Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım Allah mı söyletti biri kız biri erkek dedin:) allahım hayirlisiyla o guzel gönlüne gore versin..

kızlar hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum biliyorsunuz...
her zaman yanımdaydınız destek oldunuz.
ancak ben 2.maceramın sonununu da ''NEGATİF'' le sonuçlandırdım...
ama benim hikayem burada bitmedi..
sadece bu bölüm bitti..
son yumurtama,sağlığım,psikolojim ve maddiyatım devam ettiği sürece ''ANNE''olma isteğinden ''yaşadığım sürece'' vazgeçmeyeceğim...
bu bölüm,bu sayfa kapandı...
umarım ben ve eşim için yepyeni güzel sayfalar açar Rabbim,evladımıza tez zamanda kavuşuruz...
Kalan arkadaşlar umarım üzülmezler...
SEVGİYLE KALIN.
HOŞÇAKALIN.

kanbarcım yazdıklarına çok şaşırdım ve çok üzüldüm..şaka gibi... nasıl oldu..test mi yaptırdın... siz çok güçlüsünüz, Allah en yakın zamanda bebişlerinize kavuştursun sizi canım ablamız..

kanbarcım canım senin test günün cumartesi değilmiydi..
yoksa seninde mi adetin başladı test gününden önce benim gibi

çok üzgünüm canım..Allahım inşalalh en kısa zamanda bebişlerimizi bize bağışlasın inşllah..

bizler güçlü insanlarız buda bizim sınavımız..
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

aynen şaka gibi..
ama maalesef gerçek...
Rabbim nasip etmedi mi O-LA-MI-YOR.
doktorum arattı bana bakan hemşireye...
14.gün demiştim,ama bugün gelin diye..
kan testi yaptırdık..
b-hcg:0,100
öncekinin aynısı....

öyleydi,ama doktorum arattı adet olmadım..
2 eylüldü,adetim gecikmişti zaten...
erbil bey bugün de çıkar sonucu sizi bekliyor dedi..
gittik.
kendi elimle bile bakamadım sonuca..
sonucu veren kız daha yanına gittiğimde buz gibi bir sesle ''NEGATİF'' dedi...
beni en yaralayan da bu oldu...
onlar için bu kadar basit işte...

Canım benimmmmmmmmm şokkkkkkkkkkkk içindeyimmmm..
şimdi gördüm ve kaldımm öyleceeeeeeeeeee
ben çokkkk inanıyodummmmmm senin hamileee olduğunaaaa şaka gibi gerçektenn başkası olsa bu kadarr şaşırmazdımm
çokkkkkk üzüldümm cnm gerçektennnnn
rabbim sabır ve dayanma gücü versinn sen güçlü birisinnnnnn..

ne diceğimi bilemiyorum...çok üzüldüm gerçekten,, İnşallah daha bekletmeden kendiliğinden gelir bebeğin,,, doktorla konuştun mu peki,, bugün göremedim zaten seni topikte,,sana bakınıyordum

Hala adet olmadım...
Hala hamile gibi hissediyorum..
Bütün belirtiler vardı..
Eşimle kağıt elimizde kalakaldık...
Sonra sarıldı bana ne olursa olsun seni çok seviyorum,olsa da ,olmasa da biz böyle de mutluyuz aşkım dedi..
Saatlerce bekledim sonuçlar karışmış derler diye..
BANKADAKİ ARKADAŞLAR,akrabalar herkes şokta...
Tabii ki herşeye hazırlıklıydık ama gerçekten inanmıştım,belirtiler o kadar netti ki....
Rabbim demek ki böylesini hayırlı görmüş..
Boynumuz kıldan ince ,onun kararı karşısında...
Bu sayfa kapandı...
Belki başka bir yoldan,başka bir şekilde gösterir mucizesini ne diyeyim..

Ahh cnm yaaaaaaaaa
ama senn güçlüsün pes etmiyceksinnnnnn evt hayırlısı böyleymiş belkideeee
ama dilerimm rabbim hiç ummmaıdğın anda gönderir mucizeniiiiii cnmmm
bişeyy diyemiyorum sadece üzgünümm ben bile böyleysemm sizi düşünemiyorumm

ne diceğimi bilemiyorum...çok üzüldüm gerçekten,, İnşallah daha bekletmeden kendiliğinden gelir bebeğin,,, doktorla konuştun mu peki,, bugün göremedim zaten seni topikte,,sana bakınıyordum

canım kendiliğinden gelmişti zatenilk evlendiğim gün hamile kalmıştım zamanında,
ama benim yaşamım tehlikede olduğundan,ağır bir tedavi gördüğümden ,çocuğumu aldırmak zorunda kalmıştık,doktorlar öyle istemişti..
eh işte bir daha da olmadı..olmuyor..
isyan etmiyorum,tek damla yaş dökmedim,tıpkı ilkinde olduğu gibi..
sadece bu sayfayı kapatıp,ne yapmam gerektiğini düşünmeliyim...

canım ya allah sabrını versin inş. adet ben negatiften 4 gün sonra olmuştum ilaçların etkisiyle gecikmiş benimki adet olana kadar bir umut beklemiştim :2::2::2:
olmayınca olmuyor işte 1-2-hatta 10 tane koysalar da canı verecek olan Rabbim 'O' OL demeyince de olmuyor malesef

gercekten cok uzuldum ınanmadım okuyunca once yanlıs okuyorumdedım yasınıza ragmen bu kadar guclu olmanız dıkkatımı cekmıstı ve bana o kadar umut olmustunuz kı ben 33 yasındayım ama belkı sızın kadar guclu degıldım, o nedenle de okudum sızı sonucunuzu da umutla bekledım 3 gundur dogru durust gırememıstım az once aklıma geldı kanbarın sonucuna az kalmıstır bakayım dedım ve yazınızı gordum sok ıcındeyım Allah yardımcınız olsun bu ınancınız ve gucunuz oldukca basaracagınıza ınanıyorum hatta bana bıle bu ınancı asıladınız yazılarınızla son yumurtama ve son sperme kadar gucum yettıgınce demeye basladım hergun tekrar ettım yılmamalıyım dıye...ınsallah en kısa zamanda tez zamanda kavusursunuz yavrunuza....

evet cnm biliyorum,,,geçmiş olsun,, kendiliğinden birdaha gelir inş ,, tutmama nedenini araştırmışsınızdır muhakkak,,inş çözüm bulunur..

canıımmmmm...
yıpratıcı süreç hepimiz biliyoruz...
ama tek bir umut uğruna şu avatarımdaki ikizlere baksana değmez mi?
değiyor...
hep mucizemize kavuşmak için...
bebeğimizi kucağımıza alıp,koklayabilmek için..
minicik gözlerine sevgiyle gülümseyerek bakabilmek ve o minicik ellerini avuçlarımızın içine alabilmek için...
ANNE olabilmek için...
yolun son değil...
ama yakınındayım,biliyorum,yaşım 43.
sizlerin daha bol vakti ve umudunuz olmalı,sakın pes etmeyin...
ben henüz doktorumla konuşamadım...
ameliyattaydı..
yarın arar...
illa gelsin dedi hemşiresi yarın için,işim çok yoğun,sorumluluğumsa ağır,mümkün değil dedim...
belki c.tesi giderim,belki hiç gitmem..

evet cnm biliyorum,,,geçmiş olsun,, kendiliğinden birdaha gelir inş ,, tutmama nedenini araştırmışsınızdır muhakkak,,inş çözüm bulunur..

hayatım zaten en yüksek şans biliyorsun tüp bebekte %40 aslında...(herkes için geçerli)
aslında epeyi iyi bir oran...
doktorumla görüşemedik..
o kadar emindi ki...
elbet bir açıklaması vardır,bilmiyorum...
benim yaşımdaki dondurulmuşlarla şansım %15-25 arasıydı zaten bitanem..
dediğim gibi,bu bir şans herşey olabilir...

evet canım doktoruma söyledim kabızım diye oda duphalac adlı ilacı verdi. yarın sabah başlayacağım. valla çok zorlanıyorum.
demekki yorgunluk hepimizde var. birde bizim seminerler başladı her gün yarım 45 dk gidiş 45 dk da geliş olmak üzere yol çekiyorum. eve gelince de külçe gibi yığılıyorum. gözlerim sürekli uykulu sanki hiç uyumamışım gibi. akşam bende yarı uyur yarı uyanık 11 12 arası yatıyorum. sabah kronik yorgunluğa bağlanmış olarak kalkıyorum.
midenin bulanmaması büyük nimet tadını çıkar canım maşallah diyelim. canın ne çekiyorsa ye. bizim de bu sıkıntılar geçici elhamdülilah bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda önemli değil katlanacağız.

Eşimi seviyorum,mutlu bir ailem var..
Sevdiğim akrabalarım,dostlarım,bir işim,kariyerim,Allaha şükür evimiz-arabamız....
Sağlıklı ve huzurluyuz...
Hayatta sahip olduğum o kadar çok mucizem var ki...
ne yapalım olmayınca olmuyor...
ama yolun sonu değil...
sadece bu sahne bitti..
ve perde kapandı...
hayat devam ettiği sürece şansım var ...
belki en fazla 1 sene,belki 6 ay...
belki daha uzun,kim b

kanbarım canım kardeşim üzüntümü nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Allah'ın izniyle inşallah bir gün sende anne olacaksın. tedaviye devam duaya devam seni çook seviyorum.

Kambarim bitanem okudum sok oldum ya basimdan asga kaynar sular döküldü sanki saka mi yapiyor acaba dedim ama diyilmis ne desem bos canim rabbim sabrini vericektir ne cok üzüldümü anlatamam ne cok inanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…