Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Yakında kalan 6 kişinin de kan test sonucunu alacağız...
Hepimiz de dondurulmuşlarla transferi olanlarız...
Ve son,finali yapıcaz..
İnşallah diliyorum Allah 6'mızın da yüzümüzü güldürür(ben,seda,bahar,pembetavşan,fiyonk,flazsk)
Dilerim 6'da 6 yapar topiği mutluluklara boğarız...
Ama tabii ki de yine sonucu sadece Rabbimiz biliyor..
Ben çok merak ediyorum sonucu hepiniz gibi..
Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim inşallah...
Hayatın sonu değil tabii ki...
Mutlu ailemiz,eşimiz,dostlarımız var...
En önemlisi sonuç negatif te olsa ; kendimizde devam edecek gücü bulmak..
Benim niyetim öyle..
Umarım pozitif olur..
Ama olmazsa da devam edecek , fiziksel,maddi ve manevi gücü dilerim kendimde bulurum....

caniim inci tanen hayirli ugurlu olsun Allah hepimizi saglikla bebislerimze kavustursun insallah...

saol oyacımmmmmmm rabbim nasip eder hamiş olmayı inş

bahar almışsınn bebişini hadi bakalımm inci gelsin bakalım hayırlısıyla sağlıkla

teşekkürler canım inş sonuda güzel olur
seninde az kaldı hayırlısıyla seninde günlerini sayıcaz heyecanla

Canim benim transferin hayirli ugurlu olsun rabbim inci taneni size bagislasin hep guzel dusun tatlim bebegin de motive olsun simsiki tutunsun sana.dualadimdasiniz.

canımmmmmmm çok saol keyfim yerinde inş bebişiminde yerindedir
allah razı olsun dualarınız için...
sizin aranıza katılırım bende inşşşşşşşşşşş

yerimizi açtık bekliyoruz tatlımmmmmmm
inş hayırlısıyla geleceklerrrrrrr
hayallerimiz gerçek olacak böylece

Bahar bak burada kime dediysek tuttu..
Sana da diyorum:HAMİLESİN...
Geliyor koçun inşallah...
İnşallah benimki de gelir Bahar'ım..
Eşim ve ben öyle istiyoruz ki..
Zaman yaklaştıkça da heyecan,stres eksik olmuyor...
Umarım bu kez yüzümüz gülecek canım arkadaşım...

teşekkürler canım seninde gözün aydın
rabbim bebişinizi size bağışlasın darısı bizlerin başına
canım aman dikkat et kendine bundan sonra...

saol canımmmmmm aminnn inş tutunur pozitif sonucumu alırım
canım inş sende en kısa zamanda kavuşursun mucizene

ağzından bal damlıyor bitanemmmmmmmmmm
ben daha öncede söyledim senin tedavinden önce bile hep hamiş olacağına inanıyordum şimdide öyle
hayalleriniz gerçek olacak bitanemmmmmmmmmmm

ben daha öncede söyledim senin tedavinden önce bile hep hamiş olacağına inanıyordum şimdide öyle

Canım Bahar'îm buradaki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum...
Ama özellikle sen,Ruveyda,Kardelen,Autumn,Hilal,ahunisa,oya (ve ismini yazamadığım kişiler ; ne olur kırılmayın çok seviyorum ben hepinizi ) bana kendimi çok iyi hissettiriyorsunuz..
Çok güzel moral veriyorsunuz canlarım benim..
Sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor..
Demek beni beştan beri hamile hissediyorsun canım arkadaşım benim,hayatım...
inşallah öyledir,Allah kabul etsin birbirimize ve kendimize ettiğimiz tüm dularımızı bitanecik arkadaşım...

Canım Bahar'îm buradaki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum...
Ama özellikle sen,Ruveyda,Kardelen,Autumn,Hilal,ahunisa,oya (ve ismini yazamadığım kişiler ; ne olur kırılmayın çok seviyorum ben hepinizi ) bana kendimi çok iyi hissettiriyorsunuz..
Çok güzel moral veriyorsunuz canlarım benim..
Sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor..
Demek beni beştan beri hamile hissediyorsun canım arkadaşım benim,hayatım...
inşallah öyledir,Allah kabul etsin birbirimize ve kendimize ettiğimiz tüm dularımızı bitanecik arkadaşım...

kzılar eşimm gribe yakalndı bitki çayları valan etkilemez değilmi sperm sayılarını :26: zaten antibiyotik içmiyo benical verdim dün gece çok kötüydü

Cicim çok geçmiş olsun,önce eşinin ve senin sağlığınız tabii ki de...
Bol c vitamini alsın bitanem..
ve mümkün olduğunca bol vitamin alıp,meyve yesin..
Rabbim ol dedikten sonra , onun heybetinin karşısında evladınla kavuşmana bir gripçik engel olamaz bitanem...
İçini ferah tut,dua et canım arkadaşım...
Hayırlı haberlerini alacağız senin de ..

kzılar eşimm gribe yakalndı bitki çayları valan etkilemez değilmi sperm sayılarını :26: zaten antibiyotik içmiyo benical verdim dün gece çok kötüydü

canım demin sana yazacağıma bahar'a yazmışım....
Cicim çok geçmiş olsun,önce eşinin ve senin sağlığınız tabii ki de...
Bol c vitamini alsın bitanem..
ve mümkün olduğunca bol vitamin alıp,meyve yesin..
Rabbim ol dedikten sonra , onun heybetinin karşısında evladınla kavuşmana bir gripçik engel olamaz bitanem...
İçini ferah tut,dua et canım arkadaşım...
Hayırlı haberlerini alacağız senin de ..

saoll canım teşekkürlerrr evet haklısın bende öyle dedimm bol bol portakal sık iç :13:

içimde bi heyecan anlatamm sizee inşallahhh hepimizin haberleri hayırlı olsunn inşallahh

saoll canım teşekkürlerrr evet haklısın bende öyle dedimm bol bol portakal sık iç :13:

içimde bi heyecan anlatamm sizee inşallahhh hepimizin haberleri hayırlı olsunn inşallahh

Canım hiç sorma çok ama çok tatlı bir heyecan var benim de içimde..
Olacağına dair pozitif hislerim var cicim..
Az önce kayınvalidem aradı..
Çok severim kayınvalidemi,o da beni çok sever,Allah eksikliğini vermesin...
Allah razı olsun o da tüm akraba ve dostlarla devamlı okuyorlar,Hüseyin amcam var Hafız kendisi , o da eşimle bana dua yazmış Allah ondan razı olsun,kendisi ayrıca nikah şahidimdi..
Hep uğur getirdi zaten bana,Rabbim eksikliğini vermesin onun da...
Zaten kendi annem hep yanımda,Allah ondan razı olsun ve hep korusun,onun sayesinde transfer sonrası 9 gün yattım dinlendim,pervane gibi döndü etrafımda...
Zaten 66 yaşında,kıyamıyorum ,ama o da bana kıyamıyor işte anne yüreği...
Rabbim nasip eder de biz de Anne olursak daha iyi anlıycaz anneliği...
Ay cicim pozitifimi bir göreyim eşimle,ailem ,akraba ve dostlarım ve sizlerle....
Sizler de inşallah hepiniz de görün,bu topiği inteticez...
Düğün,bayram,havai fişek gösterileri,fener alayları,halaylar....
artık ne istersen....

canım aynen annen 41 yasinler 4444 kere tesbihler meryem sürelerii sürekli dua ediyolar ben herkesin bilmesini istemedim canım insanlar geri kafalı biliyosun aynı desteği bende kayınvalidemden görüyorumm allah razı olsun

inşallah allahın izniyle görcez umutluyumm bende senin gibi ... içim bi tuhaf işte ooo havayi fişekler benden sözz

bebiş seninle ondan şüphem yk ama kaçtaneler onu merak ediyorum

Son düzenleme:
Allahıma şükürler olsun, hamdolsun. ikinci doktor kontrolümden geldim bugün kızlar.. Bebişim nasıl büyümüş. Kolları, bacakları ve kafası bildiğin bebek gibi olmuş yani. Bundan önceki kontrolde bir noktacıktı. Rabbime bugünler için sonsuz şükrediyorum. İnşallah hepiniz bugünleri görün, bu duyguları yaşayın.......Hepinizin teker teker bu duyguları yaşamanızı canı gönülden diliyorum ve istiyorum....

Crinon jeli günde 2 taneden 1 taneye indirdi doktorum. 10 gün sonra tamamen bırak dedi. Jeli bırakacak olduğuma çok sevindim. Ayrıca omega 3 için balık yağı verdi. Birde ben şeker ve guatr hastası olduğum için bunlara ilave toplam 7 adet kan tahlili istedi. Şekerini guatrını kontrol altında tutmalıyız dedi. Aslında bugün doktorumu bıraktığımı artık başka doktora gideceğimi söyleyecektim ama o kadar çok ilgilendiki diyemedim. Eşimede dedimki en iyisi biz bir kaç ay daha gelelim. Sonra bakarız dedim....

Tekrar tekrar diliyorum istiyorum ve yalvarıyorum Allahıma tez zamanda size ve isteyen herkese bu güzel günleri göstersin.

Şimdi eve yeni geldim hemen öğle namazımı kılayım sonra yaklaşık 10 sayfa geçmişsiniz onları okuyayım. :)))))))))))))

ne güzel bunları duymak çok şükür canım

Ayy cicim ben seni yerim ...
o güzel dillerin ne güzel şeyler söylemişler öyle...
''bebiş seninle ondan şüphem yk ama kaçtaneler onu merak ediyorum''
Allahım inşallah nasip eder hamile kalmamı,inşallah nasip eder evladımı sağlıkla ve hayırlısıyla kucağıma almamı...
benim de canım ben de aslında çok yazmıyorum....
ama herşeyi Rabbimden dua ile istemek lazım...
hepsini yazdıklarının fazlasıyla ben de okudum,bana da okudular Allah razı olsun okuyanlardan.Allah kabul etsin inşallah...
bak beklerim cumartesi havai fişek o zaman hazırla cicim ,ama afilli bişey olsun...
böyle kocaman kocaman renkli renkli patlasın(bu arada ben havai fişeklere bayılırım,o kadar ki geçen sene tatilde eşim bana patlattı )
ay hadi inşallah .....

Ahu'm canım bize de namazda dua et bitanem bebek için...
Demek normal bir kollu,bacaklı,bebiş olsun,Allah seni ve güzel yavrunu daima korusun canım arkadaşım..
ay ne güzel bir duygu bu,Rabbim bize de nasip eder inşallah.
çok duygulandım...

rabbim çok büyükk güldürcek artık yüzümüzzüüü

ayy heycan yaptımm ben yahuuuu züperrr cumartesiiii parti varrr

ben transferden sonra 1 hafta izin aldım yeterlimi sence ... işyerimde evle çok uzak servisele gelmiycem ama arabla gidip gelicem yavaş yavaş arkamdan küfür eden çok olur ama napimm bişi olmasın diye

İnşallah nicedir tey tey yapamadık....
Rmazanın hayrıyla hergün tey tey yapıyorduk...
inşallah cumartesi tey tey açılışını benimle yapıcaz cicim..
1 hafta aldım ben de yetiyor,ilkinde 15 gün aldım,negatifti..
zaten evde çok sıkılmıştım 2 hafta.
bu iş tamamen Rabbimin nasip etmesine bağlı..
etsinler küfür....
boşver canım benim,sen yine de mutlu gülücükler dağıt etrafına..
takma kimseyi....
ohhh ohhh gelsin son hamilelerimiz .......

Cumartesi günü ben de kendimi tabloda ''şu an hamile'' şeklinde ve de şu pembe kurdelalı sarı elbiseli hamiş olarak görmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…