canımm kanbarım, yeter zaten anacığından bu kadar ayrı kalması bebelerimin, bende 10 yıldır bekliyorum onu/onları, gerçi birini alıp gelicem şimdilik ama kalan sağlarda bizimdir
su konusunda haklısın kasmıcam 1 saat önce içsem yeter sanırım...
gidip 3-5 kalan işimide halledeyim sonra ver elini tarnsfer
öptüm hepinizi...
fiyonk makarna yarın yanı saatlerde operasyn geçiricez sen bebişlerini alıcaksın bende bırakıcamhayırlısı olsun hepimiz için bol şans diliyorum
bahar almışsınn bebişini hadi bakalımm inci gelsin bakalım hayırlısıyla sağlıkla
cicoşum benim transferim bugün...
yarın için hayırlı olsun cebin yumoşla dolsunn canımmm... narkozdanda korkma acaip güzel bişi
bugünmüüü pardon canım yaa hadi bakalımm bi koşu al gel yavrunu
sorma yaa çok korkuyorum dün kont çıktıktan sonra işe gelene kadar arabayı defalarca stop ettirdimkorkuu fenaa yaa tırsıyorum
cicim nasılsın?
hadi bakalım senin de hayırlı-uğurlu olsun..
en yakın zamanda kavuş bebişine..
Kız korkma yatıyorsun,uyanıyorsun herşey bitmiş...
hadi hayırlısı...
seda büyük konuşmıyım ama ben severim hareketli çocukları..
benim yeğenim var Semra 16 yaşında genç kız oldu..
Hiperaktifti,elimde büyüdü..
sürekli kontrol ediyorum kendimi kanam falan var mı diye çok şükür yok birşey inşallah da olmaz ama çok huzursuz olursam giderim dr bakalımHülyacım rahat ol,ama tedbiri de elden bırakma..
Çünkü bizim evlatlarımız çok değerli biliyorsun...
İçin rahat etsin istiyorsan bir doktora görün canım..
bence telaş yapma yatıp dinlenmen lazım benim ağrılarım ilk günden beri hiç dinmedi..sedace doktor bana jelin yanında hafta bi kere pregestoron iğne verdi.ama bunun çözümü dinlenmek dedi.rüyalara falan takılma bak çok şükür kanaman falan yok ki.
Canim benim transferin hayirli ugurlu olsun rabbim inci taneni size bagislasin hep guzel dusun tatlim bebegin de motive olsun simsiki tutunsun sana.dualadimdasiniz.canlar ben geldim inci tanemide aldım göbişime şükürler olsun
embriyo çok kaliteliymiş çok iyi durumda dediler...
transfer sonrasında 2 saat merkezde yattıktan sonra şimdi öğretmenevindeki odamıza geldik...
kuzumun gelişiyle duygu seline kapıldım transfer sonrası ağladım...
flzask yanıma gelince beraber kuzumu sevip ağladık ikimizde canımla
15 eylül test tarihim inş o gün sevinç gözyaşları dökmek nasip olur
allah hepinizden razı olsun herzaman yanımda olduğunuz için hepinizi çok seviyorum
inci tanemle öpüyoruz sizi
Hayirli olsun canim ibsallah cok kaliteli embriyolarin olur.Kızlarrrrrr sonuçlarım iyi çıktı..
cuma transferim olucak inş..
çarşamba çözdürecekler embriyolarıııııııııı ayy çokk heyecanlıyımm...:18::18:
Fiyonkum rabbim yardimcin olsun insallah transferin cok guzel gecer,cicoşum benim transferim bugün...
yarın için hayırlı olsun cebin yumoşla dolsunn canımmm... narkozdanda korkma acaip güzel bişi
kanat cim iyiyiz elhamdulillah dun giremedim temizlikci vardi evde onunla ilgilendim sayfalar yine hiz kazanmis masallah,insallah sen ve bebislerin de iyidir pozitif annemiz. cok guzel haberler aliyoruz arkadaslarimizdan.insallah sonuclariniz da guzel olacak bitanem.Canım Denizfenerim hoşgelmiş..
Sen ve bebişin nasılsınız bakalım?
cicoşum benim transferim bugün...
10 dk fazlamı sürüyo offf yaakeşke bayıltmasalar
Kız bayıltmadan olur mu?
Altındaki papatyalarını toplayacaklar..
Canlı-canlı olmuyor..
ben geçenki toplama da uyanmıştım yarıda ,bozmayayım diye dişimi sıktım ,neler çektim...
10-15 dakikada bitiyor.
benim bu kez 15 dakika sürdü..
rahat ol..
çok basit işlem canım benim..
kanat cim iyiyiz elhamdulillah dun giremedim temizlikci vardi evde onunla ilgilendim sayfalar yine hiz kazanmis masallah,insallah sen ve bebislerin de iyidir pozitif annemiz. cok guzel haberler aliyoruz arkadaslarimizdan.insallah sonuclariniz da guzel olacak bitanem..
sürekli kontrol ediyorum kendimi kanam falan var mı diye çok şükür yok birşey inşallah da olmaz ama çok huzursuz olursam giderim dr bakalım
allah enanet canımm artık allahtan miğde bulantılarım devam ediyorda bebeğim iyi diyorum kendini hissettiriyor bana sanırım
çalıştığım için yatamıyorum malesef ama ayaklarımı uzatıyorum sürekli
senin ikiz olduğu için canım daha hassas davranıyorlardır ben sadece jeli kullanıyorum
birde benim hala kocaman yumuşlarım var onlarda ağrı yapıyo dr söylemişti zaten 12 haftadan sonra kendiliğinden kaybolacak dedi
çok ağrın olursa parol iç dedi ama ben ağrıya dayanıyorum ondan bir sıkıntım yok ama işte ister istemez stres yapıyorum
allahım hepsini korusun inşallahhh
ooo tmm ozaman rüyalar filan.. bi yaramaz mert daha geliyo dünyaya,koşturacak peşinden annesiniAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah???
uyandınmııı
ayyy iyice heycanmı yaptım ne
gelsin yavrumda hiç bişey umrumda değil artık
Canim gecmis olsun insallah iyidir bebegin moralini bozma,agrilarina odaklanmamaya calis dusunmemeye calis
bazen psikolojik olarak bile hicbir sey yokken hissedebiliyor insan.elini karnina koyup bol bil salavat getir canim
ve olumlu dusun.
inşallah denizfenerim inşallah,senin uğurlu tickerınla ben de senin gibi pozitifi görürüm ve yüksek ,güzel bir b-hcg oranını.amin..
canım Allah'a emanetsiniz,iyisiniz,Rabbim sizi korusun...
eve gidince de hemen yat,dnlen bitanem...
Amin canım venim,inşallah sedacım,
gelsin de yaramaz olsun,sağlık ve hayırlısıyla gelsin yeter ki,bütün duam bu yönde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?