asel,bahar olmadı ve canlar...
dönüp dönüp okudum yazdığını ... En son doktor kimyasal gebelik dediğinde ağlamıştım bağıra bağıra eşimin yanında . O akşam o an dedim . Neden Neden Neden , İsyan etmedim ama 18 yaşında evlenmiştim 30 yaşındayım ve 12 yıldır üstümde büyük yükler vardı . hiç bir zaman çok param olmadı . Eşimin işleri hiç bir zaman yolunda gitmedi . 2 senede bir kez alışkanlık haline getirdi iflas etti sonuç dunya kadar borç . haydi sil baştan . Hayat mücadelesi bizi zaten yordu neden hala mutlu olamıyoruz dedim . Neden dedim insanların 1 gecede 5 dakikada yaptığı bir şey için biz yıllarca uğraşıyoruz . Hİç mi haketmiyorum anne olmayı bu kadar mı kötüyüm dedim . hıçkıra hıçkıra ağladım . Yine de Allahıma şükürler olsun işim var dedim eşim var dedim annem babam kardeşlerim hayattalar dedim kendimi böyle sakinleştirdim . Sonra eşim dedi , bir daha deneriz olsun kredi çekeriz , borç buluruz bir daha deneriz dedi . Düşündüm , benim sağlığım yerinde olsun eşim yanımda olsun muhannete muhtaç olmayayım bundan daha büyük bir zenginlik yok kader dedim . o günün üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti şimdi senin yazdıklarını okudum , aynı o günkü gibi tutamadım kendimi . Sana çok inanmıştım . Senden güzel haberler alacağıma inanmıştım . Ben şu anda böyle kötüyüm seni düşünemiyorum . Ama Dediğim gibi Sen güçlü ve inançlı bir insansın ve Rabbim sana Mucizeni gönderecek canım . Her zaman dularımda olacaksın . Hiç bir söz senin acını hafifletmeyecek ama bunların hepsi gececek biliyorsun . İnşllllllllllllllllllllllllllllllll başka denemelere gerek kalmadan kendiliğinden gelir ...
64 kişi temmuz topiği..
31 pozitif....
25 negatif...
6 kişi transfer bekleyen ve test tarihini bekleyen...
bankacı yaptı yine istatistiğini...
inşallah kalan 6 nız da hamile kalırsınız bitanem..
benim hala bel ağrım,kasık batmalarım var,yaaa şaka gibi..
canım tabloya negatif yazabilirsin beni de...
asel,bahar olmadı ve canlar...
Aselim bizim de benzer,bitmedi hiç dertler...
Başımız bir rahata ermedi ki..
Belki de bu yüzden olmuyor,psikolojiktir...
Öyle acıyor ki içim , dondum..
eğer Ruveydamın yazdıklarını okumasan 2 damla yaş dökmesem,kahrımdan ölürdüm belki de...
Borç üstüne borç yapıp gözümüzü karartıp ,inanıp girdik bu işe eşimle ...
ama olmadı..
belki tamamen kapatmalıyızdır bu defteri aselim..
Allah doğal yoldan verirse versin,vermezse bu kadar üzüntü yeter canıma yetti 8 senedir,eşimin de benim de...
bu arada benimle 26 NEGATİF düzeltiyorum....
hayır tatlım hiç vazgeçme . ya da sen şimdi bunları hiç düşünme bir kaç ay dinlenmen gerek Rabbim sana bir yol gösterecek . Derdi veren o dermanını da verecek . Sen inancını ve kararlılığını hiç yitirme sakınnnnnnnnnnnnnnn bizler dualarımızda sana dua edeceğiz bu seferde olmadı ama belki mucizene kavuşacaksın ben buna inanıyorum
herkesi sevgiyle kucaklıyorum...
hepinizi çok seviyorum...
bir daha belki bu topiğe girmeyebilirim..
bilmiyorum ,şu anki psikolojim bebek lafının geçtiği heryerden uzaklaş diyor bana...
beni unutmayın girmezsem..
inanın,gerçekten eşim de ben de çok yorulduk 9 senedir..
ümit etmek bile bizi bitirdi...
ALLAHA EMANET OLUN.
kızlar hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum biliyorsunuz...
her zaman yanımdaydınız destek oldunuz.
ancak ben 2.maceramın sonununu da ''NEGATİF'' le sonuçlandırdım...
ama benim hikayem burada bitmedi..
sadece bu bölüm bitti..
son yumurtama,sağlığım,psikolojim ve maddiyatım devam ettiği sürece ''ANNE''olma isteğinden ''yaşadığım sürece'' vazgeçmeyeceğim...
bu bölüm,bu sayfa kapandı...
umarım ben ve eşim için yepyeni güzel sayfalar açar Rabbim,evladımıza tez zamanda kavuşuruz...
Kalan arkadaşlar umarım üzülmezler...
SEVGİYLE KALIN.
HOŞÇAKALIN.
sadece bu bölüm bitti..
son yumurtama,sağlığım,psikolojim ve maddiyatım devam ettiği sürece ''ANNE''olma isteğinden ''yaşadığım sürece'' vazgeçmeyeceğim...
umarım ben ve eşim için yepyeni güzel sayfalar açar Rabbim,evladımıza tez zamanda kavuşuruz...
SEVGİYLE KALIN.
HOŞÇAKALIN.
Benide merkezden aradılarrrrrrrrrr kızlar
saat 1'de burda olun dedilerrrrr:18::18::18:
sadece bu bölüm bitti..
SEVGİYLE KALIN.
HOŞÇAKALIN.
süperr...
artık güzel haberler duyalım...
hadi hayırlısı ile git gel canım, sonrada yiğenlerimizden güzel haberler getir...
Benide merkezden aradılarrrrrrrrrr kızlar
saat 1'de burda olun dedilerrrrr:18::18::18:
herkesi sevgiyle kucaklıyorum...
hepinizi çok seviyorum...
bir daha belki bu topiğe girmeyebilirim..
bilmiyorum ,şu anki psikolojim bebek lafının geçtiği heryerden uzaklaş diyor bana...
beni unutmayın girmezsem..
inanın,gerçekten eşim de ben de çok yorulduk 9 senedir..
ümit etmek bile bizi bitirdi...
ALLAHA EMANET OLUN.
canım Ruveydam sayende gözlerim doldu,bu da bir gelişme..
içimdeki zehri bir dökebilsem...
canım ben de seni çok ama çok seviyorum...
olmadı işte Ruveydam,bizim kadar istememiş Rabbim bize evlat vermeyi..
ben belki Memorilda denerim diğerini,çünkü arkadaşlarımdan 7 de 5 negatif Bahçeci Fulya da,bu bayağı kötü bir oran...
maddi olarak bayağı sarstı bizi,şu an zor görünüyor,ama Allah yardım eder inşallah canım arkadaşım...
teşekkürler 2 damla yaş döküldü nihayet yanaklarımdan...
ben ki hepinize negatif çıkınca oturup dakikalarca ağladım...
pozitif çıkınca da sevinçten ağladım...
biraz döktüm zehrimi içimdeki bak yine bana iyi geldin Ruveydam her zamanki gibi...
ama o kadar üzüldü ki eşim,o an bittim işte,kendimden çok ona üzüldüm...
belli etmemek için o kadar çabaladı ki aşkım,elimden de bişey gelmiyor ki,sarıldık birbirimize öylece kalakaldık...
canım ya allah sabrını versin inş. adet ben negatiften 4 gün sonra olmuştum ilaçların etkisiyle gecikmiş benimki adet olana kadar bir umut beklemiştim :2::2::2:
olmayınca olmuyor işte 1-2-hatta 10 tane koysalar da canı verecek olan Rabbim 'O' OL demeyince de olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?