Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hersey iyi olucak insallah valla bu tüp bebek olayi eminimki herkeesi sarsmistir zaten tabi deger o ayri bende bitanede kalmak istemiyorum insallah devami gelir:))

ah be arkadaşım istanbuldaydın demi sen. sana yardıma gelem diyorum ama artık bizim okul başladı canım. birde arada sırada da olsa mutfak fobim oluştu. Allah'tan bizim kaynana sesini çıkartmadan yapıyor saolsun. eşim de diyor zaten kendi kahvemi artık kendim yapmaya başlayacağım heralde bundan sonra diyor. geçende bir çay demledi imamın abdest suyu gibi kendi bile içemedi.

ayy ne güzel haberler okudum isimleri aklımda tutamıyorum ama ruveyda ve flazsk özellikle size hayırlı olsun bahrcım sana da tabi ki inşallah b undan daha da güzel haberler alacaksın ben kalp sesini duyduğumda ağlamıştım
bu arada ben de ikiz annesi olmaya adaydım ikisi de tutunmuş ama biri gelişmemiş neyse ki diğer bebeğim sağlıklı gözüküyor cumartesi günü de büyük badireler atlattım kanamam oldu sarsıntıdan dolayı maalesef motora binme gafletinde bulundum burdan söylüyorum diğer arkadaşlar yapmasınlar diye neyse ki sıkı tutunmuş bizimki kalp sesleri devam ediyor hala orda ama bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirim bu yüzden belki de yeni okuluma başlayamadan izin almam gerekebilir bi de kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanan arkadaşlar kendilerine biraz daha dikkat etsinler diyorum çünkü kanama olduğunda müdahale biraz daha zor olabiliyor herkese sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar diliyorum

aman arkadaşım dikkat et. ben artık yolda yürüken bile yavaş gidiyorum. aman gözünü seveyim ne emeklerle kavuşuyoruz Allah'ım cümlemizin yavrusunu korusun

aman arkadaşım dikkat et. ben artık yolda yürüken bile yavaş gidiyorum. aman gözünü seveyim ne emeklerle kavuşuyoruz Allah'ım cümlemizin yavrusunu korusun

Sağoll cnmmm
inş bebişin sana sıkı sıkı tutnurr hiç bırakmazz 9 ay boyuncaa
geçmiş olsun sende bi badire atlatmışsın neyseki iyimiş bebişinnn kendine dikat et cnmm
sanada cnmm hamileliğini güzel bi şekilde geçirir ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağın alırsınn cnmm..inş.

hayırlı olsun baharcım,transfer günkü heyacanımı yaşadım tekrardan.inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana ben bayadır girmiyorum negatif durumumu tamamen attım sayılırı çok şükür.yeni denememiz inşallah ocak ayında olucak Allah ın izniyle durmak yok yola devam sen ve tüm kader arkadaşlarımız allaha emanet..

canımm yaa... karavanayla yemek taşımışsın kadar oldu emin ol, kocişi mutfağa soktum şöyle yap böyle yap diye halledicez bu işi sen zaten çay içme bebişler için eşinde naparsa yapsın (yaşasın kötülük )
sen yarın için dua et bana başka bişi istemem ikiz bebiş olunca senin duanda iki kat sayılır de mi
seviyorum seni, ay güzel kalbini severim senin ya

canımm nasılsın?
ay bebişin karnında artık, şimdiye kadar yaptığın herşeyin verdiğin mücadelenin meyvesi göbişinde...
o da anne babasını bekledi şimdiye kadar... o bir melek ve o meleği başka bir melek kaptı (sen)
bundan sonrası kolay artık, ye içi yat ve mutlu olmaya bak

canım hayırlı olsun,gözün aydın bitanem...
benim de 2 tane transfer edildi...
8 eylül cumartesi test tarihim....

amin canim sen icini rahat tut bak canin bide tatlida istiyomus annesi babylerine iyi bak 9. günüde devirdin masallah sana

canım benim devirdim vallahi...
salı,çarşamba,perşembe,cuma.......ve 8 eylül cumartesi test tarihi..inşallah pozitif ve yüksek bir b-hcg oranı ,hadi inşallah....

Canım o ayın 1'inde yaptırdı testini malesef negatif.miş

çok üzüldüm,dilerim en kısa zamanda bebeğiyle kavuşur.

canım nasılsın,nasıl hissediyorsun?

Baharcim secmisler olsun, tez zamanda iyi haberler bekliyoruz senden..
Fiyonkumm sana da yarin bol sans dilerim.. Aksam gelip okuyacagim yazilarinizi..

Seviyoruz sizi..

Ya Rabbi,Ya Rabbi,Ya Rabbi...
8 Eylülde pozitif ve yüksek b-hcg oranı nasip et bana hayırlısıyla...
doğum tarihi 16.Mayıs.2013 Perşembe olacak bu durumda...
ve şu anda 3 hafta 4 günlük...
inşallah Rabbim,ben ve eşim evlat sahibi olmak istiyoruz.
bana ve eşime kız veya erkek evlattan,tek veya ikizden hangisi hayırlısıysa onu nasip etmeni diliyorum.
Amin..

canım şimdi iş ile birlikte anlamadan geçer zaman. ben ilk günler çok zorlanmıştım, sonra işle birlikte sakinleştim daha az kafama takar oldum.
inşallah herkese güzel haberler vereceksin

fiyonkum makarnam hepinizi namazın ardından ettiğim duada isim isim sayıyorum canlarım sizi çok seviyorum. inşallah Allah dualarımıza tez zamanda cevap verecek. çünkü mevlam vermeyi dilemediği bir şeyin duasını ettirmezmiş. yarın transferin kaçta. özellikle o zaman diliminde edelim duayı.

canım şimdi iş ile birlikte anlamadan geçer zaman. ben ilk günler çok zorlanmıştım, sonra işle birlikte sakinleştim daha az kafama takar oldum.
inşallah herkese güzel haberler vereceksin

ben kafama takmıyorum zaten canım...
ama zaman daha çabuk geçiyor...
inşallah bugün belim ağrımaz...
kaldı 4 gün...
Ya Rabbi,Ya Rabbi,Ya Rabbi eşimle ben evlat sahibi olmak istiyoruz.
Bize kız veya erkek,tek veya ikiz hangisi hayırlısı ise onu nasip et.
AMİN.

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN....
NE GÜZEL BİR GÜN...

baharım canımmm...hayırlı olsun arkadaşım...bu arada kızın için inci hiçte fena bi isim olmadı hani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…