Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Biz de seni seviyoruz canım benim..
Ben de 8 yıldır bekliyorum,hatta 8 bitti...
birini al gel yeter zaten canım,o biri yetiyor anne olmaya,tamamdır senin inşallah birtanem....
5 dakika sürüyor zaten...
girerken ve işlem sırasında sürekli Fatiha ve İhlas Suresini oku bitanem..

cicim nasılsın?
hadi bakalım senin de hayırlı-uğurlu olsun..
en yakın zamanda kavuş bebişine..

Canım Denizfenerim hoşgelmiş..
Sen ve bebişin nasılsınız bakalım?

cicoşum benim transferim bugün...
yarın için hayırlı olsun cebin yumoşla dolsunn canımmm... narkozdanda korkma acaip güzel bişi

bugünmüüü pardon canım yaa hadi bakalımm bi koşu al gel yavrunu

sorma yaa çok korkuyorum dün kont çıktıktan sonra işe gelene kadar arabayı defalarca stop ettirdim korkuu fenaa yaa tırsıyorum

eda sen de hoşgeldin,nasılsın canım?

bugünmüüü pardon canım yaa hadi bakalımm bi koşu al gel yavrunu

sorma yaa çok korkuyorum dün kont çıktıktan sonra işe gelene kadar arabayı defalarca stop ettirdim korkuu fenaa yaa tırsıyorum

Kız korkma yatıyorsun,uyanıyorsun herşey bitmiş...
hadi hayırlısı...

cicim nasılsın?
hadi bakalım senin de hayırlı-uğurlu olsun..
en yakın zamanda kavuş bebişine..

çok şükür birraz panik dışında iyiyim :18: ilk deneyim bilmiyorum nasıl olucak o yüzdn işte sıkıntı

hayırlısı hepimiz için inşallahh az kaldıı geri sayım başladıı güzell haberlerinle inşallah hepimizin yüzü güler

seda büyük konuşmıyım ama ben severim hareketli çocukları..
benim yeğenim var Semra 16 yaşında genç kız oldu..
Hiperaktifti,elimde büyüdü..

ooo tmm ozaman rüyalar filan.. bi yaramaz mert daha geliyo dünyaya,koşturacak peşinden annesini Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Fiyonkcm al gel bebişini sen de canım...
artık topikte kaç kız kaç erkek listesi yaparız hayırlısıyla...:13::13::13::13:

Baharcm nasılsınn???

Hülyacım rahat ol,ama tedbiri de elden bırakma..
Çünkü bizim evlatlarımız çok değerli biliyorsun...
İçin rahat etsin istiyorsan bir doktora görün canım..
sürekli kontrol ediyorum kendimi kanam falan var mı diye çok şükür yok birşey inşallah da olmaz ama çok huzursuz olursam giderim dr bakalım
allah enanet canımm artık allahtan miğde bulantılarım devam ediyorda bebeğim iyi diyorum kendini hissettiriyor bana sanırım

çalıştığım için yatamıyorum malesef ama ayaklarımı uzatıyorum sürekli
senin ikiz olduğu için canım daha hassas davranıyorlardır ben sadece jeli kullanıyorum
birde benim hala kocaman yumuşlarım var onlarda ağrı yapıyo dr söylemişti zaten 12 haftadan sonra kendiliğinden kaybolacak dedi
çok ağrın olursa parol iç dedi ama ben ağrıya dayanıyorum ondan bir sıkıntım yok ama işte ister istemez stres yapıyorum
allahım hepsini korusun inşallahhh

Canim benim transferin hayirli ugurlu olsun rabbim inci taneni size bagislasin hep guzel dusun tatlim bebegin de motive olsun simsiki tutunsun sana.dualadimdasiniz.
Kızlarrrrrr sonuçlarım iyi çıktı..
cuma transferim olucak inş..
çarşamba çözdürecekler embriyolarıııııııııı ayy çokk heyecanlıyımm...:18::18:
Hayirli olsun canim ibsallah cok kaliteli embriyolarin olur.
cicoşum benim transferim bugün...
yarın için hayırlı olsun cebin yumoşla dolsunn canımmm... narkozdanda korkma acaip güzel bişi
Fiyonkum rabbim yardimcin olsun insallah transferin cok guzel gecer,
Canım Denizfenerim hoşgelmiş..
Sen ve bebişin nasılsınız bakalım?
kanat cim iyiyiz elhamdulillah dun giremedim temizlikci vardi evde onunla ilgilendim sayfalar yine hiz kazanmis masallah,insallah sen ve bebislerin de iyidir pozitif annemiz. cok guzel haberler aliyoruz arkadaslarimizdan.insallah sonuclariniz da guzel olacak bitanem.

ruveydacim tebrik ederim ikizmis gozun aydin canim insallah saglikla buyurler annesiiii.

irobige de cok uzuldum rabbim en kisa zamanda muradini versin.

10 dk fazlamı sürüyo offf yaa keşke bayıltmasalar

Kız bayıltmadan olur mu?
Altındaki papatyalarını toplayacaklar..
Canlı-canlı olmuyor..
ben geçenki toplama da uyanmıştım yarıda ,bozmayayım diye dişimi sıktım ,neler çektim...
10-15 dakikada bitiyor.
benim bu kez 15 dakika sürdü..
rahat ol..
çok basit işlem canım benim..

Canim gecmis olsun insallah iyidir bebegin moralini bozma,agrilarina odaklanmamaya calis dusunmemeye calis
bazen psikolojik olarak bile hicbir sey yokken hissedebiliyor insan.elini karnina koyup bol bil salavat getir canim
ve olumlu dusun.

uyandınmııı

ayyy iyice heycanmı yaptım ne

gelsin yavrumda hiç bişey umrumda değil artık

inşallah denizfenerim inşallah,senin uğurlu tickerınla ben de senin gibi pozitifi görürüm ve yüksek ,güzel bir b-hcg oranını.amin..

canım Allah'a emanetsiniz,iyisiniz,Rabbim sizi korusun...
eve gidince de hemen yat,dnlen bitanem...

ooo tmm ozaman rüyalar filan.. bi yaramaz mert daha geliyo dünyaya,koşturacak peşinden annesini Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah???

Amin canım venim,inşallah sedacım,
gelsin de yaramaz olsun,sağlık ve hayırlısıyla gelsin yeter ki,bütün duam bu yönde ..

uyandınmııı

ayyy iyice heycanmı yaptım ne

gelsin yavrumda hiç bişey umrumda değil artık

ya yarıda uyandım...
dikkatleri dağılmasın diye de sustum...
kız olmaz o iş canlı canlı inan bana..
bitince söyledim..
keşke söylesen narkozu basardım dediler..
dedim dikkatiniz dağılmasın diye sustum..
böyle diyorlar ki...11.geldi...12.geldi..çok garipti...
sen yat uyu da sonuna kadar düşünme bişey cicim..

Canim gecmis olsun insallah iyidir bebegin moralini bozma,agrilarina odaklanmamaya calis dusunmemeye calis
bazen psikolojik olarak bile hicbir sey yokken hissedebiliyor insan.elini karnina koyup bol bil salavat getir canim
ve olumlu dusun.

çok sağ olun kızlar tamamen piskolojik zaten benim ki
iyiki varsınız iyi geldiniz bana
sürekli el hafız ve el mübdi çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…