştahım çok iyiydi. şimdi artık bulantılar başladı. çok aç olsam da bi şey yemek gelmiyor içimden şuan bile karnım guruduyor açlıktan ama yemeği düşününce midem dönüyor. bulaşıkları bile mutfağa götürmek zor geliyor. mutfağa girdiğim anda kokudan rahatsız oluyorum.
denizfenerim seninde ahunisanında kilosu zaten fazla değilmiş. sonuçta sizin kilolar gider canım kalmaz. yemenize bakın arkadaşlar.

ay evett oyacım yaa şenliğe az kaldı...

senin şu yemek yiyememe işine üzülüyorum, bebişimizin besine ihtiyacı var annesi, biraz zorla kendini ye bişicikler, kendin yapınca kokuyosa kocişe yaptır

gez gez bunlar uzun bi ara için son gezmelerin olacak

ay ne kadar az kalmış cicoşummm, az daha erken olsa transferimiz birlikte olacakmış nerdeyse

kanbarim sen de dualarimizdasin canim hep boyle ol guzel yureklim.

canım denizfenerim ,bitanecik arkadaşım Allah dualarınızı kabul etsin ve Allah hepinizden razı olsun....
bugün eşimle alışveriş yaptık geldik...
9 gündür ilk kez dışarı çıktım...
özetle hislerimi şöyle ifade edeceğim '' ohhh beee...''
ne zor arkadaş benim gibi kıpır kıpır hareketli insana eve hapsolup,devamlı yatmak...
kendime geldim..
yarın işbaşı...
perşembeve cuma günü camlar,duvarlar,kapılar, dolaplar oya ablacım(temizlikçi kadınım) bütün evimi temizleyecek....
halılarım yıkandı zaten..
yeni eşyalar almıştık eşimle....
cuma akşamı ev cillop gibi olacak...
hayatımda ilk kez kadın tuttum ,yani bu 2.kez...
camımı ,duvarımı bile kendim silerdim...
ama büyük rahatlıkmış,artık tutarım ,kendime vakit kalır ...
eşimin ütülerine de telefon ediyorsun ,ütüleyip,4-5 saatte kapına cillop gibi ,ambalajlı ütüleyip getiriyorlar ,o çözümü buldum...
eşim bayıldı vallahi,akıllı karım benim diyor,herşeye bir çözüm bulursun...
ev temizlendi,yeni eşyalar,ooohhhh geriye ne kaldı kızlar?
tabii ki cumartesi kan testinde pozitifi ve şöyle yüksek bir bhcg oranını görmem kaldı inşallah...
sonra bizim evde düğün bayram kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr....

kanbar kalbim seninle inşallah müjdeli haberleri alacağız senden canımmmmm :)

inşallah canım ya müjdeli haberi vereceksin de hepimiz burada düğün bayram edecez
dualarım seninle canım rabbim yardımcın olsun bebişin hep seninle olsun inş.

selam kizlar gecmisi okuyamiycam cok oldu buraya ugramayali yeni hamisleri tebrik ediyorum Allah tamamina erdirir ins. bizde bu ay keciboynuzu kurune basladik bide ilj ket preseed deniycem baklalim..:)

canim benim ya Allah gonlune gore verir insallah!!!! hayirli haberlerini bekliyoruz

Baharcim transfer yarindi galiba degilmi insallah hersey cok guzel olacak.

evet bitanem transferim yarınnnn allah nasip ederse kavuşuyorum miniğimle
inş bitanem inş herşey çok güzel olacak

aynen canım 2 tane transfer olsaydı süper olacaktı ama bunada şükür
canım negüzel anlatmışsın bayıldım valla inş "gebe kalırım, hamiş olurum, yüklü gezerim"

saol canım inş kapanışı güzel yapıcaz allahın izniyle sona kalanlar hamiş kalacak inş
canım inş seninde bulantıların geçer başlarsın sende yemeye...
hem üzme sen kendini doyuruyordur bebişin kendisini...

ooo gözün aydın tatlım demek yumoşlar süper ee sende süpersinnnnnnnn daha ne olsun
hadi bakalım hayırlısıyla toplansın yumoşların ve güzelce döllenip annesinin göbişinde yerini bulsunlarrrrrrrrr

canım hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılının ilk günü transferin olacak bu bir işaret olmalı demekki bol çocuklu yılların olacak rabbim yardımcın olsun iki kişi gittiniz 3kişicik olarak dönersiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…