Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

asel,bahar olmadı ve canlar...

dönüp dönüp okudum yazdığını ... En son doktor kimyasal gebelik dediğinde ağlamıştım bağıra bağıra eşimin yanında . O akşam o an dedim . Neden Neden Neden , İsyan etmedim ama 18 yaşında evlenmiştim 30 yaşındayım ve 12 yıldır üstümde büyük yükler vardı . hiç bir zaman çok param olmadı . Eşimin işleri hiç bir zaman yolunda gitmedi . 2 senede bir kez alışkanlık haline getirdi iflas etti sonuç dunya kadar borç . haydi sil baştan . Hayat mücadelesi bizi zaten yordu neden hala mutlu olamıyoruz dedim . Neden dedim insanların 1 gecede 5 dakikada yaptığı bir şey için biz yıllarca uğraşıyoruz . Hİç mi haketmiyorum anne olmayı bu kadar mı kötüyüm dedim . hıçkıra hıçkıra ağladım . Yine de Allahıma şükürler olsun işim var dedim eşim var dedim annem babam kardeşlerim hayattalar dedim kendimi böyle sakinleştirdim . Sonra eşim dedi , bir daha deneriz olsun kredi çekeriz , borç buluruz bir daha deneriz dedi . Düşündüm , benim sağlığım yerinde olsun eşim yanımda olsun muhannete muhtaç olmayayım bundan daha büyük bir zenginlik yok kader dedim . o günün üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti şimdi senin yazdıklarını okudum , aynı o günkü gibi tutamadım kendimi . Sana çok inanmıştım . Senden güzel haberler alacağıma inanmıştım . Ben şu anda böyle kötüyüm seni düşünemiyorum . Ama Dediğim gibi Sen güçlü ve inançlı bir insansın ve Rabbim sana Mucizeni gönderecek canım . Her zaman dularımda olacaksın . Hiç bir söz senin acını hafifletmeyecek ama bunların hepsi gececek biliyorsun . İnşllllllllllllllllllllllllllllllll başka denemelere gerek kalmadan kendiliğinden gelir ...

Aselim bizim de benzer,bitmedi hiç dertler...
Başımız bir rahata ermedi ki..
Belki de bu yüzden olmuyor,psikolojiktir...
Öyle acıyor ki içim , dondum..
eğer Ruveydamın yazdıklarını okumasan 2 damla yaş dökmesem,kahrımdan ölürdüm belki de...
Borç üstüne borç yapıp gözümüzü karartıp ,inanıp girdik bu işe eşimle ...
ama olmadı..
belki tamamen kapatmalıyızdır bu defteri aselim..
Allah doğal yoldan verirse versin,vermezse bu kadar üzüntü yeter canıma yetti 8 senedir,eşimin de benim de...

bu arada benimle 26 NEGATİF düzeltiyorum....

Ramazana kadar 30 pozitifti....
Ramazandan sonra 1 pozitif,6 negatif aldık...
Kızlar kırın bu tatsızlığı,6 pozitifi görelim sizinle...

asel,bahar olmadı ve canlar...

hayır tatlım hiç vazgeçme . ya da sen şimdi bunları hiç düşünme bir kaç ay dinlenmen gerek Rabbim sana bir yol gösterecek . Derdi veren o dermanını da verecek . Sen inancını ve kararlılığını hiç yitirme sakınnnnnnnnnnnnnnn bizler dualarımızda sana dua edeceğiz bu seferde olmadı ama belki mucizene kavuşacaksın ben buna inanıyorum

hepinizi çok seviyorum canım..
ama ben artık inanmıyorum...
ben artık bu defteri dürdüm ve kapattım..
vazgeçtim ...
şu avatarımdan da şu ikizleri kaldırayım...
içimi acıtıyorlar...
kimseye kötülüğümüz yok ne eşimin ne benim..
layık görmeyen Allahsa ,isyan etmiyorum ,kabulleniyor ve kapatıyorum...

Allah herşeyi vermiyor birarada bazen aselim..
olmuyorsa,vazgeçmek,zorlamamak lazım...
buna vereceğim enerjimi,artık başka şeylere sarfedeceğim...
hayatta neler var,ne güzellikler...
ailem,dostlarım,kariyerim...
tüh buz devri 6 ya da yetişemedi benim keratalar....

herkesi sevgiyle kucaklıyorum...
hepinizi çok seviyorum...
bir daha belki bu topiğe girmeyebilirim..
bilmiyorum ,şu anki psikolojim bebek lafının geçtiği heryerden uzaklaş diyor bana...
beni unutmayın girmezsem..
inanın,gerçekten eşim de ben de çok yorulduk 9 senedir..
ümit etmek bile bizi bitirdi...
ALLAHA EMANET OLUN.

canımmmmmmmmmmmm . çok haklısın . ama bu günleri atlatacaksın . hiç kasma kendini içinden ne geliyorsa onu yap . her şeyden kısa bir süre uzak kalmak eşine ve sana iyi gelecektir eminm . ama seni hep buralarda aynı heyecan ile görmeyi isterim ...

şimdi git dinlen bitanem stres ve sinir vucudunu yordu . dinlenmek iyi gelecektir (

şok oldum kanbar, okuduğum anda beynimden kaynar sular döküldü, inanamadım hala daha inanamıyorum, bunu gördükten sonra sonuna kadar tüm sayfaları okudum bi yerde şaka yaptım dermisin diye... üzüldüm... hemde çok üzüldüm...

derdini veren Allah dermanını da verir... sen umudunu asla kaybetme, nefes aldığın sürece denemeye devam...

Allah sabır versin kanbarım

Kanbar merhaba,
Bir daha girmem demişsin, bu mesajı okur musun okumaz mısın bilmem..
Gerçekten mesajın yıktı beni sabah sabah..
Sen ki gerçekten çok sevdigimiz, hamileligine kesin gozuyle baktigimiz arkadasimizdin..
Beni derinden etkiledi yazdıkların..
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Elbet sen de cok uzgunsundur, biraz ara verirsiniz, unutursunuz acıları..Acı öyle bir şey ki unutuluyor bir noktada. Zaten unutamasak bu hayatta yaşamaya devam edemeyiz ki..
Bir süre sonra gene denersiniz.. Bak biz buradayız oldu mu? Ne zaman istersen biz buradayız..

Senin güçlü olduğuna inanıyorum, ama içine de çok atma..Bırak aksın gözyaşların..Aksın ki içindeki kötü sıkıntının yerine tekrar umut dolsun, neşe dolsun..
Seni çok seviyoruz ve en büyük destekçiniz bunu unutma..

Son düzenleme:

şoklardayımm sabah sabahh kahroldum yaa şaka gibi gerçekten bana güven veren herkeste aynı şeyi gördüm ne desem bilemiyorum nasıl teselli etmeliyim .....

kelimeler çok anlamsız geliyo suan gerçekten çok üzüldümm

....

vazgeçmek yok allah çok büyük lütfen güclü ol ...

Benide merkezden aradılarrrrrrrrrr kızlar

saat 1'de burda olun dedilerrrrr:18::18::18:

Canım yazını 10 dk önce okudum.O zamandan beri ağlıyorum.Aynı kendi NEGATİF sonucumu aldığım andaki kadar üzüldüm.Dediğin gibi Rabbim istemeyince olmuyor,biz ne kadar istesek boş.....Sen de inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun.Sendeki bu azim hepimize destek oldu.Ben senin yazdıklarını okudukça,dondurulmuşlarımdan vazgeçtiğim halde kararımı değiştirdim.İçine atıp sakın kendini üzme olur mu?

canım ne desem boş ben çok ümitliydim senden ama kısmet değilmiş
eminim ki sen bununda üstesinden geleceksin tek dileğim ve duam mucizenin kendiliğinden gelmesi
allah sabır versin canım
çok üzgünüm

cnm benim içim şu an 26 ağustostaki gibi yeniden kalkacaksın canım arkadaşım elimden sadece dua etmek geliyor sana kendime negatif alan tüm arkadaşlarıma sonuç bekleyenlere tedavidekilere hamişlere rabbim şu cuma vakti evlatla imtihan etme bizi yüce mevlam:2:

kesinlikle cnm önce devlette tüm testlerinizi yaptırın derim sonra beraber yola devam edeceğiz bak 26 arkadaş hamişlerimizin duasıyla pozitifi göreceğiz bende memorail ya da amerikan düşünüyorum ama devletten destek almazsam olmaz

bende belirtilerin ilaçlardan olduğunu artık çok iyi biliyorum negatif aldığım gün gaz var göğüsler yeşil damar batma ne ararsan var tek gerçek ol deyince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…